eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
🍮 😋 شیر...2لیوان خامه صبحانه... 1/2لیوان شکر...3/4 لیوان پودرژلاتین.... 2 ق غ وانیل.... 1/2ق چ 🔸نصف لیوان از شیر را درون کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و زمانی که حالت اسفنجی شد آن را روی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب و حل شود. شیر را همراه شکر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکرحل شده و شیر کمی گرم شود. خامه را نیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود. و ژلاتین را به شیر افزوده و هم میزنیم بعد خامه روان شده را نیز به بقیه مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و در آخر وانیل را افزوده و از روی حرارت برمیداریم. (مواظب باشیدخامه و شیر نجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است). من توی قالب اول یه لایه ژله ریختم نیم بند که شد بعد پاناکوتا رو ریختم و گذاشتم یخچال. 👩‍🍳@kitchenAuntKhatoon
🫕 😋 ▫️ماست 4 لیوان ▫️خیار خرد شده 4 لیوان ▫️کشمش 4 قاشق غذاخوری ▫️سبزی خوردن خرد شده 2 لیوان ▫️گردو کوبیده 10 عدد ▫️خامه 2 ق غ (در صورت تمایل) ▫️نعنا خشک 3 ق غ ▫️پودر گل محمدی 1 قاشق ▫️نمک کمی 🔸اول از خیار ها شروع میکنیم و بعد سبزی ها رو خرد میکنیم و تو کاسه ای بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم و بهشون نعنا خشک و نمک و گل و خامه و گردو و کشمش و ماست رو اضافه میکنیم و با آب خنک مخلوط میکنیم تا به غلظت یه سوپ رقیق در بیاد (البته از نوع سرد) میتونید موقع سرو از چند تکه یخ هم استفاده کنید تا به اصطلاح جگرتون تو روزهای گرمی که پیش رو داریم حال بیاد و در صورت تمایل میتونید با کمی نون خشک خرد شده نوش جان کنید @kitchenAuntKhatoon
کیک هل و گلاب😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ سه عدد شیر نصف لیوان گلاب پنج ق غ هل یک ق م پر بیکینگ پودر یک و نیم ق م ارد یک و نیم لیوان شکر یک لیوان روغن نصف لیوان زعفران غلیظ دو ق چ تخم مرغ را همراه شکر و نصف مقدار هل کاملا میزنیم تا کرم رنگ و‌کشدار بشه بعد مابقی هل و روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگه با همزن میزنیم سپس شیر و گلاب و کمی زعفران اضافه کرده و چند ثانیه در حد مخلوط شدن میزنیم ارد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را اضافه کرده و با سرعت کند همزن در حد مخلوط شدن خیییییلی کم میزنیم اگه زیاد بزنید پف کیکتون از بین میره کف قالب بیست و سه سانت کاغذ روغنی انداخته اطراف قالب هم چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت قرار میدیم بعد از۴۰ دقیقه باخلال چوبی چک کنید ببینید کیکتون پخته شده یا نه بعد از فر خارج کنید پنج دقیقه صبر کنید تا از حرارت بی افته سپس اطرافش رو با چاقو ازاد کنید و کیک رو روی سینی توری برگردونید تا کاملا خنک بشه نکته : قالب من جنسش گالوانیزه س ،درجه فر و زمان پخت بستگی به حرارت فرجنس قالبتون سایز قالب من ۲۰سانت ارتفاع ۱۰ 🍰🥧🍰🥧 👩‍🍳@kitchenAuntKhatoon
كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم طرز تهيه : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. 👩‍🍳@kitchenAuntKhatoon🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم ترفند های خانه دار مرتب کردن کشو و کمد با لوله دستمال توالت ،بطری و... چیزهای دور ریختنی *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
خوب این شیرینی ماستی واقعا توی سه سوت آماده میشه یعنی زمانی که خاله جان دستورش و دادن و من درست کردم و عکس گرفتم 10 دقیقه هم طول نکشید طرز تهیه و مواد لازم طبق دستور خاله خانم : 3 تا قاشق ماست رو با یک دونه تخم مرغ میزنیم بعد یک قاشق مرباخوری سرپر بیکینگ پودر و 5قاشق غذاخوری آرد گندم وکمی وانیل رو باهم داخل ماست وتخم مرغ میریزیم وهم میزنیم روغن وتوی یک تابه کوچیک میزاریم داغ بشه بعد بصورت قاشقی توی روغن سرخ میکنیم بعدازاینکه سرد شد روش شهد داغ میریزیم برای شهد هم 1استکان شکر ونصف استکان آب رو روی شعله میزاریم وقتی جوش آمد دوتاجوش خورد خاموش میکنیم نوش جان😍 پی نوشت: اول شهد و درست کنید و اگرم زیاد اومد دور نریزید میتونید این شهد و نگه دارید حدودا دو هفته میمونه و خراب نمیشه •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
 یک شیرینی عربی خوشمزه شبیه گوش فیل خودمونه. طرز تهیه جبنیه نون پنیری سرخ شده جبنیه نونی هست که توی خمیرش پنیر مایع داره و بعد توی روغن سرخ میشه. البته مزه پنیر خیلی مشخص نیست. به هر حال گزینه خوبیه برای وقتی که زمان کمی دارید و میخواهید یه چیز فوری و خوشمزه درست کنید و به عنوان میان وعده، صبحانه و یا عصرانه نوش جان بفرمایید! و *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#جبنیه یک شیرینی عربی خوشمزه شبیه گوش فیل خودمونه. طرز تهیه جبنیه نون پنیری سرخ شده جبنیه نونی هس
مواد لازم برای تهیه جبنیه آرد سفید دو پیمانه و دو قاشق غذاخوری تخم مرغ ١ عدد خمیرمایه ٢ قاشق چایخوری آب ولرم ١/٢ پیمانه شیر خشک ٣ قاشق غذاخوری پنیرخامه ای ٣ قاشق غذاخوری شکر ١قاشق غذاخوری نمک هم یک پنس نکته :  توی دستورش نمک و شکر نداره من خودم اضافه کردم.  طرز تهیه جبنیه دسر عربی  ابتدا شربت ر درست می کنیم. برای شربت شیرینی جبنیه ، 2 لیوان شکر را با 1 لیوان آب گذاشتم بجوشه و نصف لیوان گلاب و 2 قاشق زعفران دم کرده و کمی هل و یک قاشق آبلیمو اضافه کردم. وقتی قوام اومد زیرشو خاموش کردم و گذاشتم شربت خنک بشه. حالا میریم سراغ تهیه خمیر جبنیه.  همه مواد را داخل غذا ساز ریخته و دستگاه را روشن می کنیم. تا جایی که مواد خمیر بشن و یک جا جمع بشن. اگر شل بود یک قاشق دیگه آرد اضافه کنین. یعنی تا جایی که خمیر به دست نچسبه. خمیر را خوب ورز می دیم. اگر غذاساز ندارید همه مواد را با دست مخلوط کرده و خوب ورز میدین. بعد مواد را روی میز کار با وردنه به قطر دو سه میل باز می کنیم. قالب می زنیم. خمیر قالب زده را روی یک پارچه تمیز می چینیم و روشو می پوشونیم. به مدت نیم ساعت استراحت می دیم. سپس داخل روغن زیاد به صورت شناور سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن جبنیه ها را هم میتونیم عسل بمالیم یا اینکه داخل شربت بندازیم. شیرینیای سرخ شده رو تو شربت خنک انداختم.  نوش جان *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#شربت_برگ_ریحان #شربت *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
شربت برگ ریحان را میتوانید با برگ ریحان سبز وبرگ ریحان بنفش هر کدام طبق همین دستور ولی جدا گانه درست کنید . این نوشیدنی خنک گیاهی وسالم برای رفع تشنگی وعطش خصوصا مناسب برای فصل تابستان وماه مبارک رمضان است. من این شربت با برگ ریحان سبز جداگانه طبق همین روش ، وبا برگ ریحان بنفش هم طبق همین درست کردم وجداگانه داخل دوبطری شیشه ای ودر یخچال گذاشتم . شربت برگ ریحان ولیمو مواد اصلی برگ ریحان۱/۲ بسته شکر۱ لیوان آب۲ لیوان یخ به مقدار لازم لیمو تازه عدد طرز تهیه ۱ ابتدا برگ های ریحان را خوب بشویید .من این شربت طبق همین روش ولی جداگانه با برگ ریحان سبز وبنفش درست کردم ،طعم ومزه دوتاش یکیه ولی چون رنگ برگ ها متفاوت بود برای شربت دو نمونه خیلی قشنگتره . ۲ بعد از شستن برگ سبز ریحان آن را داخل قابلمه بریزید. (بهتر است قابلمه مورد استفاده استیل باشد.) آب و شکر را در یک کاسه باهم مخلوط کنید وهم بزنید. ۳ سپس آن را به قابلمه حاوی برگ ریحان اضافه کنید . قابلمه را به مدت ۳۰دقیقه روی حرارت بگذارید تا هم شکرها کامل حل شوند وهم عطر ورنگ برگ ریحان به آب پس داده شود . ۴ بعد از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید تا خنک شود. سپس شربت را به وسیله یک الک صاف بکنید. بعد از سرد شدن شربت را داخل بطری شیشه ای درب دار ریخته وداخل یخچال بگذارید . ۵ موقع استفاده ۳ إلی ۴ قاشق غذاخوری از این شربت را داخل یک لیوان بریزید، قالب یخ وبرش لیمو وچند تکه برگ ریحان برای تزیین داخل لیوان بریزید وبقیه را آب اضافه کنید . بعد از خنک شدن نوش جان بکنید . سایر نکات *در صورت تمایل دوستان عزیز میتونید بجای شکر نصف لیوان عسل برای این مقدار شربت جایگزین شیرینی آن بکنید . *در صورت تمایل میتونید از آبلیمو به جای لیمو تازه استفاده کنید . *برای خوشرنگ شدن شربت از یک قطره رنگـ خوراکی سبز وبنفش هم میتونید استفاده کنید *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
لقمه های پنیری یک میان وعده خیلی خوشمزه برای بچه ها ´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
لقمه های پنیری یک میان وعده خیلی خوشمزه برای بچه ها ´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبان
این‌لقمه ها فوق العاده خوشمزه ان توصیه میکنم حتما امتحانشون کنید😋 مواد لازم لقمه های پنیری مواد اصلی آرد ۲ پیمانه شکر ۲ قاشق غذا خوری نمک نوک قاشق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱/۲ پیمانه پودر خمیر مایه ۱ قاشق مربا خوری روغن ۳ قاشق غذا خوری پنیر خامه ای ۱ بسته آویشن به مقدار لازم گردوبه مقدار لازم کنجدبه مقدار لازم طرز تهیه ابتدا شیر ویک قاشق شکر وخمیرمایه را مخلوط کرده روی آنرا پوشانده وتا ده دقیقه صبرمیکنیم تا عمل بیاید در‌ظرفی دیگر تخم مرغ وروغن ونمک ووباقی مانده شکر را باچنگال هم زده وبه خمیرمایه به عمل اومده اضافه میکنیم آرد را کم کم اضافه کرده و بادست ورز میدهیم.تاجایی که خمیر به دست نچسبد آرد اضافه میکنیم(سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید) خمیر را در ظرف دربسته‌در جای گرم به مدت یک ساعت گذاشته تا پف کند پنیر خامه ای را باهمزن میزنیم سپس آویشن،گردو پودر شده وکنجد را به پنیر افزوده وآنرا در یک قیف یکبار مصرف میریزیم تابرای پیجیدن لقمه کار راحت تر باشد از خمیر چانه ای برداشته وروی صفحه ی کار گذاشته وبا وردنه انرا پهن کرده و از مواد پنیری میزاریم وبا قالب پیراشکی به آن شکل میدهیم (میتونید از هر ترفند دیگه ای برای شکل دادن وپیچیدن استفاده کنید😉) سینی فر را کاغذ روغنی انداخته یا با روغن فراوان چرب میکنیم ولقمه های پنیری را میچینیم وبا روغن رومال میکنیم وروی ان برای تزیین کمی کنجد وآویشن میپاشیم ودرون فر با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۰دقیقه وبرای گریل هم ۵دقیقه میگذاریم. نوش جان😋😍 سایر نکات به جای شیر میتونید از آب ولرم‌استفاده کنید من‌از نصف بسته پنیر استفاده کردم نسبت به ذائقه تون هرچقدر میتونید استفاده کنید •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon