10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تأثیر روان بر جسم
♻️ از دیدگاه تعالیم قرآنی، دامنه #تأثیر_روان_بر_جسم، خیلی وسیعتر از فشارهای عصبی است، بلکه همه #فضیلتها و #رذیلتها بر جسم تأثیر میگذارند.
🔉 استاد رضا منتظر
#تاملات_معرفتی
.....
....
✋
سالگرد «زن، زندگی، آزادی» چگونه منزویترین روز اپوزیسیون شد؟
🔺 دیروز ایران در سالگرد جریان ضدامنیتی و فرهنگی «زن، زندگی، آزادی» سه تصویر مردمی بزرگ داشت:
1️⃣ تصویر اول میلیونها ایرانی بودند که وارد مشهد شدند، نه کسی برای آنها فراخوان زده بود و نه ماهها برنامه، خبر و گزارش و فیلم تبلیغاتی و عملیات روانی برای آمدنشان طی یک سال تدارک دیده شده بود. برای این میلیون ها ایرانی اساسا بحث تجمع و اعتراض در سالگرد جریان «زن، زندگی، آزادی» نه تنها معنا نداشت بلکه کاملا ضد آن بودند.
2️⃣ تصویر دوم تعدادی دیگر از مردم بودند که از فرصت تعطیلات استفاده کرده و برای استراحت به مسافرتهای تفریحی و سیاحتی رفتند. این جماعت نیز در صحنه عمل توجهی به فراخوانها نداشتند و برایشان اهمیتی چندانی نداشت که خارج از کشور چه درخواستی از آنها دارد.
3️⃣ تصویر سوم شامل اکثریت همه مردم ایران میشود که دیروز برای اعتراض به خیابان نیامدند و بیش از 99 درصد مردم مشغول کارهای روزمره و یا حداقل غیر از تجمع و اعتراض بودند. این عدم حضور اعتراضی بزرگترین تصویر مردمی دیروز ایران زمین بود. تصویر بزرگی که شامل اکثریت مطلق جامعه ایران میشود و با آشوب، اغتشاش، ناامنی و اقدامات ضدامنیتی عدم همراهی عملی داشتند.
🔸بنابراین با وجود این سه تصویر بزرگ، تمام جریان «زن، زندگی آزادی« و به خصوص لیدرهای داخلی و خارجی آن چه تصویری خلق کردند و در کجای تصویر مردمی ایران بودند؟! جواب دقیق این است که در خلق کوچکترین تصویر مردمی ناکام ماندند. اساسا تمام اپوزیسیون حتی با تابلو جدید دروغین «زن، زندگی، آزادی» در خلق تصویر مردمی ناتوان هستند و به خصوص در مواقعی که نقاب بزک کرده آنها به زمین میافتد، اقلیتترین وضعیت ممکن را در جامعه ایرانی پیدا میکنند.میتوان گفت اپوزیسیون در سالهای اخیر بیش از آنکه تصویر مردمی داشته باشد، تصویر مجازی و رسانهای داشته است. بماند که جریان ضدامنیتی و ضدفرهنگی، «زن، زندگی،آزادی» بیش از نود درصد آن مجازی بود و ما به ازای حقیقی نداشت، هرچند اندک زمانی توانسته بود بخش اندکی از جامعه را تحت تاثیر قرار بدهد.
اما سوال اساسی و مهم این است که چرا ضدانقلاب و بیست سرویس اطلاعاتی که جریان «زن، زندگی، آزادی» را پشتیبانی میکردند در اولین سالگرد این اغتشاشات حتی در خلق تصویر مجازی نیز ناکام ماندند؟!
🔸برای دادن پاسخ بهتر به این سوال باید یک مقدمه کوچک را دانست و آن اینکه خلق تصویر مجازی و رسانهای عمدتا و عموما با جمعیت واقعی مردمی شکل نمیگیرد. همین که چند چهره یا سلبریتی را بتوانند به صحنه بیاورند میتوانند القا کنند که اکثریت جامعه طرف آنها ایستاده است! همین که چند نفر محدود شعاری بنویسند یا خلق رویدادی ضدامنیتی و فرهنگی بکنند یا حتی تیترهای درشت از رسانه های خارجی بازنشر بدهند، می توانند تصویر دلخواهی به ظن خود شکل بدهند. همین که به دروغ یک قصه قهرمانانه یا مظلومانه از یک کشته شده که ولو در عالم واقع یک جنایتکار جانی باشد رابه دروغ روایت کنند، می توانند مدعی باشند که تصویر مطلوب مجازی و رسانهای خلق کردهاند و سپس با القاء و تحمیل همین این روایت دروغ به افکار عمومی، موفق میشوند که در بخشی از جامعه واکنش دلخواه خود را شکل بدهند. خلاصه آنکه کافیست تمام انگارههای مجازی و رسانهای که در طول یکسال گذشته از جریان «زن، زندگی، آزادی» در ذهن و قلبتان شکل گرفته را مرور کنید و با تصویری که کل ایران دیروز شکل داد مقایسه کنید. قطعا میان تصویر رسانهای و مجازی که در ذهن و قلبتان شکل گرفته تا واقعیت صحنه دیروز ایران همینقدر فاصله حقیقی وجود دارد.
🔸 حالا میتوان جواب دقیقتر به سوال مطرح شده داد؛ واقعیت این است که نهادهای امنیتی، سیاسی و تا حدی نهادهای فرهنگی و اجتماعی کشور در یکسال گذشته بسیاری از منافذی که کمک به خلق تصویر مجازی و رسانهای دروغین میکرد را هم مسدود کردند. دستگیری صدها تروریست، کشف هزاران اسلحه و ده ها بمب، شناسایی و انهدام گروه های سازماندهی شده برای ایجاد اغتشاش و خرابکاری، وقفه در ارتباط بسیاری از سرویسها با لیدرها و سلبریتیها، فوریت بخشی بیشتر به پاسخگویی بهتر شبهات مطرح شده در افکار عمومی و دهها ناگفته دیگر تنها بخشی از عملکرد مجموع نهادهای مهم کشور در ناتوان کردن جریان «زن، زندگی، آزادی» است که همه ضدانقلاب و برخی دولت های مهم غربی و به خصوص رژیم صهیونیستی تمام توان خود را برای زنده نگه داشتن آن به صحنه آورده بودند، بود. بماند که خودافشاگری ضدانقلاب در رو کردن ماهیت ضددینی، ضد فرهنگی و ضد وطنپرستی خودش آنقدر گسترده و عیان شد که بی از همه چیز به افکار عمومی داخل کشور برای تصمیمگیری درباره این جریان متوهم کمک کرد.
✍ #مهدی_جهان_تیغی
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨کشتی ایرانی......
....
....
https://virasty.com/Mahdijamshidi
،،،،،،،،،
میگفتند جامعهی ایران، جنبشی و برانگیخته شده و زیر چتر «زن، زندگی، آزادی»، در برابر نظام جمهوری اسلامی صف کشیده است. گمان میکردند بیستوپنجم شهریور بهعنوان یک سالمرگ، قابلیت بازتولید اغتشاش دارد، اما جامعه اینچنین نخواست. احمقهای اجیرشده، هیچ غلطی نکردند.
و انقلاب اسلامی، همچنان ادامه دارد.
...
...
⭕️ رئیس دانشگاه تهران: یک استاد بازنشسته هر سال ادعا میکند اخراج شده اما هنوز هم کلاس درس دارد!
👤 سید محمد مقیمی:
🔹به هیچ وجه اجازه رهاشدگی در فضای دانشگاه را نخواهیم داد.
🔹تعداد انگشت شماری از ۲۰۰۰ استاد مدعو شأن استادی را رعایت نمیکنند.
🔹از فضای آزادی علمی در محیط دانشگاه دفاع میکنم.
🔹نباید جرأت اساتیدمان را بگیریم.
🔹یک استاد بازنشسته هر سال ادعا می کند اخراج شده اما هنوز هم کلاس درس دارد!
🔹برخی اساتید توقع استخدام مادامالعمر دارند!
🔹در دوره دو ساله مدیریت اینجانب در دانشگاه تهران حتی شاهد یک مورد اخراج عضو هیات علمی نبودهایم./ ایسنا
فضای مجازی اصلا خبری نبود این یکی دوروز، حدس میزدم خبری نباشه ولی نه دیگه انقدر سوت و کور
شاهین صمدپور به پست زده بود عکس مهسا امینی و نیکاشاکرمی و چندتای دیگه رو گذاشته بود، خیلیا من جمله من تو کامنت اعتراض کردن چرا عکس بقیه رو نگذاشتی؟
نوشتم چرا عکس آرمان علی وردی و روح الله عجمیان و هشتاد نفر از شهدای امنیت رو نگذاشتی؟ همون چندتایی که دلت خواسته رو گذاشتی که تازه نصفشونم معلوم نیست کشته سازی بوده، خودکشی بوده چیه بوده؟
کامنتم ۳ هزار و خردهای لایک خرد و حدود هزار نفر هم زیر کامنتم پاسخ دادن😱، من فکر کردم کلی فحشم میدن. این حجم از حمایت مردم بی سابقه بود. میخواستم عکس بگیرم بذارم اینجا که دیدم شاهین صمدپور پستشو پاک کرده. حالا نمیدونم فشار کامنتهای مخالف مخاطبین مجبورش کرد، یا از جایی توجیهش کردن از این چیزا نباید بذاری😡
ولی درکل سالگرد ساکت و خوبی بود تو مجازی 😍 انگار ما اغتشاش کردیم و اونا فرار کردن ونزوئلا 😂
#حسین_دارابی
ایناها 😒👇🏻
https://eitaa.com/capso_ir/1390
برنامه کنترل ذهن☝️🏻
https://eitaa.com/capso_ir/1400
راهکار کنترل ذهن☝️🏻
https://eitaa.com/capso_ir/1419
۲ روش کنترل ذهن با مثال ☝️🏻
✋
نداشتههای براندازان
🔺25 شهریور و سالروز فوت مهسا امینیـ که از سوی براندازان و تجزیهطلبان ادعا میشد میتواند آغاز التهاب مجدد و احیای اغتشاشات باشد، با ناکامی و عدم اقبال مردم سپری شد. اما بخشی از راز این ناکامی را باید در یک سه ضلعی نداشتههایِ براندازان جستجو کرد.
🔸1ـ رهبری:
یک ده و صد کدخدا؛ این شاید بهترین تعبیر برای براندازان و تجزیهطلبان است. اولین ضلع در هر حرکت اعتراضی داشتن رهبر توانمند برای بسیج مردمی است؛ اما آنچه ما در بین براندازان و تجزیهطلبان شاهد هستیم، این است که هر کسی که روزی لگدی به توپ یا لگدی به مملکت زده، ادعای رهبری دارد. این چند سری برای براندازان دردسری بزرگ شده است.
🔹2ـ ایدئولوژی:
هر حرکت اعتراضی باید یک تفکر انسجامدهنده و تحریککننده داشته باشد؛ اما آنچه ما در اغتشاشات سال گذشته شاهد بودیم، وجود بیش از 10 پرچم و 100 تفکر بود. از تروریست کوملهای که به دنبال تجزیه ایران به اغتشاشات پا گذاشته تا آن کسی که با اندیشههای فمینیستی روانه خیابان شده بود و... . بنابراین، این قوم 72 ملت بیش از آنکه متحد شوند، کارشان به نزاع کف خیابان کشید؛ چرا که نه یک فکر واحد داشتند و نه یک مغز متفکر که بتواند آنها را دور یک میز بنشاند.
🔸3ـ بدنه اجتماعی:
کشاندن مردم به خیابان به عنوان بدنه اجتماعی، اولین وظیفه هر حرکت اعتراضی یا براندازانه است؛ اما مردم در سال گذشته با وجود سختیها و مشکلات اقتصادی آنگونه که براندازان و تجزیهطلبان خواستند به خیابان نیامدند که این دلایل متعددی دارد. مردم مار خوش خط و خال براندازی را شناختهاند و میدانند پشت این سفیدنمایی جز پلشتی چیز دیگری نیست. مردم به درستی میدانند که براندازی دکانی دونبش شده است که هدفش مردم نیست؛ بلکه هر روز امثال مصیها یکی را تیغ میزنند تا برای معیشت روزمرهشان پولی بچاپند.
🔹نکته آخر اینکه،
آنچه گفته شد نداشتههایِ براندازان و تجزیهطلبان بود؛ اما بخش مهمی را باید به داشتههای انقلاب و نظام مربوط دانست؛ رهبری حکیم، مردمی فهیم و بصیر، نهادهای امنیتی توانمند و... زنجیرههایی هستند که جامعه را به هم پیوند داده و مانع از هم گسستگی و آشفتگی میشود که باید آن را پاس داشت و محترم شمرد. این زنجیره قوی سبب شده است که براندازی بیشتر از آنکه در دسترس باشد، آرزوی بیهودهای باشد که رنگ واقعیت نخواهد گرفت.
✍ یعقوب ربیعی
....
....