8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 روایت رهبر انقلاب از تأثیر فتح خرمشهر بر جایگاه ایران در مناسبات بینالمللی در دوران جنگ
اونروز هم خیلی ها گفتن نمیشه...
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جدی_بگیریم
این یک فتوای شرعی است...
خداوند نخواهد گذشت از از کسانی که با قلمشون، بیانشون روحیه انقلابی مردم را، جوانان را تضعیف کند ...
#نشرحداکثری
🔰 #لوح | مانده برپای وطن
🔻 حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدّظله العالی: «در #دفاع_مقدس، نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمّیّت داشت. برخی با حمایتهای فرهنگی و تبلیغاتی دائم مشغول خنثیسازی عملیّات روانی دشمن بودند، از شعر و شعار و پذیرایی از جنگزدهها، تا ماندن مردم شهرها زیر موشکباران دشمن، مثل دزفول؛ یکی از موارد افتخارآمیز پشت جبهه، ماندن مردم اهالی شهرهای زیر موشکباران بعضی از شهرها بود.»
🗓️ ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
🔺️#روز_مقاومت_دزفول
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=46617
202030_1938293675.mp3
5.45M
🎙 بشنوید | بهمناسبت #روز_مقاومت_دزفول
🔺 #خاطره_گویی آیتالله خامنهای در خطبههای نماز جمعه ۴۲ سال پیش درباره ایمان و فداکاری مردم #دزفول
💻 @Khamenei_ir
📸 حضور آیتاللهالعظمی خامنهای مدّظله العالی در دزفول؛ در روزهای موشکباران
🔺#روز_مقاومت_دزفول
💻 @Khamenei_ir
#نهج_البلاغه | #حکمت ۶۶
🏷️ زشتی درخواست از نا اهل
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام فَوْتُ اَلْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا إِلَى غَيْرِ أَهْلِهَا
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: از دست دادن حاجت بهتر از درخواست كردن از نا اهل است.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در ترغيب زير بار ناكس نرفتن) فرموده است: از دست رفتن حاجت و نياز آسانتر است از خواستن آن از ناكس (زيرا از دست رفتن آن مستلزم اندوهى است ولى درخواست از ناكس روا بشود يا نشود موجب شرمندگى است).
🇯 🇴 🇮 🇳
امام عليه السلام در اين كلام پربار حكمتآميز به نكتهاى اشاره مىكند كه سبب عزت و سربلندى هر انسانى است، مىفرمايد: «از دست رفتن حاجت بهتر از آن است كه آن را از نااهل طلب كنى»؛ (فَوْتُ الْحَاجَةِ أَهْوَنُ مِنْ طَلَبِهَا إِلَى غَيْرِ أَهْلِهَا) . بىشك انسانها در زندگى فردى و اجتماعى به يكديگر نيازمند اند و اصولاً فلسفۀ زندگى اجتماعى و مدنىّ بالتبع بودن انسان همين تعاون و برطرف ساختن حاجت و نيازهاى يكديگر است، زيرا هر كس قدرت محدودى دارد كه با آن نمىتواند همۀ نيازهاى خود را برطرف سازد ولى با كمك ديگران مىتواند بر مشكلات غلبه كند. كسانى كه انسان دست حاجت به سوى آنها دراز مىكند دو گروه اند: گروه اهل و نااهلان؛ اهل كسى است كه داراى سخاوت و انساندوستى و مهر و محبت و علو طبع باشد. نااهلان آنها كه بخيل اند و تنگنظر و منتگذار. بديهى است هر گاه انسان دست طلب به سوى نااهل دراز كند از يك سو خود را حقير كرده و از سوى ديگر، احتمال امتناع با توجه به بخل و تنگنظرى طرف كاملاً وجود دارد و از سوى سوم، اگر اقدام به رفع نياز و حاجت كند ممكن است ماهها يا سالها دست از منتگذارى بر ندارد، پس چه بهتر كه قناعت ورزد و علو همت و شخصيت خود را حفظ نمايد و از دست رفتن حاجتى را تحمل كند و دست نياز به سوى اينگونه افراد دراز نكند. در حديثى از پيغمبر گرامى اسلام صلى الله عليه و آله مىخوانيم كه امير مؤمنان در محضرش عرضه داشت: خداوندا مرا به احدى از خلقت نيازمند نكن. رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: اى على! اين سخن را مگو، زيرا هر انسانى نيازمند به ديگران است. امير مؤمنان عرض كرد: اى رسول خدا! چگونه بگويم فرمود بگو: «قُلْ اللَّهُمَّ لَا تُحْوِجْنِي إِلَى شِرَارِ خَلْقِكَ؛ خدايا مرا به انسانهاى شرور نيازمند مكن»