✅فواید جالب #غذا_خوردن روی #زمين :
🌸 کمک به هضم غذا
🍀احساس سیر شدن زودتر اتفاق میافتد.
🌸 جلوگیری از ابتلا به واریس
🍀 تقویت مفاصل و ماهیچه ها
🌸 درست نشستن و تقویت وضعیت خوب بدن
@Majalepezeshki71
✅شیر دارچین نوشیدنی مفید
✍ برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقهکننده) شیر است شیر را تا مفاصل میبرد. این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل میرساند.
ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد. کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوقالعاده و خوشطعم است.
📚سایت دکتر روازاده
☜【طب شیعه】
@Majalepezeshki71
آیا در منزل خود #هاضوم دارید؟؟
🔸معرفی ادویه پرکاربرد و ضروری طب اسلامی
هاضوم، درمان و پیشگیری ده ها مشکل گوارشی
💠این ترکیب متشکل از آویشن و سیاه دانه و زنیان و نمک دریا بود.
💠آویشن و زنیان میزان مساوی پودر و مخلوط شود
💠هربار با مقدار کمی سیاه دانه مثلا 5 تا یا هفت تا و مقدار دلخواه نمک دریا مصرف شود
در آخر غذا بدون نمک مصرف می شود.
💠این ترکیب مختص افراد بیمار نیست و به طور معمول استفاده از آن مشکلی ندارد.
💠استفاده این ترکیب خصوصا در مواقعی که غذا سنگین است بسیار مفید است. و باعث رفع عوارض ناشی از هضم نشدن یا بد هضم شدن غذا می شود.
🔺ترکیبات داروی هاضوم
🏞نمک(ملح)
🏞سیاهدانه(حبه السودا)
🏞زنیان(هاضوم)
🏞آویشن(صعتر یا سعتر)
🔳پیامبر اکرم (ص ) چون این ترکیب را خوردم این غذا برایم ضرر و آسیبی نخواهد داشت.
@Majalepezeshki71
📌چرا گوشت گاو مضر است و افسردگی را تشدید می کند.
🔸 (امام صادق (ع) : گوشت گاو موجب درد و مرض است. گوشت گاو دیر هضم می باشد و از آن خون کثیف تولید می شود. این گوشت سبب ایجاد انواع بیماری های سوداوی ( افسردگی- وسواس-بواسیر-سرطان-جذام-ورم طحال-واریس-لکه های تیره ی پوستی-خارش-پسوریازیس-وسواس-درد مفاصل-سیاتیک-قطع شدن خون قاعدگی-ولادت پیش از وقت و مرگ ناگهانی در اثر سکته ی قلب و مغزی می شود.
⭕️گوشت گاو را گاها افرادی می توانند مصرف کنند که کارهای سخت و سنگین انجام می دهند (کارگران ساختمان و...
@Majalepezeshki71
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴 مصرف هر مقدر از مشروبات الکی (حتی مقدار خیلی کم) برای مغز مضر است!
✍ محققان دانشگاه آکسفورد طبق تحقیقات گستردهای روی ۲۵۰۰۰ نفر در انگلستان و بررسی سن، جنس، تحصیلات، مصرف الکل (مبنی بر خود اظهاری افراد)، اندازه و سلامت مغز با استفاده از اسکن MRI، اطلاعات مربوط به ویزیتهای بیمارستانی و سرپایی و آزمایشهای حافظه افراد دریافتند که مصرف کمترین مقدار از مشروبات الکی باعث تاثیر بر اندازهی مغز و تخریب مادهای خاکستری آن میشود!
بر خلاف تحقیقات قبلی آنها دریافتند مصرف کمترین مقدار مشروبات الکلی بر #همهی_اعضای_مغز تاثیر میگذارد و علاوه بر تاثیرات فیزیکی باعث #زوال_عقل و آلزایمر و افزایش احتمال ابتلا به سرطان خواهد شد.
قبل از این فرضیاتی وجود داشت که مصرف کم مشروبات الکلی در هفته ضرری نخواهد داشت که پژوهشگران این تحقیق فرضیات قبلی را #نادرست دانستند
☜【طب شیعه】
@Majalepezeshki71
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅