eitaa logo
مجله علمی و پزشکی
995 دنبال‌کننده
12.1هزار عکس
705 ویدیو
0 فایل
هدف مجله پزشکی افزایش آگاهی و بالا بردن اطلاعات پزشکی و سلامت به صورت هدفمند است ! ‌ کپی مطالب کانال حرام است🛑 ‌ ‌‌ ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ آیا خوردن مهم است؟ 👈 وعده صبحانه بسیار مهم است و چهار چوب بدن را محکم و قوی می کند و انرژی کافی برای فعالیت های روزانه را تامین می کند 👈 متاسفانه صبحانه ایرانی ها ضعیف شده و باید صبحانه را سنگین و مقوی میل کرد 👈 در وعده صبحانه از ارده و شیره انگور، کره و عسل و گاها کله پاچه و ... استفاده کنید 👈 جوامعی که از غذاهای مقوی برای صبحانه استفاده می کنند بسیار سالم و با نشاط هستن @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸ترکیبی از های اگر با ارده ترکیب بشه خیلی خیلی خوشمزه س ویه صبحانه مقوی میشه وبه صورت شربت هم میشه استفاده کرد بخصوص واسه کودکان دلبندمون😍 ✨خواص 💫مخصوص کم خونی وفقر آهن 💫تقویت قوای جنسی وحافظه 💫سرشار از ویتامین‌ آ ب ث پتاسیم کلسیم ومنگنز 💫تب بر رفع سرماخوردگی خوردگی و گلو درد 💫تقویت بینایی 💫کمک به رفع یبوست 💫تقویت قلب 💫سرشار از فیبر و رفع هاضمه @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به «اکسیر سلامت» میگن چون : ▫️ لاغر کننده است ▫️کمخونی رو درمان میکنه ▫️آرامش دهنده اعصابه ▫️ شاداب کننده پوسته ▫️ دستگاه گوارش رو پاکسازی می کنه ▫️از سفید شدن مو جلوگیری میکنه @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 ؛ از خوردن تا چگونه خوردن 🤔 برنج در طب سنتی ایران از نظر مزاجی مرکب القوی محسوب می‌شود یعنی در افراد مختلف اثراتی مشابه با مزاج آنها ایجاد می کند و از گروه غلات کثیرالغذا (پرکالری) و چاق کننده است به ویژه اینکه با شیر طبخ شود مثل شیر برنج. 💠 با وجود همه خواص چاق کنندگی برنج توصیه نمی کنیم از رژیم های لاغری حذف شود، اما می توان آن را به گونه ای طبخ کرد که نه تنها چاق کننده نباشد بلکه از خواص مفید آن نیز بهره ببریم. 1️⃣ اول اینکه می توان با آبکش کردن برنج تا حد زیادی مواد غلیظ و لزج این غذای خوشمزه را کاهش داد. 2️⃣ سپس آن را با مقدار فراوانی از گشنیز یا شبت یا سماق یا زیره سیاه و یا زرشک و زعفران دم کنید به نحوی که رنگ برنج متناسب با موادی که انتخاب کردید تغییر کند. 3️⃣ فقط یک وعده غذایی در روز و بین یک تا دو کفگیر معادل ۵ تا ۱۰ قاشق غذاخوری به فراخور وزن و عادت از این برنج میل کنید. نوش جان....😊 🖋دکتر مریم ایرانزاد اصل (متخصص طب سنتی ایرانی ) @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍺اگر شما چرب است کافیست هر روز صبح ناشتا این معجون را میل کنید: مواد لازم: 🍏 نصف لیوان آب سیب ☘ نصف لیوان آب کرفس 🍋نصف لیموترش تازه ✍همه را مخلوط و میل کنید ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎ @MajalePezeshki71
🌸🍃 🍃 🔖نبرد با 🔹موخوره ناشی از خشکی مو است... 🔸قرار گرفتن مو ها در هوای مرطوب، در کنار سایر تدابیر به بهتر شدن شرایط مو کمک می کند. 🔸برخی غذاها مثل گوشت‌‌نمک سود و مانده، گوشت گاو، کلم ، عدس، بادمجان، قارچ و... سبب افزایش سودا و خشکی در بدن می شوند، از این غذاها تا حد امکان کمتر استفاده شود. 🔸کاهو، تخم مرغ عسلی، شیر گاو، آب جو طبی، کدو و... در رطوبت دهی بدن نقش مهمی دارند، برای تامین رطوبت مو میتوان از این موارد استفاده کرد. 🔸ورزش و فعالیت بدنی، دفع مواد زائد بدن و نداشتن یبوست نیز در رطوبت دهی و پاکسازی بدن اهمیت دارد. 🔸داشتن آرامش روانی نیز به حفظ شرایط مناسب درونی کمک میکند. ♦️چند ماده موضعی جهت بهبود وضعیت موها: 🔹مالیدن روغن بادام شیرین به موها. 🔹مالیدن روغن کدو هر دو سه ساعت یکبار. 🔹مالیدن روغن خیار به موها. 🔹مالیدن روغن بنفشه به موها هر دو سه ساعت یکبار. 🔹نوشیدن و مالیدن آب پنیر به موها. روش تهیه آب پنیر: ۲ لیوان شیر می جوشانیم هنگامی که کمی سرد شد ۲ قاشق سرکه به آن اضافه می کنیم، سپس آب را از قسمت جامد ایجاد شده جدا کرده و مجدد میجوشانیم. این مایع را هم صبح ناشتا می توان نوشید، هم میتوان موها را به آن آغشته کرد چند ساعتی بماند سپس شسته شود. 🖊دكتر الهام پارسا(متخصص طب سنتی ايراني)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✔️زیــاد ننشینید: 🔹 در حالت سکون باعث : 🔹 گردش خون کمتر 🔹لختگی خون در رگ ها 🔹متورم شدن قسمت های پایینی بدن و پاها 🔹ضعف استخوان ها 🔹پوکی استخوان میشود. @MajalePezeshki71