فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#حجاب
🎥 بیحجابی عادی بشه مشکل حل میشه!
❇️دو پاسخ منطقی به کسانی که معتقدند "اگر بی حجابی عادی بشه مشکل حل میشه!"
♨️وقتی بی حجابی عادی شود، به این معنا نیست که از بین میرود؛ بلکه به این معناست که سراغ دوز قوی تر میرود. نظیر ارتباط با همجنس، ارتباط با حیوان و...
🎙علی زکریایی
@umefafgaraei
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عفافگرایی
🎥قانون حجاب
🔷اگر سوار اتوبوس بشم و کارت نکشم، نشانۀ چیه؟
👈بی شخصیتیه؛ قانون اتوبوس را باید رعایت کرد.
🔷اگر برای رفتن به اتاق عمل، لباس مخصوص نپوشم و خودم را ایزوله نکنم، نشانۀ چیه؟
👈خیلی زشته؛
🔷اگر برای خرید نان، قانون صف را رعایت نکنم، نشانۀ چیه؟
👈بی شعوریه؛
🔷اگر حجابم را رعایت نکنم، چی؟!؟
👈دهانم دوختی...
🎙علی زکریایی
@umefafgaraei
مالی که ز تو کَس نَسِتاند، #علم است
💌 حِرزی که تو را به حق رساند، علم است
🍃 روح دینی پشتیبان روح علمی است...
🕊 بهمناسبت سالروز وفات #شیخ_بهایی رضوان الله تعالی علیه
@Nojavan_Khamenei
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۴۸
🏷️ نقش سخن در شناخت انسان
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام اَلْمَرْءُ مَخْبُوءٌ تَحْتَ لِسَانِهِ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: انسان زير زبان خود پنهان است.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (دربارۀ گفتار) فرموده است: مرد در زير زبان خود پنهان است (تا سخن نگويد شناخته نشود).
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين كلام بسيار كوتاه و پرمعنا مىفرمايد: «انسان زير زبان خود پنهان است (و تا سخن نگفته باشد عيب و هنرش نهفته باشد)»؛ (الْمَرْءُ مَخْبُوءٌ تَحْتَ لِسَانِهِ)
☜ منظور از «مرء» (انسان) در اينجا شخصيت و ارزش انسان است و منظور از «مخبوء» (نهفته بودن) در زير زبان اين است كه هنگامى كه سخن بگويد شخصيت او آشكار مىشود؛ چرا كه سخن ترجمان عقل و دريچهاى به سوى روح آدمى است.
هرچه در روح اوست از خوب و بد، والا و پست، بر زبان و كلماتش ظاهر مىشود.
گاه انسان به افرادى برخورد مىكند كه از نظر ظاهر بسيار آراسته و پرابّهتاند؛ اما همين كه زبان به سخن مىگشايد مىبيند كه چقدر تو خالى است و بر عكس به افرادى برخورد مىكند كه ابداً ظاهرى ندارند؛ اما هنگامى كه زبان به سخن مىگشايد، انسان احساس مىكند شخص دانشمند و حكيمى است.
مرحوم علامۀ مجلسى اين كلام را از مصباح الشريعة با اضافهاى از #امام_صادق علیهالسلام از #اميرمؤمنان على عليه السلام نقل كرده است و آن اينكه امام عليه السلام به دنبال اين جمله مىفرمايد: «فَزِنْ كَلَامَكَ وَ اعْرِضْهُ عَلَى الْعَقْلِ وَ الْمَعْرِفَةِ فَإِنْ كَانَ لِلَّهِ وَ فِي اللَّهِ فَتَكَلَّمْ بِهِ وَ إِنْ كَانَ غَيْرَ ذَلِكَ فَالسُّكُوتُ خَيْرٌ مِنْه ؛ حال كه چنين است كلام خود را بسنج و بر عقل و #معرفت عرضه دار هرگاه رضاى خدا در آن است آن را بر زبان جارى كن و اگر غير از آن است #سكوت از چنين سخن گفتنى بهتر است».
دربارۀ اهميت اين جملۀ كوتاه و تأثير آن در شناخت انسانها، دانشمندان اسلام سخنهاى برجستهاى گفتهاند؛ از جمله ابن ابىالحديد در ذيل همين كلام حكمتآميز مىگويد: مفهوم اين كلام در عبارات مختلفى آمده؛ اما تعبيرى كه در اينجا آمده است از نظر كوتاه بودن و پرمعنا بودن نظير و مانند ندارد.
مرحوم مغنيه در شرح نهجالبلاغۀ خود مىگويد: اديب و فقيه و فيلسوف تنها با سخنانشان شناخته مىشوند و همچنين وكلا و اخترشناسان، ولى طبيب و مهندس و مانند آنها هم با سخنانشان شناخته مىشوند و هم با كارهايشان و به هر حال هر انسانى كه سخنان تازۀ مفيدى در اختيار برادر هم نوعش بگذارد عاقل و عالم و اديب و فقيه و فيلسوف است؛ اما سخنوران فصيحى كه اثر با ارزشى از خود به يادگار نگذاردند سوفسطائيانى بيش نيستند، هرچند هزاران جلد نثر و نظم نوشته باشند.
#مطالعه
#داستانهای_شگفت
#شهید_دستغیب
86 - اطلاع از خیال
و نیز جناب سید مزبور نقل فرمود از مرحوم شیخ حسین حلاوی شاگرد عالم ربانی حاج #سیدمرتضی_کشمیری که گفت در نظر داشتم با صبیه مرحوم آقای سید محسن عاملی #ازدواج نمایم و برای #استخاره گرفتن جهت این امر خدمت سید استاد مشرّف شدم. پیش از آنکه قصد خود را بگویم عرض کردم استخاره ای برایم بگیرید جناب سید قدری تأمّل کرد؛ پس فرمود خوش ندارم علویه با غیر علوی ازدواج کند چون ابتدا چنین فرمود از گرفتن استخاره منصرف شدم.
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپ « شبهه دعوای فامیلی »
{ پاسخ به یک عکس نوشته معروف }
🎙با کلام و تشریح آقای #ایمان_اکبرآبادی
📽️ تهیه شده در جنبش منادی زمان
#شبهات_محرم
@Monadizaman