کانال خبر و تحلیل
✅ بیت شعر جالبی که شهید رئیسی برای اردوغان خائن خواند! ✨خوش باش که ظالم، نبرد راه به منزل! ......
خُرَّم آن روز کز این منزلِ ویران بروم
راحتِ جان طلبم و از پِیِ جانان بروم
#حافظ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نایب رئیس مجلس: مجلس اجازه گرانی بنزین را نمیدهد
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 اعتراف تازه و داغ عالم سنی در مورد گسترش تشیع:
در روزگار سختی به سر میبریم، طلاب حوزههای علمیه مصر دارند شیعه میشوند حتی اساتید حوزههای علمیه اهلسنت و محدثین شیعه شدند...
@feragh_adyann
🔻سخنی با حاج آقای قاسمیان
حجت الاسلام قاسمیان اخیرا در یک برنامه تلویزیونی با انتقاد مجدد از انتقام گفته اند که درنگ باعث شک شده و در نهایت منجر به تغییر اولویت ها می شود و آنوقت یا انتقام نمی گیریم یا حداقلی عمل می کنیم که فرقی با انتقام نگرفتن ندارد.
این در حالی است که رهبرانقلاب در دیدار سیزده آبان فرمودند: مطمئن باشید هیچ حرکت دشمن از جانب کسانی که به عنوان نماینده ملت ایران در تلاش برای مقابله هستند، بیپاسخ گذاشته نمیشود و قطعا پاسخ دندان شکنی دریافت خواهند کرد.
البته پیشتر نیز تعبیر صریح تری داشتند؛ آنجا که در خطبه های نماز جمعه فرمودند: نه تعلل می کنیم و نه شتاب زده عمل می کنیم. و این درحالی است که جناب اقای قاسمیان پیشتر گفته بودند این تاخیر ها در انتقام، یعنی افتادن در تله دشمن.
البته ماجرا به این موارد ختم نمی شود. آقای قاسمیان در ماجرای عین الاسد گفتند این عملیات فیک است و چون بنای انتقام نداشتیم اساسا در تله دشمن افتادیم. کدام عملیات؟ همان که رهبری انقلاب درباره آن فرمودند ضربه موثر نظامی و بلکه بالاتر حیثیتی بود. همان که سبب شد روز عملیات را یوم الله بنامند.
در نهایت اینکه در همین برنامه رسانه ملی در مقام یک کارشناس نظامی توصیه می کنند که باید مثل ماجرای سوریه ورود مستقیم به میدان کنیم به این بهانه که حزب الله در جنگ زمینی به خوبی نمی تواند پیش رود. یعنی دقیقا در همان جایی که حزب الله توفیق چشمگیر داشته است و رژیم صهیونیستی را مجبور به پذیرفتن آتش بس می کند، آقای قاسمیان منکر می شوند.
🔻از آنجائیکه ممکن است ایندست تعابیر موجب به خطا انداختن ذهن مخاطب شود ذکر چند نکته خیرخواهانه ضروری است.
🔻اولا اختلاف نظر کارشناسی با رهبرانقلاب اشکالی ندارد. اینرا خود رهبری نیز پیشتر تذکر می دهند. اما اینکه بعد از توضیح و تصریح روشن رهبرانقلاب درباره زمان اجرای انتقام، باز هم همان حرف را تکرار کنیم، آنهم در حوزه ای که تخصص ما نیست، جای گلایه دارد.
و اما درباره انتقام و وعده صادق و اساسا نسبت ایران با جبهه مقاومت نیز ذکر چند نکته ضروری است.
1️⃣یکم. خطای نظامی:
همانطور که رهبری انقلاب و دیگر مسوولین نظامی بارها گفتند زمان انتقام جزئی از عملیات است. اصل بر اعتماد کامل به مسوولین است. بی اعتمادی به مسوولین کشور و خودتحقیری همان پروژه ای است که دشمن با تعرض نظامی به دنبال آن است. انتقام نیازمند محاسبات نظامی است. اینکه تعویق در زمان عملیات را به حساب انفعال فرماندهان نظامی بگذاریم حتما ظلم است.
2️⃣دوم. خطای راهبردی
جناب آقای قاسمیان تحلیل ناتمامی از جنگ و مقاومت دارند. مساله اصلی در این جنگ نامتقارن صرفا در میدان نظامی تعیین تکلیف نمی شود. کما اینکه میدان نیز بخشی از این جنگ است. امروز با طوفان الاقصی سه افسانه اصلی رژیم صهیونیستی که با آن نزدیک یک قرن ظلم و جنایت کردند فروریخته است. افسانه مظلومیت و افسانه اقتدار و افسانه سرزمین موعود. بهم زدن این روایت چند ده ساله نیازمند مجموعه ای از اقدامات نظامی و سیاسی و رسانه ای و دیپلماتیک و غیره است. این همان اصلی است که امثال آقای قاسمیان آنرا ناقص می بینند و در ظاهر جنایت ها متوقف می شوند.
درباره عین الاسد نیز همین اصل حاکی بود. به همین دلیل است که رهبری انقلاب می فرمایند عین الاسد ضربه حیثیتی بود و باعث شد که دشمن محاسبتش را در باره جمهوری اسلامی تغییر دهد. همانکه آقای قاسمیان می گویند به دلیل فیک بودن دشمن ما را جدی نگرفت تا جبران کند.
3️⃣سوم. خطای تشخیص.
جناب آقای قاسمیان در تحلیل میدان نیز دچار دقت لازم نیستند. نمونه اش همین تحلیل ناقص از میزان توانایی حزب الله در جنگ زمینی است. حتی درباره حضور ایران در جنگ نیز دچار اشتباه هستند. اجمالا اگر ایران در میدان حضور و نقش ندارد پس ماجرای شهدای ایران در سطح فرماندهی نظامی و حضور مستقیم شان در جبهه مقاومت به چه دلیل است؟
4️⃣چهارم. خطای حکمرانی.
و خطای چهارم در تحلیل جامع از جنگ است. تصمیم گیری در سطح جنگ نیازمند تحلیل همه جانبه در تمامی سطوح است. شجاعت و جسارت، جای تدبیر و عقلانیت و محاسبه شرایط کشور و منطقه را نمی گیرد. چه بسا اقدام شتابزده، تلاش مقاومت در میدان را هم تحت تاثیر قرار دهد.
اشکال اساسی آقای قاسمیان و ایندست تحلیل ها ناشی از این است که اساسا جنگ و جهاد را صرفا در قتال دیده اند و تحلیل جامع از جنگ با همه ابعاد آن ندارند. مساله اصلی در این جنگ راهبردی و همه جانبه، شکستن اراده دشمن است. بااین توضیح یکبار دیگر طوفان الاقصی را تا امروز و نقش جمهوری اسلامی را قبل و بعد از آن مرور و تحلیل کنیم و ببینیم مقامت کجا قرار دارد و رژیم زبون صهیونیستی کجاست.
مهدیان
.....
....
🔻آقای خسروپناه! دوران رهاییست!
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. چند سال پیش در یکی از مدارس، چند جلسهای برای دانشآموزان، اخلاق جنسی تدریس کردم؛ اما از تدریس، پا فراتر نهادم و به دانشآموزان نزدیک شدم و از دنیای درونی آنها مطلع شدم. عجیب بود؛ نسبت به نسل و دهۀ من، انحرافهای جنسی، بسیار گسترده شده و آلودگیهای اخلاقی، ریشه دوانیده بودند. بااینحال، این نوجوانان غوطهور در معصیت، مشاور و راهنمای دلسوزی نداشتند که مسألههای درونیشان را با او در میان بگذارند. یکی از دانشآموزان میگفت مبتلا به خودارضایی است و مشاور رسمی آموزشوپرورش به او گفته هفتهای یکبار انجام این عمل اشکالی ندارد. حجم آفتها و انحرافها آنچنان بود که علاج ریشهای و ساختاری میطلبید.
[دوم]. برای گفتگو با دانشآموزان، به یکی از مدارس دخترانه رفته بودم. مشخص بود که به زور و اجبار به نشست آمده بودند. هرچه میگفتم در ذهنها جا نمیگرفت؛ گویا یک شکاف هویّتیِ بزرگ پدید آمده بود که امکان تفاهم و گفتگو را از میان برده بود. این همه فاصله و زاویه، عجیب بود. پس از برنامه، یکی از دانشآموزان کنارم آمد و گفت فقط میخواهم به شما بگویم که بسیار دیر آمدید. او درست میگفت اما مخاطبش من نبودم؛ نویسندهای که تمام توان خود را در دو دهۀ اخیر، صرف روشنگری و اعتراض و انتقاد و مناظره و تبیین کرده است.
[سوم]. در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ که برای اولین بار، دامنۀ کشمکشها و تضادها به مدرسهها هم کشیده شد، دخترم که در یک مدرسۀ دولتی تحصیل میکرد، بهشدت از سوی همکلاسیهایش مورد فشار و تحقیر قرار گرفت. همکلاسیهای او که همگی غیرچادری بودند و ذهنیّت منفی نسبت به انقلاب داشتند، چادریبودن او و عقاید دینی و انقلابیاش را به دستاویزی برای بایکوتکردن وی و سرزنش و ملامتش تبدیل کرده بودند. فشارها و کنایهها به دخترم در حدی بود که در مدت کوتاهی، نشانههای افسردگی در او نمایان گردید. بسیار احساس انزوا و تنهایی میکرد و میگفت در مدرسه، دوستی ندارد که سبک زندگی و تفکرش مانند او باشد. در اینجا بود که من در این اندیشه فرو رفتم که آیا من مقصرم که به دلیل قرار داشتن در طبقۀ متوسط، توان پرداخت شهریۀ مدرسۀ غیردولتی را ندارم، یا نهادهای فرهنگی و از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی که بیخاصیّت و بیکفایت هستند؟!
[چهارم]. از کنار مدرسۀ دولتی پسرم میگذشتم. صدای بلند فحاشیهای ناموسیِ بسیار رکیک دانشآموزان را با یکدیگر شنیدم. گویا با یکدیگر درگیر شده بودند. از پسرم در این باره پرسیدم. پاسخ داد همیشه در مدرسه نزاع هست و هرچه میخواهند میگویند و یکبار هم که معاون مدرسه میخواست اینان را مهار کنند، خودش را کتک زدند. دریافتم مدرسه، رهاست و کنکور و دیوانسالاری و شبکههای اجتماعیِ غربی و بیعملی نهادهای فرهنگی، همهوهمه، هویّت را بر باد دادهاند. نه معاون پرورشی دارند و نه کمترین خبری از کار فرهنگی است و نه معلمان در جهت تربیت تلاشی میکنند و ... . به معنی واقعی کلمه، مدرسه رهاست.
[پنجم]. حجتالاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، چندیست که به منتقدان کارنامۀ شورا میتازد و آنها را بیاطلاع و غیرمیدانی و بیادب میخواند و به دفاع از شورا میپردازد. دیگران را نمیدانم اما من از زندگی روزمرّۀ فرهنگی نوشتم، از عینیّتهای محسوس، از واقعیّتهای کنونی، از زیر پوست جامعه، از ذهنیّتهای فرسودهشده، از لیبرالیسم فرهنگی، از اغتشاش معنایی و زوال هویّت، از سرمایهسالاری در نظام آموزشی، از خاموشی و انحطاط شورای عالی انقلاب فرهنگی، از دوگانگی فرساینده در درون نظام، از منافقان انقلاب و ... . من از آن انقلابیهایی نیستم که فرزندانم را از جامعۀ واقعی جدا کنم و به درون گلخانههای شبهمذهبی که مدرسه نام گرفتهاند ببرم. همین که انقلابیها، فرزندانشان را از مدرسههای دولتی جدا کردهاند، به معنی شکست نظام در انقلاب فرهنگی نیست؟! مگر بنا نبود توحید در ساخت اجتماعی و زندگی روزمره، مستقر شود و جامعه، به بستری برای کمالات معنوی و ایمانی تبدیل گردد؟! آنقدر از واقعیّتهای جامعه احساس خطر کردهاند که برای خود، کلونیهای آموزشی ساختهاند و فقرا و طبقۀ متوسط را در مدارس دولتی رها کردهاند. این وضع، نه عدالت است و نه اخلاق. و من در شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک مرد نمیشناسم که این دردهای عمیق و مزمن را فریاد بزند و یقه چاک بدهد و از کارگزاران فرهنگیِ بیکفایت و ضعیفالنفس، پاسخ و عمل بطلبد. همه با هم تعارف دارند. سیاست، حقیقت را بلعیده و قدرتطلبی، خدایی میکند و آرمانها، در دهۀ شصت جا ماندهاند.
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ویدئویی از اردوغان در فضای رسانهای فراگیر شده است که در آن اعتراف میکند ورودش به جنگ سوریه و اعزام تروریستها را با هماهنگی آمریکا انجام داده است
....
....
💠💠💠
💠 یادآوری پیام ۱۰ سال قبل
سردار سلیمانی
🔹دلخوشی به مذاکره با غرب، در حالی که طرف مقابل در حال فتنه انگیزی و تهدید آفرینی مجدد در منطقه است، اشتباه محاسباتی بزرگی است.
🔹ده سال قبل (۲۴ دی۱۳۹۳) در حالی که آقای ظرف سرگرم قدم زدن با جان کری و نمایش صمیمیت و نزدیکی بود، طرف آمریکایی داشت فتنه داعش را در عراق و سوریه بالا می آورد و این نگران کننده بود. همین دغدغه، موجب انتقال پیام مهمی از شهید سلیمانی به آقای ظریف شد.
🔹شهید امیر عبداللهیان بعدها روایت کرد:
🔻"سردار سلیمانی به من زنگ زدند. شب قبل از آن تصاویری از قدم زدن آقای ظریف با جان کری منتشر شده بود. سردار با کنایه و خنده ای به من گفت دارید با آمریکاییها قدم میزنید؟! سپس گفتند این پیامی را که میخواهم بگویم، به آقای ظریف برسانید.
🔻گفتند ما اسناد دقیقی بدست آوردیم مبنی بر اینکه در جریان سقوط موصل، چند هواپیمای غول پیکر آمریکایی در فرودگاه موصل به زمین نشسته و ژنرالهای آمریکایی پیاده میشوند و فرماندهان داعش، روی فرش قرمز به استقبال آنها میروند.
🔻آنها به مدت ۵ ساعت در سالن vip فرودگاه موصل مذاکره می کنند. جزئیات این مذاکره و فایل آن در اختیار سردار سلیمانی بود. در تمام این ۵ ساعت هم، سلاحها و تجهیزات پیشرفته آمریکایی از هواپیماها پیاده می شد و در اختیار نیروهای داعش قرار میگرفت.
🔻تمام تصاویر و نوع سلاحها در این اسناد مشخص بود. سردار سلیمانی می خواستند با این اسناد به ما بگویند این دشمنی که در حال مذاکره با شماست، قابل اعتماد نیست و بدانید در آن روی سکه، این کارها را میکند".
.....
....
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدیۀ چندمیلیاردی یک استاد دانشگاه به جبهۀ مقاومت
🔹بدون تعارف با جانباز عزیز استاد تبریزی « داود اسدیان » که در دفاعمقدس هم پایش را در راه مقاومت داده بود.
،،،_____________________،،،
🔴تحولات اخیر حاصل اشتباهات استراتژیک بشار اسد بعد از فروکش کردن داعش بود.
🔹بشار اسد در دو سال اخیر سعی کرد از روسیه و ایران فاصله بگیرید و به اتحادیه اعراب نزديک شود که حاصلی به دنبال نداشت و باعث نفوذ برخی عناصر وابسته به کشور های عربی در قلب دولت بشار اسد شد و حتی تعهد عربستان و قطر برای بازسازی سوریه هیچ وقت عملی نشد و بشار اسد نتوانست سوریه را از بحران های اقتصادی نجات دهد..
🔹چند هفته پیش هم وزیر امور خارجه سوریه قصد مذاکره با دولت ترکیه برای عادیسازی روابط را داشت که عملا تحولات اخیر نشان داد ترکیه تغییری نکرده است..
☫ @Media_Sadid | سدید مدیا
🔵 آتش بس و چند نکته درباره حزب الله
🔻1. برخی میگویند حزب الله با قبول آتش بس غزه و حماس را تنها گذاشت.
اینطور نیست. قبول توافق نامه آتش بس توسط حزبالله با هماهنگی و همراهی گروههای مقاومت فلسطینی صورت گرفته است.
🔻2. عدم نفوذ به سد محکم حزب الله:
فراموش نکنیم نتانیاهو با چه هدفی وارد جنگ با لبنان شد و امروز چه در اختیار دارد. بعد از 58 رور نبرد زمینی نتوانست به سد محکم حزب الله نفوذ کند. نتانیاهو بعد از 58 روز مقاومت جانانه حزبالله مطمئن شد در عرصه نظامی دستاوردی در جنوب لبنان بدست نخواهد آورد وگرنه همانند غزه هرگز کوتاه نمیآمد.
🔻3. خلع سلاح حزب الله غیرممکن است:
برخلاف آنچه در بندهای منتشر شده غیررسمی توافق نامه آمده، هیچ کسی و هیچ طرفی توانایی خلع سلاح حزبالله را ندارد. برداشت امکان خلع سلاح حزبالله ناشی از عدم شناخت توانمندیها و زیرساختهای حزبالله است. افزون بر آن موضوع خلع سلاح حزبالله مسئله جدیدی نیست و حداقل از 2006 بهطور جدی طرح و دنبال شده است و هیچ گاه به نتیجه نرسیده است.
🔻4. بندهای توافقنامه آتش بس اهمیتی ندارد:
اساساً متن واحد و رسمی از توافق نامه وجود ندارد. یعنی آنچه فعلا روزی زمین رخ داده عقب نشینی ارتش اشغالگر و توقف درگیری است بنابراین روی سایر بندهای توافق نامه نمیتوان قضاوت کارشناسی کرد. توجه کنیم حتی با فرض صحت توافق نامه منتشر شده، باید بین آنچه «اعلام شده» و آنچه «اعمال خواهد شد» تفکیک قائل شویم. قطعنامه 1701 از 2006 همین بندها و شروط را داشته است ولی تاکنون بسیاری از اصول آن اجرایی نشده است.
🔻5. تفکیک بین حزب الله و مردم جنوب اساساً امکان پذیر نیست.
مردم ساکن در روستاها و شهرهای مرزی جنوب لبنان با سرزمین های اشغالی، همه حزب الله هستند. تخلیه جنوب از حزب الله بیمعناست.
🔻6. بحران برای نتانیاهو :
این آتش بس بحران جدی داخلی برای نتانیاهو ایجاد خواهد کرد. کمی صبر کنیم. در وهله اول شهرک نشنینان حاضر به بازگشت به منازل خود نیستند. یعنی آغاز مشکلات داخلی برای نتانیاهو.
حسین دارابی