eitaa logo
🩺طــب مادرانہ🤱
7.5هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
565 ویدیو
23 فایل
🎖گنجعلی هستم محـقق و پژوهشــگر در زمـینه‌ طـب‌ اسـلامی یه‌مادردهه‌‌هشتادی‌با دوتاهدیه‌ازخدا کمکـت می‌کـنم طــب اسلامـی‌ رو یاد بگیری بـا ایـن۳ ویـژگـیِ مهـم👌 ✔️ ســـاده ✔️ دم‌ دستی ✔️ کــاربـــردی
مشاهده در ایتا
دانلود
🥃در صورتی که درماه مبارک رمضان شما شدید است روش فوق را امتحان کنید😉 ✅ساعت 12 شب از ترکیب و 3 قاشق غذاخوری تا نصف استکان در یک استکان آب حل کرده و میل کنید👌 👈🏻نسبت آبغوره به رب انار 3 به 2 است فقط‌بالینک⛔️ 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوپ ماهیچه ماهیچه گوسفندی: ۱۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد متوسط نخود: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی ورمیشل: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی هویج: ۱ عدد بزرگ جعفری و تره خرد و ساطوری شده: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی نمک و فلفل: به میزان لازم آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری مرحله اول پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد و با مقداری روغن یا کره در روغن تفت دهید تا سبک شود. ماهیچه را به آن اضافه کنید. زردچوبه و فلفل را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا طعم خامی آن‌ها گرفته شود. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد، به آن آب جوش اضافه کنید. نخود را از قبل به مدت حداقل ۲ ساعت یا از شب قبل خیس کنید و به گوشت اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به مدت حداقل ۲ تا ۳ ساعت گوشت و نخود با هم بپزند. می‌توانید از زودپز هم استفاده کنید تا گوشت ماهیچه زودتر بپزد. بعد از اینکه گوشت نرم شد، هویج را به صورت دلخواه (حلقه‌ای یا نگینی) برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید. وقتی هویج، گوشت و نخود پختند و کاملا نرم شدند، ورمیشل را اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد، جعفری و تره خرد و ساطوری شده را اضافه کنید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه مواد با هم بپزند و بعد آبلیمو و نمک را اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد سوپ ماهیچه را بچشید و از طعم آن مطمئن شوید. مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. سپس شعله گاز را خاموش کنید. سوپ ماهیچه را در ظرف مناسب سرو و میل کنید. در طرز تهیه انواع آش و سوپ برای افطار و سحر ماه رمضان به مقدار نمک غذا توجه کنید. 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ممنون از دلگرمی هاتون😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏اُذکروا بِجوعکُم و عَطَشِکُم سَیِّدناالمظلوم… ای کُشته‌ی گرسنه و تشنه، ابی‌عبدلله ...😭 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝
غذاهای مادر بعد از زایمان تقدیم به مادران عزیز❤️ 🐠در دوره‌ی نفاس غذای زنی که زایمان کرده را باید به آرامی از غذاهای لطیفی که در دوران بارداری می‌خورده به غذاهای معمولی و غلیظ تغییر داد. تا از به وجود آمدن بیماری های کبدی در مادر جلوگیری شود. 🦋غذاهایی مصرف شود که عطش مادر را زیاد نکند مانند شورباهای ساده، سوپ‌های سبک با گوشت پرندگان. 🐠غذا در سه روز اول نان گندم با شوربای مرغ یا آبگوشت بدون چربی و آش ساده باشد. 🦋در مادران با مزاج سرد یک ق غ‌خوری تخم‌زنیان را در آب بجوشانید و صاف کنید، مانند حریره با شکر بپزید و به آن کمی ز نجبیل و روغن زرد اضافه کنید. 🐠و مادران با مزاج گرم تخم‌ریحان را با عرق گاوزبان مصرف کنند. 🦋تا چهل روز شوربای مرغ، آب گوشت بدون چربی، آش برنج، حلیم‌های سبک با گوشت بره یا پرندگان، یا حلیم‌های گندم و شنبلیله که کاملاً پخته شده باشند، استفاده شود. ✨مادران ضعیف روزی دو عدد زرده تخم‌مرغ بخورند. ✨شیر بادام یا شیرپسته روزی یک فنجان. ✨بادام، پسته، کشمش، مویز بی هسته، خرما. ✨به جای آب، دم‌کرده بابونه، چای سفید، عرق رازیانه، عرق تاج‌ریزی و عرق گاوزبان بخورند. ✨هنگام سیری و پر بودن معده غذا نخورند. ✨دفعات غذا خوردن زیاد شود و مقدار آن کم باشد. 😇به مادران توصیه می‌شود که در 10 روز اول زایمان، کاچی مخصوص که با روغن حیوانی تهیه می‌شود به همراه عسل میل کنند تا زخم‌های‌درونی ناشی از زایمان به سرعت ترمیم شود و سلامتی مادر حفظ شود. 🌺🌺🌺🌺🌺 کپی بدون لینک جایز نیست⛔️ 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝
❌❌❌❌ بعد از زایمان: حداقل ۹ عدد خرما خورده شود آب اناناس و کمپوت گلابی(داخل یخچال نبوده باشه) اب ماهیچه رو داخل فلاسک بریزید که گرم بمونه میل کنید تا ۱۰ روزگی حتما حتما اب جوشیده شده بخورید اب سرد نخورید اگر مواد غذایی یبوست اور خوردین حتما ملین بخورید(کمپوت گلابی،انجیر،روغن زیتون،خاکشیر داخل اب گرم) با هر وعده ی غذایی زیره بخورید برای رفع نفخ سعی کنید برنج خیلی کم بخورید برای چرب شدن و زیاد شدن و قوت گرفتن شیر هر وعده ابگوشت(بدون حبوبات با ماش) یا ماهیچه بخورید تا ۱۰ روزگی هر وعده ی ناهار و شام ابگوشت یا ماهیچه(بدون برنج با ابگوشتش)زیره بریزید داخلش برای تنوع غذایی میتونید کباب تابه ای همراه با شوید پلو بخورید(زیره فراموش نشه😁) سردیجات تا ده روز اصلااا نخورید بعدش کم کم و با احتیاط شروع کنید٠ برای صبحانه ها:کاچی،نیمرو با روغن کرمانشاهی،ارده شیره، وقتی انقد گرمی میخوریم چیکار کنیم نوزاد زردی نگیره یا گرمیمون نکنه و شیر هم سبک باشه که نوزاد دچار نفخ و کولیک و دل درد نشه؟ هر روز صبح گل گاو زبون(دم کرده،نجوشه)+دو تا زرده تخم مرغ+نبات یه لیوان بخورید بعد از ناهار و بعد از شام جوشانده ی شاهطره(یه قاشق غذاخوری سرخالی)+خاکشیر(۲ قاشق چای خوری)+تفاله چای که دم کشیده قبلا رو با اینا دوباره دم میکنیم و یه لیوان میخوریم(بدون هیچ شیرینی)این جوشونده رو حتماااااا بخورید فوق العادس👌 ترنجبین بخورید و اگر دوست داشتین یه قاشق چای خوری به نوزاد هم بدین(زیاده روی نکنید) +ترنجبین و خاکشیر رفع یبوست میکنن برای اینکه شیرتون رگ کنه(زیاد بشه)موقعی که دارید شیر میدین شربت گلاب که با شکر قهوه ای درست شده بخورید قطره شیرافزا هم خوبه مغزیجات بخورید(پسته و بادام)زیاده روی نکنید چای کمرنگ ابمیوه بعد از زایمان خودتون رو گرم نگه دارید جوراب بپوشید کمرتون رو گرم نگه دارید لباس استین بلند بپوشید شلوار بپوشید قرص کمر بزارید یا زردچوبه و روغن کرمانشاهی بمالید کمرتون ببندین الکی بلند نشین کار بکنید تا میتونید استراحت کنید روی بخیه هاتون نشینین تا میتونین کپی بدون لینک جایز نیست⛔️ 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 عامل ۴ برابری در 💊 قرص ضد بارداری بیماری ترومبوز سینوس مغزی( لخته خون در مغز) زنان تهرانی در ماه رمضان به علت استفاده از قرص‌های جلوگیری از بارداری به منظور تغییر عادات ماهانه و افزایش روزه‌داری ۴ برابر بیشتر از ماه‌های دیگر است. 💊 وی افزود: به علت فرآورده‌های هورمونی موجود در قرص‌های جلوگیری انعقادپذیری خون بالا می‌رود 💊 و در کنار آن موضوع گرمای هوا و اینکه فرد نمی‌تواند مایعات بنوشد موجب غلیظ‌ شدن خون و ایجاد لخته در رگ‌هایی که مسئول تغذیه خون وریدی از مغز هستند می‌شود که به آن ترومبوز سینوس مغزی می‌گویند. 💊 بیماری ترومبوز سینوس مغزی عوارض زیادی را در طولانی‌مدت به همراه دارد که از مهمترین عوارض آن سردردهای شدید است. 💊 این عارضه در حالت عادی ۵ تا ۱۰ درصد سکته‌های مغزی را تشکیل می‌دهد که البته در ابتلا به برخی عفونت‌ها و بعد از زایمان و به‌ویژه در ماه مبارک رمضان میزان آن افزایش می‌یابد. 💊 لذا به زنان باردار توصیه می‌شود به هیچ وجه از قرص‌های ضدبارداری استفاده نکنند. کپی بدون لینک جایز نیست⛔️ 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝
🌸🍃 🍃 🔖فواید 🔻شربت تخم شربتی یک نوشیدنی ساده و سالم است که سرشار از ویتامین ها، کلسیم، پتاسیم و آنتی اکسیدان هاست و برای رفع عطش در فصل تابستان و ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. این دانه دارای طبعی است. ✔️مزایای تخم شربتی : 🔹خنک کننده و رفع کننده تخم شربتی دارای خاصیت خنک کنندگی است و دمای بدن را کاهش داده و به رفع عطش کمک می کند. 🔸جلوگیری از دانه های ژلاتینی تخم شربتی از آب تشکیل شده و کالری هم ندارد و چون آب به مدت طولانی در بدن باقی می ماند باعث می شود بدن احساس سیری کند. 🔹تامین انرژی روزانه خوردن شربت تخم شربتی به همراه غذا سبب می شود مواد نشاسته ای به تدریج قند موجود در خود را آزاد کنند و شما در طول روز از انرژی لازم برخوردار خواهید بود. 🔸تنظیم تخم شربتی به همراه آب لیموی تازه یک نوشیدنی سالم است که باعث تنظیم قند خون در زمان روزه می شود. 🔹 دهان در ماه رمضان و در هنگام روزه داری دهان بد بو می شود. برای رفع بوی بد دهان در وعده افطار یا سحر دانه های تخم شربتی را بجوید. تخم شربتی به دلیل خواص ضد قارچی، ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد میکروبی برای پیشگیری از زخم دهان، نفس بد بو، پلاک و پوسیدگی دندان مفید است کپی بدون لینک جایز نیست⛔️ 🤱کانال طب مادرانه💝 ‌╔═. ♡♡♡.════╗ 💓@Madaraneteb💓 ╚════. ♡♡♡.═╝