eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پفکی😲 •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ مجلسی🤩 🔝🎥 •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ترکیب برای مواقعی خوبه که حال بی استخون کردن مرغ رو ندارید یا اینکه مرغ پخته رو از قبل دارید. برای سه تکه مرغ کمتر از یک لیوان آب مرغ ( داغ )، دو قاشق ژلاتین استفاده کردم. •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#ژامبون_خونگی این ترکیب برای مواقعی خوبه که حال بی استخون کردن مرغ رو ندارید یا اینکه مرغ پخته رو ا
نکات صادقانه و قابل توجه: از غذاساز بجای مخلوط کن استفاده کنید تا مواد راحتتر خرد و ریز بشه. مقدار هویجی که ریختم ب نظرم در نهایت زیاد بود ( حدود یک لیوان هویج پخته ریختم) و بهتر بود که مثلا یک سوم لیوان میریختم. دونه های فلفل سیاه درسته، از نظر من عاالی بود وقتی زیر دندون میومد. من از چهار حبه سیر استفاده کردم، دو تا هم کافی بود. من به دوقاشق سس گوجه م، دو قطره رنگ قرمز خوراکی اضافه کردم. سس گوجه بیشتر هم میشه زد و هیچ طعم خاصی نمیده و فقط برای رنگ و روی ژامبون هست. این نوع تنبلانه و میانبر ساخت ژامبون و کالباس هست و واقعا خوشمزه است اما صادقانه اش اینه که من اون نوع پختنی در آبجوش رو بیشتر میپسندم 😅(بصورت بخارپز خیلی کیفیت بهتری پیدا میکنه) این ژامبون خیلی خوشمزه است. ولی قطعا در رقابت با نوع کارخونه ای و صنعتی نیست، چون تو صنعت هزارتا چیز به این مواد اضافه میشه .... حتی اگه کیفیت و درصد بالا هم باشه و از همینقدر گوشت صاف درجه یک استفاده بشه 😑 این نوع از ژامبون چون ژلاتین داره حتما باید سرد باشه، از یخچال دربیارید و سرد سرو کنید. یعنی گرمای زیاد یه کم باعث شل شدن بافت ژامبون میشه. ادویه ها: جوز هندی مقدارش خیلی کمه ولی وجودش لازمه. در صورت در دسترس نبودن: از ادویه کاری خورشتی استفاده کنید * اگر برای نوع پختنی ش ( ژامبونی که با مرغ خام چرخ شده اماده میشه و بعد در آبجوش پخته میشه) نمیخواید از کیسه پلاستیکی و سلفون استفاده کنید، میتونید از لیوانهای فرانسوی استفاده کنید و روش رو فویل بکشید. •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون فر🤩 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای خانمهای شاغل که وقت کم •*´¨
*•.¸¸.•*´¨
*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
اموزش خطه مواد لازم: سبزی تره، گشنیز و نعنا با هم ۳۰۰ گرم (بعضیا از اسفناج و یا شوید استفاده میکنن به جای نعناع) دوغ ۲ لیتر نخود یک پیمانه برنج (ترجیحا نیم دانه) سه چهارم پیمانه سیر ۳ حبه سبزی تره، گشنیز و اسفناج با هم ۳۰۰ گرم تخم مرغ یک عدد ارد ۱ ق غ نمک و فلفل به مقدار لازم گوشت و چرخ کرده و پیاز و نعناع خشک برای گوشت قلقلی (ریختنش سلیقه ایه ولی خوشمزه ترش میکنه) نخود ها رو از شب قبل خیس کنید و آبش رو چندبار عوض کنید تا نفخش گرفته بشه و بعد بپزید و ابکش کنید. . ۳. برنج رو بشورید و با یدونه تخم مرغ هم زده مخلوط کنید و همراه با دوغ داخل قابلمه بریزید و مدام هم بزنید تا به جوش بیاد. تخم مرغ قابل حذفه ولی باعث میشه دوغتون نبره 😉 . ۴. پیاز و رنده کنید و ابشو بگیرید و همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی نعناع خشک به گوشت چرخ کردتون اضافه کنید و حسابی ورز بدید و بعد از اینکه دوغتون به جوش اومد و قل خورد، همراه با نخود پخته به دوغتون اضافه کنید و بزارید بپزه. . در نهابت سبزی های آش خرد شده رو همراه با کمی سیر خرد شده به آشتون اضافه کنید و بزارین خوب بپزه و جا بیفته. اگر نمک نیاز بود به اشتون اضافه کنید. . این اش خوشمزه رو با نعنا داغ و سیر نوش جان کنین 😋 فقط دقت کنین دوغ تو طعم آش خیلی موثره. من از دوغ ترش محلی استفاده کردم که عالی شد. شما طبق ذائقتون میتونین دوغ ترش یا دوغ معمولی استفاده کنید •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته سبزیجات😋😋😋😋 مواد لازم: برای کوفته👇 500 گرم گوشت چرخ شده 1 تخم مرغ 1 پیاز رنده شده 1-2 حبه سیر رنده شده 1/4 لیوان آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری فلفل پول بیبر یا پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل سیاه مواد دیگر👇 3 عدد سیب زمینی متوسط 2 هویج متوسط 2 عدد فلفل سبز 1 فلفل کاپیا یا فلفل دلمه قرمز 1 لیوان نخود فرنگی آبپز 10-15 موسیر یا پیاز ریز 4-5 حبه سیر برای سس👇 5 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی یا 2 گوجه فرنگی خرد شده 1/2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1.5 لیوان آب گرم 1 قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چایخوری فلفل پول بیبر نمک طبق ذائقه. •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
کوفته سبزیجات😋😋😋😋 مواد لازم: برای کوفته👇 500 گرم گوشت چرخ شده 1 تخم مرغ 1 پیاز رنده شده 1-2 حبه س
طرز تهیه: تمام مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کرده و حسابی ورز دهید،سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید،بعد کوفته ها را با دست به اندازه یک گردو شکل دهید،سیب زمینی و هویج را پوست بگیرید و به صورت مکعب های متوسط خرد کنید​، در ماهیتابه روغن کافی ریخته و ابتدا سیب زمینی ها را کمی سرخ کنید. سپس هویج و فلفل را به همین روش تفت دهید و آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق)کوفته ها را در همان ماهیتابه سرخ کنید و روی سبزیجات بریزید،در آخر پیاز و سیر را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و انها را نیز با نخود فرنگی به ظرف اضافه کنید،در یک قابلمه سس را روی حرارت اماده کنید،کمی روغن زیتون بریزید سپس پوره یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید بعد رب گوجه فرنگی را روی آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. آب را اضافه کنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و سس را روی مواد بریزید،روی ظرف را با کاغذ روغنی مرطوب یا فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 30 دقیقه بگذارید ،10 دقیقه اخر پخت ،کاغذ روغنی یا فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود،نوش جان😍 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon