eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم روغن صاف 200 گرم خاک قند 175گرم ارد سفید قنادی 400 گرم وانیل نصف قاشق چایی خوری زنجفیل مقداری دلبخواه وهل روغن مایع25گرم اول از همه باید گفت همزن برقی خیلی مهمه همه ی خوب شدن شیرینی به همزن ربط داره ابتدا روغن و پودر قتد را باهم داخل همزن ریخته و انقدر هم میزنیم تا خمیر پوک و سفید شود حدااقل 10دقیقه بعد روغن مایع را آرام آرام ب موادی ک داریم با همزن میزنیم اضافه میکنیم بعد از روغن وانیل را اضافه میکنیم همچنان ب هم زدن ادامه میدهیم و آرد را کم کم ب موادی ک داریم هم میزنیم اضافه میکنیم میتوان از هل یا زنجبیل هم استفاده کرد و ب خمیر اضافه نمود حالا از مواد داخل قیف ریخته و روی سینی که کاغذ روغن پهن کردیم میچینیم *نکته بسیار مهم* در هرسری موادی ک داخل کاسه هست رو قبل از اینکه مجددا بریزیم داخل قیف و ماسوره بزنیم؛بااااید با همزن ب مدت یک دقیقه بزنیم و بعد داخل قیف ریخته و ماسوره میزنیم... این نکنته بسیار مهم است شیرینی را در فر ک 10 دقیقه قبل روشن کردیم با دمای 150 درجه ب مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم با این مقدار مواد حدود 80 تا شیرینی دارین نکته از روغن صاف قنادی استفاده کنین..اگه ندارین روغن جامد رو رو بخار آب ذوب کنین وبذارین خنک بشه وبعد درشو ببندین بذارین یخچال.. هر وقت خواستین استفاده کنین..اینطوری شیرینیاتون همیشه نرم و لطیف میشن