صلاحیت و "اصلح" مفاهیمی نسبی هستند. یعنی معانی و مصادیق آنها در زمان تعیین میشود. صلاح و مصلحت مُلک و میهن و مردم در هر زمانی، معنایی دارد.
هرچند بتوان برخی صفات مثل پاکدستی، دانش، خردمندی و دینداری را برای همیشه شرط صلاحیت دانست، اما تنها برخی از کسانیکه این مجموعه شرط لازم را دارند، در نسبت درستی با مصلحت در هر زمان قرار میگیرند.
مصلحت اکنون ما چیست؟
به گمان من مصداق اصلحِ امروز در نسبت با "تداوم دولت" نیمهتمام #شهید_رئیسی پیدا میشود. نیمه کاره ماندن طرح این شهید در ادارهی کشور، اتلاف و اسراف؛ و عقبگرد از آن کفران نعمت است. بنابراین اکتفای به ویژگیهای شخصی و فردی تعریف کردن "اصلح" و غفلت از آنچه مصلحت ما در این نقطه از تاریخ را مشخص میکند، ما را به خطا مبتلا میکند.
یامین پور
.....
....
🗒 بعضی تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها به گروهی که «عقیدهی خالص» به اسلام ناب نداشتهاند، اشتباهی بود که تلخی آثار آن بهراحتی از میان نمیرود. ما هنوز هم چوب اعتماد خود را به «لیبرالها» میخوریم. تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست «لیبرالها» بیفتد(صحیفه امام، ج۲۱، ص۲۸۵_۲۸۶).
.....
.....
دیشب توفیق داشتم تا در محضر یکی از علما که هم جنبههای علمی و هم جنبههای اخلاقی ایشان حائز توجه است ساعتی را سپری کنم و درخصوص مسائل مختلف، با یکدیگر تبادل نظر کنیم. ایشان طی روزهای اخیر از طرف جمع قابل توجهی از نیروهای جبهه انقلاب تحت فشار بودند تا برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند، اما به رغم همه اصرارها دیشب متواضعانه به حقیر فرمودند من که تاکنون یک شهر را اداره نکردهام چطور داوطلب اداره یک کشور بشوم؟! نوع نگاه ایشان و ریاست گریزی و مناعت طبعشان برایم خیلی جالب بود.
در این اوضاع و احوالِ تکثر کاندیداها که انبوهی از تشنگان قدرت در حال جا زدن خود به جای نسخه جعلی شیفتگان خدمت هستند این نوع نگاه بسیار مغتنم و درس آموز است. کاش دوستان مختلف ما، قبل از آنکه شناسنامه به دست، عازم وزارت کشور شوند لحظهای با خدای خود خلوت میکردند و میاندیشیدند که آیا واقعا صلاحیتهای اخلاقی و اجرایی لازم برای این مهم را دارند و آیا تکلیفی برای چنین مسئولیت سنگینی دارند یا خیر؟!
نکته مهم دیگری که ایشان بر آن تاکید داشتند این بود که رئیس جمهور بعدی ما علاوه بر توان و صلاحیتهای اجرایی، حتما باید فهم تمدنی داشته باشد و فهم درستی از نسبت انقلاب اسلامی با مسئله ظهور داشته باشد و جایگاه ایران اسلامی در نظم نوین جهانی و ارتباط این جایگاه با مسئله ظهور را به خوبی بفهمد؛ ایشان تاکید داشتند که اگر چنین فهم تمدنیای وجود نداشته باشد، هرچقدر هم که فرد به لحاظ اجرایی توانمند باشد نمیتواند کمکی برای پیشبرد انقلاب اسلامی به سمت زمینهسازی ظهور کند و بالعکس، به کارگزاری برای تقویت جریان نظام سرمایهداری بدل خواهد شد.
بلد طیب
.....
.....
وَمَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ.
۵۶،مائده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇱🇧🏴☠نگاهی گذرا به 2000 عملیات حزب الله بر علیه مواضع رژیم صهیونیستی در عرض 1 دقیقه
.....
.....
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ سابق اسرائیل: مبالغه نمیکنم، اما اکنون اسرائیل از نظر وجودی در خطر است!
🔹ناگهان چشم باز کردیم و دیدیم جبهه شمال اسرائیل (حزبالله لبنان) بیدار شده؛ از عراق به ما حمله میکنند؛ ایرانیها در اردن و جبهه کرانه باختری فعال شدهاند و همچنان از سوی دیگر از غزه به سمت ما موشک شلیک میکنند!
🔹از طرفی ایران مستقیما به اسرائیل حمله کرد! نتانیاهو حاضر است کشور را قربانی کند تا در قدرت بماند!
.....
.....
✅ توصیه به دقت در لایه های پنهان شخصیتی نامزدها
🔹توصیه می کنم این دو کلیپ تبلیغات انتخاباتی آقایان #جلیلی و #لاریجانی را به دقت مشاهده کنید. در این دو کلیپ به جِد می توان تفاوت دو تفکر را مشاهده کرد. دو نوع سلیقه حاکمیتی و..
جدای از قضاوت درباره سابقه مدیریتی افراد و رفتارهای سیاسی و حاکمیتی و توانمندی ها، دو نوع کاملا متفاوت از نگاه را به مسأله ریاست جمهوری می توان دید؛
🔹یک نفر به شدت اهل کلاس، پرستیژ، شعارهای روشنفکرانه، نمادهایی از خوی اشرافیت، حرکت میان دو لبه سیاسی و برخی حرف های تبلیغاتی است..
🔹️ در نمایش تفکر نفر دیگر، سادگی، در بین مردم بودن و نگاه معنوی و دینی به مسأله سیاست و حکومت و رویکرد انقلابی به امور حاکمیتی بیشتر قابل مشاهده است.
🔹️ کدام الگوی رفتاری بیشتر به درد شرایط امروز کشور می خورد؟
در سابقه حاکمیتی کدام دیدگاه، خدمت به مردم و توجه به مطالبات واقعی مردم بیشتر در سیاست های اجرایی دیده شده است؟
🔹بدون قضاوت در مورد این دو نامزد و سایر نامزدهایی که احراز صلاحیت می شوند و ضمن احترام به همه آنها، توصیه می کنم قبل از انتخاب نامزد مورد نظر خود، به دقت به لایه های پنهان شخصیتی و منش سیاسی افراد به دور از شعارها، توجه کنید..
#بصیرت
#امام_خمینی(ره): من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش می کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد!