eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشرنگ و خاص😍🍚 رنگ کردن برنج موقع جوشیدن با کلم قرمز ،لبو،برگ شوید کلم قرمز کمی سرکه زده شد @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش غذای خاص و خوشمزه مخصوصا پنیر پیتزاش هم با دستور کانال خودتون درست کنید😍😋 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با کرم مواد لازم برای تارت آرد ۱۰۰ گرم کره سرد مکعبی شده ۶۰ گرم سفیده تخم مرغ یک عدد آب سرد نصف ق غ نمک یک پنس پودر شکر ۵۰ گرم وانیل نوک ق چ طرز تهیه تارت : مواد خشک رو الک و ویسک میکنیم،کره رو بهش اضافه و هم میزنیم،کره مکعبی باشه تا راحتتر به خورد مواد بزه ، سرد باشه چون خمیر خیلی نرم نشه ، آب رو اضافه ، سفیده رو هم اضافه و حسابی هم میزنیم،در این مرحله اگه سرعت عملتون بالا باشه و کره خیلی گرم نشه خمیرتون به دست نمیچسبه ولی اگه چسبید هیچ ایرادی نداره چون این خمیر صد در صد به استراحت در یخچال نیاز داره ، بس خمیر رو داخل پلاستیک پیچیده و توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره و سفت بشه بعد که سفت شد روی سطحمون آرد پاشی میکنیم دستمون هم آرد میزنیم و خمیر با وردنه پهن میکنیم و ازش قالب میزنیم و داخل ظرف های کاپ کیک یا هرچیزی که توی فر بمونه بصورت گودی داخلش قرار میدیم ، فر رو از قبل ۵ دقیقه گرم میکنیم و با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۱۷ دقیقه قرار میدیم. مواد لازم برای : آرد ۲ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ شکر یک ق غ وانیل نوک ق چ زرده تخم مرغ یک عدد شیر ولرم یک لیوان خامه صبحانه یک ق غ طرز تهیه : اول از همه زرده و شکر رو وانیل رو با همزن اونقد میزنیم که کرم رنگ و کشدار بشه،بعد مخلوط شیر و آرد و نشاسته رو بهش اضافه و اونقدی روی حرارت میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه و یکدست و یکم مه ولرم شد توی قیف بریزین و روی تارت بزنین😊 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر کسي به سجده افتاد و مشغول ذکر «سبحان الله» شد، دريچه‌ها باز مي‌‌شود و اين ذکر، تيغ‌هايي که نفس دارد را ضعيف مي‌کند، هر نفسي و هر تيغي که باشد. حالت سجده، چراغي در دل انسان روشن مي‌کند. هرگاه چراغ روشن شد، نگهداري چراغ مهم مي‌شود و کار مي‌خواهد. مانند به دنيا آمدن کودک است، اما کودک باطني و معنوي، که بايد رشد کند. تولدي نو مثل تولد يحيي و عيسي عليهما السلام. ولي به اين مقدمات خيلي بايد ملتزم شد و ذکر بايد مداوم و مناسب باشد. ذکر «سبحان الله» قبل از ذکر يونسيه خوب و مفيد است و انسان را به حالت حضور مي‌رساند و در اين هنگام است که زمان ذکر يونسيه فرا مي‌رسد که بگويد: «لا اله الّا انت سبحانک اني کنت من الظالمين» اين ذکر نه تنها موانع را زايل مي‌کند که مقتضي را هم ايجاد مي‌کند. اگر انسان در امور معنوي حتي رزق نداشته باشد، سجده برايش رزق مي‌آورد و اين امتياز انسان است. اگر مکتوب نباشد، مکتوب مي‌شود؛ به شرط اينکه از ناحيه ما طلب باشد. طلبمان را خراب نکنيم. خودمان را فريب ندهيم، به کم قانع نباشيم.‌ ‌ حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی بسیارتاثیرگذاروتکان دهنده دررابطه بامرگ @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ناب سلام این پلوی زیبا رو به شما دوستان تقدیم میکنم من برای ۴ نفر رسپی مینویسم: روغن: ۴ قاشق‌غذاخوری برنج: ۲/۵ الی ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد هویج ۵ عدد بزرگ زرشک ۸ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی : ۱ قاشق‌غذاخوری ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ قاشق مربا خوری) نمک شکر ۱ قاشق غذاخوری زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست) یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقه‌ی آخر بریزید. برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم با چاشنی سماق برنج  دو پیمانه  لپه نصف پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم سبزی دلمه شامل شوید، نعنا، گشنیز ،جعفری،ترخون،تره وپیازچه نیم کیلو پاک کرده وخرد شده پیاز بزرگ 1 عدد رب یک ق رب انار دوق سماق نصف لیوان روغن،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزارن لازم موادش یک عدد پیاز ریز خورد کنید وبا روغن تفت دهیدروغنش کمی زیاد باشه  تفت که خورد  گوشت چرخ کرده بهش اضافه کنید وسرخ کنید زردچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز  رب میزنیم وباهاش تفت میدیم.  لپه بزارید نیم پز شه بعضیا لپه نمیریزین ولی ما میریزیم(اختیاریه)  برنج ایرانی رو بشورید، برنج +لپه نیم پز+سبزی+نمک همه رو به پیاز وچرخ کرده سرخ شده اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم رب انار هم با کمی آب رقیق کرده وبهش اضافه میکنیم مواد جوش نزنه گرم شه وبا هم مخلوط شن کافیه گاز و خاموش کن وبپیج تو برگ کلم وبچین تو قابلمه وبه اندازه کافی آب بریزید به اندازه ای آب بریزید فقط روی کلم رو بگیره بیشتر نه یک پیش دستی هم روی دلمه بزار تا موقع پخت   ته ظرف سرو کمی سس  میریزیم ودلمه رو روش میچینیم وبا پیاز داغ وزرشک نوش جان بفرمایید عزیزان  خیلی وقتا گوشت نمیریزم  عالی میشه @KitchenAuntKhatoon