طرز تهیه #دسر #پان_اسپانیایی
از دسر های فوق العاده خوشمزه و لاکچری که میتونید برای مهمونی ها درست کنید همین پان اسپانیایی هست شما میتونید خیلی راحت و سریع این دسر خوشمزه را در خانه درست کنید، رسپی که براتون قرار دادم کاملا تست شده هست و در انتهای مطلب ویدیو مراحل تهیه را هم میتونید مشاهده کنید. پس با من همراه باشید تا این دسر رو درست کنیم.
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
کلیپ را بدون صدا ببینید🔇🔇🔇 @KitchenAuntKhatoon
مواد لازم
بیسکوییت پتی پور کاکائویی ۲بسته
تخم مرغ 2 عدد
شکر۱ و ۱/۲پیمانه
آرد سفید ۱/۲پیمانه
شیر ۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۲ قاشق مربا خوری
کره ۳۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
طرز تهیه
برای شروع کار ابتدا بیسکوییت ها رو خرد کنید و مقداری ته لیوان بریزید (۱/۳لیوان) سپس تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا حجیم و کشدار شود. حالا آرد و نشاسته ذرت را به شیر سرد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در این مرحله شیر را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه در آخر وانیل و کره را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید خامه صبحانه هم دمای محیط را بهش اضافه و سریع هم بزنید نبره.
مایه را داخل لیوانها روی بیسکوییت بریزید، یک لایه بیسکوییت یک لایه پودینگ و موز خرد شده و گردو بترتیب تا چند لایه میتونید تکرار کنید یا مثل من فقط کف لیوان بیسکوییت و بقیه ش پودینگ باشه ولی یادتون باشه نصف پودینگو که ریختید مقداری موز و گردو خرد شده حتما بریزید و بعد بقیه پودینگ را بریزید تا لیوان پرشود.
من انقدر درگیر بودم اصلا یادم نبود گردو و موز بذارم و بعد همونطور که تو کلیپ مشخصه یک تکه موز وسط پودینگ گذاشتم و گردو رو هم برای تزیین روش ریختم چون دیگه نمیتونستم کاریش بکنم، خب پودینگها رو به یخچال منتقل کنید هر چه بیشتر بمونه طعمها به خوردم هم میرن و خوشمزه تره برای مهمونیا هم یک روز قبلش درست کنید عالی میشه با خامه فرم گرفته روشو تزیین کنید و گردو و خرده شکلات یا یک تکه بیسکوییت بذارید، تزیینش به سلیقه خودتون انجام بدید.
نکات مهم
برای دو رنگ کردن پودینگ میتونید مواد رو نصف کنید و بهش شکلات آب شده یا پودر کاکائو بزنید
همانطور که گفتم این دسر هر چه بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تر میشه.
یک لیتر شیر معادل 4 لیوان میباشد.
بیسکویت پتی بور یا هر نوع بیسکویت ساده دیگر.
@KitchenAuntKhatoon
طرز تهیه #سالاد سیبزمینی مکزیکی با کلم قرمز
درست کردن این سالاد با گوجه فرنگی های کوچک و سرخ شده خیلی راحت و آسون هست روشی معمل به حساب میاد، این سالاد سالادی دوستداشتنی که با نان تست خیلی خوشمزه میشه، اما کنار کباب هم میشه گذاشت و از طعم فوقالعادهش لذت برد.
طعم کمی تند کلم قرمز با سیبزمینی ترد و شیرین مکزیکی خیلی خوب و سازگاره. گوجه انگوری به حدی پخته میشه تا شکافته بشه و بعد کباب میشه تا طعمی ذغالی بگیرن. اضافهکردن سبزیهای معطر فقط برای اینه که طعم این سالاد به همراه روغن زیتون و نمک و فلفل کاملبشه.
سالاد سیبزمینی مکزیکی با کلم قرمز کالری کمی داشته و سرشار از ویتامینه، بخصوص ویتامین c، و آنتیاکسیدانها. جیکاما که بهش شلغم مکزیکی هم میگن در آبوهوای گرم رشد میکنه و پوست کاغذمانند نازکی داه. گوشت آن سفید، آبدار، ترد و کمی شیرین است. اگه بخوام بافتش رو توصیف کنم، مثل گلابی آسیایی هشت، اما شیرینیش کمتره. پوست اون به راحتی با پاقو یا پوستکن کندهمیشه.
این ریشه گیاهی خوردنی در بازارهای آسیا و مکزیک در دسترسه، بعضی سوپرمارکتها هم در طول فصل بهار و تابستان میارن. سیبزمینیهای سفت، با سایز متوسط و بدون زدگی، خراش یا پوست آسیبدیده را انتخابکنید.
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
طرز تهیه #سالاد سیبزمینی مکزیکی با کلم قرمز درست کردن این سالاد با گوجه فرنگی های کوچک و سرخ شده
مواد لازم برای تهیه سالاد سیبزمینی مکزیکی
گوجه گیلاسی: 450گرم
روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
برگ آویشن خشک: 1قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه تازه: به میزان لازم
سیبزمینی مکزیکی (جیکاما): نصف یک سیبزمینی متوسط
کلم قرمز: یک چهارم یک کلم قرمز بزرگ
سبزیهای معطر و تازه خردشده (از قبیل ریحان، ترخون، گشنیز، جعفری، نعناع): 3قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس سالاد:
روغن زیتون: 2تا3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه تازه: به میزان لازم
آب لیموی تازه، سرکه سیب یا سرکه بالزامیک برای تنوع: اختیاری
طرز تهیه
گوجهها رو شسته و خشک کنید و سپس اونها رو روی فویل آلومینیومی بگذارید. کمی روغن زیتون، آویشن، نمک و فلفل سیاه روش بپاشید و با انگشت گوجهها رو تکون بدید تا همه جای اونها با روغن پوشیده بشه.
سپس گوجه ها را رو در فر با دمای 400 درجه به مدت 20دقیقه بپزید تا پخته و چروک بشن. کمی تابشون بدید تا بپزن. تنظیمات فر رو روی کبابی بذارید. چشمتون رو از گوجه ها برندارید و به مدت 2 دقیقه دیگه بپزیدشون، این کار به گوجهها طعم عالی میده و خوشمزه تر میشه
در ادامه برگهای بیرونی کلم قرمزو بشویید و سپس کلم ها رو به به چهار قسمت تقسیمش کنید و یک چهارمش برای این رسپی کافیه. بقیهشو بذارید توی یخچال تا بعداً استفاده کنید. کلم رو روی تخته برش گذاشته و با پاقوی تیز برشهای نازکی ازش ببرید.
کلمها رو در ظرف سرو سالاد بریزید. حالا ابتدا سیب زمینی رو در آب پخته تا کاملا مغز پخت شود (البته میتویند سیب زمینی ها رو سرخ هم بکنید) و سپس سیبزمینی رو روی تخته برش قرار داده و نصفش کنید. نصفشو توی یخچال با پوشت نگهدارید. میتونید روزهای بعد برای سالاد ازش استفادهکنید.
نصفه دیگه سیبزمینی رو برشهایی به ضخامت 4/1 اینچ بزنید و به ظرفتون اضافهکنید. حالا گوجههای گرم رو به ظرف سرو سالاد اضافهکنید. سبزیهای معطر رو اضافهکرده، روغن زیتون بزنید و نمک و فلفل بهش بزنید. این ظرف سالاد رو میتونید کنار غذاهای گوشتی مورد علاقتون یا به تنهایی با نان سروکنید
@KitchenAuntKhatoon
🔴 پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه در پی اظهارات توهینآمیز رئیسجمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآله وسلم
♻ جوانان فرانسه!
از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
#من_محمد_رسول_الله_را_دوست_دارم
#لبیک_یا_رسول_الله
#کوکی کره بادام زمینی
مواد لازم:
تخم مرغ: یک عدد
کره بادام زمینی: یک چهارم پیمانه
آرد: 110 گرم
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
شکر قهوه ای: 100 گرم
شکر: 2 ق س
وانیل شکری: یک دوم ق چ
کره (به دمای محیط رسیده): 2 ق چ
طرز تهیه:
1. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و کره بادام زمینی را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. سپس شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و تخم مرغ را به همراه وانیل شکری اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و کرمی شود.
2. مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر) را با یکدیگر مخلوط و الک کرده و طی دو مرحله به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را بزنید. یک قاشق سوپ خوری از خمیر کوکی را برداشته و در سطح گرد کنید و در شکر سفید بغلتانید. کوکی ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده با فاصله قرار دهید و به مدت 12 دقیقه درون فر بگذارید تا بپزد.
3. بعد از پخت اجازه دهید کوکی ها کاملا بر روی سینی فر خنک شوند. سپس برای جداسازی و برداشتن آنها اقدام کنید.
@KitchenAuntKhatoon
کاپ کیک با کره بادام زمینی
مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه مدت زمان پخت: 25 الی 30 دقیقه میزان سرو: 12 عدد
مواد لازم:
کره یا مارگارین: (نرم): 25 گرم
کره بادام زمینی: 115 گرم
شکر قهوه ای: 225 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: 100 میلی لیتر
آرد: 225 گرم
بیکینگ پودر: 2 ق چ
وانیل: یک چهارم ق چ
طرز تهیه کاپ کیک:
1. کره و کره بادام زمینی را کمی با همزن برقی زده تا با هم ترکیب شوند. سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و ترکیب کره ای را حدود سه دقیقه بزنید تا رنگش روشن شود. بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ حدود یک دقیقه با همزمن برقی بزنید. سپس وانیل را نیز بیفزایید.
2. همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. در آخر ترکیب آرد و بیکینگ پودر دو بار الک شده را برای بار سوم کم کم بر روی مواد الک کنید و به تناوب شیر را نیز بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
3. مایه آماده را در قالب های کاپ کیک بریزید و دوسوم از هر قالب را پر کنید. سپس در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 25 الی 30 دقیقه قرار دهید. در حدی که اگر خلال دندانی در کاپ کیک فرو بردید تمیز خارج شود. کاپ کیک ها را پس از پخت از فر خارج نمایید و اجازه دهید خنک شوند. سپس کرم آماده را در قیف با سرماسوره شکوفه ریخته و روی کاپ کیک ها را تزیین نمایید.
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
کاپ کیک با کره بادام زمینی مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه مدت زمان پخت: 25 الی 30 دقیقه میزان سرو: 1
مواد لازم کرم کره ای شکلاتی:
کره (نرم): 120 گرم
شکلات سیاه: 100 گرم
شیر: یک دوم ق س
پودر قند: 150 گرم
اسانس وانیل: یک دوم ق چ
طرز تهیه کرم کره ای شکلاتی:
1. ابتدا کره و وانیل را در حد یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس شکلات را ریز خرد نموده و در مایکروفر یا بر روی بخار آب ذوب نمایید، شکلات ذوب شده را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس در حالی که همزن روشن است به ترکیب کره ای اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید شیر را نیز بیفزایید و هم بزنید.
2. در آخر پودر قند الک شده را قاشق قاشق اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا به خورد مواد برود. کرم را حدود 20 دقیقه در یخچال بگذارید. البته مرتب چک نمایید تا بیش از حد سفت نشود. در حدی که قابلیت ماسوره زدن پیدا کند کافی است. سپس از یخچال خارج کنید و استفاده نمایید.
نکته:
1- برای تهیه کاپ کیک ابتدا تمام مواد اولیه را به دمای محیط برسانید.
2- از شکر قهوه ای خارجی استفاده کنید، شکرهای قهوه ای ایرانی در انواع نوشیدنی های کافی شاپی کاربرد دارند.
3- کاغذهای کاپ کیک را بیش از حد پر نکنید زیرا مواد سرریز می کند.
4- فر را از نیم ساعت قبل روشن نمایید تا کاملا داغ باشد.
5- در هنگام تهیه کرم کره ای شکلاتی از شکلات مرغوب استفاده نمایید.
6- مدت زمان آماده شدن کرم در یخچال تقریبی است و بستگی به سرمایش یخچال شما دارد. به همین دلیل کرم را پس از 15 الی 20 دقیقه تست نمایید. ببینید آماده شده است یا خیر.
7- اگر کرم بیش از حد سفت شد کمی با قاشق هم بزنید و اجازه دهید چند دقیقه در دمای محیط بماند تا نرم تر شود.
@KitchenAuntKhatoon