✅نعمت گاز
🔺 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.
🔹ضدانقلاب و عملههای داخلی آن تلاش میکنند با اُفت فشار گاز در سرما _ که کاملاً دلیل علمی و فنی دارد _ جمهوری اسلامی را تمسخر کنند اما نادانها نمیدانند این اُفت فشار در سرما، دلیل ضعف نظام نیست بلکه یکی از مهمترین نشانههای گستردگی خدمت در کشور است.
🔹از ضد انقلاب که توقعی نیست اما داخلیها باید بفهمند خود تحقیری یک درد بزرگ است و هیچ نگاه مسئولانهای در آن وجود ندارد.
چند روزی هوای منفی ۲۰ درجه، مهمانمان است، بهتر است همه، مصرف را مدیریت کنیم:
¤ پوشیدن لباس گرم
¤ بستن کامل دریچه کولر
¤ بستن اتاقهای کماستفاده
¤ بستن درز پنجرهها و دربها
¤ کم کردن درجه آبگرمکن
¤ کم کردن درجه پکیج
¤ کمی کم کردن شعله بخاری
کانال خبر و تحلیل
گستردگی خدمت مساحت ایران از کل مساحت آلمان، فرانسه، انگلیس و ایتالیا حدود صد هزار کیلومتر مربع هم ب
✅مشکل سرما و گاز کجاست؟
🔺 وزیر نفت و شرکت ملی گاز ایران اعلام کردند:
🔹پالایشگاهای گازی در وضعیت حداکثری تولید هستند. ایستگاهها و شبکه انتقال گاز کشور با تمام ظرفیت در حال فعالیت است. شبکه توزیع در تمام استانها، شهرها و روستاها بیوقفه در حال کار است.
پس مسئله و مشکل کجاست؟
🔹 در راهبری شبکه گاز ۳ عامل اصلی میتواند منبع چالش شود:
1⃣ دمای کمینه هوا
2⃣ وسعت جغرافیایی مناطق تحت تأثیر هوای سرد
3⃣ مدت زمان ماندگاری سرما در کشور
🔻 هر یک از ۳ مورد قبلی به تنهایی میتواند چالشآفرین باشد اما باتوجه به اینکه عمده منابع تولید گاز در جنوب ایران است و عمده مصرف در نیمه شمالی، مهمترین عاملی که میتواند شبکه توزیع گاز را دچار مشکل کند عامل ماندگاری سرما در کشور است.
🔻 حالا ما در چه وضعیتی هستیم؟ طبق اعلام هواشناسی:
1⃣ الآن در اغلب نقاط، کمینه دما به زیر صفر و بعضاً تا ۲۵- رسیده است.
2⃣ هوای سرد اکثر مناطق کشور را کاملاً متأثر کرده است.
3⃣ این جبهه هوای سرد، در روزهای آینده در کشور ماندگار خواهد بود.
🔻 یعنی در این مدت، هر ۳ عامل چالشآفرین شبکهی گاز با هم جمع هستند. جمع ۳ عامل بالا یعنی، مناطق مرکزی مثل تهران، اصفهان و قم مهمترین نقش را در پایداری جریان گاز در سرشاخههای شبکه در استانهای شمالی، بازی میکنند.
🔻با مدیریت مصرف و کاهش ۱ تا ۲ درجه دمای منزل میتوانیم سهم خودمان را در گرمای منازل مناطق دوردست کشور ایفا کنیم. خصوصاً در سه استان یاد شده ...
♦️ ام آی سیکس دقیقا به دنبال چه چیزی در ایران بوده است؟
🔸 ایران چه ارتباطی با انگلیس پیدا میکند. چرا مسئله ی ایران برای چنین کشوری مهم بوده ؟
🔸 از مسعود بهنود تا علیرضا اکبری، ستونهای خیمه ی ام آی سیکس در ایران...
#شبنامه
#پروژه_تغییر_رفتار
۱۴۰۱/۱۰/۲۳
🔺 این روزها و به بهانهی بازداشت و محاکمه #علیرضا_اکبری (جاسوس انگلیس) توجه خیلیها به اقدامات اطلاعاتی انگلیس علیه ایران جلب شده است.
بررسی ها نشان میدهد که انگلیس در طول سالیان گذشته بطور ویژه ای بر کشورهای افغانستان و پاکستان و عراق و سوریه توجه و بر آنها تمرکز داشته است.
برخی معتقدند که انگلیس به دنبال چیزی فراتر از ایران بوده و رفتار اطلاعاتی این کشور نشان میدهد که آنها در منطقه ی سرشار از نفت و گاز و انرژیِ خاورمیانه پروژه هایی را برای خود تعریف کرده اند.
پروژه هایی که معمولا کوشیده تا به #تجزیه یا بحران داخلی در کشورها، یا تغییر رفتار این کشورها منجر شود...
در خصوص ایران در سال 1393 یک مصاحبه از سوی "جان ساورز" رئیس سابق ام آی سیکس با دیلی تلگراف منتشر میشود.
او در آن مصاحبه میگوید: ما سعی می کنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگانمان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
🔺 اما ماجرا چه بوده و انگلیس دقیقا چه میکرده است؟
فضای کشور را مرور کنید. در مذاکرات هستهای شما میکوشید تا توضیح دهید که ایران نباید از حقش کوتاه بیاید اما وقتی به مسئولان وقت مراجعه میکنید از مرحوم هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی تا جواد ظریف و علی شمخانی و دیگرانشان طوری با شما سخن میگویند که گویا شما دچار اشتباه شده اید و منطق آنها (که شبیه به کلامِ آن کسی که در مقابل ایران در مذاکرات نشسته) درست به نظر میرسد...
رفتار انگلیس در قبال این مسئله نشان میدهد که ام آی سیکس برای اثرگذاری بر ایران شبکهای ساخته که فراتر از چند جاسوس است.
شبکه ای که دو ماموریت اساسی دارد:
1️⃣ فهمیدنِ دقیق ایرانی ها و اینکه چه در سر دارند!
2️⃣ تغییر دادن اولویت ها در ذهن آنها و وادار کردن این کشور به تغییر رفتار...
برای این عملیات دو نکته مهم در دستور کار قرار میگیرد:
1️⃣ نفوذ از طریق جاسوس و کار اطلاعاتی
2️⃣ نفوذ در قامت رسانه
🔺 برای نفوذ در قامت رسانه بیش از بیست سال تلاش میشود تا با کمک فردی به نام #مسعود_بهنود یک شبکه ی رسانه ای با نام بی بی سی فارسی ایجاد شود.
شبکه ای که وظیفه داشته بخشی از فعالان سیاسی جناح چپ را در استودیوی خود جمع کرده و با برخی دیگر مصاحبه بگیرد تا بخشی از مسئولان جمهوری اسلامی (به ویژه اصلاحطلبان و غربگرایان) مخاطبش شوند. شبکه ای که گاه در قالب مصاحبه و چیزهایی از این دست هم، از این افراد کسب اطلاع میکرده است.
هدف چه بوده؟
1️⃣ کسب اطلاعات از مسئولان جمهوری اسلامی
2️⃣ ایجاد تغییر رفتار در آنها
3️⃣ تغییر اولویت های آنها
و این همه ماجرا نبوده؛ شما زمانی که یک مسئول ایرانی باشید با دید همفکران خودتان که حالا برخی از استودیو لندن سر در آورده اند تحت تاثیر قرار نمیگیرد.
این بازی به بازیگران بیشتری نیاز دارد.
مکمل این شبکه ی به ظاهر رسانهای، علیرضا اکبری و افرادی از این دست بوده که در قالب رفیق، مشاور و همکار میکوشیدهاند از مقامات ایران کسب اطلاعات کرده، محاسبات آنها را دچار اشتباه کرده، اولیت هایشان را تغییر داده و همزمان سیاستگذاری هایشان را دست خوش تغییر رفتار کنند.
🔺 چند سال پیش مسعود بهنود گفته بود: برخی سوالات برای مرحوم هاشمی رفسنجانی پیش می آید، نظرات مختلف را میخواست و نظر من از طریق فائزه به گوش او میرسید و به او منتقل میشد.
حالا برگردید به سال 93 و این جمله ی رئیس ام آی سیکس را دوباره بخوانید: ما سعی میکنیم تصویر روشنی به سیاستمداران و مذاکرهکنندگان مان در مورد برنامه هسته ای ایران و آنچه که در آن کشور میگذرد، ارائه دهیم".
تصور کنید شما حسن روحانی یا جواد ظریف یا جهانگیری یا شمخانی هستید.
بر و بچه های فعال در بی بی سی که خبرنگاران سابق رسانه های خودتان بوده اند و امثال اکبر گنجی و رفقای دیگرتان در آن استودیوها در ایام انتخابات علنی از لندن مردم را به سمت شما دعوت کرده اند.
تحلیل هایشان را درباره مسائل هسته ای میشنوید.
از طرفی وقتی به علیرضا اکبری و امثال او با هفتاد ماه سابقه جبهه مراجعه میکنید آنها هم همان را میگویند.
آیا محاسبات شما تغییر نمی کند و در قبال کسانی که مثل شما تحت نفوذ نیستند و بازی را درست میفهمند خشمگین و طلبکار نمیشوید؟
مسئله فراتر از یک پروژه جاسوسی است.
چیزی فراتر برای ایجاد تغییر در درکِ جامعه ی نخبگانی ایران رخ داده...
#آقای_تحلیلگر
#ابرجاسوس_انگلیس
#یادآوری
قالیباف: به چه حقی میگوییم وقتی خانمی بدحجاب است اجازه ندهیم به مترو سوار شود؟
بدحجاب؟ بیحجاب؟ شیب؟ بام؟
┄┅═🔹☫جهاد تبیین☫🔹═┅┄
🔴رضا عباسی:
🚨بر اساس شنیده ها، جمهوری اسلامی ایران سامانه پدافندی باور۳۷۳ را برای مقابله با هر تهدیدی از جانب اسراییل در سوریه مستقر کرده است.
🔴 دوستان صمیمی علیرضا اکبری!؟
👤 #کامران_غضنفری
🔹 علیرضا اکبری ، جاسوس MI6 انگلیس ، که از سال 1384 مشغول جاسوسی برای انگلیس بوده و در تاریخ 22 دی 1401 اعدام شد، طی مقاله ای که در سال 1396 در حمایت از حسن روحانی (مهمترین مهره نفوذی انگلیس) و علی شمخانی می نویسد، تأکید بسیاری دارد که در دور دوم ریاست جمهوری حسن روحانی، باید شمخانی همچنان به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، بر سر کار خودش باقی بماند!
🔸 اکبری در مقالهاش با تعریف و تمجیدهای بسیار از سوابق و قابلیت های مدیریتی شمخانی، خواهان تداوم کار وی در پست دبیری شورای عالی امنیت ملی کشور می شود !
✅ به راستی، اصرار این مهره نفوذی و جاسوس مهم انگلیس، برای ادامه کار شمخانی در پست دبیری شورای عالی امنیت ملی کشور ، چه معنایی می دهد؟
🔴 #نکته
🔻 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در #دنیا را دارد.
ضدانقلاب و عملههای داخلی آن تلاش میکنند با اُفت فشار گاز در سرما _ که کاملاً دلیل علمی و فنی دارد _ جمهوری اسلامی را تمسخر کنند اما نادانها نمیدانند این اُفت فشار در سرما، دلیل ضعف نظام نیست بلکه یکی از مهمترین نشانههای #گستردگی_خدمت در کشور است.
از ضد انقلاب که توقعی نیست اما داخلیها باید بفهمند#خود_تحقیری یک درد بزرگ است و هیچ نگاه مسئولانهای در آن وجود ندارد.
(داخل پرانتز ناگفته نماند، شاید اگر آن چند اظهار نظر ناپختهی مسئولین در ماههای قبل در مورد زمستان سخت اروپا نبود، امروز نیشه و کنایههای کمتری شنیده میشد!)
#حمید_کثیری 👈 عضو شوید
@hamidkasiri_ir
کانال خبر و تحلیل
✅مشکل سرما و گاز کجاست؟ 🔺 وزیر نفت و شرکت ملی گاز ایران اعلام کردند: 🔹پالایشگاهای گازی در وضعیت ح
اوضاع گاز ظاهراً خوب نیست!
یه خورده جمعتر بشینیم و بیشتر بپوشیم، ایشالا این مرحله رو هم رد میکنیم 😁
بعضی شهرها و روستاها با توجه به سرمایِ عجیبی که پیش اومده و البته با توجه بالا رفتن مصرف در سایر نقاط، الآن گاز ندارند! ایشالا با یه ذره همدلیِ بیشتر این چند روز رو هم رد کنیم 🤲 🤲
🔴 ابهام و اُمید!
🔴 آگاهی از آینده
🔴 منطق «چه خواهد شد؟!»
اگر #امید در جامعهای بمیرد، هیچ چیز زنده نخواهد ماند و امروز بیش از همیشه جامعه ما نیاز به امید دارد.
یکی از مهمترین پیششرطهای امید، آگاهی از «چه خواهد شد؟!» است! آگاهی از اینکه این دست فرمان فعلی چقدر به صلاح و فلاح ماست؟ چقدر عُقلایی است؟! چقدر سوایِ تأمینِ امنیت، زندگی کردنِ مردم در آن دیده شده است؟! اساساً چقدر #زندگی_کردن روزمره مسئلهاش است؟!
👈 در جامعهی ما مسئلههایی ساده ولی مهم وجود دارد که حداقل حقِ جامعه این است که دربارهی آنها بداند «چه خواهد شد؟!»
رویهی مواجههی ما با اکثر مسئلهها نیز اینچنین بوده که جامعه دربارهشان نمیدانسته «چه خواهد شد؟!» - با فرضِ اینکه تصمیمگیران میدانند! - و مردم به مرور و با مشاهدهی اثر آن موضوعات در زندگیشان متوجه شدهاند که داستان از چه قرار است! خب طبیعی است در چنین شرایطی #امید_آفرینی خیلی سخت است ...
انسان و جوامع انسانی هوشمند هستند و اگر بدانند اتفاق بدی در پیش دارند، خود را برای آن آماده میکنند، اما اگر ندانند و ابهام داشته باشند، هر اتفاقی در آینده بیفتد، قطعاً فرصتهایی را از دست دادهاند!
بدِ ماجرا آنجاست که وقتی تکلیفمان با مسئلههای ساده را روشن نمیکنیم، هر قدر هم دستاوردهای مهمی در گذشته ایجاد کرده باشیم، دیده نمیشوند و نمیتوانیم با آنها آینده را روشن کنیم.
در جامعهی ما نیز موضوعات زیادی وجود دارد که الآن درباره آنها سکوت کردهایم و گذاشتهایم تا گذر زمان، موضوع را برای مردم جا بیندازد. از قضا کسی هم دغدغه ندارد واضح بگوید «چه خواهد شد؟!»
مثلاً؛
👈 قرار بود در دولت با یک انقلاب اقتصادی روبرو شویم. طرحی که صرفاً برای نانواییها و چهار کالای روغن، مرغ، شیر و تخممرغ اجرا شد و الباقیاش معلوم نیست «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد وضعیت اینترنت و شبکههای اجتماعی هیچ کس نمیداند «چه خواهد شد؟!» و این عملاً هرگونه برنامهریزی را برای کسب و کارهای ریز و درشت مختل کرده.
👈 در مورد مسئلهی حجابِ مردان، زنانِ و فضای شهریِمان هیچ کس نمیداند برنامهای وجود دارد یا خیر؟! و البته «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد قانون مالیات بر عایدی سرمایه کسی نمیداند «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد خودرو و مافیای عجیب پشت سر آن، مردم در یک «چه خواهد شدِ» ناامیدانه هستند!
👈 در مورد سلبریتیها، دوگانهسازها و کسانی که هر روز و به هر بهانهای جامعه را به جان هم میاندازند کسی نمیداند تکلیف برخورد با آنها «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد قرارداد ۲۵ ساله با چین هیچ کس نه میداند چیست و نه میداند بعد از شروعِ آن «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد برجام و FATF جامعه نمیداند «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد ...
در چنین شرایطی #ایجاد و #حفظ امید در جامعه واقعاً کار سختی است. حداقلِ حقِ مردم این است که درباره آنچه به سادگی زندگیشان را تحت تأثیر قرار داده - و یا خواهد داد - بدانند «چه خواهد شد؟!»
ما وقتی در مورد تصمیمات سادهی پیش رو ابهام داریم، نمیشود توقع کرد افقِ چند ده سالِ پیش رو برای جامعه مثبت باشد و بدین واسطه برایش امیدآفرینی کرد.
ابهام واقعاً #سم است و روان فرد و جامعه را آزار میدهد!
#حمید_کثیری
کانال خبر و تحلیل
🔴 ابهام و اُمید! 🔴 آگاهی از آینده 🔴 منطق «چه خواهد شد؟!» اگر #امید در جامعهای بمیرد، هیچ چیز ز
آقای کثیری به نکات مهمی اشاره میکنند👆که آگاهی مردم نسبت به مسائل کشورشان کار را ساده و امید به آینده را افزایش میدهد.
حکمرانان معمولاً از امور آگاهند ولی باید مکرر و ریز ریز برای مردم اطلاع رسانی شود. این دانستنیها باید از کانال دولت و به شکل مرتب و با زبان ساده به مردم منتقل شود. اگر ما نگویی، دشمن کجش را میگوید و آن میشود روایت اول که در ذهن مردم نقش میبندد.
استقبال باشکوه مردم یزد از آقای رئیسی حتماً دلایلی دارد ولی حضور میدانی رئیس دولت و اعلام حل مشکلات اساسی استان مثل انتقال آب از خلیج فارس و راهاندازی چندین کارخانه و ایجاد اشتغال برای افراد بیکار هم میتواند نقش اساسی در آن استقبال خوب داشته باشد.
از کارهایی که صورت میگیرد و یا در حال انجام است باید مرتب اطلاع رسانی شود.
دولت باید رسانه باشد؛ رسانهای در تراز امروز.
ابَرجاسوس انگلیسی اعدام شد
🔹علیرضا اکبری، تبعه ایرانی-انگلیسی که برای انگلیس در ازای دریافت دستمزد به مبالغ یک میلیون و ۸۰۵ هزار یورو، ۲۶۵ هزار پوند انگلیس و ۵۰ هزار دلار آمریکا، در اختیار گذاشتن پاسخ ۲هزارسوال افسر امنیتی انگلیس و لو دادن اطلاعات شخصی و کاری۱۷۸ دانشمند کشور، از جمله شهید فخری زاده، جاسوسی میکرد، اعدام شد.
چگونگی جذب علیرضا اکبری به MI۶ را اینجا بخوانید
@Farsna
کانال خبر و تحلیل
ابَرجاسوس انگلیسی اعدام شد 🔹علیرضا اکبری، تبعه ایرانی-انگلیسی که برای انگلیس در ازای دریافت دستمزد
به قول شهید آوینی: آه از ابتلائات دهر!
✅ هرچه فریاد دارید بر سر #زنگنه #روحانی و دولت مفسدین اقتصادی بزنید!
◀️ یکی از خیانت های بزرگ #دولت_مفسدین_اقتصادی در عمر منحوس هشت ساله اش عدم سرمایه گذاری برای توسعه میادین نفت و گاز کشور بود که حالا خود را در اوج مصرف نشان داده است.
جای رئیس قوه قضائیه بودم امروز زنگنه و حسن روحانی را به #جرم_خیانت محاکمه می کردم تا کشور از لوث وجود چنین جرثومه هایی پاک شود، هرچند مشکل گاز حل نمی شود اما دلهای مردم آرام می گیرد!
🔺زمستان سخت اروپا را مشاهده میکنید
🔻کاربر نروژی در توییتر:
«قبض برق ۵۹۱۹ کرونی (۶۰۰ یورو) در ماه دسامبر!
اگر یک دفعه دیگر بشنوم یک سیاست مدار درباره برنامه های یارانه انرژی دارید برای ما خالی بندی می کند، مطمئن می شوم که دفعه بعد به کی نباید رای بدهم!»
🔸پی نوشت: نروژ کشوری نفت خیز با صندوق ذخیره ملی ۱۴۰۰ میلیارد دلاری و ثروتمندترین کشور دنیاست.
🔹نروژ بعد از روسیه دومین صادرکننده گاز به سرتاسر اروپاست.
🔸این کشور لوله کشی گاز ندارد، ۹۰ درصد برق این کشور از طریق آبی تامین می شود، و نیروگاه گازی و زیرساخت تولید برق از گاز عملا بسیار محدود است.
🔹میانگین درآمد مردم نروژ، طبق آمار سال ۲۰۲۱ نزدیک ۲۵ هزار کرون بعد از مالیات است و این قبض بالا تقریبا یک پنجم میانگین درآمد یک شخص در این کشور است.
🔸زمستان سخت در اروپای شمالی، در یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان را ملاحظه می کنید.
⭕️ افزایش تعداد تظاهر کنندگان به بیش از ۸۰ هزار نفر در تل آویو و میدان حبیما
کانال خبر و تحلیل
✅ هرچه فریاد دارید بر سر #زنگنه #روحانی و دولت مفسدین اقتصادی بزنید! ◀️ یکی از خیانت های بزرگ #دولت
🔸 اگر دولت قبل، شرکت #ذخیرهسازی_گاز را منحل و پروژههایش متوقف نمیکرد، الان ظرفیت عرضه روزانه 100 میلیون متر مکعب گاز بیشتر به شبکه وجود داشت؛ یعنی کمبودی گاز رخ نمیداد.
حال دولت سیزدهم با اجرای 14 طرح تا سال 1405 به این ظرفیت خواهد رسید.
چرا کسی بابت ترک فعل بازخواست نمیشود؟
✍ امیرحسین ثابتی
⭕️ افزایش تعداد تظاهر کنندگان به بیش از ۸۰ هزار نفر در تل آویو و میدان حبیما
🔴 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد از جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.
#روشنگری
🔴 کشور آرژانتین با تورم 94% بالاترین میزان تورم جهان را در سال 2022 به نام خود ثبت کرد.
❓چند واحد راکد طی یک سالِ دولت سیزدهم احیا شد؟
✅نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی آماری از احیای بنگاههای اقتصادی راکد ارائه کرده و گفته است: "در حوزه احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه تعطیل که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید فرموده اند، در یک سال اخیر ۲۵۶۰ واحد اقتصادی نیمه تعطیل و راکد به کمک نیروهای مردمی احیا شده است که این روند ادامه خواهد داشت."
✅بر اساس اعلام وزارت کار، از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مهرماه سال گذشته بیش از ۵۰۴ بنگاه اقتصادی با حفظ اشتغال بیش از ۱۳۱ هزار نفر مورد حمایت قرار گرفته اند. همچنین بیش از ۹۶۰ بنگاه مشکل دار با ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ کارگر شاغل در آنها شناسایی شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش را نشان میدهد.
✅خردادماه امسال نیز احیا و بازگرداندن ۵۴۶ طرح راکد و نیمه فعال به چرخه اقتصادی کشور با سرمایه گذاری ۶۰۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از ۸۰۰۰ نفر با حضور معاون اول رئیس جمهوری و تنها در ۸ ماهه روی کار آمدن دولت انجام شد
📝 ایسنا
#دولت_مردمی
#خبر_خوب
گرفته است جهان را غبارِ بیدردی
کجا رویم ازین عالمِ خراب؟ کجا؟
صائب تبریزی
....
....