💠 جبران کمبود امکانات
«ظرفیت تواناییهاى نیروى انسانى در همهى موارد _كه این تجربهی سیسالهی بنده است در مدیریتهای گوناگون_ میتواند جبرانكنندهى بسیارى از كمبودها باشد.
اگر یك مجرى، خوب عمل كند، ایبسا بتواند كمبودهایى را كه ازلحاظ اقتصادى، مالى، مشكلات پولى، مشكلات علمى و فنى و غیره وجود دارد، بپوشاند؛ اما اگر مأمورى بد عمل كند، ایبسا همان امكانى را هم كه موجود است، ضایع و باطل گرداند.
اگر شما مواد غذایى زیادى در اختیار یك آشپز خوب نگذاشتید، باز غذاى مطبوعى به شما خواهد داد؛ بهعكس، اگر برنج و روغن و گوشت و سایر مواد غذایى خوب را در اختیار یك آشپز بد بگذارید، آخرسر غذایى به شما میدهد كه مجبورید نصف آن را دور بریزید!
ما هرکدام یك آشپزیم؛ مواد و مصالحى در اختیارمان است؛ تا چطور با این مواد و مصالح كار كنیم!»
📆 مقام معظم رهبری ۷۲/۰۵/۰۷
#سازماندهی
#شبکهسازی
#جبههسازی
#مدیریت
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
💠 ایجاد زمینهی شکلدهی یک تشکیلات توسّط امیرالمؤمنین (علیهالسلام)
«آنگاه که مرا از دست داده باشید، بسا چیزها خواهید دید که تمنّای مرگ کنید. بیعدالتی، دشمنی، انحصارطلبی، سبک شمردن حقّ خدا و بیمناکی بر جان؛... هنگامی که چنین شود، باید خویشتن را بهطور #جمعی بهوسیلهی #پیوندی_خدایی محافظت کنید و به پراکندگی دچار نشوید. مقاومت و نماز (یاد خدا) و تقیّه (پنهانکاری) را پیشه سازید.
📢 تحف العقول، چاپ اعلمی، ص ۸۲
علی (علیهاسلام) در یک جملهای به یاران نزدیکش، به خوبانی که اطرافش را گرفته بودند، دستور داد؛ در یک جمله کوتاه و موجز و معناداری گفت بعد از آنکه من بروم، وقتی که وضع چنین بشود و آن طاغوت بر شما تسلط بیابد، شما بایستی که اینطوری عمل کنید: با کتمان و در خفا. و با تعبیر ائمهی بعد و همان امام بزرگوار، با تقیه! این سخن که که آشکارا ترسیمی از مهمترین نابسامانیهای دوران اموی و فرمانی دایر بر تشکّل و #سازماندهی و هماهنگی است، در شمار جالبترین اسناد مربوط به حزب شیعه است.
📢 مقام معظم رهبری، کتاب پیشوای صادق، ص ۹۹ و ۱۰۰
#سازماندهی_اسلامی
#ضرورت
🌼خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
آقا مبارک است ردای امامتت...
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
💠 واسطه اصلی در موفقیت سازماندهی و شبکهسازی
برای داشتن یک جبهه یا شبکه موفق زیرساختها، امکانات و شرایطی لازم است که کماهمیتترین آنها منابع مالی میباشد! قبلا گفته شد که #جبههسازی و #شبکهسازی نباید حول محور امکانات، پول و... انجام شود.
برای موفقیت در این زمینهها وجود موارد دیگری از جمله رسانه قوی، شورای اندیشهورز مسلط به مبانی و میدان، دانش جبههسازی و شبکهسازی و در نهایت نیروی انسانی کارآمد نیاز است. از بین مواردی که گفته شد بیشترین سهم در موفقیت را نیروی انسانی کارآمد ایفا میکند. در صورت وجود نیروی انسانی کارآمد، میشود امید داشت بقیه مواردی که گفته شد هم اثری که ازشان انتظار میرود را ارائه دهند.
از طرف دیگر علیرغم فراهم بودن منابع مالی مناسب، رسانه قوی و هیئت اندیشهورز خوب، نبود نیروی انسانی کارآمد سبب میشود نتوانیم ازشان استفاده بهینه داشته باشیم.
اگر میزان زیادی از وقت، انرژی و منابع مالی جبهه و شبکه صرف کشف یا پرورش نیروی انسانی کارآمد شود، بقیه مسیر با شتاب و سرعت مضاعفی جلو میرود.
#مدیریت
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
📚 دانلود رایگان کتابچه راهنمای مقدماتی شبکهسازی
💠 شما با همراهی و همکاری هم میتوانید به اهدافی برسید که هرگز به تنهایی به آنها نخواهید رسید. شبکهسازی راهی برای همافزایی و تقویت یکدیگر است. عضویت در یک شبکه همچنین میتواند به رشد شما به عنوان یک فرد یا مجموعه کمک کند.
📝 متن بالا برشی از کتابچه راهنمای مقدماتی شبکهسازی است که توسط خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر، تدوین و تقدیم حضورتان گردیده است.
✅ علاقهمندان به دانش سازماندهی و شبکهسازی با مطالعه این کتابچه میتوانند با شبکهسازی و برخی از مهمترین مسائل آن آشنا شوند.
📖 کتابچه راهنمای مقدماتی شبکهسازی را میتوانید از این طریق دانلود نمایید.
#سازماندهی
#شبکهسازی
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
💠 جایابی در جبهه مقابله با اسرائیل
صبح روز شنبه، 15 مهر ماه 1402 شمسی مصادف شد با حمله غافلگیرکننده نیروهای مقاومت فلسطین به اسرائیل. حملهای که موجی از شعف را در سرتاسر قلوب جبهه مقاومت برانگیخت. گویی که جزء جزء جبهه مقاومت سالهاست منتظر چنین روزی بودند تا انتقام جنایات اسرائیل را با یکسره کردن کار او بگیرند. در این سالها بسیار دیده شده که در گوشه و کنار، جوانان جبهه مقاومت آرزوی حضور در این جنگ و مقابله با دشمن صهیونیستی را در سر پرورانده و اکنون با این اتفاق غرورآفرین، آتش دوبارهای در این شوق قلبی دمیده شده است. اما حالا که کار بالا گرفته و در صور جنگ دمیده شده، بهتر است بر تن این آرزو، رخت تحقق بپوشیم و مهیای جنگ با اسرائیل شویم. جنگی که فرمان آن سالهاست از طرف مقام معظم رهبری صادر شده.
📝 ادامه یادداشت را میتوانید از طریق این لینک مطالعه بفرمایید.
🕑 مدت مطالعه: ۴ دقیقه
#جبههسازی
#جایابی
#یادداشت
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
💠 با این منطق فلسطین هم میتواند آزاد بشود
وقتی خرّمشهر آزاد شد، وقتی اینهمه مجاهدت بهبار نشست، اینهمه جوانها عرق ریختند، اینهمه شهید دادیم، اینهمه زحمت کشیدیم، فرمود که خرّمشهر را خدا آزاد کرد؛ خرّمشهر را خدا آزاد کرد! این مهم است؛ معنای این چیست؟ معنای این آن است که اگر شما مجاهدت کردید، قدرت خدا میآید پشت شما. لشکر بیعقبه، کاری نمیتواند بکند؛ لشکری که عقبه دارد، [نیروی] احتیاط دارد، نیروی ذخیرهی فراوان دارد، همه کار میتواند بکند. حالا اگر لشکری عقبهاش، ذخیرهاش عبارت بود از قدرت الهی، این لشکر دیگر شکستبخور است؟ امام این را به ما فهماند؛ فهماند که وقتی مجاهدت میکنید، وقتی تنبلی نمیکنید، وقتی وارد میدان میشوید، وقتی نیروهای خودتان را به صحنه وارد میکنید، اینجا قدرت خدا است که پشت سر شما است، [لذا] خرّمشهر را خدا آزاد میکند. با این منطق، همهی دنیای مسخّرِ استکبار را هم خدا میتواند آزاد کند. با این منطق، #فلسطین هم میتواند آزاد بشود. با این منطق، هر ملّتی میتواند مستضعف نماند؛ به شرطی که این منطق تحقّق پیدا کند. وقتی ما این منطق را داشتیم، شکستناپذیر میشویم. وقتی با این منطق وارد میدان شدیم، ترس و مرعوب شدن [نخواهد بود]؛ قدرت نظامی یا تبلیغاتی یا پولی و مالی و اقتصادیِ قدرتها در مقابل ما، دیگر ترسناک و هولناک نخواهند بود؛ متّکی هستیم به قدرت خدا. البتّه قدرت خدا پشت سر آدمهای تنبل نمیآید؛ پشت سر ملّتهایی که حاضر نیستند فداکاری کنند نمیآید. قدرت خدا پشت سر آن کسانی میآید که وارد میدان میشوند، حرکت میکنند، تلاش میکنند، خودشان را برای همه کار آماده میکنند؛ اینها متّکیاند به قدرت الهی.
📢 مقام معظم رهبری - ۱۳۹۵/۳/۳
#سازماندهی
#جبههسازی
#شبکهسازی
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
💠 چرا باید شبکهسازی کنیم؟
🔶 یک مدیر در هر سازمان و مجموعهی رسمی با تعدادی انسان طرف است که هرکدام سلایق، اخلاق، مشکلات و چالشهای مخصوص به خودشان را دارند، به همین علت مدیریت کردن یک مجموعه سازمانی و رسمی کار پیچیدهای محسوب میشود.
در کنار این موضوع ابهام در هدف و مسیر، وضعیت ناپایدار اقتصادی، شیطنتهای رقبا و چند عامل دیگه کار را سختتر میکند که یک مدیر باید بتوامد با روشهایی که در علم مدیریت بحث میشود، ابزارهایی که قانون برای اعمال مدیریت در اختیارش گذاشته و استفاده از خلاقیتها و توانمندیهای شخصیاش سازمان را به اهدافش نزدیکتر کند.
🔶 شبکهسازی هم نوعی سازماندهی است اما کاملا سیال و غیررسمی. افراد طی یک قرارداد رسمی و سازمانی به شبکهها ملحق نمیشوند بلکه معمولا یک هدف مشترک آنها را در یک شبکه دور هم جمع میکند و همین مسئله باعث میشود مدیریت کردن یک شبکه به مراتب سختتر و پیچیدهتر از مدیریت کردن یک سازمان رسمی باشد. در سازماندهی رسمی قانون به شما ابزارهایی را اعطا میکند تا به وسیله آنها بتوانید نیروهای تحت امرتان را مدیریت کنید مثل تذکر کتبی و شفاهی، انفصال موقت و دائم از خدمت، تنزیل درجه، کسر از حقوق، تشویقیهای مختلف و... که هیچ کدام از این ابزارها به دلیل ماهیت غیررسمی بودن شبکهها، کارایی چندانی در مدیریت آنها ندارند.
با این اوصاف چرا باید زحمت ساخت شبکهها رو بهجان بخریم و علیرغم تمام سختیها و پیچیدگیها دست به این کار بزنیم؟ جواب واضح است: شبکهسازی برای شما آوردهای دارد که از هیچ راه دیگری نمیتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید. از همافزایی گرفته تا انبوهی از اطلاعات و دانشها و دستیابی به پشتیبانی جمعی و...
#سازماندهی
#شبکهسازی
#کارکردها
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر علمی:
امروز به یک حرکت مبتکرانه از سوی دستگاههای علمی کشور نیاز داریم / عقبماندگی علمی موجب آسیبپذیر شدن کشور میشود
✏️ بنده چند سال قبل از این در چند جلسهی علمی و دانشگاهی و اینها یک مطلبی را بیان کردم و آن، این بود گفتم اینجوری گفته میشود که ما سرعت رشدمان زیاد است اما به این مغرور نشویم ما به این غرّه نشویم که حالا سرعت رشدمان اینقدر زیاد است برای خاطر اینکه با وجود این سرعت رشد ما هنوز در دانش عقبیم، ما نسبت به دنیا، دنیای علم از لحاظ علمی عقبیم.
ما برای ورود به یک فصل تازهای از تحرک علمی باید خودمان را آماده کنیم، یعنی درست است جهش علمی انجام گرفته، حرکت علمی خوب بوده، اما امروز ما احتیاج داریم به یک حرکت مبتکرانهای از سوی دستگاههای علمی کشور تا عقب نیفتیم.
✏️ بنده بارها گفتمام ؛ «العلم سلطان» علم قدرت است. اگر بخواهیم کشور از آسیبهای متعارف کشورهای دنیا مصون و برکنار بماند یک کار مهم و در درجهی اول پیشرفت علمی است. اگر عقب ماندیم آسیبپذیر خواهیم شد. ۱۴۰۲/۷/۲۵
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
💠 تفاوت پیوندهای سازماندهی در نظام ولایی و طاغوتی
📝 یکی از نکاتی بسیار مهم و تعیینکننده در سازماندهی این است که، «بین اجزاء تشکیلات و شبکه چه جاذبه یا علاقهای وجود دارد که آنها را کنار همدیگر قرار میدهد؟»
این جاذبه انواع مختلفی دارد. البته در برخی از تشکلها و شبکهها، بیش از یک عامل، باعث جمع شدن افراد در کنار یکدیگر میشود.
"نظام ولایی" با نظامهای رقیب که انواع نظامات طاغوتی هستند، تفاوتهای فراوانی دارد. جاذبههایی که در نظام طاغوت برای مدیریت و راهبری سیستم استفاده میشود با آنچه که در مدیریت ولایی استفاده میشود متفاوت است.
در حقیقت هر ساختار یا سیستمی برای اینکه اجزای خود را در کنار یکدیگر قرار دهد و از آنها در جهت رسیدن به اهدافش استفاده کند، نیاز به جاذبههایی دارد. در نظامات طاغوت معمولا سه دسته از عوامل انگیزشی و جاذبهها برای این موضوع وجود دارند... .
📝 به قلم حجتالاسلام میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت
متن کامل #یادداشت را از طریق این لینک میتوانید مطالعه بفرمایید.
🕑 مدت مطالعه: ۴ دقیقه
#سازماندهی
#شبکهسازی
#مبانی
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
💠 چه کسی باید عضو شبکه باشد؟
✅ این مسئله یکی از تصمیمات دشواری است که در مراحل اولیه ایجاد یک شبکه با آن مواجه میشوید. ملاکهای جذب اعضا تصمیمی است که ممکن است در مراحل بعد نیاز به بازنگری مجدد داشته باشد.
به خاطر داشته باشید که تضاد و اختلاف نظر در یک شبکه طبیعی و مورد انتظار است. در واقع اختلاف نظرها ممکن است عملکرد شبکه را بهبود بخشند و به اعضا کمک کنند تا ذهنیات و تفکرات خود را گسترش دهند. یک شبکه خوب باید از لحاظ گرایشات ذهنی و تفکرات تنوع داشته باشد و اگر همه اعضای شبکه خیلی شبیه هم باشند مفید نیست. تفاوتها باعث ایجاد یک شبکه غنی میشود که در آن اعضا ممکن است مکمل یکدیگر باشند. با این حال، ممکن است اگر با گروه کوچکی از اعضای مشابه و همفکر شروع کنید کارآمدتر و بهتر باشد.
#سازماندهی
#شبکهسازی
#عضویت
🌼 خانه سازماندهی و شبکهسازی کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse
📝 اهمیت بررسی و تحلیل شبکههای فرهنگی
💠 شبکهها و گروههای فرهنگی سیستمهای پیچیدهای از ارتباطات اجتماعی و تعاملات بین افراد، سازمانها یا اجتماعاتی هستند که ویژگیها، رفتارها و ارزشهای فرهنگی مشترکی دارند. در شبکههای فرهنگی، افراد از طریق ارتباطات مختلفی همچون دوستیها، ارتباطات خانوادگی، همکاریها یا علایق فرهنگی مشترک با یکدیگر مرتبط میشوند. این ارتباطات یک شبکه از تعاملات اجتماعی را شکل میدهند که جریان اطلاعات، تفکرات و اعمال فرهنگی درون گروه را مدیریت میکند.
مطالعه این شبکهها و گروههای فرهنگی اهمیت بسیار بالایی دارد، زیرا نقش بنیادین در درک عملکرد شبکهها، تکامل عملیات فرهنگی و شکلگیری هویتها دارد. شبکههای فرهنگی به عنوان یک مرتبه پیچیده از تعاملات، جریان اطلاعات و ارزشهای مشترک، باعث تأثیرگذاری بر باورها، رفتارها و انتسابات افراد میشوند. از طریق تحلیل این شبکهها، پژوهشگران میتوانند...
📝 به قلم جناب آقای #محمدحسین_برزگر
✅ ادامه یادداشت را از طریق این لینک مطالعه بفرمایید.
#سازماندهی
#ارزیابی
#یادداشت
🌼 خانه سازماندهی و شبکهساری کوثر
https://eitaa.com/Kosarshouse