eitaa logo
Life_diabet
538 دنبال‌کننده
295 عکس
565 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فیبر : همانطور که می­ دانید کربوهیدرات­ ها در بدن به قند ساده یا همان گلوکز تبدیل شده و از این طریق منجر به بالا رفتن قند خون بدن می ­شوند. فیبر یک ماده­ ی غذایی است که درصد این تبدیل را کاهش می­ دهد. یعنی هرچه فیبر موجود در یک ماده­ ی غذایی بیشتر باشد درصد کمتری از کربوهیدرات به قند تبدیل می­ شود و بدن به مقدار کافی و نه بیشتر قند دریافت می­ کند. متاسفانه برنج فیبر چندان زیادی ندارد و همین مقدار کم در برنج آبکش در حین آبکشی کمتر نیز می­ شود در حالی که در برنج کته به خاطر نوع پخت فیبر برنج از بین نمی­ رود. بنابراین می­توان ادعا کرد برنج کته نسبت به آبکش فیبر بیشتری دارد و درصد کمتری از کربوهیدرات آن به قند تبدیل می­ شود و لذا قند برنج کته نسبت به آبکش کمتر است. خانواده­ ی ویتامین­ های B : دسته­ ی دیگر از مواد موثری که باعث کاهش میزان قند برنج کته می­ شود ویتامین­ های B هستند. در واقع خانواده­ ی ویتامین B به جذب بهتر قند کمک کرده و از انباشت قند در خون جلوگیری می­ کنند. ویژگی این ویتامین­ ها آن است که در آب حل می­ شوند. از این رو هنگامی که برنج را آبکش کرده و آب آن را دور می­ ریزند بخش عمده ای از ویتامین B برنج از بین می­رود. در حالی که در برنج کته چنین نیست. پس می­توان گفت ویتامین B موجود در برنج کته بیشتر و در نتیجه قند برنج کته کمتر است. (به عبارت دیگر قند برنج کته به کمک ویتامین B بهتر جذب بدن می­ شود.) روش پخت : روش پخت نیز در کاهش قند برنج کته موثر است. طبق آنچه که گفته شد قند برنج ناشی از کربوهیدرات آن است و هرچه درصد تبدیل کربوهیدرات به قند کاهش بیابد میزان قند برنج نیز کمتر می­ شود. بد نیست بدانید که روش پخت نیز می­تواند میزان این تبدیل را تحت تاثیر قرار دهد. هرچه مدت زمان پخت برنج طولانی تر باشد نشاسته­ ی موجود در آن در بدن سریعتر به قند تبدیل می­ شود و بدن به انسولین بیشتری برای هضم آن نیاز دارد. پخت برنج کته نسبت به آبکش زمان و حرارت کمتری نیاز دارد از این رو کربوهیدرات موجود در برنج کته دیرتر به قند تبدیل می­ شود و لذا قند برنج کته به نسبت کمتر از برنج آبکش می­ شود. ______________________________ ☎️09035179066☎️ ______________________________
ویتامین E موجود در زردآلوی خشک (و تازه) بر کاهش قند خون برای برخی افراد دیابتیک، نقش مهمی دارد. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و رژیم غذایی مبتنی بر آنتی اکسیدان به بهبود میزان قند خون برای مبتلایان به دیابت نوع دو کمک می کند. مرکز پزشکی دانشگاه مریلند توضیح می دهد مصرف نصف فنجان زردآلو خشک باعث افزایش 3 میلی گرم ویتامین E می شود و این میزان تامین کننده ی نوزده درصد از نیاز روزانه ی بدن شخص می باشد (تایید شده مجامع پزشکی). در حالی که یک فنجان زردآلوی خرد شده تازه حاوی 1. 5 میلی گرم ویتامین E یا 10 درصد از میزان توصیه شده روزانه آن است. _________________________________ ☎️09035179066☎️ _________________________________
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیابتی های عزیزم..... اگر از تزریق انسولین و خوردن قرص های شیمیایی خسته اید😔 اگر نگران سلامتی فرزندان دیابتی خودتون هستین👫 اگر مبتلا به دیابت هستید و این موضوع مانع باردار شدنتون شده 🆔️@life_diabet 🆔️ @life_diabet دیگه ناراحتی رو کنار بزارید و یک تصمیم درست برای درمانتون بگیرید. پیشگیری و بهبود بیماری دیابت رو با کمک این پیج و زیر نطر مشاورینش انجام بده ، مطمئن باش با رعایت توصیه هاشون به نتیجه مطلوب خواهی رسید . 🆔️ @life_diabet 🆔️ @life_diabet ☎️09035179066
در کلیه ها واحد های عملکردی به نام نفرون وجود دارد . بخشی از نفرون ها کپسول بومن نامیده می شود که داخل آن کلافه های عروقی به نام گلومرول وجود دارد که بخشی از خون را به منظور تصفیه وارد نفرون می کند . در واقع در این ناحیه نوعی صافی وجود دارد که اجازه نمی دهد مواد مفید موجود در خون نیز به داخل نفرون تخلیه شوند . ولی زمانی که فرد مدتی به دیابت مبتلاست به تدریج این صافی دچار اشکال می شود و همین موضوع باعث اختلالاتی مثل دفع پروتئین ، گلوکز و … در ادرار می شود . جهت اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ______________________________ ☎️09035179066☎️ ______________________________
یک رژیم سرشار از روغن زیتون درمان مناسبی برای دیابت می باشد و به تاخیر انداختن حمله بیماری و یا جلوگیری از آن نیز کمک می کند. این امر با جلوگیری از مقاومت انسولین و با زیاد کردن کلسترول HDL، کم کردن تری گلیسریدها و کم کردن فشار خون، صورت می گیرد. . کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 چندین مطالعه منتشر شده در مورد تغذیه و دیابت در سال 2017 نشان می دهد که یک رژیم غذایی غنی از روغن زیتون 16 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد و مصرف روغن زیتون در بیماران دیابتی نتایج آزمایش هموگلوبین گلیکوزیله و سطح گلوکز ناشتا در پلاسما، را نیز کاهش می دهد. این مطالعه نشان داد که این مزیت با مصرف روغن زیتون به عنوان بخشی از رژیم غذایی مرتبط است. . کاهش سطح قند خون ناشتا یک مطالعه منتشر شده در مجله تحقیقات غدد درون ریز در سال 2016 نشان داد که مصرف روغن زیتون بکر غنی از ترکیبات فنلی، به کاهش سطح قند خون ناشتا و میزان قند خون تجمعی و همچنین کاهش شاخص توده بدن کمک می کند و روغن زیتون با بهبود شاخص های متابولیکی و التهابی همراه بوده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص درمان دیابت با شماره زیر تماس بگیرید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ______________________________ ☎️09035179066☎️ ______________________________
میگو دارای پروتئین فوق العاده بالا و کربوهیدرات پایین است که این ها ایده آل هستند. فقط ۱۰۰ گرم میگو پخته شده ساده دارای: کالری: ۹۹ پروتئین: ۲۳.۹گرم چربی: ۰.۳گرم کربوهیدرات ها: ۰.۲گرم فیبر: ۰ غذاهای پر پروتئین برای دیابت بسیار مفید هستند زیرا پروتئین نه تنها به تثبیت قند خون کمک می کند بلکه در سیری (احساس پر بودن برای زمانی بیشتر) نیز نقش دارد. انرژی حاصل از کربوهیدرات ها به سرعت می سوزند ، اما پروتئین ها و چربی ها انرژی پایداری می دهند که تا زمان وعده غذایی بعدی شما را حفظ می کنند.میگوهای کبابی دارای مواد مغذی مشابه لیست فوق می باشند ، اما میگوهایی که مانند تمپور میگو ، نگتهای میگو یا "میگوهای پاپ کورنی" پخته شده و سرخ شده اند دارای میزان بسیار بیشتری از کربوهیدرات  در هر وعده هستند. بهتر است از مصرف غذاهای سرخ شده دوری کنید زیرا دارای میزان کربوهیدرات های ساده و چربی های بد بالاتری هستند. در این غذاها چربی های سالم امگا ۳ میگو تحت الشعاع روغنهای گیاهی سمی و التهابی که  در فست فودها استفاده میشوند، قرار می گیرند.وقتی صحبت از کوکتل میگو می شود ، بزرگترین مسئله این است که آیا سس کوکتل دارای قندهای اضافه شده است یا خیر. سس کوکتل اغلب حاوی سس کچاپ است که می تواند کاملاً شیرین باشد ، بنابراین به دنبال نسخه های بدون قند این سس یا انواع بهتر آن باشید ، سس کوکتل را در خانه درست کنید تا بدانید که چه چیزهایی در آن میریزید. ______________________________ ☎️09035179066☎️ ______________________________
بیماران دیابتی، عسل طبیعی را در وعده های غذایی خود بگنجانند، قند خون آن ها پایین می آید و به حالت عادی بر می گردد. همچنین آزمایش های مکرر ثابت کرده است که عسل حاوی ماده اکسید کننده ای است که فرآیند جذب قند در خون را آسان می کند و نمی گذارد درصد قند در خون بالا رود. یکی دیگر از عواملی که به جذب قند در خون کمک می کند میزان بالای عنصر پتاسیم در عسل می باشد. هم چنین ثابت شده ادرار فرد دیابتی به طور کلی از انسولین خالی نمی باشد، علت بیماری آن ها، اختلال در تحریک سلول هایی است که تولید انسولین می کنند. ______________________________ ☎️09035179066☎️ ______________________________