فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روز_زیارتی
#امام_رضا علیه السلام
به تو از دور سلام .....
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
سلام بزرگواران
فردا يكشنبه نماز یکشنبه های ماه ذي القعده و روز زيارتي مخصوص علي ابن موسي الرضا علیه السلام است
خيلي التماس دعا🤲
┏━━━ 🍃💞🍂 ━━━┓
@kitchenAuntKhatoon
┗━━━ 🍂💞🍃 ━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پستامروز واسه خودم خیلی هیجان انگیزه چون عاشق چیزای سوخاری ام😋😋
#فست_فود
#فینگرفود
#ژامبون
#سوخاری
❌رول ژامبون سوخاری❌
اموزشش داخل فیلم کاملا مشخصه 😍بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید بینظیره و متفاوت🫔🫔🫔
نون باگت و از وسط باز کنید و کاملا با وردنه صافش کنید بعد روش مایونز یا سس مورد علاقتون رو بمالید ژامبون بزارید و پنیر و رول کنید فقط توجه کنید که کاااااملا خوب رول بشه که چسبندگی پیدا کنه و بزارین یک ساعت داخل یخچال بعد سوخاری کنید، و باز یکم بزارینش تو یخچال و بعد سرخش کنید 😋🍽😋
امیدوارم دوسش داشته باشین
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_بدون_فر_و_همزن
#فر_دستساز
#مافین
#بدون_همزن
#بدون_فر
#فر_دست_ساز
مواد لازم:
تخم مرغ ٢ عدد
کره آب شده ١۵٠ گرم
شکرسه چهارم لیوان
شیر یک و نیم لیوان
آرد ٢لیوان
بیکینگ پودر ٢ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
نمک یک پنس
گردو خرد شده و شکلات چیپسی ١٠٠گرم(دلخواه)
طرز تهیه:
آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک رو با هم الک میکنیم.شکر رو میریزیم و مخلوط میکنیم.
وسط مواد رو گود میکنیم.
تخم مرغ رو کمی با چنگال میزنیم و به مواد اضافه میکنیم.
شیر رو اضافه و کمی مواد رو هم میزنیم.
کره آب شده (سرد) رو اضافه وباهمزن دستی در حد یکدست شدن مواد رومخلوط میکنیم.
به گردو و شکلات ١ق آرد رو اضافه و مخلوط مواد میکنیم.
حدود دو سوم کپسول مافین رو پر میکنیم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@KitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
برای فر دست ساز:
قابلمه (تمیز وآسیب ندیده و عاری از چربی) رو از یک ربع قبل با حرارت کم همراه با درب و دم کنی میزاریم گرم بشه.(نیاز به شعله پخش کن نیست. بعد کف قابلمه رو یک رینگ( یا قالب کیک یزدی یا یک الک) میزاریم. (اینکار برای اینه که قالب مستقیم با کف قابلمه تماس نداشته باشه)
حالا یک سینی رو روی رینگ گذاشته و مافین ها رو روش گذاشته و در قابلمه رو میزاریم.
تا نیم ساعت اصلا درب قابلمه رو بر نمیداریم.
بعد با خلال چوبی مافین رو تست میکنیم اگر چیزی بهش نچسبید آماده است.
نکات:
من روی مافین ها کمی گاناش ریختم(خامه و شکلات)
اگر مافین شکلاتی خواستین ٢ق از آرد رو کم کنین جاش پودر کاکائو بریزین
.
به جای استفاده کامل از کره،میتونین از نصف کره و نصف روغن مایع استفاده کنین.
مافین نیاز به هم زدن زیاد نداره، هم زدن زیاد باعث میشه بافت کیک سفت بشه.
زمان پخت در فر دست ساز طولانی تره.
اگه خواستین کیک در قالب بزرگ در فر دستساز درست کنین، قالب رو به تنهایی روی رینگ قرار بدین
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐