eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
مهم در تهیه نان هوکایدو ژاپنی نکته1: مهمترین ماده این نون، خامس که نرم و پفیش میکنه و طعم و بوی خاصی میده بهش. البته گفته میشه با مخلوط شیر و کره جایگزین کرد ولی بهتره این کارو نکنین. نکته2: برای آرد کیک پزی، برای هر صد و پانزده گرم آرد معمولی، دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کنید و پنج-شش بار الک کنین، بعد شصت گرمش رو برای این نان بردارین. آردهایی که در سوپرمارکت ها میفروشند، اگه دارای نشاسته بودن، دیگه لازم نیس باز نشاسته اضافه کنین . نکته3: در ویدیو از بهبود دهنده استفاده نکرده ولی پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنین.لوازم قنادیا دارن. نکته4: میتونین آرد نان رو از نانواییها بخرین. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه هوکایدو ژاپنی سلام امروز میخوام بهتون یک نان فوق العاده و رو آموزش بدم که میدونم برای افطار یا صبحانه درست کنید همه عاشقش میشن به صورت کامل مراحل کار رو توضیح میدم و با نان ژاپنی های دیگه تفاوت داره پس با من همراه باشید و ویدیو مراحل کار رو مشاهده کنید. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مواد لازم تخم مرغ ۳عدد شکر ۳/۴پیمانه وانیل ۱/۴قاشق چای خوری روغن مایع ۱/۲پیامه آرد ۲ پیمانه بگینگ پودر ۲ قاشق چای خوری گردوی نگینی ۱/۲ پیمانه خرمالو رسیده شد پوره شده یک پیمانه @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله با طرح جدید👏👏 😍😍😍 1_سه رنگ ژله دلخواه رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان و نیم آب جوش بریزید. 2.حدود یک سانت از هر ژله رو به شکل جداگانه داخل قالب به ریزید. 3.ژله شیر رو درست کنید. در دو رنگ سفید و آبی (یا هر رنگ دلخواه دیگه) 4.برای ژله شیر رنگی، ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید. (بستنی حتما بیرون یخچال گذاشته بشه و کاملا آب شده باشه)برای پررنگ تر شدن ژله می تونید چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید. 5.برای ژله شیر سفید به روش شماره 4 عمل کنید ولی به جای ژله رنگی از ژله آلورا استفاده کنید. 6.بقیه مراحل کار در کلیپ کاملا مشخصه. فقط چند نکته رو لازمه بگم. ✔️نکته. بذارید ژله اول رو که ریختید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. بعد ژله بعدی رو بریزید ✔️ نکته. ژله دوم رو بذارید خنک بشه بعد بریزید که با ژله های قبلی قاطی نشه. کلیپ را بدون صدا ببینید🔇🔇🔇 @KitchenAuntKhatoon
محلی به روش سنتی 🧀 مواد لازم : شیر پرچرب 2 لیتر (ترجیحا شیر محلی پاستوریزه نشده) در غیر اینصورت شیر ارگانیک پرچرب ماست 2 پیمانه نمک 1 قاشق چای خوری آب تازه 1 عدد لیمو ابتدا شیر را داخل قابلمه ریخته و بدون اینکه درب رو بذارید زیر حرارت ملایم روبه بالا اجازه بدهید جوش بیاد. بعد از اینکه شیر کف کرد و شروع به جوشیدن کرد نمک را اضافه بکنید.همچنین ماست رو به شیر اضافه کنید و مخلوط بکنید. برای 5 دقیقه اجازه بدهید شیر با ماست بجوشد. بعد از 5 دقیقه آبلیمو رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه اجازه بدهید روی حرارت بمونه (هرچند وقت یه بار هم بزنید. بعد از 5 دقیقه میبیند تکه های جامد شیر از آب شیر جدا شده ، قابلمه را بردارید. با استفاده از یک کیسه پنیرگیری مواد جامد شیر را از مایع جدا کنید. سپس پارچه پنیرگیری را که مواد جامد داخلش هست را با دقت به یک آبکش اصافه کنید. دقت کنید دستتون نسوزه. در این مرحله پارچه پنیرگیری را فشار دهید و آب پنیر را بگیرید. سپس پارچه پنیر را به شکل گرد کاملا ببندید و روی پارچه را یک جسم سنگین قرار بدید و اجازه بدهید 1 ساعت بمونه . بعد از 1 ساعت پنیر را خارج کنید. نوش جان نکته : از آب پنیر میتوانید در سوپ ها و خورش ها ، نان ، آبمیوه ، ماسک صورت و مو استفاده کنید ویا به گیاهان بدهید.(ماء الجبن همون آب پنیر خیلی خاصیت درمانی دارد ) @KitchenAuntKhatoon
تبدیل لیوان(پیمانه) به گرم @KitchenAuntKhatoon
خانگی 😍👌 یکی از دغدغه های طرفداران سبک زندگی سالم دستیابی به روش تهیه ده ها نوع رب مختلف است از میوه های مختلف است که متاسفانه همگی منسوخ شده و یک رب پر ضرر به نام گوجه فرنگی جایگرین آنها شده است – رب به از میوه به با نام علمی Cydonia vulgaris در کتب طب سنتی ایران، به عنوان سَفرجَل یاد شده است. در روایات از میوه به بسیار تعریف شده و خواص بسیار عالی برای آن ذکر شده است از  جمله تقویت قلب -شجاعت زیبایی فرزند و…  یکی از فراورده های آن رب به است شما به را می توانید به صورت خام، پخته، چای، مربا، شربت و رب استفاده کنید. دستور تهیه به: میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید. شما می توانید تفاله‌ های ناشی از آبگیری اولیه به را مجددا در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید. سپس بر روی حرارت ملایم به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن را تا زمانی که یک چهارم آن باقی بماند ادامه دهید. همچنین در منابع طب سنتی ذکر شده است که می‌توان به آن نبات یا قند سفید اضافه کرده و جوشانده تا به قوام آید. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوبی 🍢 موادلازم گوشت چرخ کرده فلفل سبز و.دلمه ای پیاز سیر نمک فلفل سیاه و قرمز کمی پودر دارچین پیاز جعفری سماق گوجه اب لیمو ترش @KitchenAuntKhatoon