🌸مزاج فصل بهار
◀️مزاج بهار مزاجي است معتدل نه چندان گرم و نه چندان مرطوب؛ در اين فصل مواد اصلي را كه در زمستان در بدن جمع شده قبل از آن كه به تابستان برسد بايد كم كرد. بهتر است غذا كمتر و لطيف تر خورده شود. از خوردن غذاهاي گرم و تر و گوشت بسيار و غذاهاي تلخ و شور پرهيز شود.
🔹استفاده از شربت آبليمو، آلبالو، سركنگبين و افزودن زرشك و سماق به غذاها توصيه مي شود.
#بدانیم
#طب_سنتی
🤕دلایل بالا رفتن فشار خون بعد از افطار:
۱. خوردن مواد شیرینی صنعتی مثل زولبیا و بامیه
۲. خوردن مایعات یا غذای داغ
۳. پرخوری و سریع خوردن غذا
۴. درهم خوری و غذا و مایعات باهم خوردن
۵. شوری و نمک خوری زیاد
۶. اگر شخص مشکل قلبی یا تنگی عروق دارد ، مواد ترش مثل آبلیمو باعث فشارخون میشود
۷. افراد با غلظت خون بالا، خوردن گوشت گاو و بز نیز باعث افزایش فشار خون میشود
۸. ادویه زیاد خوردن و غذای پر ادویه
۹. خشکی زیاد بدن و کم آبی بدن
۱۰. دوغ گاز دار و صنعتی و دوغ خیلی ترش
۱۱. کسانی که سابقه سنگ کلیه یا مشکل کم کاری کلیه دارند بعد از افطار کردن، فشار خون بالا میگیرند
و...
🔅 دلایل بالا رفتن فشار خون زیاد هست که ما برخی از این موارد را گفتیم.
🔴 بیماریهایی که دخترها از مادرشان به ارث میبرند ...
🔸چروکهای پوستی
🔸مشکلات چشمی
🔸میگرن
🔸آلزایمر
🔸بیماريهاي قلبی و دیابت
🔸مشکلات بارداری،سقط جنین
🔸سرطان پستان و تخمدان
#ارث
چای سبز برای سیستم ایمنی بدن مفید است
چای سیاه و چای سبز هر دو فلاونوید دارند که نوعی آنتیاکسیدان است. علاوه بر این چای سبز مقادیری زیادی اپیگالوکتشین گالات یا EGCG دارد که یک آنتیاکسیدان قوی دیگر است. EGCG باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. عملیات تخمیر در تولید چای سیاه میزان زیادی از EGCG را از بین میبرد. در حالی که چای سبز به دلیل عبور نکردن از مراحل تخمیر، EGCG خود را حفظ میکند