5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
رجزخوانی حسین طاهری در اجتماع و جشن بزرگ میلاد پیامبر اعظم و امام جعفر صادق (علیهماالسلام)
....
....
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرودخوانی کریمی و بنیفاطمه در مدح پیامبر(ص) و امام صادق(ع)
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر یک پلیس به کسی که آمده سطل آشغال آتش بزند و شعار بدهد یک باتوم بزند، تمام رسانه های خارجی فریاد وامصیبتا سر میدهند و مجامع حقوق بشری جهان حنجره خود را پاره میکنند اما اگر همانها یک پلیس یا بسیجی را زنده زنده اینطور آتش بزنند، کک شان هم نمی گزد.
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این سه دقیقه بخشی از سخنان رهبری در اردیبهشت سال جاری در دیدار با دانشجویان است. در این مورد توضیحی نمیدهم؛ فقط گوش کنید.
....
....
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچ کشوری به اندازه ایران و هیچ حکومتی به اندازه جمهوری اسلامی از مخالف و دشمن احمق بهره نگرفته است. یعنی باید هر یک از این الاغها را به یک کالسکه نعشکش ببندی و باهاشون لاشه سگ و گربه جابجا کنی... آخه ابلهها، احمقها... (حیف احمق و ابله) خاک تو سرها، عقدهایها، نکبتها این حجم از ...خوری را از کجا آوردید...
بدتر از این جماعت ابله، اونایی هستند که حرف این الاغهای گوشدراز را باور میکنند. همه ما میمیریم، اما چقدر از زنده بودن سیدعلی خشمگین و ناراحت هستند... خاک بر سرتون کنند که فکر میکنید این حکومت به یک نفر بسته است. /کانال اخبار سوریه
....
....
کانال خبر و تحلیل
این سه دقیقه بخشی از سخنان رهبری در اردیبهشت سال جاری در دیدار با دانشجویان است. در این مورد توضیحی
❇️ جایگاه ایران در نظم جهانی پیشرو /1
🔹همیشه به فعالان حوزه سیاسی و رسانهای و تا کنشگران اجتماعی فرهنگی توصیه کردم تا حتماً تمام سخنرانیهای آیتالله خامنهای را گوش کنند نه با این عنوان که او رهبر انقلاب استريال بلکه در جایگاه کسی که اهل مطالعه است و تحقیق و همواره تحلیل درستی از جهان پیرامونی داشته و صحبتهایی که میکند مانند خیلیهای دیگر اللهبختکی و از روی غرض نیست؛ به ویژه صحبتهایی ایشان در مورد مسائل جهانی و تحولات بینالمللی و جابجایی قدرت قابل توجه است.
🔹ایشان یک سخنرانی در جمع دانشجویان در اردیبهشت ماه سال جاری کردند که فکر کنم در مورد آن توضیح دادم با این حال حتما امروز ویدیو یک بخش از این سخنرانی را که به نظرم بسیار مهم و قابل توجه بوده و خودم نیز در طول چند سال اخیر به صورت مکرر و پیاپی در این مورد گفته و نوشته را منتشر می کنم تا معنی و دلیل این صحبت ها را بهتر و بیشتر متوجه شوید. رهبر انقلاب با ۸۳ سال سن امروز بدون شک با مطالعهترین رهبر در جهان است و هیچ کسی در جهان امروز به عنوان یک مسوول نمیتواند ادعا کند که به اندازه ایشان کتاب خوانده و مطالعه کرده است.
🔹شاید عدهای از این حرفها و صحبتها بخواهند خواسته خود را برداشت کنند و بگویند «فلانی هم...» اما حقیقت را به هیچ عنوان نمیشود پنهان کرد و اگر کسی در این زمینه توانست یک نفر را در جهان امروز و حتی چند دهه پیش بیاورد که در سطح مطالعاتی و کتابخوانی به اندازه ایشان هستند من حرفم را پس میگیرم. آیتالله خامنهای نه تنها اهل مطالعه و کتاب خواندن هستند و همانگونه که بارها هم گفتهام اهل مشورت و نظر گرفتن از اهل فن و صاحبان تدبیر و رای بوده و نکاتی که در هر حوزهای مورد اشاره قرار میدهند قابل توجه است. حالا شاید کسی یا فردی کینه و عداوتی داشته باشد و بخواهد این موارد را نقض کند اما نه تنها ایشان، بلکه دیگر رهبران محور مقاومت هم که دستپروردگان ایران سلامی و انقلاب هستند نسبت به سران و رهبران وابسته به جریان مقابل از سطح سواد و درک بسیار بالایی برخوردار هستند و اصولاً غیر قابل قیاس میباشند.
🔹به عنوان مثال شما حجت الاسلام سیدحسن نصرالله، مجاهد بزرگ و خستگی ناپذیر عبدالملک بن بدرالدین الحوثی، رهبران احزاب و گروههای سیاسی و مقاومت عراق مانند شیخ قیس الخزعلی، نوری المالکی و همچنین دکتر بشار الاسد را با وابستگان به سعودی، آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی مقایسه کنید... وجدان خودتان را قاضی کنید و یک مقایسه خیلی ساده میان آنهایی که نام بردم با مقامات اردن، مصر، سعودی، امارات کویت، مجمع الجزایر دیلمون، مراکش و.... داشته باشید؛ آیا میشود این افراد را با هم مقایسه کرد؟ بدون شک قیاس مع الفارق است. حالا چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم این حقیقتی است که وجود دارد و باید آن را در تمام تحلیل ها و نوشتهها در نظر گرفت.
🔹این چند پاراگراف را گفتم و نوشتم تا به صحبتهای امروز رهبر انقلاب در دیدار صورت گرفته به مناسبت هفته وحدت و میلاد حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)؛ اشاره کنم. صحبتهایی که دارای نکات و موارد مهمی بود و به نظرم در پی سخنان اردیبهشتماه سال جاری در دیدار با دانشجویان ایراد کردند. این صحبتها نشان میدهد که ما به عنوان شهروند نه تنها بسیاری از مسائل را متوجه نمیشویم؛ بلکه سطح درخواستهای ما با تبلیغات دشمن چنان پایین میآید که اصل را فراموش کرده و فرعِ فرع را بچسپیم. در حالی که دعوا در دنیا بر سر بقا و ادامه حیات است، گروهی کشور را در لحظهای حساس گروگان گرفتند که ما میخواهیم «لخت» بگردیم - حالا به همه معانیاش کار نداشته باشید، شما از آن به هر عنوانی که دوست دارید، یاد کنید.
🔹همانگونه که بارها نوشتهام، جهان در حال حرکت به سمت نظمی نوین است و در این نظم کسی میتواند جای پایی برای خود دست و پا کند که چند ویژگی عمده را داشته باشد: ایدئولوژی داشته باشد، قدرت نظامی متعارف و غیرمتعارف داشته باشد؛ امتداد ایدئولوژی و قدرت داشته باشد و در نهایت استقلال کامل داشته باشد. البته میتوان به این موارد مثلا قدرت اقتصادی را هم گنجاند ولی برای حضور در هرم قدرت در جهان پیشرو قدرت اقتصادی دردی را دوا نمیکند چرا که شما باوجود داشتن قدرت اقتصادی اگر عناصر چهارگانه اول را نداشته باشی در همان راند نخست از میدان به در شده و حتی قدرت اقتصادی را هم از دست خواهی داد. /کانال اخبار سوریه
کانال خبر و تحلیل
این سه دقیقه بخشی از سخنان رهبری در اردیبهشت سال جاری در دیدار با دانشجویان است. در این مورد توضیحی
❇️ جایگاه ایران در نظم جهانی پیشرو /2
🔹دنیا در یک بینظمی و تلاطم به سر میبرد و غرب و در راس آن امریکا که مدعیِ رهبری جهان است در یک دهه گذشته به عینه نشان دادهاند دارای چنین صلاحیتی نیستند و هیچ توفیقی در پایان دادن حتی به یکی از درگیریهایی که خود مسبب شروع آن بودهاند نداشته و حتی در حل مشکلات اقتصادی خود هم موفق نبودهاند. در همین حال از قدرت اقتصادی آنها به نفع دیگر کشورها کاسته شده و قدرتهای اقتصادی و نظامی نوظهور با پشتوانههای مختلف در برابر آنها قد علم کردهاند. اگر فرصت شد در مورد راهبرد جهانی جدید امریکا که به تازگی در 48 صفحه منتشر شده، خواهم نوشت اما به یاد داشته باشیم که مقایسه این راهبرد با چیزی که 10 سال پیش در دوره اوباما در سال 2012 منتشر شد بیانگر آن است که امریکا با همان چالشها مواجه است.
🔹همانگونه که بارها اینجا نوشتهام، دنیا بدون نظم و توافق نمیتواند ادامه دهد. 15 سال از شروع تحریمهای شدید علیه ایران میگذرد و این تحریمها سال به سال افزایش یافته، تشدید شده و گسترش پیدا کردهاند و هدف از این تحریمها وادار کردن ایران برای پذیرش نظم امریکایی است و در این سالها ملت ایران مقاومت کردند تا زیر بار این نظم نروند چرا که به عنوان کشوری که ظرفیت بالایی در شکلدهی به یک قدرت منطقهای و سپس فرامنطقهای و جهانی را دارد میخواهند به این سمت حرکت کنند. نکته جالب آن است که غرب این ظرفیت را تشخیص داده، اما شما از غربزدهها و کسانی که کمترین مطالعهای ندارند بپرسید منکر این ظرفیت وتوانمندی میشوند و تا هم صحبتی کنید سراغ صنعت مسخره خودروسازی میروند!!
🔹نظم جهانی آینده مشخص نیست به چه شکل خواهد بود، این مساله حتی برای طرف امریکایی هم نامشخص و مبهم است اما همه تلاش خود را میکنند تا این نظم «آنگلوساکسونی» باشد، در این نظم ژرمنها، فرانکها و اسلاوها، بازماندگان وایکینگها و دیگر گروههای قومی غربی هم جایگاهی نداشته و صرفاً به عنوان سرباز پیاده باید خدمت کنند. فهم و درک نظم آینده به دلیل نامشخص بودن، نیاز به احتیاط بسیار دارد اما کشورهایی که ظرفیت قرارگیری در ظرف این نظم را دارند و ویژگیهای گفته شده در بالا را دارند، با احتیاط، حزم و دوراندیشی رفتار میکنند. به باور غربیها، ایران، روسیه و چین ظرفیت بر هم زدن یا قرار گرفتن در نظم آینده را دارند و به همین دلیل بیشترین فشارها هم روی این سه کشور است.
🔹حالا در ادامه نگاهی به سخنان رهبر انقلاب داریم که چگونه این موضوع را به سادگی توضیح داده تا «همهفهم» باشد اما اینکه چه تعداد این حرفها را بفهمند و اصولاً برای چه تعداد این حرفها و نگاه مهم باشد موضوع دیگری است. بنده در جایگاه خودم به عنوان یک روزنامهنگار تلاش وافری کردهام تا این مهم را به بهترین شکل ممکن دراین سالها توضیح دهم و امیدوارم که دیگران هم در این راستا روشنگری کنند و به مردم توضیح دهندکه کشاندن دعوا به روسری و بند تنبان، تحقیر تاریخی ملتی به بزرگی و قدمت ایران است و دعوا بر سر آینده و نسلهایی است که اگر امروز درست عمل نکنیم، فرداها ما را به سخره خواهند گرفت. آیتالله خامنهای «تغییر نقشه سیاسی جهان» را اینگونه توضیح دادند.
🔹«امروز روزبهروز بیشتر واضح میشود که نقشه سیاسی دنیا در حال تغییر است. آن مسئله یک قطبی بودن و زورگویی کردن یک قدرت یا دو قدرت بر کشورها و ملتها مشروعیت خودش را از دست داده، یعنی ملتها بیدار شدند. نظام تک قطبی مطرود شده است، به تدریج دارد مطرودتر میشود. تدریجاً این حالت تسلطی که استکبار جهانی بر کشورها و بر ملتها و بر مناطق گوناگون داشته، دارد تغییر میکند، درست مثل تغییری که در دوران نهضتهای ضد استعماری در نیمه دوم قرن بیست اتفاق افتاد که پشت سر هم کشورها قیام کردند در میانه قرن بیست علیه استعمار مستقیم.»
🔹حالا باید پرسید جایگاه ما در این نقشه سیاسی دنیا دقیقاً کجا است و اگر تحریم و فشار اقتصادی و سیاسی دشمن و البته برخی ندانمکاریها در داخل کشور نبود (همانهایی که رهبری از آنها به عنوان اسلام انگلیسی یاد کردند و برخی هم از آنها رفتهاند و برای خود دولت تشکیل دادهاند) که چوب لای چرخ این حرکت بزرگ و تاریخی کشور انداختند، آیا وضعیت ما به همین صورت بود؟ با این حال تقدیر و سرنوشت ملت ایران این است که عزیز باشد، مقتدر باشد و بزرگی و آقایی کند؛ حالا دشمنان هر چه میخواهند سنگاندازی کنند؛ ما مستحکم و قوی، قدرتمند و امیدوار به جلو میرویم و آنهایی که احساس ضعف و فتور هم میکنند بدون شک بالاخره مسیر درست را تشخیص داده و برای سربلندی کشور حضور پیدا میکنند. /کانال اخبار سوریه
....
....
💬#توییت
🔻در انگلیس ۷ میلیون نفر در صف درمان هستند! به مراکز درمانی مراجعه کرده اند، اما هنوز توسط پزشکان ویزیت نشده اند؛ ناتوانی سیستم درمانی بریتانیا مردم را روز به روز بیمارتر کرده است. ما در ایران نقدهایی به سیستم درمان کشورمان داریم، اما انصافا جز در موارد پیوند بیمار منتظر نمیماند.
👤 عبدالرحیم انصاری 🇮🇷
.....
....
يك كسى يك سيب برداشت و گفت من با اين سيب آبروى امام صادق(ع) را میريزم. گفتند: چه كار میکنى؟ گفت: من میگويم اى امام صادق! این رزق من هست يا نه؟ اگر گفت رزقت هست، لگد میکنم. اگر گفت رزقت نيست، میخورم. هرچه امام گفت، من ضدش را انجام میدهم. آن وقت آبروى امام میريزد و امام رسوا میشود. گفتند: باشد. سيب را برد پهلوى امام صادق و گفت: آقا اين رزق من هست يا نه؟ امام به سيب نگاه كرد و يك خورده هم به قيافه ايشان نگاه كرد. نگاه به سيب، نگاه به قيافه. بعد فرمود: اگر از گلويت پايين رفت، معلوم میشود كه رزقت بوده است.
اين در فكر بود كه چه كار كند؟ يعنى گاهى وقت ها حرص میزند و پول هم جمع میکند، اما از گلويش پايين نمیرود. رزقش نيست. رزق اين نيست كه آدم دارد. داشته ها رزق نيست. كاميابى ها رزق است. خيلى ها دارند و كامياب نيستند، خيلى ها ندارند و كامياب هستند. و لذا شما بگو: خدايا يك همسر خوب به من بده! نگو خدايا پولم بده، كه همسر خوب پيدا بشود. خوب! به خدا بر میخورد. چون خيلى ها هستند بدون پول همسر خوب گيرشان مى آيد، خيلى ها بهترين جهازيه را درست میکنند، بهترين خانه ها را هم میسازند، همسر خوب گيرشان نمی آيد.
حديث داريم كه براى خدا تكليف روشن نكنيد، كه خدايا پولم بده كه بروم مكه! به توچه؟ بگو: «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِى حَجَّ بَيْتِكَ الْحَرَام» خدايا حج میخواهم بروم. خيلى ها بى پول مكه رفتند و خيلى پولدارها مكه نرفتند.
حديث داريم چيزى را كه از خدا میخواهيد، واسطه اش را از خدا نخواهيد. بگو خدايا به من خوشى بده! نگو خانه ام بده كه خوش باشم. چون خانه را به تو میدهد و هر روز يك گوشه اش خراب میشود، و يا همسايه بد گيرت ميايد. ما بايد بندگى كنيم، خدا خدايى كند. گير ما يك چيز است و آن اينكه بندگى خودمان را فراموش میکنيم، و خدايى را ياد خدا میدهيم.
میگوييم ببين! حواست را جمع كن، هرچه من میگويم گوش بده، اگر میخواهى خداى خوبى باشى ! همچين كن، بعد همچين كن، بعد همچين كن ... بندگى خودمان را فراموش میکنيم، خدايى را ياد خدا میدهيم.
خدا میگويد: اينرا ببين! بندگى خودش را بلد نيست، دارد خدايى را ياد من میدهد. حديث داريم كه ابزار را از خدا نخواهيد. خودش را از خدا بخواهيد. خدايا يك همسر به من بده كه دوستش داشته باشم. نگو: خدايا خوشگل ترين دخترها زن من باشد. يك وقت میبينى خوشگل ترين دخترها زنت شد، اما صد عيب دارد. يا حوادثى پيش مى آيد كه با اينكه زيباست، زندگى ات شيرين نيست.
#استاد_قرائتی
⬅️ مجلس ترکیه قانونی را تصویب کرد که براساس آن کاربران شبکههای اجتماعی و روزنامهنگاران چنانچه اطلاعات نادرست و گمراهکننده منتشر کنند با یک تا سه سال زندان مواجه خواهند شد.
🔺فضای مجازی هیچ کشوری مثل ایران، محل تاختوتاز دروغپردازان نیست و ولگراهای فضای مجازی و توییتریستهای بیسواد، روان مردم را علیه قانوننویسی بسیج نمیکنند…
....
....