منبرمجازی ششم،پیرامون تقوا✨
ویژه ایام ماه مبارک🌸
حجةالاسلام و المسلمین احمد پناهیان🍃🌷
یامبدل السيئات بالحسنات کشتی نجات.....
السلام علیک یا ابا عبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار......
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی الاولاد الحسین و علی اصحاب الحسین✨
مداحی_آنلاین_نرو_تو_بری_منم_غریب_میشم_نریمانی.mp3
6M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه(س)
🌴نرو تو بری منم غریب میشم
🌴نرو بی یاور و بی حبیب میشم
🎤 #سید_رضا_نریمانی
⏯ #زمینه
🌙شبهای حاجت است
دوایم به دست توست
💔مادربزرگ!
کرب و بلایم به دست توست
#شب_جمعه🌙
#وفات_حضرت_خدیجه﴿س﴾🥀
#تسلیت_باد. 🏴🥀
#روایت_شهدا
🌙همین روزهای ماه مبارک رمضان بود و حلب به شدت درگیر هجوم سخت تروریستها در محورهای جنوبی، حاجی هم تو منطقه بود. حاجی برای نماز و افطار برگشت قرارگاه. آشپز کباب برگ آماده کرده بود با مخلفات.
🌷جمعی از رزمنده ها هم در قرارگاه بودن و منتظر دیدن حاجی. بعد از نماز آمد سر سفره، غذا را که دید چهره در هم کرد ولی حرف نزد، همه مشغول افطاری خوردن بودن. همش نگاهم به نگاه حاجی بود، جز سه دونه خرما و چایی و یک قاشق از ظرف یک رزمنده که تعارف کرد لب به غذا نزد و رفت با بچه های فاطمیون افطاری خورد. البته ساعت ۱۲ شب ...
روضه خانگی - حضرت خدیجه(س) - 540.mp3
8.13M
🎙السلام علیک یا خدیجۀ الکبری...
🔻روضه #حضرت_خدیجه(س)
⏱ #ده_دقیقه | 07:23
👤استاد #میرزامحمدی
💡 کانال نمازی به افق عشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانوی غریب...🖤
در مقام زن ولی مردانگی قانون توست
تا قیامت هر کجا مؤمن بوَد، ممنون توست
بردباری، صبر، دینداری همه مرهون توست
هر که از اسلام دارد بهرهای، مدیون توست
♡~♡~♡~♡~♡~♡
سینه-زنی-زمینه-زیبا-_ویژۀ-شهادتِ-ام-المومنین-حضرت-خدیجه-کبری-سلام-الله-علیها-_-سید-رضا-نریمانی.mp3
1.5M
خیلی زود داری میری!
دخترمون سه ساله شه...
نذا باغِ زندگیش رنگِ گلای لاله شه🌹...
😭💔
#قدم_اول
حضرت خدیجه دختر خُوَیلد بن اسد و فاطمه دختر زائده است.
او در سال ۶۸ پیش از هجرت متولد شد.
جذابیت زندگی این بانوی بزرگوار اینجاست که در جامعه آن روز از جوانی به کسب و کار و تجارت پرداخت و از همان موقع به خاطر دوراندیشی و هوشی که داشت، در میان اعراب زبانزد شد.
در تاریخ بارها از او با القابی، چون «بانوی عاقل» یا «بانوی دوراندیش و خردمند» یاد شده، ولی بهترین لقب او «بانوی بانوان قریش» است که اشاره به جایگاه او در میان مردم دارد.
حضرت خدیجه در آن ایام همواره به نیازمندان کمک میکرد و در جامعه آن دوران به عنوان بانویی پرهیزکار و مورد احترام شناخته شده بود. ✨
ادامه دارد...
#قدم_پنجم
گرمای سوزان و گرسنگی و تشنگی، و فشارهای محاصره به قدری بود که صدای گریه کودکان بنی هاشم، از پشت کوه ابوقبیس تا کنار کعبه به گوش طواف کنندگان می رسید.
حضرت خدیجه (س) بیشتر اموال و دارایی خود را در این مدت صرف کرد و دو ماه پس از اینکه از محاصره آزاد شد، بر اثر آن رنجهای بسیار سخت و طاقتد فرسای دوران محاصره، از دنیا رفت و در حقیقت به شهادت رسید.🖤😢
ادامه دارد...
#قدم_دوم
همین کسب و کار (تجارت ابریشم) موجبات آشنایی ایشان با حضرت محمد (ص) را فراهم نمود.
در ابتدای کار درستکاری، امانتداری و صداقت حضرت محمد (ص) توجه ایشان را جلب کرد.
طبق برخی روایات مراسم خواستگاری با حضور عموی پیامبر ابوطالب و ورقة بن نوفل پسر عموی حضرت خدیجه (س) که مردی دانشمند بود، برگزار و بعد از آن خطبه عقد میان پیامبر (ص) و حضرت خدیجه (س) جاری شد. 💛
عشق و علاقه بسیاری میان پیامبر (ص) و خدیجه (س) وجود داشت.
او از سوی پدر با جدّ سوم پیامبر، قصی و از جانب مادر با جدّ هشتم پیامبر، لوّی نسب میشد که در نهایت اجداد هر دو به حضرت اسماعیل (ع) و ابراهیم خلیل (ع) میرسد.
ادامه دارد...
ودر آخر...
امام جعفر صادق (ع) نیز می فرماید: «هنگامی که خدیجه (س) وفات یافت، فاطمه خردسال بی تابی می کرد و گرد پدرش می گشت و سراغ مادر را از او می گرفت. پیامبر (ص) از این حالت دختر کوچکش بیشتر محزون می شد و دنبال راهی بود تا او را آرام کند. فاطمه (س) همچنان بی تابی می کرد تا اینکه جبرئیل بر پیامبر (ص) نازل شد و فرمود: به فاطمه (س) سلام برسان و بگو مادرت در بهشت، در خانه ای کنار آسیه همسر فرعون و مریم دختر عمران نشسته است. هنگامی که فاطمه (س) این سخن را شنید، آرام گرفت و دیگر بی تابی نکرد.»
آه ...
پایان...🍂
#قدم_سوم
حضرت ام المؤمنین خدیجه (س) از بزرگترین بانوان اسلام به شمار میرود. او نخستین زنی بود که به اسلام گروید و به پیامبری حضرت محمد (ص) ایمان آورد، همانطور که علی بن ابی طالب (ع) اولین مردی بود که اسلام آورد.
او همچنین اولین بانویی بود که همراه امام علی (ع) با پیامبر (ص) به نماز ایستاد و پیشانی بندگی بر خاک سایید.
خدیجه کبری (س) از کتب آسمانی آگاهی داشت و از کسانی بود که انتظار بعثت و پیامبری خاتم الانبیاء (ص) را می کشید و همیشه از ورقه بن نوفل و دیگر علما، جویای نشانههای نبوت میشد.
ادامه دارد...
#قدم_چهارم
حضور همراه پیامبر (ص) در شعب ابیطالب....
یکی از ماجراهای بسیار جانسوزی که در سال ششم یا هفتم تا دهم بعثت، یعنی در طول حدود سه سال و به قولی چهار سال رخ داد، محاصره شدید اقتصادی پیامبر اسلام (ص) و چهل نفر از یاران و مدافعان آن حضرت (ص) از سوی مشرکان، در دره ای به نام شعب ابیطالب در میان دو کوه ابوقبیس و خندمه در مکه مکرمه بود.
آنها در این مدت جز در چهار ماه حرام سال، در آن دره سوزان محصور بودند.
گرمای داغ تابستان در آن بیابان خشک بی آب و علف و بدون هیچ گونه وسایل و امکانات، و گرسنگی شدید و تشنگی طاقت فرسا را تحمل کردند.
حضرت خدیجه (س) بانویی هم در کنار همسر گرامیش رسول خدا (ص) در این محاصره قرار گرفت و از او حمایت کرد.
ادامه دارد...