هدایت شده از مجله هفت آسمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روشنگری
نگاهتان به آینده زیبا باشد 😊
👌مواظب باشید نگاهتان به آینده بدبینانه نباشه
#رهبر
#پادکست
#انتخابات
http://eitaa.com/joinchat/2075131907Cad48d01a47
┅✧❁☀️❁✧┅
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از کانال رسمی میثم مطیعی
ShamNimeShaban1400[01].mp3
10.35M
🎙سالِ مهدی (سرود)
🔺با نوای: حاج میثم مطیعی
👈 متن شعر:
MeysamMotiee.ir/post/2304
#شام_نیمهشعبان۱۴۰۰
✅ @MeysamMotiee
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
✳️ریکاوری عکس و فیلم (پیشرفته)
📣شما به طور تصادفی عکس ها🖼 یا فیلم های🎞 مهم را حذف کرده اید اما راهی برای بازیابی آنها وجود ندارد. نگران نباشید، برنامه ما یک دیسک یاب💾 است که به شما امکان اسکن رایگان را می دهد، می توانید عکس ها، فیلم ها را مشاهده کرده و به صورت رایگان بازیابی کنید.
🔹بازیابی عکس ساده و مفید. کافیست برنامه ما را باز کرده و منتظر بمانید تا برنامه کل تصویر و فیلم را اسکن کند، سپس مورد حذف شده را برای بازیابی انتخاب کرده و روی بازیابی کلیک کنید - این قسمت در گالری دستگاه شما ظاهر می شود.
🔸برنامه به طور خودکار تمام داده های تصویری و تصویری حذف شده شما را اسکن و نمایش می دهد، به شما امکان می دهد عکسها را بازیابی کرده و عکسها را فوراً در گوشی خود بازیابی کنید. می توانید عکس های شخصی خود را ایمن نگه دارید!
🛵موتور اسکن قدرتمند آن به طور موثر اسکن می کند و تصاویر یا فیلم های حذف شده شما را به سرعت پیش نمایش می کند.
🔴امکانات
🔘همه عکس ها و فیلم های قبلاً حذف شده را اسکن می کند.
🔘پیش نمایش عکس ها و فیلم های حذف شده.
🔘عکس ها و فیلم های حذف شده را بازیابی کنید.
🔘مشاهده جزئیات اطلاعات بازیابی پرونده.
🔘بازیابی عکس و فیلم را به اشتراک بگذارید.
🔘مدیریت بازیابی عکس و فیلم.
📢توجه: برنامه بازگردانی اطلاعات نمی تواند 100٪ از عکس ها و فیلم های حذف شده را بازیابی کند.
https://myket.ir/app/com.tecnooapp.recovery
#معرفی_نرم_افزار
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹@farhangi_whc🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
ا🖋📄🖋📄
ا📄
ا🖋
ا📄
#تراجم_و_رجال
📜 مقدمه اي در تبيين اصطلاح "اصول اربعمأة و رجال أصول اربعمأة"
با توجه به اینکه بخش نخستِ بررسي موضوعي مبحث تراجم و رجال اختصاص به معرفی «رجال أصول اربعمأة» يا صاحبان اصول چهار صدگانه شيعه دارد، ضرورت ديديم که ابتدائاً اصطلاح «أصول أربعمأة» يا به عبارت ديگر اصل هاي چهار صدگانه شيعه، تشریح و تبيين شود.
▫️تعریف أصول: أصول از ماده (أصل) و به معنای ريشه و پايه می باشد، أصل الشيء أساسه و ما يبتنى عليه، از اینرو آنچه که دین برآن ابتناء یافته، اصول دین گفته می شود.
📒فرهنگ ابجدى، متن، ص۸۵
📒دلائل الصدق لنهج الحق، ج۴، ص۲۱۱
▫️أصول أربعمأة در اصطلاح مجموعه احادیث مسموع و مضبوط از جانب امام معصوم است که بدلیل داشتن این شاخصه، احتمال تصحیف در آنها به حداقل رسیده است. مؤلفین این أصول نیز همان صاحبان أصول، يعني رجال اصول اربعمأة می باشند.
🖊 به این ترتیب معلوم می شود که وجه تسمیه أصول أربعمأة بر معنای لغوی آن استوار است. چرا كه معناي أصول در اين موجز، مکتوباتی هستند که مصدر و مرجع سایر منابع قرار گرفته و از کتب دیگر اخذ نشده اند.
▫️با توجه به نظريات اجماعي علماي رجال و حديث، تعداد اين اصول چهارصد عدد برشمرده شده كه به آن مصطلحاً، اصول چهارصدگانه گفته مي شود.
▫️ضبط این چهارصد (أربع مأة) مجموعه مکتوب حدیثی از زمان امير المومنين تا زمان امام حسن عسکری (علیهم السلام) صورت گرفته است؛ «صنّف الإمامية من عهد أمير المؤمنين (عليه السّلام) إلى عهد أبي محمّد الحسن العسكري (عليه السّلام) أربعماة كتاب تسمّى الاصول».
📒الأصول الستة عشر، ص۱۱
🖊 هرچند هر یک از ذخایر حدیثی امامیه واجد شاخصه های معتنی به می باشد، اما أصول أربعمأة دربردارنده اوصافی است که آنها را از سایر منابع متمایز می سازد:
▪️أحادیث أصول أربعمأة از ذات مقدس امام صادر و إملاء شده است؛ "أنّ الأصول أخذت من المعصوم (عليه السّلام) مشافهة و دوّنت من غير واسطة راو، و غيرها أخذ منها في أصل باعتبار انّ غيرها أخذ منها" مؤید این مطلب روایتی منقول از سید بن طاووس است: «گروهی از اصحاب امام کاظم (علیه السلام) با قلم و کاغذ در محضر ایشان حاضر میشدند و چون امام سخنی میفرمود یا درباره واقعهای فتوا میداد، آن را مینگاشتند».
📒مدارك العروة (للإشتهاردي)، ج۲۰، ص۱۴
📒الذریعة، ج۲، ص۱۲۷
▪️أصول أربعمأة مبنا، مصدر و پايه هاي اساسي معارف شيعه به شمار آمده، مورد عنایت خاص علمای علم حدیث، فقه و ... بوده و محل رجوع شیعیان بودند.
همچنین معیار اعتبار کتب حدیثی بعدی محسوب می شدند، به نحوی كه یکی از ملاکات صحّت حدیث نزد محدّثان نسلهای بعد، وجود آن حدیث در یکی از اين اصول می باشد.
📒وسائل الشيعة، ج۳۰، ص۲۰۰
لازم به ذکر است که جوامع حدیثی دیگر مانند اصول یا کتب أربعه مأخوذ از أصول أربعمأة اند. علامه مجلسی که کتاب شریف بحارالانوار را مبتنی بر اصول أربعمأة تدوین نموده، در مدخل این کتاب، ضمن معرفی مصادر جامع حدیثی اش، اصول أربعمأة را برمی شمرد، از وثاقت آنها دفاع می کند و تصریح می کند که بحارالأنوار مبتنی بر آنها تالیف شده تا ضمن تبویب موضوعی ذخایر و کنوز حدیثی، از زوال آنها محافظت کند.
📒بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج۱، ص۳الی۴۶
▪️اين اصول غالباً توسط شاگردان برجسته ائمه معصومين (علیهم السلام) نگاشته شده و خدمت آن حضرات عرضه شده و به تأييد مباركشان رسيده است، سپس بر آن تقریظ می زدند.
🖊 لذا به منظور اهميت بسيار اين اصول در مكتب اهل بيت (علیهم السلام)، براي غور در فرمايشات مقدس حضرات معصومين (علیهم السلام) إن شاءالله به بررسي اين كتب اصل و شخصيت شناسي صاحبان آن خواهيم پرداخت.
📄
🖋
📄
🖋📄🖋📄
ا📑📜📑📜
ا📜📑📜
ا📑📜
ا📜
#تاریخ_تشریع
📂 محیای رسول الله، شریعت الهی:
مقدمه دوم:
محیا، سیره و سنت وجود مقدس حضرت ختمی مرتبت (صلّى اللَّه عليه و آله و سلم) از زمان تولد تا رحلت، تبیین شریعت، احکام دین و دستور العمل تشریع بوده است. این سیره و سنت نبوی، مستنبط از مصادر اجتهادی حجیت دارد که لازمه ذاتی این حجیت، منجّزیت و معذّریت است، و این امر مورد وفاق مسلمین است.
امیرمؤمنان علی (علیه السلام) در حدیثی مفصل در خصوص زمان به نبوت رسیدن و معرفی رسالت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله) تصریح فرمودند: زمانیکه هیچ چیز خلق نشده بود؛ یعنی قبل خلق آب، عرش، کرسی، آسمانها و زمین، لوح و قلم، بهشت و جهنم، ملائکه و آدم و حوا، خداوند نور حبیبش و نبی ما محمد (صلّى اللَّه عليه و آله و سلم) را آفرید. و خطاب به او فرمود: «لَوْلَاكَ مَا خَلَقْتُ الْأَفْلَاكَ» و نیز فرمود: «يَا حَبِيبِي وَ يَا سَيِّدَ رُسُلِي وَ يَا أَوَّلَ مَخْلُوقَاتِي وَ يَا آخِرَ رُسُلِي». و سپس وقتی خداوند قلم را خلق کرد، بدو دستور داد که بنویسد: «لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ عليّ وليّ اللّه»، در این زمان قلم با شنیدن نام آن حضرات به سجده می افتد.
📔التوحيد (للصدوق)، ص۶۷
📔 مائة منقبة من مناقب أميرالمؤمنين و الأئمة، ص۴۹
📔 الأنوار في مولد النبي صلى الله عليه و آله، ص۸
روایت وارده و أخبار مشابه آن بیانگر این است که نبوت و رسالت حضرت ختمی مرتبت (صلّى اللَّه عليه و آله و سلم) محدود به ابعاد زمانی و مکانی نیست، بلکه طبق روایات شریفه زمانی که نه آسمان و زمینی بود و نه هیچ خلقی، آسمانیان، وجود مبارک پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله) را به "سیّد الرّسل" می شناختند و نام ایشان به نام رسول الله در تمام آسمانها حک شده بود.
با این حال محطّ ما در بررسی تاریخ تشریع، از زمان بعثت رسول الله (صلی الله علیه و اله) است. زیرا در این زمان است که حضرت قرآن بر پیامبر نازل شده، در قالب کلامی وحیانی به خلق ابلاغ می شود، و به این ترتیب شریعت صورت دیگری پیدا می کند.
┄┅┅❅💠💠 💎💠💠❅┅┅┄
💠 ناصرات المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
📜
📑📜
📜📑📜
📑📜📑📜