7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژئود یا بلوردان، سنگ های مدور و توخالی هستند که کانی هایی همچون کوارتز و کلسیت به صورت آستری در درون آن ها و به سمت مرکز حفره رشد کرده اند. رشد بلورها در چنین محیطی بلورهای کاملی را ایجاد می نماید که به دلیل زیبایی ممکن است ارزش اقتصادی داشته باشند.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند راحت پوست کندن میوه
@KitchenAuntKhatoon
#دوپیازه میگو یکی از غذاهای محلی قشم در استان هرمزگان و استان بوشهر است.
دستور شماره یک🍤
میگوی پاک شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ کیلوگرم
رب گوجه فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
روغن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه مقداری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد میکنیم. میگوها را نیز تمیز میکنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز میگذاریم و در ظرف را میبندیم و حرارت اجاق را کم میکنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود. آنگاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ میکنیم. در این هنگام ادویه را اضافه میکنیم و یک تفت میدهیم. بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه میگذاریم تا کمی بپزد. آنگاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو میکنیم.
نکته: بعضیها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمهای سرخ شده هم به آن اضافه میکنند. لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب میشود.
دستور شماره دو🍤
مواد لازم برای ۴ نفر:
میگوی تمیز شده نیم کیلو
پیاز ریز خرد شده نیم کیلو
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط به صورت خلال شده ۴ عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم.
طرز تهیه:
میگو و پیاز را با هم مخلوط و داخل ماهیتابه دردار ریخته و روی حرارت میگذاریم. میگو روی حرارت آب میاندازد. صبر میکنیم آب میگو تبخیر شود و در این فاصله چند بار غذا را هم میزنیم. وقتی آب میگو تبخیر شد روغن، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و مواد را هم میزنیم تا پیاز و میگو در روغن سرخ شوند. حال رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم. سیب زمینیها را جداگانه سرخ کرده و در آخرین مرحله به بقیه مواد اضافه میکنیم.
@KitchenAuntKhatoon
پلو میگوی زعفرانی
مواد لازم
۴ نفر
ميگو به مقدار دلخواه
٣ پيمانه برنج
٤ عدد پياز
۱/۲ ليوان كشمش
زعفران و ادويه به مقداز لازم
چند حبه سير
مراحل
۱ ساعت
من يدونه پياز رو رنده كردم و وقتى خوب طلايى شد ميگو رو بش اضافه كردم و بعد كمى نمك و فلفل قرمز و ليموى تازه و كمى ادويه ماهى و ميگو (دلخواه) و چند حبه سير له شده (يا رنده شده) هم اضافه كردم و بعد از كمى تفت دادن زعفران آب شده هم اضافه كردم.
(دقت كنيد ميگو پخت زيادى لازم نداره و با حرارت طولانى سفت ميشه پس حدودا زمان آماده شدن ميگو در اينجا یه ربع بود). بعد دو _ سه تا پياز رو خلالى كردم و وقتى خوب طلايى شد كشمشى رو كه ىه ربع توى آب خيسونده بودم رو بش اضافه كردم و بعد كمى دارچين و گرد ليمو و فلفل قرمز (دلخواه) اضافه كردم.
برنج رو دم دادم و موقع سرو ميگو و كشمش ها رو روى برنج كشيدم و ى قسمتى از برنج رو زعفران زدم.
ميتونيد مواد كشمش و ميگو رو از اول توى ى تابه درست كنيد يا اينكه لا ب لاى برنج دمش بديد.
ولى بنظرم اينجورى زيباتر و خوردنش لذت بخش تره.
چون طعم غذا مشخص تره.
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده عالی برای تزئین کیک با استفاده از
شکلات و #مولد قالب های فوندانت سیلیکونی
@KitchenAuntKhatoon