📣 آمادگی ورود به شبهای قدر
♦️ رهبرمعظم انقلاب: در ماه رمضان دلهایتان را هرچه میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده شوید، که: «لَیلَةُالقَدرِ خَیرٌ مِن اَلفِ شَهرٍ. تَنَزَّلُ المَلائِکَةُ وَ الرّوحُ. فِیها بِإذنِ رَبِّهِم مِن کُلِّ أمرٍ» شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متّصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر میکنند.
⭐️ #بهار_معنویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از حسینیه بیت الرقیه (س)قم «خُدّٰام الرقیه»
بسم الله الرحمن الرحیم
🏴عزاداری شام شهادت حضرت امام امیرالمومنین علیه السلام🏴
🎤 منبر : حجة الاسلام حسینی
🎤 مداح : حاج حمید رضا مسلم
⏰ دوشنبه۱۳ فروردین ماه از ساعت ۲۰/۳۰
🕌 میدان توحید خیابان جوادالائمه علیه السلام خیابان هجده متری قدس کوچه یازده پلاک۶۳ حسینیه بیت الرقیه سلام الله علیها
هیئت روضة الکریم
👇👇👇👇👇👇
موقعیت حسینیه در نشان :
https://nshn.ir/b4sbs-5_yxQsNs
✅هیئت روضةالکریم
https://eitaa.com/raozatolkarim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها عاشق بشید...
بچه ها یه لحظه امام زمان(عج)
به دلت نگاه میکنه
حاج حسین یکتا
🌙 رمضان، بهار انتظار
🗂 (قسمت اول)
❇️ ماه خدا با برکت، رحمت و مغفرت الهی به بندگان خدا روی میآورد و همگان را به مهمانی خدا فرامیخواند؛ ماهی که روزهایش بهترین روزها، شبهایش بهترین شبها و ساعتهایش بهترین ساعتهاست؛(۱)
ماهی که در لحظهلحظهاش خدا جاری است و هرآنش سرمایهای است که باید چون جان پاسش داشت و آن را به راحتی از کف نداد.
✅ مگر میتوان غیر از ماه مبارک رمضان، ماهی را پیدا کرد که یک شب از شبهای آن ارزشی فزونتر از هزار ماه داشته باشد؟ (۲)
✅ مگر میتوان غیر از این ماه، ماهی را سراغ گرفت که در سرتاسر آن درهای بهشت بر روی مردمان گشوده و درهای دوزخ بر روی آنان بسته باشد؟ (۳)
✅ مگر میتوان ماه دیگری را نشان داد که در آن نفس کشیدن حکم تسبیح و خوابیدن حکم عبادت داشته باشد؟ (۴)
🌱 رمضان، بهار قرآن و بهار دعا و مناجات به درگاه پروردگار بینیاز است. در هیچ ماهی به اندازه ماه مبارک رمضان دعا، مناجات، ذکر و نمازهای مستحبی وارد نشده است. هر روز آن، دعایی خاص و هر شبش نماز و ذکری ویژه خود دارد.
🌸 اما رمضان، بهار انتظار نیز هست؛ چراکه در دعاها و مناجاتهای این ماه به همان اندازه که روح بندگی و تضرع به درگاه خداوند و طلب آمرزش و رستگاری از او موج میزند؛ روح انتظار و امید فرارسیدن دولت کریمه اهل بیت علیهم السّلام نیز جاری است.
💡 با بررسی اجمالی اعمال ماه مبارک رمضان روشن میشود که علاوهبر تضرع و بندگی در پیشگاه خالق هستی دو موضوع دیگر نیز در مجموع این اعمال مورد توجه جدی قرار گرفته است؛ که عبارتند از:
⭕️ ۱. نقش امام و حجت الهی در جهان هستی؛
⭕️ ۲. انتظار و آمادگی برای ظهور دولت کریمه اهل بیت علیهم السّلام.
( ان شاء الله در پست های آینده، برای روشنتر شدن موضوع به برخی از دعاها و مناجاتهایی که این دو موضوع در آنها تجلی یافته است، اشاره خواهیم کرد ...)
⬅️ معرفت امام زمان (علیه السلام) و تکلیف منتظران، صفحه ی ۴۰۳
(۱). برگرفته از خطبه شعبانیه رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله، ر. ک: مجلسی، محمد باقر، بحار الأنوار، ج ۹۳، ص ۳۵۶. به و ...
(۲). ر. ک: سوره قدر (۹۷)، آیه ۳.
(۳). برگرفته از خطبه شعبانیه رسول اکرم صلّی اللّه علیه و آله، ر. ک: مجلسی، محمد باقر، همان، ص ۳۵۷- ۳۵۶.
(۴). ر. ک: قمی، شیخ عباس، مفاتیح الجنان، زیارت جامعه کبیره، و ...
🏷 #امام_زمان (عج)
#انتظار #ماه_رمضان
🌱 رمضان، بهار انتظار
🗂 (قسمت دوم)
🔆 ۱. نقش امام و حجت الهی در جهان هستی
🔰 در اعتقاد شیعه، امامت تنها به امور شرعی و اعتقادی مردم و یا حتی امور اجتماعی و سیاسی محدود نمیشود، بلکه امام به عنوان حجت خدا در عالم تکوین نیز نقش داشته و واسطه فیض الهی به بندگان است. به عبارت دیگر آنچه که خداوند در عالم هستی مقدر فرموده از مجرای امام و حجت عصر بر مردم جاری و ساری میشود و ازاینرو است که در زیارت «جامعه کبیره» که از امام هادی علیه السّلام نقل شده، خطاب به ائمه معصومین علیهم السّلام عرض میکنیم:
📜 ... بکم فتح اللّه و بکم یختم، و بکم ینزّل الغیث و بکم یمسک السّماء أن تقع علی الأرض إلّا باذنه و بکم ینفّس الهمّ و یکشف الضرّ و.. . (۱).
📃 ... خداوند، [هستی را] به وسیله شما آغاز کرد و به وسیله شما [نیز] به انجام میرساند. او به وسیله شما باران را نازل میکند و به وسیله شما، تا زمانی که خود اراده کند، آسمان را از اینکه بر زمین فروافتد، نگاه میدارد و هم به وسیله شما غم و اندوه را برمیدارد و سختیها را برطرف میسازد.
✳️ و یا در زیارت مطلقه حضرت ابا عبد اللّه، حسین بن علی علیه السّلام که از امام صادق علیه السّلام نقل شده، خطاب به آن وجود مقدس و دیگر ائمه هدی علیهم السّلام میگوییم:
📜 ... إراده الرّبّ فی مقادیر أموره تهبط إلیکم و تصدر من بیوتکم. (۲)
📃 اراده پروردگار در همه آنچه او مقدر داشته به شما محول شده و از خانههای شما صادر میشود.
✳️ با توجه به این بینش و این اعتقاد نسبت به امامان معصوم و حجتهای الهی علیهم السّلام است که شب قدر مفهوم مییابد؛ شبی که فرشتگان و روح به اذن پروردگار خویش «کلّ أمر» یا برنامه یک ساله جهان هستی را بر کسی که از سوی خداوند به ولایت برگزیده شده عرضه میدارند. چنانکه در روایتی که از پیامبر اکرم صلّی اللّه علیه و آله نقل شده آمده است:
📜 آمنوا بلیله القدر، فإنّه ینزّل فیها أمر السّنه و إنّ لذلک ولاه من بعدی علیّ بن أبی طالب و أحد عشر من ولده. (۳)
📃 به شب قدر ایمان بیاورید همانا در این شب امور یک سال (همه آنچه در یک سال واقع میشود) نازل میگردد و برای این موضوع پس از من پیشوایانی وجود دارند که عبارتند از: علی بن ابی طالب و یازده تن از نوادگان او.
✳️ بنابراین، ماه مبارک رمضان که شب مقدس قدر را در خود جای داده است فرصت مناسبی است برای توجه دادن مردمان به جایگاه برجسته حجتهای الهی علیهم السّلام بهطور عام، و امام عصر و حجت زمان علیه السّلام بهطور خاص، در عالم هستی و یادآوری وظیفهای که آنان نسبت به این واسطههای فیض خداوندی دارند.
(ادامه دارد)
⬅️ معرفت امام زمان (علیه السلام) و تکلیف منتظران، صفحه ۴۰۴
(۱). ر. ک: قمی، شیخ عباس، مفاتیح الجنان، زیارت جامعه کبیره، به نقل از: صدوق، محمد بن علی بن حسین، همان.
(۲). ر. ک: قمی، عباس، همان، زیارت مطلقه امام حسین علیه السّلام، زیارت اول، به نقل از: کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی.
(۳). کلینی، محمد بن یعقوب، همان، ج ۱، ص ۵۳۳، ح ۱۲؛ مفید، محمد بن محمد بن نعمان، الإرشاد فی معرفه حجج اللّه علی العباد، ج ۲، ص ۳۴۶- ۳۴۵.
🏷 #امام_زمان (عج) #ماه_رمضان #شب_قدر
🌱 ماه رمضان، بهار انتظار
🗂 (قسمت سوم)
🔆 ۱. نقش امام و حجت الهی در جهان هستی
❇️ ... مرحوم مجلسی قدّس سرّه، در بیان اعمال ماه مبارک رمضان میگوید:
🔸 《 از جمله وظایفی که در هر شب (ماه رمضان) مقرر شده این است که بنده در آغاز هر دعای نیکو و در پایان هر عمل پسندیده آن کس را که جانشین خداوند- جلّ جلاله- در میان بندگان و سرزمینهای او میداند، یاد کند؛ زیرا آن جانشین عهدهدار همه نیازمندیهای روزهدار است؛ از خوراکی و آشامیدنی او گرفته تا همه آنچه که او در نظر دارد؛ یعنی همه اسباب و وسایلی که در اختیار جانشین پروردگار بزرگ (رب الارباب) است.
✳️ همچنین هر روزهدار وظیفه دارد که آن جانشین خدا را، به آنچه که شایسته مانند اوست، دعا کند؛ و معتقد باشد که خداوند، جل جلاله- و جانشین او بر او منت گذاشتهاند که چنین جایگاه و منزلتی را به او بخشیدهاند. (۴) 》
✅ مرحوم مجلسی پس از این عبارت روایتی را از «ابن ابی قره» نقل میکند که در آن به نقل از صالحین علیهم السّلام چنین آمده است:
🔸 در شب بیست و سوم ماه رمضان، ایستاده و نشسته و در هر حالی که هستی، و همچنین در تمام این ماه و به هر صورت ممکن، بلکه در تمام مدت روزگارت، پس از بزرگداشت نام خدای تعالی و درود و صلوات بر پیامبر و خاندان او بگو:
📜 أللّهمّ کن لولیّک القائم بأمرک، محمّد بن الحسن المهدیّ علیه و علی آبائه أفضل الصّلاه و السّلام، فی هذه السّاعه و فی کلّ ساعه، ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و مؤیّدا حتّی تسکنه أرضک طوعا و تمتّعه فیها طولا و عرضا.. ..
📃 خداوندا، ولی و برپاکننده امرت، محمد، زاده حسن، مهدی را، که برترین درودها و سلامها بر او و پدرانش باد، در این ساعت و در همه ساعتها، سرپرست، نگهدار، راهبر، یاور، راهنما و پشتیبان باش تا او را [نه از سر زور بلکه] به اختیار [مردم] در زمین جایگاه بخشی و او را در درازا و پهنای زمین بهرهور و کامران سازی.
✳️ با توجه به آنچه که گذشت بر همه ما لازم است که در فرصت به دست آمده در ماه مبارک رمضان از یکسو به نقش و جایگاهی که حضرت بقیه اللّه الاعظم- ارواحنا فداه- به عنوان حجت خدا و امام عصر در سراسر جهان هستی و در زندگی همه انسانها دارند، توجه کنیم و آن را به درستی بشناسیم؛ و از سویی دیگر به وظیفه و تکلیفی که در برابر آن وجود مقدس که ولی نعمت همه ما و واسطه همه فیوضات الهی هستند، داریم به خوبی واقف شویم و بدانیم که
💡 همه نعمتها و برکتهای الهی به سبب وجود ایشان بر ما جاری شده و بنابراین بیتوجهی و غفلت نسبت به آن حضرت، ناسپاسی و قدرناشناسی بزرگی است که خداوند به سادگی از آن نخواهد گذشت.
⬅️ معرفت امام زمان (علیه السلام) و تکلیف منتظران، صفحه ۴۰۵
(۴). مجلسی، محمد باقر، همان، ج ۹۴، ص ۳۴۹- ۳۴۸، به نقل از: ابن طاووس، سید علی، إقبال الأعمال، ص ۸۶.
🏷 #امام_زمان (عج)
#ماه_رمضان #شب_قدر