فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 ادویه
آموزش طرز تهیه یه #ادویه فوق العاده برای غذاها👌
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_بهشتی
مواد لازم
روغن صاف 200 گرم
خاک قند 175گرم
ارد سفید قنادی 400 گرم
وانیل نصف قاشق چایی خوری
زنجفیل مقداری دلبخواه وهل
روغن مایع25گرم
اول از همه باید گفت همزن برقی خیلی مهمه
همه ی خوب شدن شیرینی به همزن ربط داره
ابتدا روغن و پودر قتد را باهم داخل همزن ریخته و انقدر هم میزنیم تا خمیر پوک و سفید شود
حدااقل 10دقیقه
بعد روغن مایع را آرام آرام ب موادی ک داریم با همزن میزنیم اضافه میکنیم
بعد از روغن وانیل را اضافه میکنیم
همچنان ب هم زدن ادامه میدهیم
و آرد را کم کم ب موادی ک داریم هم میزنیم اضافه میکنیم
میتوان از هل یا زنجبیل هم استفاده کرد و ب خمیر اضافه نمود
حالا از مواد داخل قیف ریخته و روی سینی که کاغذ روغن پهن کردیم میچینیم
*نکته بسیار مهم*
در هرسری
موادی ک داخل کاسه هست رو قبل از اینکه مجددا بریزیم داخل قیف و ماسوره بزنیم؛بااااید با همزن ب مدت یک دقیقه بزنیم و بعد داخل قیف ریخته و ماسوره میزنیم...
این نکنته بسیار مهم است
شیرینی را در فر ک 10 دقیقه قبل روشن کردیم
با دمای 150 درجه ب مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم
با این مقدار مواد حدود 80 تا شیرینی دارین
نکته از روغن صاف قنادی استفاده کنین..اگه ندارین روغن جامد رو رو بخار آب ذوب کنین وبذارین خنک بشه وبعد درشو ببندین بذارین یخچال.. هر وقت خواستین استفاده کنین..اینطوری شیرینیاتون همیشه نرم و لطیف میشن