کانال خبر و تحلیل
🎥نتایج رسمی و نهایی انتخابات ریاستجمهوری دوره چهاردهم 🔹مشارکت ۴۹.۸ شد کل آرای شمارششده: ۳۰.۵۳۰.۱
فارغ از نتیجه فوق
میایستیم و ایران را میسازیم!
برای آن #شروع_تازه ی جهان
برای طلوع حضرت خورشید.
مسیر رسیدن به قله، سختی و آسانی دارد؛
اما،
پیروزیات مبارک؛ جمهوری اسلامی ایران!
....
....
کانال خبر و تحلیل
🎥نتایج رسمی و نهایی انتخابات ریاستجمهوری دوره چهاردهم 🔹مشارکت ۴۹.۸ شد کل آرای شمارششده: ۳۰.۵۳۰.۱
#جلیلی بین مردم به عنوان گفتمان انقلاب اسلامی مطرح شد...
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختلف به معنای ایراد نداشتن آنها نیست. شما میتوانید آسیب شناسی انتخابات را از دیدتحلیلگران مختلف ملاحظه فرمایید
.👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴 چند نکته درباره بحثهای احتمالی طرفداران قالیباف و جلیلی
طرفداران آقای قالیباف میگن اگر جلیلی دور اول کنار رفته بود به نفع قالیباف، تو دوقطبی دور دوم بین قالیباف و پزشکیان، قالیباف پیروز میشد. این کاملا اشتباهه به چند دلیل:
1⃣ این دوستان از کجا اینو میگن؟ از نظرسنجیهای دور اول. همون نظرسنجیهایی که همش غلط از آب دراومد. همون نظرسنجیهایی که رأی آقای قالیباف و جلیلی رو نزدیک هم و حتی برخیشون قالیباف رو بیشتر نشون میداد. همه نظرسنجیها مشارکت رو با اختلاف ده درصدی اشتباه نشون دادن.
مهمترین اشتباه نظرسنجیها درنظر نگرفتن مسائل #قومیتی بود. در دو قطبی قالیباف و پزشکیان در شهرهایی آذریزبان هیچ فرقی بین جلیلی و قالیباف نبود، چون اونها به همشهری خودشون یعنی پزشکیان رأی میدادن و این اختلاف چندمیلیونی رو هیچ جوره قالیباف نمیتونست جبران کنه
2⃣ پس مساله دوقطبی اصلا قابل اعتنا نیست. وقتی دوقطبی دیگه مطرح نباشه، تحلیلهای این دوستان اشتباهه. ضمنا در اجماع باید کسی که رأی کمتری داره بره کنار نه کسی که رأیش سه برابر اون یکیه. آقای جلیلی وقتی ۹ میلیون رای داره، جذب اون ۳ میلیون آقای قالیباف خیلی راحتتره براش تا اینکه بره کنار و بخواد اون ۹ میلیون رو قانع کنه تا برن سمت آقای قالیباف با ۶ میلیون رای کمتر. اینکه فکر کنیم همه آراء جلیلی کامل میرن سمت قالیباف یک اشتباه محضه. اگه بگن نظرسنجیها اینو میگن، این درست نیست. چون نظرسنجیها دیگه قابل اعتنا نیستن. درضمن این دوستان رأیهای منفی قالیباف رو اصلا حساب نمیکنن. رایهای منفی قالیباف از جلیلی بیشتره
👈پس انتقال ۹ میلیون رأی خیلی سختتر از انتقال ۳ میلیون رای هستش. جلیلی اگه انصراف میداد بزرگترین اشتباه رو انجام داده بود چون مشارکت کمتر میشد و احتمالا دوراول پزشکیان برنده میشد با مشارکت سیوچند درصدی که واقعا آبروریزی بود.
3⃣ اما اگه قالیباف کنار میرفت احتمال زیاد بازهم میومدیم دور دوم. خیلیا گفتن اگه انصراف میداد دور اول پزشکیان میشد، این غلطه. چون باید نصف آراء ماخوذه رو میاورد و چون آراء ماخوذه بالای 24 میلیون بود، پزشکیان باید بالای 12 میلیون رای میآورد یعنی باید بیش از 2 میلیون رأی قالیباف به سبد رأی پزشکیان اضافه میشد که خیلی بعید بود. چون اکثر آراء قالیباف انقلابیهایی بودن که به حرف علما و مداحا گوش دادن و بین این 3 میلیون خیلی رأی خاکستری وجود نداشت. پس اینکه یه عده گفتن قالیباف ایثار کرد وگرنه پزشکیان دور اول رئیس جمهور میشد اشتباهه. غیرممکن بود چنین چیزی.
🔻ونکتهی مهمتر اینکه بسیاری از مرددین بین قالیباف و جلیلی آخرش به جمعبندی نرسیدن و رأی ندادن. اصلا یکی از دلایل کم بودن مشارکت دور اول همین مسأله بود. اگه قالیباف میرفت کنار این مرددین به جلیلی رأی میدادن و رقابت با پزشکیان نزدیک میشد و چه بسا جلیلی دور اول پیروز میشد که بستگی به آراء باطله داشت.
پس بطور خلاصه:
🔻در صورت انصراف جلیلی و با عدم انتقال 9 میلیون رای به قالیباف، احتمالا پزشکیان با مشارکت سی و چند درصدی رئیس جمهور بود
🔻 اگه قالیباف کنار میرفت، قطعا پزشکیان دور اول رئیس جمهور نمیشد و شاید جلیلی رئیس جمهور میشد و شاید مثل الان به دور دوم منتقل میشد
پس اگه کسی بخواد طلبکار باشه جلیلیه نه قالیباف. ولی بنظر من هیچکدوم نباید طلبکار باشن، چرا؟ چون دور دومی که الان رقم خورد و مشارکت رو به 50 رسوند از همه چی مهمتر بود. اینکه مشارکت حدود 40 باشه و حتی زیر 40 باشه و رئیس جمهور انقلابی انتخاب شه خیلی مطلوب نیست. چون رهبری مشارکت براش مهمتره و دور اول واقعا راضی نبودن. دنیا جمهوریت ایران رو میبینه اول، بعد رییس جمهور رو.
✅ پس در گزینههای ممکن شکست جبهه انقلاب، این بهترین حالت ممکن بود که جلیلی و پزشکیان بیان دور دوم و مشارکت بیاد حدود 50. و بدترین حالت ممکن انصراف جلیلی و مشارکت زیر 40 درصدی و برنده شدن پزشکیان بود.
در یک حالت احتمال برنده شدن جبهه انقلاب وجود داشت که قالیباف انصراف بده یکی دوروز قبلش، و پرقدرت بیاد پشت جلیلی و اتحاد خیلی خوبی شکل بگیره و مرددهایی که رأی ندادن بخاطر عدم اجماع هم رأی بدن و با مشارکت 41_42 درصدی، جلیلی پیروز بشه
ولی بنظرم آقا مشارکت 50 درصدی براش مهمتر بود. پس همین حالتی که اتفاق افتاد بهترین اتفاق ممکن بود. نه باید قالیباف رو سرزنش کرد نه اقای جلیلی رو. آقای جلیلی که اصلا بهجز این کاری نمیتونست بکنه و نباید میکرد. انصراف یعنی پشت کردن به ۹ میلیون رأی و رسیدن به بدترین نتیجه.
یه نکته هم بگم. فرضا قالیباف میومد دور دوم، قطعا بازهم میباخت، چون قومیت اینجا زورش خیلی زیادتر از دوقطبی بود. بله دوقطبی کمتری شکل میگرفت وبا مشارکت کمتری میباخت. که بازم خوب نبود مشارکت بیادپایین
الان وقت اختلاف نیست
هم جلیلی نباید میرفت کنار
هم طرفداران قالیباف زحمت کشیدن این هفته🙏
#حسین_دارابی
...
#پینوشت:
این هم یک نگاه. به جای فهم و شناخت رخدادها، همه چیز را به آسمان حواله میکند.
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
.
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
کنار رفتن جلیلی به نفع قالیباف در دور اول نشدنی بود.
نمیشد ۹م رای بره کنار بجای ۳ م رای
جای دیگهای دنبال عامل شکست بگردین
مشکلات اصولگراها خیلی بزرگتر و عمیقتر از این سادهسازیهای متفرعنانه است
باید ساعتها درباره تون حرف زد
خودتون که کر و کورید حیف بدنه انقلابی و مذهبی که گیر شما نخبگان! افتادن.
💫 #رسول_علیخانی
.....
....
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔴 چرا پزشکیان رأی آورد؟
🔻انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با درگذشت شهادت گونه آیت الله رئیسی کلید خورد؛ سه گزینه در مظان رأی آوری مردم بودند:
1️⃣ مسعود پزشکیان - گزینه اصلاح طلبان، کارگزاران و نهضت آزادی
2️⃣ محمدباقر قالیباف - گزینه اصولگرایان، برخی نهادهای انقلابی، منبری ها و مداحان
3️⃣ سعید جلیلی - گزینه بدنه حزب اللهی و کف میدانی و برخی از عدالتخواهان
🔹پایگاه اصلی رأی پزشکیان عبارتند از: رأی قومی ترک ها، رأی گفتمانی و پادگانی اصلاح طلبان و رأی توده های معترض و رأی سلبی.
🔸درباره عملکرد دولت آقای رئیسی که خیلی از عزیزان حزب اللهی فکر می کردند عالی است و تحول درست کرده و مردم راضی هستند، بارها نوشتم که اینگونه نیست و مردم رضایتی نسبت به دولت مرحوم شهید رئیسی ندارند به دلایل گوناگون.
🔻اما چند عامل بسیار نقش داشته در نارضایتی مردم:
1️⃣ سیاست های تعدیل اقتصادی؛ حذف یارانه ها، خصوصی سازی، وابستگی اقتصاد به دلار، حذف ارز 4200 تومنی در سال 1401 و آزادسازی قیمت ها.
2️⃣ سیاست فیلترینگ؛ فیلترینگ بعد از سال 401 با این توجیه انجام شد که جلوی نارضایتی مردم گرفته شود. من همان موقع گفتم که فیلترینگ رضایتمندی را بالا نمی برد؛ بلکه بیشتر ناراضی می کند! در عمل هم، مردم ناراضی را معترض تر و ناراحت تر کرده است. ضمن اینکه زمینه حضور نوجوانان و جوانان را در سایت های پورن هم فراهم کرد!
3️⃣ گشت ارشاد و رفتارهای غلطی که طی سالهای گذشته انجام شد و ماجرای پائیز 401 هم برای آقایان در حاکمیت درس عبرت نشد و آقایان هیچوقت نفهمیدند که غلط است و کوتاه نیامدند، به نارضایتی مردم بسیار دامن زد. هزاربار دلسوزان گفتند که آقایان مسئله حجاب، اولویت مردم نیست؛ اولویت جامعه نیست. به مردم فشار نیاورید. راه حل نامسئله حجاب، بگیر و بکش و این رفتارهای نفرت انگیز نیست!
4️⃣ مدل غلط تأییدصلاحیت ها؛ روز اول تأییدصلاحیت ها نوشتم که معتقد به مهندسی شورای نگهبان نیستم ولی اگر مهندسی باشد به نفع پزشکیان است! اینکه 5 نفر از یک جناح و 1 نفر از جناح دیگر را تأیید کردند، منجر به مظلوم نمایی آن یک نفر و لجاجت بخشی از آرای جامعه می شود. متأسفانه شورای نگهبان با این کار، مردم را به لج انداخت! واقعاً چرا لاریجانی و نیکزاد و شریعتمداری و این و آن ردصلاحیت شدند ولی پزشکیان تأیید شد! انصافاً حال و روز پزشکیان از لاریجانی و احمدی نژاد بهتر است؟!
🔻ان شاءالله امیدواریم آقایان بفهمند و از فردای انتخابات، روی این سیاست های غلط خط بکشند. البته بسیار بعید میدانم که متوجه عمق فاجعه شوند.
#داود_مدرسی_یان
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خسته نباشی سعید دلها❤️
تا همیشه در قلب مایی. خوشحالیم که برای کسی دویدیم که برای محرومین دوید و خود را سرباز ولایت میدانست.
بماند به یادگار ۱۴۰۳/۴/۱۶
کانال خبر و تحلیل
خسته نباشی سعید دلها❤️ تا همیشه در قلب مایی. خوشحالیم که برای کسی دویدیم که برای محرومین دوید و خود
#جلیلی بین مردم به عنوان گفتمان انقلاب اسلامی مطرح شد...
🔴 تلگرام نتایج نهایی
انتخابات را رقم زد.
ما مرزبان در عرصه سایبری نداریم. مملکت را در اختیار چند سکوی اطلاعاتی دشمن قرار داده اند تا با مداخله در امورات کشور ما ،جریانات سیاسی را مدیریت کند.
🔹حالا بهتر می شود فهمید چرا اون جوان گستاخ در راه اندازی شبکه ملی داخلی عمدا" تل تل میکرد.
.....
....
🌎🌎🌎
🚨قحطی معرفت و بصیرت.
🔴 روستای آوان در بخش خاروانا شهرستان ورزقان - آذربایجان شرقی ( محل سقوط بالگرد شهید رئیسی )
🔹پزشکیان ۱۶۳
🔹جلیلی ۱
💠 من این آمار رو به عنوان آئینه عبرت؛ بی وفائی دنیا؛ نامردی انسانها و کوتاهی خودم در بصیرت افزایی جامعه؛ نگه میدارم و همیشه جلو چشمم قرار میدهم.
قاسمی
🔺 کدخدایی: خط تحریم در انتخابات شکست خورد
🔹عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
🔹پیروزی مشارکت بر تحریم!
🔹خط تحریم در این مرحله از انتخابات با شکست همراه شد. تلاش مخالفین یکبار دیگر با ناکامی روبرو شد. درود بر ملت بزرگ و پیروز ایران که با حضور آگاهانه خود دست رد به تلاشهای مذبوحانه دشمنان زد. پیروز این میدان مردم شریف ایران بودند.
....
....
May 11
May 11
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی: باید همۀ توانمان را به کار بگیریم و منتخب ملت را کمک کنیم تا با قدرت پیش برود.
.....
....
تحلیل آخرین وضعیت اجماع 7-4-1403.pdf
627.4K
این ارزیابی را یک روز قبل از دور اول انتخابات نوشتم و به همه کسانی که به نوعی درگیر تصمیم گیری درباره انتخابات بودند رساندم. همه آنچه رخ داده در اینجا به دقت پیش بینی شده بود. متاسفم که به خیرخواهی ها اعتنا نشد و این نتیجه رقم خورد. ان شا الله با قدرت مسیر دفاع از اسلام و انقلاب را ادامه خواهیم داد. (مقصود از موسسه افکارسنجی دانشگاه تهران در اینجا شرکت پژوهشگران خبره پارس است.)
#پینوشت:
این هم تحلیل آقای محمدی یار غار و مشاور راهبردی آقای قالیباف.😔
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔴 نگاهی متفاوت به انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🔺در حالی که روند اخذ آرای مردم همچنان ادامه دارد، رسیدن مشارکت مردم به 50 درصد یک پیروزی بزرگ است. برخیها میگویند مشارکت فلان بوده، بهمان بوده... دوستان دقت کنید، انتخابات در شرایط ویژهای برگزار شده و یک انتخابات فوقالعاده بود که کمتر کشوری میتواند از عهده آن بر بیاید. برگزاری دو دور انتخابات قدرت کشور را میرساند و اینکه نظام آن (به معنی نظم و ترتیب) به گونهای است که بدون هیچ خدشهای به کارکرد درامورات کشور، انتخابات برگزار شد. برگزاری صفر تا 100 یک انتخابات در 50 روز شاهکار بزرگی است که همه را حیرت زده کرده است.
🔺شما بروید نگاه کنید خیلی از کشورها به هر دلیلی انتخابات را عقب میاندازند. ما در طول جنگ 8 ساله هم انتخابات را برگزار کردیم، حالا اوکراین را نگاه کنید که رئیس جمهور غربگرا و یهودیاش میگوید به دلیل شرایط جنگی انتخابات برگزار نمیشود! در کمتر از 50 روز ثبتنام، تایید صلاحیت، شکلگیری ستادها، تبلیغات، برنامههای تلویزیونی، تهیه مستندها، چاپ تعرفهها، تشکیل حوزههای رایگیری و معرفی اعضای شعب، تامین امنیت و.... همه و همه تدبیر شد و آن هم با بهترین کیفیت. این را کدام کشور میتواند انجام دهد؟
🔺درست است که مطلوب مشارکت بالای 60 درصد است و ما در مورد دلایل کاهش مشارکت پیش از این نکاتی را گفتیم، اما شک نداشته باشید که اگر زمان بود و مانند همه پروسههای انتخاباتی یک بازه شش ماهه وجود داشت مشارکت از این هم بالاتر میرفت. نامزدهای انتخاباتی فرصت نکردند که به بسیاری از مراکز استانها سفر کنند؛ در گرمای تابستان در حالی انتخابات برگزار شد که با اطلاع میگویم یک هفته بعد از معرفی افراد تایید صلاحیت شده، ستادهای آنها هنوز شکل نگرفته بود! در شرایط اقتصادی بدِ کشور و تبلیغات 24 ساعته شبکههای معاند و کمکاری صدا و سیما و دولت در جلب و جذب مردم مشارکت حدود 40 درصدی دور اول واقعا معجزه بود.
🔺رهبر انقلاب حق دارند بر اصل مشارکت تاکید کنند، چرا که در این فرصت اندک، فقط با سرانگشت تدبیر و مدیریت ایشان بود که شاهد چنین انتخاباتی بودیم که کمترین شائبه و شکایت، کمترین حاشیه و دلخوری در حوزههای اخذ رای را شاهد باشیم. اینکه آنهایی که در انتخابات مجلس قهر کرده بودند و بیانیه عدم مشارکت میدادند حالا ویدئوی مشارکت پر میکنند و خود تبلیغات میکنند و پای صندوق رای حاضر میشوند، هنر یک نظام است. این کار کوچکی نیست، این فقط از یک حاکمیت پویا و متفکر بر میآید که اینگونه بتواند مشارکت سیاسی را در بهترین شکل ممکن در بدترین وضعیت و با بیشترین حجم از حملههای منفی برگزار کند.
🔺اگر بخواهم از ابعاد این انتخابات بگویم، باید ساعتها حرف بزنم. بنده از ابتدا هم بر مشارکت تاکید داشتم و امروز هم فارغ از اینکه چه کسی رئیس جمهور شود، خوشحالم که کشورم توانسته در کمتر از 50 روز این پروسه چند ماهه را مدیریت کند. به هر حال ما هم مسوولیت داشتهایم، درگیر بودهایم و میدانیم که برای وزارت کشور و ستاد انتخابات کشور برای این پروسه شش تا 8 ماه وقت میگذارد، جلسات توجیهی و کاری مختلف برگزار میکند. دقت کنید، هماهنگی بین دستگاهی عجیب بود و کشور در کمتر از 5 ماه سه انتخابات برگزار کرد. کمی هم از این زاویه نگاه کنید شاید زیبایی بیشتری دیدید.
#جعفری
#پینوشت:این هم نگاهی و قلمی دیگر
.....
....
🔴دوستان عزیزم؛ صبور باشید
جبران اختلاف رأی قومیتی حدود 4,5 میلیون
نه کار دکتر #جلیلی بود نه دکتر #قالیباف
بیاساس دعوا نکنيد باهم
صبور باشید تا فردا در آرامش تحلیل کنیم.
اما باید کار کنیم برای سطح تحلیل مردم
مبادا اسیر جوسازیها بشید و دچار درگیریهای بیاساس!
مراقب شیطان غربگراها باشید که به دنبال تفرقهافکنی است.
✅ باید نیرو همتراز پرورش داد ✅
اگه دعوا نمیکنید که یکم استراحت کنیم
#پینوشت:
#این هم نگاهی دیگر. قل و دل!!!
به نظر من تحلیل رخداد انتخابات اخیر اصلأ ساده نیست بلکه پیچیده و چند ساحتی است و نیاز به مطالعات و بررسیهای جامعه شناختی، روانشناختی و سیاسی دقیق دارد.
لذا باید از توجیهات تک جملهای پرهیز نمود.
#مشعوف
#یادآوری
این هم یکی از تحلیلهای غلط یکی از حامیان آقای قالیباف. با به میدان کشاندن امثال سردار عزیزی مثل حاجی زاده و روحانیون محترمی مثل آقای پناهیان و ردیف کردن آنها پشت سر محمد باقر و وارد کردن لطمات جبران ناپذیر به شخصیت و جایگاه آنان در بین مردم، توانستند فقط سه میلیون رای جمع کنند و حالا هم طلبکارند و دیگران را مقصر میدانند. خدای فرافکنی هستند.
.....
.....
🔷اعلام نتایج استانی چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در استان همدان
آخرین نتایج این انتخابات در استان دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان به شرح ذیل است:
🔹از مجموع ۶۹۵ هزار و ۹۳۴ رأی که هماستانیهای عزیز ما در صندوقها انداختهاند و مشارکت ۴۸ درصدی را رقم زدند؛ به ترتیب کسب بیشترین آراء؛ آقای دکتر سعید جلیلی ۳۵۶ هزار و ۵۴۷ رأی و آقای دکتر مسعود پزشکیان ۳۳۹ هزار و ۳۸۷ رأی را کسب کردند.
🔹بنابراین تعداد آراء نهایی به تفکیک شهرستانی در استان همدان به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل است:
🔸شهرستان اسدآباد:
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۲۵۰۲۷ رأی
آقای دکتر سعید جلیلی ۱۴۹۹۴ رأی
🔸شهرستان بهار:
آقای دکتر سعید جلیلی ۲۹۹۸۱ رأی
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۲۱۹۱۸ رأی
🔸شهرستان تویسرکان:
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۲۱۷۲۰ رأی
آقای دکتر سعید جلیلی ۲۱۲۳۹ رأی
🔸شهرستان رزن:
آقای دکتر سعید جلیلی ۱۶۱۸۱ رأی
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۱۵۹۷۹ رأی
🔸 شهرستان درگزین:
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۱۰۴۵۰ رأی
آقای دکتر سعید جلیلی ۸۵۱۶ رأی
🔸شهرستان فامنین:
آقای دکتر سعید جلیلی ۹۳۹۶ رأی
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۹۲۶۰ رأی
🔸شهرستان کبودرآهنگ:
آقای دکتر سعید جلیلی ۳۲۷۹۸ رأی
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۲۷۷۳۶ رأی
🔸شهرستان ملایر:
آقای دکتر سعید جلیلی ۵۳۲۸۰ رأی
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۴۶۴۳۳ رأی
🔸 شهرستان نهاوند:
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۴۰۹۳۸ رأی
آقای دکتر سعید جلیلی ۳۳۵۷۶ رأی
🔸شهرستان همدان:
آقای دکتر سعید جلیلی ۱۳۶۵۸۶ رأی
آقای دکتر مسعود پزشکیان ۱۱۹۹۲۶ رأی
⭕️ شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۳
#حماسه_جمهور
#حماسه_مردم
.....
.....
کانال خبر و تحلیل
🔷اعلام نتایج استانی چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در استان همدان آخرین نتایج این انتخابات د
وضعیت رای استان همدان در دور دوم
میزان مشارکت: ۴۸درصد
جلیلی: ۳۵۶,۵۴۷ رای
پزشکیان: ۳۳۹,۳۸۷ رای
کل آرای اخذ شده: ۶۹۵,۹۳۴
May 11
اما چرا در انتخابات پیروز نشدیم ؟!
1⃣هر دو گروه تخریب داشتیم...
هم علیه هم هم علیه کاندیدمون
2⃣روستاها به سادگی رأی را خریده بودند و نظارت کافی نبود
3⃣قومیت به شدت نقش مهمی داشت
4⃣سنی ها هم که به کمک پزشکیان آمدند
5⃣و از همه مهمتر جهل بسیاری از مردم
الان دیگر از گذشته درس بگیریم
قالیباف و جلیلی هر دو انقلابی هستند و محترم!!
آقای پزشکیان هم کار ساده ای نخواهد داشت با وجود مجلس این چنینی که تقریبا با عمر ریاست جمهوری ایشان یکی است
#مرادی
.....
....