تا دقایقی دیگر #بیانیه #جمعی_از_طلاب و مردم #استان_دارالعباده_یزد منتشر می شود.
https://eitaa.com/MHSemati
روحانیون و طلاب یزد چه انتظاری از رئیسجمهور دارند؟
روحانیون و طلاب یزد در بیانیهای انتظار خود را از سفر رئیسجمهور به استان اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، جمعی از روحانیون و طلاب استان یزد با انتشار بیانیهای، انتظارات خود را از سفر رئیسجمهور به یزد اعلام کردند.
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر روحانی
بعد از سلام و خوش آمد به پایگاه انقلاب، لازم میدانیم مطالبی را با شما در میان بگذاریم.
شما مانند سایر رؤسای جمهور در ابتدای مسئولیت به قرآن قسم یادکردهاید که موارد ذیل را رعایت کنید:
1- پاسداری از مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور.
2- بهکارگیری همه استعدادها و صلاحیتها درراه ایفای مسئولیتها.
3- خدمت به مردم و اعتلای کشور.
4- ترویج دین و اخلاق.
5- پشتیبانی از حق و عدالت.
6- پرهیز از هرگونه خودکامگی.
7- حمایت از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته.
8- حراست از مرزها و استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور.
9- رعایت امانت در نگاهداری قدرتی که از جانب ملت واگذارشده است.
اکنون درخواست داریم بر اساس متن سوگندنامه، به این سؤالها پاسخ دهید:
1- شما در جلسه شورای اداری استان یزد (سال 1394) دستاوردهای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را "تحقق خواست و اراده مردم با کمترین هزینه و کوتاهترین مسیر " عنوان کردید اما اکنون بعد از گذشت حدود چهار سال، به خانه اول بازگشتهایم. خسارت محضی که از جیب ملت هزینه شده است را چه کسی و کدام جریان باید جبران کند؟
2- جنابعالی در جلسه توسعه ظرفیتهای سرمایهگذاری استان یزد گفته بودید "باید کشور و ملتمان را بهجایگاهی ازلحاظ سطح زندگی، رفاه، رشد و توسعه برسانیم که شایسته این کشور و ملت بزرگ باشد ". از آن زمان تا حالا که دوباره به میان مردم یزد آمدهاید، شاخص رفاه و رشد و توسعه افزایش پیداکرده یا رو به کاهش بوده است؟
3- در همان جلسه گفتید "اگر مفسدی را پیدا کردیم باید ریشه شکلگیری آن را پیداکرده و آن را بخشکانیم؛ چراکه در جامعهای که فساد باشد نمیشود رونق ایجاد کرده و در فعالیتهای اقتصادی با دنیا وارد رقابت شد، باید با فساد در هر سطحی که هست مبارزه کرد."
از شما میپرسیم که برای ریشهکنسازی فساد چه کردهاید؟
4- رهبر انقلاب در دیدار بادانش آموزان (12 آبان 98) فرمودند: "یکی از راههای رونق تولید، جلوگیری از واردات کالاهای تولید داخل است. چرا مسئولین جلوگیری نمیکنند؟"
آقای رئیسجمهور بهتر است بهجای فرافکنیهای ناشی از فضای رسانهها و برخی مشاوران، به این سؤال جدی پاسخ بدهید که برای جلوگیری از واردات بیرویه و زائد چه کردهاید؟
5- رهبر انقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت (98) فرمودند: "ما مواجه هستیم با یک حملهی همهجانبه و یک جبههی عظیمی ازلحاظ فرهنگی دارند به ما تهاجم میکنند ".
ایشان همچنین تأکید بسیار زیادی بر مسئله ایجاد شبکه ملی اطلاعات داشتند. خردادماه 96 در دیدار با مسئولان نظام ضمن تأکید بر اهمیت فضای مجازی در مدیریت کشور تصریح کردند: "در مسئلهی فضای مجازی، آنچه از همه مهمتر است، مسئلهی شبکهی ملّی اطلاعات است. متأسفانه در این زمینه کوتاهی شده، کاری که باید انجام بگیرد، انجام نگرفته؛ این [طور] نمیشود. اینکه ما بهعنوان اینکه نباید جلوی فضای مجازی را گرفت، در این زمینهها کوتاهی کنیم، این مسئلهای را حل نمیکند و منطق درستی هم نیست."
دولت دوازدهم و شخص جنابعالی بهعنوان رئیس شورای عالی فضای مجازی وظیفهدارید دراینباره با مردم حرف بزنید و از اقداماتی که انجام دادهاید گزارش بدهید.
6- آقای رئیسجمهور! مسئله آب در یزد جدی است. طرح بزرگ انتقال آب از خلیجفارس و دریای عمان به فلات مرکزی که 400 میلیون دلار اعتبار دارد به کجا رسیده است و چه زمانی به نتیجه قطعی خواهد رسید؟
7- مسئله اشتغال، گرانی، تورم، کاهش ارزش پول ملی، مسکن ارزانقیمت، حمایت از تولید و صنعت گران، توجه جدی به وضعیت کارگران معادن و بخش خصوصی و... اینها فهرست بخشی از مطالبات مردم است. دولت شما برای این امور چه اقدامات مشخصی انجام داده است؟
مردم استان دارالعباده یزد نگران معیشت و فرهنگ هستند و از تکرار سخنرانیهای شعاری و وعدههای توخالی مانند مردم دیگر شهرها خسته و دلزده شدهاند. لطفاً ضمن خودداری از طرح مسائل حاشیهای و افتادن در دام عملیات روانی دروغ و فریب، با گزارش واقع بینانه، با مردم سخن بگویید. امید آنکه با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب، کشور را از رکود و گرانی و فساد و تبعیض نجات دهید و ضمن عمل و ترویج نسخه اقتصاد مقاومتی، در مدت باقیمانده از عمر دولت تدبیر و امید، نام نیکی بر جای گذارید.
والسلام علی من اتبع الهدی
جمعی از طلاب و مردم دارالعباده استان یزد
yun.ir/vd4
https://eitaa.com/MHSemati
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸تمرین پیشنهادی #علامه_طباطبایی برای «کنترل ذهن»
🔹برای کنترل ذهن، باید تمرین کنی؛ منتظر یک معجزه از آسمان نباش! علامه طباطبایی(ره) برای کنترل ذهن، یک ورزش یا تمرین را توصیه کرده است. همانطور که با ورزش، بازوی خودت را قوی میکنی، میتوانی برای رسیدن به قدرت روحی، این تمرین را انجام دهی.
🔹علامه در «رسالة الولایة» میفرماید: «مکان خلوتی را انتخاب کن که هیچ مشغولکنندهای از قبیل نور و صدا و غیره در آنجا نباشد. سپس طوری بنشین که مشغول به کاری نشوی و حواست پرت نشود و چشمانت را بسته نگه دار. آنگاه صورتی را-مثلاً صورت الف- یا یکی از اسماء الله را در خیال خود مجسّم کن که کاملاً توجّهات به آن معطوف شود و هشیار باش که هیچ صورت خیالیای وارد محوّطۀ صورتِ الف نشود. در این هنگام که ابتدای کار است در مییابی که صورتهای خیالی دیگر مزاحم تو شده و میخواهند ذهن تو را تاریک و مشوّش نمایند... اگر چند روزی به تخلیه و پاکسازی این خیالاتِ مزاحم اقدام نمایی(و آنها را کنار بزنی) بعد از مدتی مشاهده میکنی آن خیالات و خواطر رو به کاهش گذاشته و هر روز کم میشود... تا اینکه هیچ صورتی با صورت الف باقی نمیماند.»
🆔 @rasanews_agency
کانال یادداشت های تحلیلی محمد هادی سمتی
✅ طلبه حوزه علمیه قم
✅ دانشجوی کارشناسی ارشد اندیشه سیاسی در اسلام
✅ نماینده طلاب بافق،بهاباد،خاتم و مهریز و رئیس مجمع نمایندگان طلاب استان یزد
🔵 اگر مطالب کانال را می پسندید،به دیگران معرفی کنید.
https://eitaa.com/MHSemati
http://eitaa.com/joinchat/1335754752Cf57f328c85
May 11
فوت کن مَرد
فوت کن به سلامتی آن هایی که می خواهند تا ۱۴۰۰ با تو بمانند و آن هایی که نمی خواهند
وضع هردو گروه (جز آن هایی که زندگی نجومی دارند) یکسان است
#بلوغ_سیاسی
#سفر_استانی_دولت
#استان_یزد
#استان_کرمان
https://eitaa.com/MHSemati
محمد هادی سمتی
#یادداشت ✍ مسئله چند همسری ،تله انفجاری انتخاباتی به زودی منتشر می شود.
#باشگاه_نویسندگان_رسا/ #محمد_هادی_سمتی
✍ "مسئله چندهمسری، تله انفجاری انتخاباتی"
در اطرافتان چند نفر سراغ دارید که بیش از یک همسر داشته باشند؟
حساب مناطقی که رسمشان بر ازدواج مجدد است را جدا کنید. افرادی که همسرِ بیمار دارند یا به هر دلیل منطقیِ دیگری تصمیم به این کار گرفتهاند را هم کنار بگذارید. نیز زنان بیوه یا مطلقهای که معمولاً نمیتوانند بهعنوان همسر اول، موردتوجه مردان قرار گیرند و اگر مسئله تعدد زوجات در کار نباشد آنها باید برای همیشه بدون همسر باقی بمانند را استثنا کنید.
پاسخ تقریباً نزدیک به صفر است؛ یعنی این مسئله جز در موارد خاص ما به ازای خارجی ندارد.
اگر این مطلب را قبول دارید باید بگویم که بحثهای فراگیر و رسانهای درباره چندهمسری تقریباً بیجا است. تا چه رسد به اینکه بخواهیم درباره مهارتهای چندهمسری کارگاه آموزشی برگزار کنیم.
متصدیان و شرکتکنندگان در این کارگاه آیا بیش از یک همسر دارند یا قصد جدی بر انجامش؟ اگر پاسخ هر دو سؤال منفی باشد پس تشکیل این کارگاه چه منفعتی دارد؟
مطابق آنچه برخی مفسرین گفتهاند، کسانی که قدرت دارند بیش از یک همسر را اداره کنند و ازنظر" جسمی" و" مالی" و" اخلاقی" مشکلی برای آنها ایجاد نمیشود و قدرت بر اجرای عدالت کامل در میان همسران و فرزندان خوددارند مجاز به انجام این کار هستند.
در برخی تفاسیر گفتهشده است که مسئله جواز تعدد زوجات بااینکه در بعضی از موارد یک ضرورت اجتماعی است و از احکام مسلم اسلام محسوب میشود اما تحصیل شرایط آن در امروز با گذشته تفاوت بسیار پیداکرده است، زیرا زندگی در سابق یکشکل ساده و بسیط داشت و لذا رعایت کامل مساوات بین زنان آسان بود و از عهده غالب افراد برمیآمد ولی در عصر و زمان ما باید کسانی که میخواهند از این قانون استفاده کنند مراقب عدالت همهجانبه باشند و اگر قدرت بر این کاردارند چنین اقدامی بنمایند؛ و اقدام به این کار نباید از روی هوی و هوس باشد.
با توجه به موارد بالا گفته توجه به چند نکته در این مسئله ضروری است:
1- اولین اصل در موضوع چندهمسری، رعایت عدالت است. نمیتوان بدون لحاظ این مهم به سایر زوایا پروبال داد.
2- در وضعیت فعلی جامعه، اولویت اصلی فراهمسازی شرایط ازدواج برای دختران و پسران مجرد و توجه به مسئله افزایش جمعیت است. هرچند چندهمسری در افزایش جمعیت دخیل است اما راهحل منطقی و عاقلانه ترغیب جوانان به ازدواج و سپس فرزند آوری است.
3- نیز طرح این مسئله باعث شده و میشود تا اولویت اصلی جامعه که سامان دادن به معیشت و اقتصاد است به حاشیه برود و همه توان فعالان فرهنگی و اقتصادی برای رفعورجوع چندهمسری هزینه شود و فرصتها بهراحتی تمام بر باد هوا برود.
4- آسیب بعدی طرح موضوع چندهمسری ایجاد و افزایش شکاف میان متدینین باکسانی است که یا بهرهای از تدین ندارند یا پایبندی کمتری نسبت به مسائل دینی نشان میدهند. ادامه مذاکرات مجازی و مطبوعاتی دراینباره بیش از آنکه نتیجه مثبتی داشته باشد به بدبینی بیشتر منجر خواهد شد.
5- این مسئله از جهت دیگری هم مورد مناقشه است. ما هنوز شاهد رواج رسم غلطی در بیشتر نقاط کشور هستیم که ازدواج دوباره مرد و زن مصیبتدیده را بسیار زشت محسوب میکنند و اگر فردی که همسرش را ازدستداده اقدام به تجدید فراش کند او را مورد شماتت قرار میدهند. بهتر است بهجای جستوخیز برای مسئلهای که نتیجهاش تقریباً هیچ است برای از بین بردن این رسم ناپسند خودمان را بهزحمت بیندازیم.
آنچه در طی چند ماه گذشته تاکنون رخداده و میدهد نشان از این دارد که برجستهسازی مسئله حقوق زنان یک حربه انتخاباتی برای جذب رأی بیشتر است. اگر این مسئله درست باشد _ آنچنانکه در سخنان برخی مسئولان بهوضوح یافت میشود_ بنابراین باید طرح مسئله چندهمسری و ضریب دادن به آن را در حلقه متخصصان جنگ روانی جستجو کنیم. آنها با طرح این مسئله به این هدف خواهند رسید که قشر متدین را هوسباز و شهوتران نشان بدهند و درنتیجه دستیابی به کرسیهای مجلس را برای افرادی که تظاهر بیشتری به تدین دارند سخت خواهند ساخت.
مسئله چندهمسری را باید در کنار موضوع ورود زنان به ورزشگاه و دوچرخهسواری بانوان موردمطالعه قرارداد.
کمک به فعالسازی این تله انفجاری انتخاباتی یک گناه نابخشودنی است.
آدرس یادداشت در #خبرگزاری_رسا :
http://rasanews.ir/fa/news/626992/آیا-چندهمسری-تله-انتخاباتی-است
https://eitaa.com/MHSemati
May 11
مسئله چند همسری،تله انفجاری انتخاباتی است.
این تصویر و موارد دیگر شاهدی بر این مدعا است.