فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تابه ای شکلاتی
پارت سوم
موادلازم گاناش
خامه صبحانه 150 گرم
شکلات تخته ای 140 گرم
#کیک_شکلاتی
#گاناش_شکلاتی
#کیک_مستطیلی
#کیک_بدون_فر
#کیک_بدون_خامه_کشی
#بدون_فر
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
ماهی حلزونی
بنظرم ایده خوبی برای وقتی که ماهی کم دارید و میخواین به همه ، هم برسه
مواد لازم برای۴ نفر
فیله ماهی قزل آلا یا سالمون ۶۰۰ گرم
سیر رنده شده ۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه یا قرمز به مقدار لازم
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
لیمو تازه ۳-۴ عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- فیله های ماهی را از طول به دو قسمت تقسیم کنید و آنها را به صورت تکه های 1 در 30 سانتی متر برش بزنید. هر کدام از برش ها را لوله کرده و با خلال دندان محکم کنید.
۲- آبِ لیموها را بگیرید و در ظرف غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. سیر، نمک، فلفل سیاه یا قرمز، فلفل پاپریکا، زردچوبه و زعفران را هم اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، سپس مخلوط را روی ماهی های حلزونی بریزید و حدود یک ساعت صبر کنید تا مواد به خورد تکه های ماهی بروند.
۳- بعد از زمان ذکر شده در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، ماهی های حلزونی را داخل آن قرار دهید. حرارت را کم کرده تا ماهی ها داخل روغن سرخ شوند.
۴- ماهی های آماده شده را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و با سبزی و تکه های لیمو تزئین کرده و همراه با سبزی پلو یا نان سرو کنید.
سایر نکات
برای طعم دار کردم ماهی ها می توانید از ادویه مخصوص ماهی هم استفاده کنید.
فیله هایی انتخاب کنید که طول آنها 25 تا 30 سانتی متر باشند تا رول های زیبایی بدست بیاید.
#ماهی #تزئین_ماهی
#ماهی_حلزونی
#سفره_آرایی
_🍃🌸🍃__________
@kitchenAuntKhatoon
_🍃🌸🍃__________
با هر نفسے سلام ڪردن عشق است
آقا بہ تو احترام ڪردن عشق است
اسم قشنگت بہ میان چون آید
از روے ادب قیام ڪردن عشق است
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
✋سلام بر قطب عالم امڪان☀️
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
🍛👩🍳 آشپزخانه بهشتی 👩🍳🥗 مخصوص خانم هایی که دوست دارن سفره هایی که برای عزیزانشون پهن میکنن نورانی
سلام خدمت کدبانوهای کانال و خوش آمد خدمت اعضای جدید
ان شاءالله از امروز #آشپزی_با_وضو داشته باشیم و طبق برنامه آشپزخانه بهشتی که ریپلای کردم ، آشپزخانه های خودمان را به نور و اسم اهل بیت مزین میکنیم 😍
روزتان پر از انرژی مثبت و مزین به نام اهل بیت 🌸🍃🌸🍃🌸🍃
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_مغزدار
#یلدا
اگه دنبال یه دسر خوشگل و متفاوت برای شب یلدا هستی، این پست مخصوص خودته😍 بدون قالب هم میتونی درستش کنی، تا انتهای کلیپ همراه من باش🌹
📍مواد لازم برای ژله ویترینی مغز دار یلدایی :
🥣ژله آلوئه ورا ۱ بسته + ۱ لیوان آب جوش + نصف لیوان آب سرد
🥛شیر ۳ لیوان
🥄شکر ۳-۴ ق غ
🌽نشاسته ذرت ۳ ق غ
🥄پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی + یک سوم لیوان آب سرد
🥄وانیل نوک ق چ
🥣کمی زعفران دم کرده
🥄هل ساییده شده نصف ق چ به دلخواه و یا گلاب ۲ ق غ
🍌موز ۲ عدد
🥣مغز پسته، گردو و یا…
🥄انار دون شده
پارت اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻طرز تهیه:
قالب مورد نظر رو با پنبه یا دستمال آغشته به روغن خوب چرب کنید و بذارین ۱۰ دقیقه تو فریزر.
ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید، بذارین روی بخار کتری تا حل شه، بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید.به اندازه ۳ ملاقه بریزین توی قالب یا نیم سانت بریزین توی لیوان یکبار مصرف کاغذی.حدود نیم ساعت بره تو یخچال تا نیم بند شه.
بعد روش موز، انار و خلال پسته بریزین، دوباره یکم روش ژله بریزن و یه ربع بذارین یخچال نیم بند شه. از یخچال خارج که کردین کل ژله آلوئه ورا رو بریزین روش و دوباره یه ربع بره تو یخچال نیم بند شه.
(زمانشو خودتون چک کنید، باید ژله ببنده اما دست که میزنین کمی به دستتون بچسبه)
پارت دوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای لایه های زیری، ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کرده، اسفنجی که شد روی بخار کتری بذارین تا حل شه.
شیر، شکر و نشاسته رو مخلوط کرده، ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه.زیرش رو خاموش کنید و وانیل بزنین.به ۲ قسمت تقسیمش کنید و به یکیش هل و زعفران بزنید.
پارت سوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی دسر چند دقیقه تو محیط موند و کامل خنک شد،کمی بریزین روی ژله که خودشو گرفته.
بعد بذارین یه ربع تو یخچال تا سفت شه.
روش موز و پسته بریزین و بقیه مواد سفید رو بریزین روش و دوباره یه ربع بره تو یخچال.
پارت چهارم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد که دسر سفت شد برای قسمت زعفرانی هم همین کارو تکرار کنید و در آخر حداقل ۲-۳ ساعت بذارین تو یخچال تا کامل خودشو بگیره و سفت شه.بعد هم مثل کلیپ از قالب خارجش کنید.
#دسر #یلدا #ژله #دسر_یلدای
#یلدایی #انار
#دسرمغزدار
#شب_چله
پارت پنجم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐