فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دکتر جلیلی در جمع اعضای ستاد خود در مسجد امام صادق: در دیداری که عصر امروز ما با نائب امام زمان و رهبر معظم انقلاب داشتیم[این پیام آقا] بشارت به شما و رضایت ایشان از این حرکتی بود که شما عزیزان در این انتخابات داشتید؛ رویکرد تبیینی و این شوری که در عرصه انتخابات توسط آقا فرموده شد کار شماها بود و من خدمت مقام معظم رهبری هم این را عرض کردم
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سال ۹۲ بعد از انتخابات گفتم کار ما تازه شروع شده است
دکتر جلیلی در جمع اعضای ستاد خود در مسجد امام صادق(ع):
🔹امروز عرض می کنم کار ماخیلی وقته شروع شده است و کار کار بزرگی است.
🔹رهبری در پیامی به رئیس جمهور منتخب فرمودند یک افق روشن را در نظر بگیرید.
🔹۱۴ میلیون نفر را با رویکرد تبیینی شما عزیزان به صحنه آوردید.
✅@saeedjalily
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔴 باخت در انتخابات!
🔴 آیا #فرصتها را میبینیم؟!
اتفاق بسیار خوب این دوره از انتخابات این بود که جریان انقلابی #بدون_لکنت بخش مهمی از حرفهایش را زد. این کار از زبان نمایندگان این جریان و خاصه شخص دکتر جلیلی انجام شد و جامعه منطق جریان انقلابی را شنید.
منطقی که نه فقط شنیده شد، بلکه از سوی بخش بزرگی از مردم هم پذیرفته شد. حتی آنهایی که به دکتر جلیلی رأی ندادند، در مقابل این منطق حرفی برای گفتن نداشتند. دلشان به رأی دادن به دکتر جلیلی نبود اما پاسخی برای استدلالهایش نداشتند!
روی دیگر ماجرا #نگاه_عقلانی در مورد مسئلهها و مشکلات کشور بود که به مردم عرضه شد. مردم دیدند که در درون کشور برای بسیاری از مسئلهها راهحل وجود دارد و حتی اگر نماینده این نگاه را به هر دلیلی انتخاب نکنند، اما میدانند که اشخاصی هستند که بیمزد و منت در حال اندیشیدن درباره مسائل کشور هستند. آتش به اختیارند ولی با سواد، جواناند اما پخته، کارمند دولت نیستند اما به دولتها خدمت میرسانند.
خلاصه آنکه انتخابات یک فرصت تبیینی خوب برای جبهه انقلاب ایجاد کرد که به نحو #نسبتاً خوبی از آن استفاده شد.
اما بعد؛
امروز در پساانتخابات یک فرصت بسیار بزرگ برای گفتگو با مردم ایجاد شده. باید رفت به میان این مردم و از #انقلاب حرف زد. بدون لکنت و با همان ارزشهای انقلاب ۵۷ ...
فرصت خوبی ایجاد شده که #گفتمان_انقلابی جای خودش را در #رسانههای_جمعی و در #خانههای_مردم باز کند. فرصت خوبی برای #تبیین به وجود آمده که اگر قدر ندانیم، دو ماه بعد خبری از آن نخواهد بود!
عین همین حرف را در اوج زن، زندگی، آزادی عرض کردم. اینکه فرصت گفتگو درباره حجاب با مردم به وجود آمده و باید این تهدید به وجود آمده را قدر دانست! آن زمان نکردیم، امروز امیدوارم فرصت به وجود آمده را از دست ندهیم. هر کس در دایره نفوذ خودش ...
من آماده گفتگو با دانشآموزان، دانشجویان، خانوادهها و حتی موثرینی هستم که نگاهشان متفاوت و یا مخالف نگاه ماست!
#حمید_کثیری
.....
....
➖خبرهای موثق حاکی از شکایت گسترده تشکلهای حوزههای علمیه و دانشگاههای کشور از آذری جهرمی به خاطر اهانت به میلیونها نفر از مردم ایران اسلامی است.
▫️درست هم همین است که کسی احساس نکند در موسم انتخابات میتوان خط قرمزها را اینگونه وقیحانه زیر پا گذاشت.
▫️طالبان نامیدن مردم ایران نشان از روحیه طالبانی دارد.
〽️ جهــــش ایرانـــی
🔻مناظره با موضوع:
رویکرد فرهنگی دولت آینده
🖇با حضور:
تقی آزادارمکی
مهدی جمشیدی
🖇 در اینجا ببینید:
https://tv.ut.ac.ir/video#!/search
هشدار هشدار.mp3
4.01M
🔔 مهم و فوری💯
📣 چند نکتۀ مهم و هشدار اساسی دربارۀ انتخابات
‼️ گوش کنید و به گوش بقیه برسونید.
🎙#محسن_عباسی_ولدی
🗳 #انتخابات
@abbasivaladi
هندسه فکری ما باید حضوراکثری باشه به تبعیت از مقام معظم رهبری
عبرت گیری کنیم تفرقه چرا
نتیجه اختلافات یعنی ذلت
ناامیدی چرا فعالیت سیاسی همینه
رقیب تو درانتخابات دشمن که نیست
نباید از رقیب چهره ای بسازیم که ایران ویران شده
رئیس جمهور فعلی با حکم رهبری وارد میشه
چرا زیرسوال بردن شورای نگهبان یعنی شما سرباز دشمن شدن است
توکل به مصلحت خداوند و خدا بهترین ها را مقدرکرده است
رمز پیروزی در آخرالزمان رو امام خمینی ره بما یاد دادن
پشتیبان ولی فقیه باشید تا به مملکتتان آسیبی نرسد
آیا میتونیم سپر جان این سید بزرگوار باشیم؟
.....
....
🔻آمار آرای ایرانیان خارج از کشور
🔹سخنگوی ستاد انتخابات: در مرحلۀ دوم انتخابات ریاستجمهوری ۸۸ هزار و ۳۲۵ نفر در خارج از کشور رأی دادند.
🔹از این آراء ۵۰.۲۰۶ رای به جلیلی، ۳۶.۱۶۹ رای به پزشکیان ثبت شده. آراء باطله هم ۱.۹۵۰ رای بوده.
....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: یکی از خصوصیات بارز شهید رئیسی خستگیناپذیری و کار و تلاش شبانهروزی بود
✅️ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی کاملاً صریح بود و دوپهلو سخن نمیگفت
✅️ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی به تواناییهای داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔻ادبیّات انتقادی و انتخاب ناموجّه
🖊#مهدی_جمشیدی
[یکم]. «منتقد اجتماعی»، صریح و شفاف و حتی گاه گزنده، نقد میکند؛ چه حاکمیّت را و چه جامعه را. او به ساختارها وابسته نیست که بخواهد محتاطانه و محافظهکارانه سخن بگوید و اگر غیر از این باشد، قادر نخواهد بود که حقایق را بیان کند و رنجها و زخمها را عیان کند. هم باید گفت و هم باید صریح گفت. نقادی، فضیلت است و نقادیِ صریح و ارزیابی آشکار، فضیلتی فزونتر دارد؛ چراکه بهتر میتواند ریشهها و سرچشمههای نقصانها را روایت کند. روایت محافظهکارانه، روایت سربسته و نهفته است و راه به جایی نخواهد برد. صراحت، خصوصیّتی نیست که فقط در مقابل «حاکمیّت»، پسندیده باشد، بلکه باید «جامعه» را نیز همینگونه نواخت و به نقد کشید. این در حالی است که بسیاری از اصحاب تفکّر و معرفت، خود را در مقابل جامعه تعریف نمیکنند و زبان به انتقاد نمیگشایند تا بدنۀ اجتماعی و هواداران مردمیِ خویش را از دست ندهند. بهاینترتیب، نوعی ملاحظۀ نامعرفتی و احتیاط مصلحتاندیشانه بر ادبیّات آنها حاکم است که خواهناخواه، بر منطقِ نظری آنها نیز سایه خواهد افکند. از نظر تأثیر اجتماعی، گاهی حتی باید از صراحت هم پا فراتر نهاد و در پی ادبیّاتی بود که آیتالله مصباح، آن را «شوکدرمانیِ اجتماعی» میخواند. آیتالله مصباح دربارۀ مواضع تند و صریحش، تعبیر شوکدرمانیِ اجتماعی را به کار میبرد و میگفت گاهی باید جامعه را اینگونه از خواب بیدار کرد؛ یعنی باید به وضعِ فکریِ مستقر، تلنگر زد و تکانه وارد کرد تا ساختارشکنیِ ذهنی، ممکن شود. وقتی فضای عمومی و جوّ غالب، سمتوسوی یکسان دارد و سخن انتقادی، شنیده نمیشود، باید نقد را به صورت غلیظ و صریح و برجسته بیان کرد تا دچار گمگشتگی نشود. حاکمیّت و جامعۀ ما، سخت محتاج «تحوّل» است و تحوّل نیز جز از طریق نقادیِ صریح، ممکن نیست.
[دوّم]. کارگزار رسمی یا عالِم دینی، ملاحظات متعدّدی دارد، اما یک منتقد اجتماعی مانند من، میتواند بیپرده و صریح بنویسد. این امر به دلیل آن است که «گفته» باید با «موقعیّت اجتماعی»ای که فرد در آن قرار گرفته است، تناسب داشته باشد؛ چنانکه هر فردی باید تناسب گفتهاش را با موقعیّت اجتماعیاش بسنجد و تقارن و تناسب ایجاد کند. دراینباره، آیتالله مصباح نکتههای تاریخیِ روشنگری را مطرح میکرد که در واقع، پاسخ ایشان به اشکالاتی بود که به ادبیّات ایشان وارد میشد. ایشان میگفتند حضرت امیر و جناب ابوذر، هم دو در یک وضع سیاسی بودند و دیگریشان نیز یکسان بود، اما مواضع جناب ابوذر، بسیار تندتر و صریحتر و گزندهتر بود؛ درحالیکه هیچ روایتی نداریم که حضرت امیر، جناب ابوذر را از این غلظت و درشتی، نهی کرده باشند، بلکه ایشان تا لحظۀ پایانی، حامی و مؤیّد جناب ابوذر بودند. همچنین آیتالله مصباح، این مثال تاریخی را مطرح میکرد که حضرت امیر و حضرت زهرا نیز در آن واقعۀ تلخ، از نظر شدّت و غلظت و صراحت، متفاوت رفتار کردند؛ چراکه یکی از این دو بزرگوار، صاحب حقّ غصبشده بودند و دیگری، یک منتقد بیرونی. این نیز نشان میدهد که ادبیّات انتقادی، وابسته به موقعیّت اجتماعی است و هر کسی باید بکوشد مقام و موقع خویش را بیابد و بشناسد و درخور و همساز با آن، موضعگیری کند.
[سوّم]. من در یادداشت اخیرم، به نقد انتخاب کسانی پرداختم که به پزشکیان رأی دادهاند. این نقد، برخاسته از سوگیری سیاسی نبود، بلکه سخن از «عقلانیّت» آمده بود و چون این انتخاب، دستکم در نسبت با نامزد دیگر، بسیار ناروا و نابجا بود، زبان به صراحت و غلظت گشودم. ما در این انتخابات، همچنان با یک «پرسش جدّی» مواجه هستیم و آن، عبارت از این است که رأیدهندگان به پزشکیان، چه فضیلتی در وی دیدند؟! او نه گفتار سیاسی میداند؛ نه برنامهای برای اقدام دارد؛ نه چندان به آداب گفتگو پایبند است؛ نه اطرافیان موجّهی در کنار وی هستند؛ نه تجربۀ درخشانی در کارنامه دارد و ... . با وجود این حجم انبوه از «فقدانها» و «فقرها»، چرا باید بخشی از مردم از وی حمایت کنند؟! ما با یک «انتخاب ناموجّه» روبرو هستیم که خودش، پرسشانگیز است. بهحتم، انتخابهای مبتنی بر «فقدان حافظۀ تاریخی» - یعنی بازگشت به نسخۀ برجام که خسارت محض بود - و «فقدان رویکرد ملّی» - یعنی رأیدهی در چهارچوب انگیزههای قوممدارانه - به معنی نابالغی سیاسی هست و باید چنین انتخابکنندگانی را نقد کرد تا خطاهای جمعی عیان شوند. من میدانم که محافظهکاری، رسم رایج شده است، ولی مسأله این است که انقلاب، چوب نگفتنها را میخورد.
.....
....
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
چند نکته درباره انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
۱. انتخاب دکتر پزشکیان را به تمام کسانی که به او رای دادند تبریک میگویم. در مرام ما جز این نیست که رقیب را تکریم کنیم و نظر متفاوتش را محترم بشماریم. حتی اگر بعضی از رقبای ما اینطور عمل نکرده باشند و مثل سال 88 بدون هیچ سندی ادعای تقلب کرده باشند، اخلاق و منش ما حکم میکند طور دیگری رفتار کنیم و به همه کسانی که در انتخابات مثل ما فکر نکردند تبریک بگوییم. من با همه وجود معتقدم بسیاری از 16 میلیون رای دهنده به پزشکیان اگر بیشتر از ما دلشان برای اسلام و ایران نسوزد، قطعا کمتر از ما دغدغه ندارند اما سلیقه و تشخیص شان متفاوت است.
۲. این انتخابات از یک جهت بی نظیر بود؛ از این بعد که هر فرد منصفی که شاید هنوز هم درباره سلامت انتخابات تردید داشت، حالا بهتر فهمید که جمهوری اسلامی از تک تک آرای مردمش حفاظت می کند، حتی اگر فاصله رای پزشکیان با جلیلی کمتر از 3 میلیون باشد. (این فاصله کم، رکورد کم ترین فاصله آرای نامزد پیروز و رقیبش در تمام ادوار انتخابات ریاست جمهوری است)
علاوه بر آن، جمهوریت نظام ما که در سایه ی ولایت فقیه معنا پیدا می کند حتی حاضر نیست مشارکت 49.8 درصدی را 50 درصد اعلام کند! این صداقت و سلامت در انتخابات را اگر کسی هنوز هم متوجه نمی شود، فقط در زمان فقدان چنین نعمتی قدر آن را خواهد دانست.
۳. با انتشار آمار رای های جلیلی و پزشکیان به تفکیک هر استان، نتیجه جالبی به دست آمد. اینکه طرفین تقریبا به صورت برابر فاتح استانها شده اند (در 16 استان پزشکیان رای اول را آورده و در 15 استان جلیلی) اما به خاطر رای قومیتی پررنگ در ۴ استان اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، پزشکیان توانست با فاصله کمتر از ۳ میلیون رای رئیس جمهور شود.
نکته جالب اینجاست که فاصله رای پزشکیان با جلیلی فقط در همین 4 استان 2 میلیون و 956 هزار رای بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام 31 استان نیز حدود 2 میلیون و 850 هزار رای بوده است! یعنی مزیت اصلی و تمام کننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبی های سیاسی، فرهنگی بلکه رای قومیتی او در 4 استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رای بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد.
فهم این مساله از این جهت مهم است که اگر به این موضوع توجه نشود، در دام تحلیلهای تخیلی و غلطی خواهیم افتاد که باعث می شود اساسا صورت مساله و واقعیت انتخاباتی که گذشت را متوجه نشویم. این یعنی اگر به جای جلیلی هر فرد دیگری نیز با پزشکیان رقابت می کرد، نمیتوانست بر آرای قومیتی او غلبه کند، ضمن اینکه شاید انتشار خبر اردبیلی بودن مادر جلیلی و فیلمی که او به زبان آذری سخن می گوید نیز کمی در تلطیف این وضعیت کمک کرده باشد در حالی که بقیه نامزدهای رقیب پزشکیان فاقد همین مزیت (ترک بودن مادر) بودند.
4. بعد از شمارش آرا، بعضی از هواداران آقای قالیباف، مدعی شدند اگر دور اول جلیلی به نفع قالیباف کنار میرفت، در دور دوم او میتوانست پزشکیان را شکست دهد. اما این تحلیل از چند جهت غلط است؛ اول اینکه بر اساس شاخص مقبولیت، جلیلی رای بیشتری داشت و طبیعتا باید در صحنه باقی می ماند و بعد از پایان دور اول نیز معلوم شد که رای او حدود سه برابر قالیباف بوده و از این جهت، شاید اگر برعکس بود و ایشان به نفع جلیلی کنار میرفت جلیلی میتوانست همان دور اول کار را تمام کند.
ثانیا؛ رای منفی بالای آقای قالیباف به خاطر موضوعات مختلف که در انتخابات اخیر مجلس در تهران نیز خود را نشان داده بود، نشان میداد که او در دور دوم نیز رقیب ساده تری برای پزشکیان بود. در واقع وقتی آقای قالیباف در انتخابات اخیر مجلس نتوانست در شهری که 12 سال شهردارش بود رای اول باشد، طبیعی بود که در کل کشور نیز نمی توانست رای اول را بیاورد و بدیهی است که در دوگانه قالیباف و پزشکیان نیز پزشکیان پیروز بود با این تفاوت که حتما رای قالیباف به اندازه جلیلی نیز نبود. ضمن اینکه برخلاف برخی نظرسازی ها، واقعیت نیز نشان داد تمام آرای جلیلی سیاسی و ایدئولوژیک نبود بلکه بخش زیادی از رای او شامل آرای خاکستری بود که در صورت کناره گیری او، به سبد دیگری منتقل نمیشد.
5. اما جلیلی با افزایش رای ۴ میلیونی خود در سال ۹۲ به حدود ۱۴ میلیون در سال ۱۴۰۳ نشان داد که جدای از خلق یک سرمایه سیاسی اجتماعی جدید و فعال، توانسته با نوع جدیدی از سیاست ورزی که جنسش با گعده های سیاسی پشت پرده تفاوت دارد، حاصل یک دهه تلاش مستمرش در میدان را در صندوق های رای به رخ بکشد. او امروز با این میزان رای، بعد شهید رییسی که در سال ۹۶ با بیش از ۱۵ ملیون رای نفر دوم شد، دارنده بیشترین رای از سوی رقیب یک رئیس جمهور است. جلیلی با این سرمایه سیاسی چه خواهد کرد؟ گذر زمان پاسخ را مشخص میکند.
اح.
....
....
کانال خبر و تحلیل
✅✅✅چند تحلیل اولیه از واگذاری رقابت در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری. درج تحلیلهای مختل
🔻 واکنش یک عضو ستاد دکتر جلیلی به شایعاتی درباره محتوای جلسات دکتر جلیلی و قالیباف پیش از برگزاری دور اول انتخابات
علیرضا کمیلی از اعضای ستاد دکتر جلیلی در پاسخ به شایعاتی پیرامون جلسه دکتر جلیلی و قالیباف در مشهد و تهران پیش از برگزاری دور اول انتخابات، نوشت:
🔹چون آقایان شروع به نوشتن کرده اند و ظاهراً مثل همیشه تمایل ندارند کامل بنویسند مجبورم نکاتی را بگویم!
🔹بنای اجماع همواره بر کناره گیری افراد دارای رای کمتر بوده است ولی این دوره برخی با حدس و گمان میگفتند اگر جلیلی با وجود سه برابر رای بیشتر از قالیباف کنار برود بهتر است... که ارقام نشان داد اگر دکتر قالیباف کنار می رفت بعید نبود که همان دور اول هم کار تمام شود.
🔹اما چه شد که ماجرا برعکس شد؟
یعنی اصرار کردند که باید شخص دارای رای بیشتر کنار برود؟!
تحلیل و حدس فوق؟! خیر!
🔹کار به اینجا رسید که دکتر قالیباف فرمودند بنده حجت شرعی دارم برای ماندن ... از چه کسانی؟ از آنها که به من تکلیف کردند بیایم! یعنی...!
🔹صبح روز بعد (پنجشنبه) یکی از دوستان به رهبر معظم انقلاب مراجعه کرده و سوال میکنند و پاسخ منفی محکمی درباره تکلیف به شخصی از کاندیداها دریافت میشود و معلوم می شود که دیگران در این ماجرا نقش داشته اند نه رهبری معظم انقلاب.
۱۷
.....
....
.
♻️ اولین ...
این اولین حضور عمومی و ایراد سخن توسط آقای دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور است. برای ایشان آرزوی موفقیت میکنم.
.....
.....
📸 رهبر انقلاب در پایان دیدار امروز به هریک از اعضای هیئت دولت یک جلد کلامالله مجید اهدا کردند.
✅️ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی جداً صبور و اهل مدارا بود.
✅️ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: خصوصیات شهید رئیسی میتواند الگوی مدیریتی کشور باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: شهید رئیسی در سیاست خارجی هم اهل تعامل بود و هم اهل رعایت عزتمندی کشور و ملت.
✅️ @Rajanews_com