10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام خامنه ای(مدظله العالی):
من میخواهم به شما عرض کنم: عزیزان من! جوانان! انقلابىِ مثبت باشید.
از اوّلِ انقلاب دوگونه انقلابی داشتیم و انقلابیّون ما دو گونه نقش ایفا کردند. بعضی از انقلابیّون، #انقلابیّون_مثبت بودند؛ بعضی از انقلابیّون هم #انقلابیّون_منفی بودند.
📌در اوایل انقلاب، انقلابىِ منفی به آن انقلابی ای میگفتیم که از میدان کار و تلاش و حرکت، آنجایی که دردسری داشت، عقب میکشید.
انقلابی بود، اما انقلابىِ وجاهتطلب و راحتخواه؛ انقلابیای که میگفت من مبارزهام را قبل از انقلاب کردهام، اکنون دیگر میخواهم احترام شوم. بنابراین، چنین کسانی به میدان خطر و دردسر و آنجایی که چهار نفر آدم از انسان گلهمند میشوند، وارد نمیشدند.
📌یک عدّه هم انقلابىِ مثبت بودند. حاضر بودند آبرویشان را هم خرج کنند. آنجایی که فکر میکردند وجودشان میتواند کمکی بکند، با همه وجود حاضر بودند. اگر جبهه بود، یکطور؛ اگر دانشگاه بود، یکطور؛ اگر میدان فرهنگی یا سیاسی بود، وارد میدان میشدند.
انقلابىِ منفی، خودش را از کار کنار میگیرد؛ اما اگر یک وقت کاری هم به دستش افتاد، مثل آدمهایی که هیچ کاری در دستشان نیست، حالت منفیبافی و شکل اپوزیسیون به خودش میگیرد؛ کأنّه در هیچ کاری مسؤولیت ندارد!
انقلابىِ مثبت حتّی اگر هیچکاره هم باشد، خودش را مسؤولترین افراد میداند و وارد میدان میشود.
من میخواهم به شما عرض کنم: عزیزان من! جوانان! انقلابىِ مثبت باشید.
۱۳۷۹/۱۲/۰۹ | دیدار با دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشاره رمز آلود رهبری به آینده جهان
خبری در راه است.
کسانی که دنبال بر اندازی بودند و هستند، بدانند #جمهوری_اسلامی تثبیت شده است
الآن حرف سر حفظ #نظام نیست، الآن وقت آن است که تغییر نظام جهان را کلید بزنیم که مدتهاست با ایجاد محور مقاومت، مقدمه سازی شده است و توطئه #نظم_نوین_جهانی تحت سلطه مستکبران را بر هم زده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | خلاصه اسلام در یک جمله!
♨️ توصیه مهم #آیتالله_فاضل_لنکرانی رضوان الله تعالی علیه به فرمانده نیروی انتظامی
♨️ امان یافتگان #روز_قیامت چه کسانی هستند؟
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۲۶ خرداد، سالروز ارتحال آیت الله فاضل لنکرانی ره
#نهج_البلاغه | #حکمت ۸۹
🏷️ راه اصلاح دنيا و آخرت
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اَللَّهِ أَصْلَحَ اَللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اَلنَّاسِ
وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اَللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ وَ مَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اَللَّهِ حَافِظٌ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: كسى كه ميان خود و خدا اصلاح كند، خداوند ميان او و مردم را اصلاح خواهد كرد.
و كسى كه امور آخرت را اصلاح كند، خدا امور دنياى او را اصلاح خواهد كرد، و كسى كه از درون جان واعظى دارد، خدا را بر او حافظى است.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
🇯 🇴 🇮 🇳
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در بارۀ رسيدن به سعادت) فرموده است: هر كه آنچه را بين او و بين خدا است درست كند (بدستور خدا عمل نمايد) خدا آنچه را بين او و بين مردم است درست كند (او را از گرفتاريها رهائى دهد) و هر كه كار آخرتش را درست كند (كارى انجام دهد كه از عذاب رستخيز برهد و همۀ كوشش را در امر دنيا بكار نبرد) خدا كار دنياى او را درست نمايد (او را در امر زندگى سرگردان نكند، چنانكه در قرآن كريم س ۶۵ ى ۲ مىفرمايد: «وَ مَنْ يَتَّقِ اَللّٰهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً» » ى ۳ «وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لاٰ يَحْتَسِبُ» يعنى هر كه از خدا ترسيده پرهيزكار شود خدا راه بيرون شدن «از گرفتاريها» را بر او مىگشايد، و از جائيكه گمان نبرد باو روزى عطا فرمايد) و هر كه را از جانب خود پند دهندهاى باشد (با انديشه، نفس را از معاصى باز داشته و از عذاب دوزخ بترساند) از جانب خدا او را نگهبانى خواهد بود (كه او را از هر بلا و سختى حفظ مىنمايد).
📖 امام عليه السلام در اين كلام نورانى كه در واقع مركّب از سه جمله است به سه امر مهم اشاره مىكند و مىفرمايد: «كسى كه ميان خود و خدا را اصلاح كند خداوند ميان او و مردم را اصلاح مىكند و كسى كه امر آخرتش را اصلاح كند خداوند امر دنيايش را اصلاح خواهد كرد و كسى كه در درون وجودش واعظى داشته باشد خداوند حافظى براى او قرار خواهد داد»؛ (مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ، وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ، وَ مَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ).
از بعضى از روايات استفاده مىشود كه بزرگان علما در گذشته هنگامى كه نامهاى به يكديگر مىنوشتند غالباً از اين سه جملۀ حكيمانه، در نامۀ خود بهره مىگرفتند و به راستى سزاوار است كه با آب طلا نوشته شود و همه روز انسان بر آن نظر بيفكند.
در اينكه رابطه ميان نتيجههاى سهگانهاى كه در اين كلمات حكمتآميز آمده و مقدمات آن، رابطهاى طبيعى و منطقى است يا روحانى و معنوى شارحان نهجالبلاغه راههاى مختلفى را پيمودهاند؛ ولى مىتوان گفت: هم رابطۀ الهى و معنوى است و هم رابطۀ منطقى؛ زيرا كسى كه ميان خود و خدا را اصلاح كند؛ يعنى در برابر هر امرى قرار مىگيرد نخست نگاه كند كه رضاى خدا در چيست و آن را برگزيند، چنين كسى به يقين مشمول عنايات الهى قرار مىگيرد و خداوند رابطۀ او را با مردم سامان مىبخشد.
اضافه بر اين اصلاح، رابطۀ با خدا مسلتزم صدق و امانت و راستى است. كسى كه صدق و امانت و راستى پيشه كند به يقين مردم به او علاقهمند مىشوند و امين مردم خواهد بود و به او اعتماد مىكنند و مشكلى با او نخواهند داشت.
همچنين كسى كه امر آخرت خويش را اصلاح كند؛ يعنى اوامر الهى را اطاعت و نواهى او را ترك گويد مشمول لطف خداوند خواهد شد؛ خداوند كار دنياى او را نيز سامان مىدهد.
مباحث
📿 #استغفار_امیرالمومنین صلوات الله علیه ─┅•═༅ بند چهل و دوّم ༅═•┅─ 🤲 اللَّهُمَّ وَ أَس
📿 #استغفار_امیرالمومنین صلوات الله علیه
─┅•═༅ بند چهل و سوّم ༅═•┅─
🤲 اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ یُوجِبُ عَلَیَّ صَغِیرُهُ أَلِیمَ عَذَابِکَ وَ یُحِلُّ بِی کَبِیرُهُ شَدِیدَ عِقَابِکَ وَ فِی إِتْیَانِهِ تَعْجِیلُ نَقِمَتِکَ وَ فِی الْإِصْرَارِ عَلَیْهِ زَوَالُ نِعْمَتِکَ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِی یَا خَیْرَ الْغَافِرِینَ
┅───────────────┅
❖ «بار خدایا، از تو آمرزش میطلبم از هر گناهی که کوچک آن باعث عذاب دردناک تو، و بزرگ آن عقوبت شدیدت را در پی دارد، و انجام دادن آن باعث تعجیل نقمتت میگردد، و اصرار بر آن زوال نعمتت در پی دارد؛ پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گناهم را بیامرز، ای بهترین آمرزندگان»
@ostadelahi