فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست پیچ گوشت
قسمت سوم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست پیچ گوشت
قسمت چهارم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی
قسمت اول
.
سلام به مهربانو های عزیز ومهربونم 🤚حالتون چطوره ؟امیدوارم که روزهای خوبی رو سپری کنید😍🙏 دوستان عزیز ویدو روحتما تا اخر نگاه کنید
خب من اومدم بایه پست خوشمزه وسالم وساده (کالباس مرغ خونگی)😋😋
خب مهربانوهای خودم راستش من اولین باربود که کالباس خونگی درست کردم فکر نمی کردم به این خوبی بشه واقعا خیلی خوب و خوشمزه بود 😋🥰
خب مواد لارم :
سینه مرغ حدود ۵۰۰ گرم
هویج پخته شده ونگینی خردشده یه پیاله
سیر ۵ حبه
زرده تخم مرغ یک عدد
ارد یک قاشق غذاخوری
پسته خلالی به دلخواه
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
واما ادویه های لازم؛فلفل سیاه،فلفل قرمز،آویشن،پودرسیر،پودرپیاز،جوزهندی،ادویه کاری،نمک، از هرکدوم نوک قاشق مرباخوری
واما یک نکته اینجا بگم؛ که کالباس زردچوبه ندارد ولی من نمی دونستم با ادویه هام کمی اضافه کردم که یه خورده رنگ کالباس به زردی زد 😞ولی شما اصلا استفاده نکنید
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی
قسمت دوم
خب اول سینه مرغ رو همراه سیرها داخل غذاساز ریختم تا خوب میکس شد شما میتونید
از چرخ گوشت هم استفاده کنید وبعداز اینکه میکس شد
بعد ادویه های لازم وتخم مرغ ،روغن،آرد،رو اضافه کردم ودوباره یه خورده دیگه میکس کردم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی
قسمت سوم
بعد هم هویج رنده شده به همراه خلال پسته اضافه کردم وباقاشق یا با دست خوب ترکیب کردم وگذاشتم کنار
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی قسمت چهارم
حالا از لیوانی که نشکن باشه داخل اب جوش باید استفاده کرد خوب داخل ودیوارهای لیوان رو چرب کردم وبعد یه قاشق پر از موادگوشتیمون داخل لیوان میریزیم وبا گوشت کوب فشارش میدیم تا کاملا فشرده بشه دقیقا مثل ویدو تا بین مایع گوشتی هوا ایجاد نشه ادامه میدیم تا یه بند انگشت بمونه که لیوان پر بشه وبعد با فویل سر لیوان رو تا نصفه لیوان میکشیم وداخل قابلمه ای که آبش به جوش اومده میزاریم حواستون باشه آب داخل قابلمه وقتی لیوان روداخلش میزارید تا نصف لیوان بیشتر نشه ودرب قابلمه رو میزاریم با شعله کم تا حدود ۲ ساعت کامل که بپزه ،وبعد از داخل آب درشون میاریم تا وقتی که داغه کالباس رواز داخل لیوان خارج میکنیم ومیزاریم تا حدود نیم ساعت تا کامل خنک بشه وبعد با چاقوی تیز برش میزنیم 🤗به همین راحتی وخوشمزگی 😋🥰
#کالباس
#مرغ
#کالباس_خونگی
#سالم
#کالباس_مرغ
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻سیر ترسی هفت ساله فوری خونگی🌻
سلام همراهان عزیزم
اگه دوست دارید سیر ترشی فوری آماده کنید این ویدیو رو از دست ندین
این سیر هم خیلی ترد و خوشمزس و هم رنگش عالیه،پس تا فصل سیر های سبز و تازه تموم نشده دست بکار بشین و این ترشی پرخاصیت و خوشمزه رو درست کنین.
🌻موادلازم:
سیر یک کیلو گرم
نمک یک قاشق غذاخوری
شیر خرما یا انگور سه چهارم لیوان فرانسوی
رب انار سه چهارم لیوان فرانسوی
سرکه یک کیلو گرم
طرز تهیه:طبق ویدیو
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پ.ن:
👈می تونید رب انار یا شیره رو حذف کنید ولی باشن خوشمزه تر میشه.
👈نذارین سیرها پخته بشن زمانی که سفت نباشه و له نشه پختشون کافیه(امیدوارم تونسته باشم مفهومو برسونم😂).
👈هر چقد سیر ترشی بیشتر بمونه جاافتاده تر میشه.
👈اگه از سیر تازه استفاده نمی کنید زمان پخت طولانی تر میشه.
👈حتما از مخلوط سرکه و رب و شیره بچشید و طبق ذائقه خودتون تنظیمش کنید.
👈بفرست واسه دوستای هنرمندت تا اوناهم استفاده کنن.
#ترشی_سیر #ترشی_سیر_خانگی #سیر#سیرترشی #سیرترشی_خونگی #سیرترشی_فوری
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای خوبم😍
میتونید این دسر با هر میوه دیگه ای که تو یخچال دارید درست کنید مثلاً با طالبی و زردآلو شلیل شاتوت هم امتحان کردم فوق العاده ست یا هر میوه ای که دوست دارید جایگزین کنید
✅مواد لازم🖊🖊
هلو نیم کیلو معادل ۵الی۶ تا هلو متوسط
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
خامه نصف لیوان معادل ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ ق غ پر
آب سرد نصف لیوان
طرز تهیه
آب سرد رو داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید
داخل ماکروفر یا روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه
هلو رو پوست بگیرید و خرد کنید
هلو رو به همراه شکر، شیر و خامه و ژلاتین بن ماری شده ، داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه
و بعد داخل قالب بریزید
✅من از قالب پلاستیکی استفاده کردم
✅بخاطر وجود خامه دسر بعداً به راحتی از قالب خارج میشه بنابراین نیاز به چرب کردن قالب نیست ولی اگه دوست داشتید میتونید با چند قطره روغن مایع کمی قالب رو چرب کنید
قالب رو حداقل ۵ ساعت داخل یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره
بعد اطراف دسر رو آزاد کنید و یه ظرف مرطوب روی قالب بزارید و اون رو برگردونید و دسر رو به راحتی قالب خارج کنید.
دسر خوشمزه مون آماده ست
نوش جان😋😋
#دسر
#هلو
#دسر_میوه_ای
#دسر_مهمانی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم برای اموزش تهچین تابه ایی 😍😍به تعداد نفرات برنج،، نیم ساعت با یک ونصف قاشق غ نمک خیس میکنیم ( چهار نفر)بعد با ابجوش میپزیم کمی دون تر برنج ابکش میکنیم 😉
توی یک کاسه بزرگ یک عددتخم مرغ ،،نصف کمتر لیوان زعفران ،،کمی فلفل سیاه ،،چند قاشق روغن ،،گلاب یا پودر گل محمدی،، یک لیوان ماست،، حسابی مخلوط میکنیم ☺
بعد برنج ابکش شده ، اضاف میکنیم کمی هم میزنیم تا یکرنگ و یکدست بشه 😊😊
نوار پلاستیکی دور تابه در میاریم حالا تابه کمی چرب میکنیم. برنج دو قسمت تقسیم میکنیم یک قسمت توی تابه میریزیم کمی با پشت قاشق فشار میدیم و بعد نوبت مواد میانی تهچین هست.
مواد میانی تهچین
نصف سینه مرغ ابپزه شده وکمی خورد شده ( با زرچوبه، نمک، کمی پیاز یا برگ بو ابپز میکنیم)،،پیاز یک عدد متوسط خلالی میکنیم سرخ میکنیم ،زرشک نصف کمتر پیمانه 😉
مواد اصلی تهچین همیناست بقیه مواد مثل گردوی اسیاب شده پودر هل یا کشمش اختیاریه😊
حالا مرغ ریش ریش شده با پیاز زرشک روی برنج میریزیم .بعد لایه بعدی برنج میریزیم .حتما با قاشق فشار بدید تا کمی بچسبن که بعدا برنج تیکه تیکه نشه.دور تابه خالی بزارید برنج برای دم کشیدن احتیاج به فضا داره وقتی برنج قد بکشه فضای خالی پُر میکنه.
شعله کم کنید وشعله پخش کن بزارید .بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان بدین تا بپزه .حالا تابه بچرخونید تا اون طرفش هم طلایی بشه .نوش جان 😍😍
#تهچین
#کته #تهچین_مرغ #آشپزی
#تهچین_قالبی #ته_دیگ #تهچین_مجلسی #تابه_دوطرفه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐