فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان شیرمال بدون فر
#نان
#شیرمال
#نان_شیرمال
#بدون_فر
_سلام دوستای عزیزم خوبییین؟
بازم یه اموزش بدون فر خوشمزه داریم ، البته از مدل فریش هیچی کمنداره فقط دقت کنید زیاد تو فر دستساز نمونه چون خشک میشه و بهتره خمیر رو یه کم ضخیمتر از خمیر من تو سینی پهن کنید
_ من برای این نون شیرمال از یه نوع استارتر ژاپنی استفاده کردم به نام (tangzhong)
از اسمش نترسید خیلی اسونه، از ترکیب یک قاشق ارد با کمی شیر و اب بدست میاد مطابق فیلم ( من بهش میگم فن سامورایی😅) که باعث میشه نون شیرمال خیلی نرم و پنبه ای بشه و مدت بیشتری نرم وتازه بمونه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مواد لازم نان شیرمال بدون فر
قسمت دوم
_ارد.....حدود ۲/۵ پیمانه
_تخم مرغ متوسط هم دمای محیط....یک عدد
_شیر گرم .....نصف پیمانه
_کره....۴۰گرم
_برای استارتر: یک قاشق ارد+دو قاشق اب+۴قاشق شیر
_پودرمخمر... یک قاشق مرباخوری+یک ق مرباخوری شکر
_شکر.....یک چهارم پیمانه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_🔴همه ی مراحل با توضیحات روی ویدئو هست ولی براتون بگم از نکته هاش
_🔴حرارت فر دستساز باید ملایم باشه ولی زیاد کم نباشه که نون پف نکنه
_🔴کمی که نون از داغی افتاد داخل نایلون بذارید تا خشک نشه
_🔴 به مواد رومال کمی وانیل هم بزنید بهتره
_🔴حتما برای نان شیرمال کره بزنیدچون بافتشو لطیف و نرم میکنه و، روغن جایگزین نکنید
_🔴نیاز نیست کره همدمای محیط باشه سرد هم بود اشکالی نداره خودش موقع ورز دادن با خمیر ترکیب میشه
_🔴 سینی فر رو چرب و اردپاشی کنید تا نون بهش نچسبه
_🔴کره ی دستور رو اصلا زیاد نکنید چون بافت نون رو سفت میکنه
_🔴من برای استراحت های خمیر فر رو با اخرین درجه چند ثانیه روشن میکنم بعد خاموش میکنم تا داخلش کمی گرم بشه بعد ظرف خمیرو داخلش میذارم تا حالت گرم خونه بشه و خمیر بهتر عمل بیاد( دقت کنید نباید داغ باشه)
_🔴استراحت های خمیر خیلی مهمه وتو کیفیت نون تاثیر مستقیم داره پس زمانش رو اصلا کم نکنید
_🔴 خمیر یه کم چسبندگی داشته باشه خوبه وبافت نون عالی میشه پس لرد زیادی بهش نزنید و حسابی ورزش بدین تا نون باکیفیت بشه ده دقیقه تا یک ربع
_🔴موقع ورز دادن اگر خمیر خیلی چسبنده بود زیرش موقع ورز دادن کم کم ارد بپاشید و ورز بدید اگرم سفت بود موقع ورز دادن دستتون رو با آب مرطوب کنید تا درست بشه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یه چیز جالب بهتون یاد بدم ،همیشه یه کوچولو از تخم مرغ دستور رو نگه دارید برای رومال مطابق فیلم
_وقتی نون کمی از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه
_🔴 من برای نون همیشه از مغازه نان فانتزی ارد میخرم
_🔴دمای مناسب فر ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه و دمای توستر ۲۰۰ تا ۲۵۰درجه هستش
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
اینم ترفند زرشک پلو با مرغ مجلسی و رستورانی با تک تک نکات و ریزه کاریاش
تصویر های زیر را باز کنید
نکات تصویری👇
#آشپزی
#زرشکپلوبامرغ_مجلسی #زرشکپلوبامرغ
#زرشک_پلو_با_مرغ
#زرشک_پلو
#زرشکپلو
#مرغ
#مرغ_مجلسی
#نکات_آشپزی
#خورشت_مرغ
#چلومرغ
#چلومرغ_مجلسی
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سیب زمینی
نکات در پست بعد👇👇
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐