🎶 #عدم_تحمل_صدا ها یا همان(هیپرآکوسیس) چیست و راهکارهای درمانی
🔻بعضی از افراد در مقابل سرو صداها تحمل کمی داشته و سریعا واکنش نشان میدهند ،اینگونه افراد در برابر کوچکترین سر و صدایی کلافه شده و پرخاشگری میکنند .
🔻افرادی که در مقابل سر و صدا اذیت میشوند و تحمل سر و صداها و جاهای شلوغ برایشان میسر نیست ،از #خشکی_مزاج_مغز برخوردارند.
✍لذا برای درمان ، باید به مغز این افراد #رطوبت بخشید تا توان تحملشان بیشتر شود. بدین منظور چکاندن یک تا سه قطره ترکیب روغن گل بنفشه و گل بابونه خالص شبها در هر سوراخ بینی و ماساژ پیشانی و پشت گوش باهمین ترکیب هنگام خواب میتوانند موثر واقع شود.
🍲خوردن سوپ جو با گوشت بلدرچین و روغن زیتون - سوپ گشنیز - سمنو -فرنی -حلیم -آش ماش - کاهو با سکنجبین- روغن مالی سر پس از حمام و هر چیزی که رطوبت بخش باشد میتواند به درمان این افراد کمک شایانی بکند.
🔆البته ممکن است این مشکل دلایل دیگری همچون، آسیب دیدگی پرده #گوش، ضربه خوردن #جمجمه، عفونت های کهنه نیز داشته باشد که در هر صورت باید با تشخیص و زیر نظر یک متخصص طب سنتی درمان شود.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
✍سیاتیک دردی که همه تجربه اش کردیم
🔹دردها و اسپاسم های عصب #سیاتیک از جمله رایج ترین دردهای شایع در جوامع امروزی است. امروزه کمتر کسی را می توان یافت که تجربه یک بار گرفتگی عصب سیاتیک را در زندگی تجربه نکرده باشد .
🔹این عصب که از ناحیه لگن آغاز شده و تا نوک انگشتان ادامه دارد، اغلب به دلیل افزایش فشار، جابه جایی لگن، تخریب غشای دیسک و حتی ناراحتی های عصبی و فشارهای ناشی از استرس دچار اسپاسم، انقباض و درد می شود .
🔹افرادی که دردهای سیاتیک را تجربه کرده اند می دانند که این دردها با انقباضاتی در ناحیه پشت ران تا قوزک پا همراه است که فرد مبتلا را در بیشتر موارد از حرکت و انجام فعالیت های روزانه ناتوان می کند .
←برای پیشگیری از بروز این عارضه در بدن، تکنیک ها و راهکارهایی وجود دارد که اجرای آنها در زندگی می تواند احتمال ابتلا به این بیماری را به حداقل ممکن برساند.
📝ادامه دارد...
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
محصولات ناب آلیاسین
✍سیاتیک دردی که همه تجربه اش کردیم 🔹دردها و اسپاسم های عصب #سیاتیک از جمله رایج ترین دردهای شایع در
✍طب سنتی و #سیاتیک
🔹این روزها افراد زیادی را می بینم که به دلایل مختلف از قبیل استرس، تنش های ناشی از کار روزانه و یا شیوه غلط زندگی با گرفتگی و درد عصب سیاتیک رو به رو شده و به دلیل درد ناشی از آن مجبور به ترک کار و خانه نشینی می شوند. این گروه برای رهایی از انقباض ها و اسپاسم های عصب سیاتیک و درد ناشی از آن دست به دامن انواع داروها و مسکن های شیمیایی می شوند و به این ترتیب برای تسکین دردهایشان اقدام می کنند .
🔹این افراد اگر بدانند که با شیوه هایی ساده اما کاربردی می توانند احتمال ابتلا به دردهای سیاتیکی و اسپاسم های این ناحیه را به حداقل برسانند، بی شک سراغ مسکن ها نمی روند و از دستورات و تدابیر طب سنتی برای پیشگیری و درمان سیاتیک استفاده می کنند.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
محصولات ناب آلیاسین
✍طب سنتی و #سیاتیک 🔹این روزها افراد زیادی را می بینم که به دلایل مختلف از قبیل استرس، تنش های ناشی
✍سیاتیک با شغل شما مرتبط است
🔹برخی افراد که به #سیاتیک مبتلا هستند به دلایلی غیر از جابه جایی دیسک و لگن و یا تجمع رسوبات در اطراف مفاصل به این عارضه مبتلا شده اند. در جهان افرادی وجود دارند که سیاتیک را به صورت ارثی از پدر یا مادر خود به ارث برده اند. گروهی از مردم نیز وجود دارند که به دلیل استرس، اضطراب و عصبانیت در خطر ابتلا به سیاتیک قرار دارند.
🔹این گروه به دلیل بروز استرس یا شوک های روحی، با انقباض عضلات و اعصاب بدن به ویژه سیاتیک رو به رو می شوند. در حقیقت فشارها و تنش های عصبی در بدن موجب منقبض شدن عضلات شده و این مسئله به تنگ شدن مجرای ریشه های عصبی و دردناک شدن سیاتیک منجر می شود.
🔹بنابراین قرار گرفتن در محیط های پر استرس و شلوغ برای مبتلایان به سیاتیک مناسب نیست؛ زیرا این افراد با داشتن شغل های پر مشغله و پر استرس امکان انقباض و اسپاسم های عضلانی و عصبی را در بدن خود افزایش می دهند.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
محصولات ناب آلیاسین
✍سیاتیک با شغل شما مرتبط است 🔹برخی افراد که به #سیاتیک مبتلا هستند به دلایلی غیر از جابه جایی دیسک
✍رژیم غذایی برای پیشگیری از #سیاتیک
🔹در طب سنتی توصیه های کاربردی زیادی برای پیشگیری از عود کردن دردها و اسپاسم های عصب سیاتیک به افراد مبتلا به سیاتیک شده است:
←افراد مبتلا به سیاتیک بهتر است از مصرف مواد غذایی با طبع سرد و مرطوب پرهیز کنند. این افراد بهتر است از مصرف گوشت گوساله و گاو، انواع چاشنی های ترش، ماست و دوغ و حبوبات بپرهیزند یا مصرف آنها را در طول هفته به حداقل برسانند.
←پیاده روی صبحگاهی اما مستمر نیز یکی از بهترین روش ها برای پیشگیری از بروز گرفتگی های سیاتیک است.
←این افراد بهتر است در وعده های غذایی خود به ویژه وعده صبحانه یا میان وعده های صبح و عصر از شیره انگور و مغز گردو که در گروه مواد غذایی با طبع گرم هستند، استفاده کنند.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
محصولات ناب آلیاسین
✍رژیم غذایی برای پیشگیری از #سیاتیک 🔹در طب سنتی توصیه های کاربردی زیادی برای پیشگیری از عود کردن در
✍ سیاتیک در چه کسانی عود می کند؟
←با مشاوره به یک متخصص طب سنتی به راحتی می توانید استعداد ابتلا به سیاتیک را در خود بررسی کنید. این درمانگران با بررسی طبع هر فرد و بررسی میزان اخلاط موجود در بدن وی احتمال ابتلا به اسپاسم های عضلانی و سیاتیک را مشخص می کنند.
←از دیدگاه طب سنتی، افرادی که میزان خلط دم و بلغم در بدنشان زیاد است در مقایسه با دیگر گروه ها استعداد بیشتری در ابتلا به دردهای سیاتیکی دارند که این گروه نیز با اصلاح شیوه زندگی و رعایت دستورات و رژیم غذایی مناسب می توانند میزان اخلاط بدن خود را به تعادل برسانند و به این ترتیب احتمال ابتلا به سیاتیک را کاهش دهند.
←علاوه بر این علائم دیگری مانند چاقی و اضافه وزن نیز وجود دارد که استعداد ابتلا به سیاتیک را افزایش می دهد. افراد چاق به دلیل وزن غیراستاندارد و نامناسب، اصولا به هنگام نشستن و برخاستن و حتی راه رفتن فشار بیشتری را در مقایسه با افراد طبیعی تحمل می کنند و به همین دلیل احتمال ابتلا به انقباض های عضلانی در آنها افزایش می یابد و متعاقب آن احتمال بروز #سیاتیک نیز چند برابر می شود.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
امام رضا جان (ع) فرمودند:
هر گاه ماه محرم فرا مى رسيد، پدرم (امام موسى بن جعفر علیه السلام) ديگر خندان ديده نمى شد و غم و افسردگى بر او غلبه مى يافت تا آن كه ده روز از محرم مى گذشت، روز دهم محرم كه مى شد، آن روز، روز مصيبت و اندوه و گريه پدرم بود.
🏴 صلی الله علیک یا اباعبدالله 🏴
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
محصولات ناب آلیاسین
✍ سیاتیک در چه کسانی عود می کند؟ ←با مشاوره به یک متخصص طب سنتی به راحتی می توانید استعداد ابتلا به
✍چرا سیاتیک به سراغتان می آید؟
اسپاسم و درد عصب سیاتیک از جمله دردهایی است که اکثر بزرگسالان آن را یکی، دو بار در طول زندگی تجربه کرده اند. از دیدگاه درمانگران طب سنتی و مدرن، عوامل مختلفی مانند فشارهای ناشی از جا به جایی دیسک در بدن، تغییر شکل و ظاهر دیسک، ضربه خوردن در اثر تصادف، ورزش و یا حادثه از جمله رایج ترین و شایع ترین عواملی است که می تواند موجب تورم و دردناک شدن عصب سیاتیک شود؛ به گونه ای که روند زندگی فرد را تحت تاثیر قرار داده و امکان حرکت و جابه جایی را در او به حداقل می رساند.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
محصولات ناب آلیاسین
✍چرا سیاتیک به سراغتان می آید؟ اسپاسم و درد عصب سیاتیک از جمله دردهایی است که اکثر بزرگسالان آن را
✍درمان های خانگی برای سیاتیک
اگر در شرایطی خاص دچار اسپاسم یا گرفتگی عصب سیاتیک شدید، می توانید برای کاهش میزان درد از یکی از شیوه های زیر استفاده کنید.
گرم کردن موضع درد در ناحیه لگن یا ران با کیسه آب گرم می تواند تاثیر زیادی در کاهش درد سیاتیک در افرادی که دچار اسپاسم های عصبی شده اند داشته باشد.
ورزش های کششی و نرمشی نیز در کاهش دردهای ناشی از سیاتیک بسیار موثر است. اما باید مراقب بود که از انجام ورزش های چرخشی و پرتابی پرهیز کرد.
نوشیدن چای گیاهی و دمنوش هایی نظیر گل گاوزبان و یا نعناع می تواند به کاهش درد و ریلکسی اعصاب کمک کند و دردهای ناشی از سیاتیک را تخفیف دهد.
ماساژ موضع درد با روغن زیتونی که در آن مقدار کمی زنجبیل رنده شده، می تواند به بهبود این دردها کمک کند.
افزودن چاشنی ها و ادویه های گرم مثل دارچین و عسل به برنامه غذایی مبتلایان به اسپاسم می تواند موثر باشد.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
🌹🎊حلول ماه ربیع الاول بر تمامی مسلمین مبارک باد🎊🌹
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸
نکاتی درباره #یبوست و درمانهای خوراکی ساده آن
بقلم دکتر انوشیروانی، PhD طب سنتی ایران
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
بسیاری از مردم امروز از جمله خردسالان و سالخوردگان به سببهای گوناگون دچار یبوست هستند. از دیدگاه طب ایرانی، دفع رودهای باید روزی یک تا دو بار، بدون خشکی و سفتی، و بدون نیاز به زور زدن زیاد و طولانی شدن زمان دفع روی دهد، و فرد نباید احساس کند که دفع ناقص و ناتمام انجام شده است. همچنین در حالت طبیعی، فضولات نباید بصورت استوانه ای سفت، یا تکهتکه، یا گرد و گلوله ای از روده خارج شوند.
همچنین پس از دفع روده ای بطور کامل و درست، فرد باید احساس راحتی و سبکی و نشاط داشته باشد زیرا بدن از دفع هر چیزی که با آن ناسازگار است، راحت می یابد و این امر در نفس انسان حال سرور و نشاط ایجاد می کند.
از جملۀ علتهای یبوست در کودکان، مصرف تنقلات چسبنده یا تنقلات شور است که پفک و چیپس و بیسکویتهای شور و چوب شور نمونه آشکار چنین خوراکیهایی هستند.
سالخوردگان نیز اغلب دچار یبوستهای ناشی از ضعف روده یا سوءمزاجهای خشک روده هستند.
در مبتلایان یبوست، بهویژه در خردسالان و سالخوردگان، استفادۀ مداوم از ملیّنهای تحریکی (چه شیمیایی مانند بیزاکودیل، و چه گیاهی مانند سنا و فرآورده های آن) هرگز توصیه نمیشود زیرا آهسته آهسته به گشادی و ضعف روده می انجامد.
در این موارد، راه مناسبتر، استفاده از برخی ملیّنهای غذایی است که در اقسام یبوستهای رایج عموماً بیزیان هستند و بهجای آنکه عوارض جانبی داشته باشند، فواید جانبی دارند، مانند:
- هویج پوستنکندۀ آبپز، یا هویج پوستنکندۀ خام که پس از شستشو با برس، نرم رنده شده باشد بهگونهای که هنگام خوردن، آب آن با فشار اندک دندان درآید.
- انجیر تازه، یا انجیر خشک خیسانیده در آب و گلاب
- مویز، توت خشک، و برگۀ میوههای شیرین
این خوراکیها علاوه بر تلیین آرام و بی زحمت روده، مغذیهای خوبی برای تامین نیازهای بدن به ریزمغذی ها و ویتامین ها و قندهای مفید نیز می باشند، و با طبع گرم و ترشان برای خردسالان و سالخوردگان کمخون سودمند هستند.
نکات مهم:
✅ اگر یبوست با علایمی مانند نفخ و ترش کردن همراه باشد، استفاده از میوههای تازۀ آبدار مانند آلو و هلو و شلیل سودمند نیست و تدابیر دیگری باید به کار رود.
✅ اقسامی از یبوست نیز با حالات روانی و هیجانی ارتباط بسیار زیادی دارند و با ملین های تغذیه ای یا دارویی به درمان تامّ نمی رسند...
تندرست باشید.
💢کانال طب سنتی(شِـفـــا طب)
http://eitaa.com/joinchat/220463120C0e1ff398cb
════🍏═════ 🍃✾🌸✾🍃✾🌸