eitaa logo
مجله علمی و پزشکی
1هزار دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
764 ویدیو
0 فایل
هدف مجله پزشکی افزایش آگاهی و بالا بردن اطلاعات پزشکی و سلامت به صورت هدفمند است ! ‌ کپی مطالب کانال حرام است🛑 ‌ ‌‌ ‌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 گرمی و داغی کف پا ✍ افراد زیادی از داغ شدن کف پا زجر می‌کشند که در صورت آسیب و بیماری این امر تشدید می‌شود. 🔹 مهمترین علت این معضل غلظت خون و سوختن اخلاط در کبد و رسوب مواد زائد در عروق پا است که معمولاً همراه با ضعف و احساس سوزن سوزن شدن کف پا خود را نشان میدهد و ممکن است ایجاد عدم تعادل کند. 🔹 علتش غلبه صفرا و سوختن خلط صفرا و تبدیل شدن آن به سودا است که این افراد نباید در مصرف غذاهای گرم و خشک افراط کنند. 🔹 درمان: ۱. روغن مالی و ماساژ ناحیه کبد و کف پا با روغن بنفشه با پایه بادام شیرین، هر بار به مدت ۵ دقیقه است. (حداقل یک هفته) ۲. نیم ساعت قبل از ناهار و شام یک لیوان آب سیب با یک قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین ۳. پرهیز از خوردن شوری‌ها، تندی‌ها و تلخی‌ها ۴. حجامت عام البته به تشخیص طبیب حاذق @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴دندان گیر طبیعی ✍کوﺩﮐﺎﻥ ﺩﺭ ﺣﯿﻦ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻥ ﺩﻧﺪﺍﻥ، ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺟﺴﻢ ﺳﺨﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺑﻤﺎﻟﻨﺪ دندان گیر پلاستیکی سودازاست و باعث سرد شدن مغز می شود دندان گیر طبیعی و سالم که موجب تقویت لثه و تسریع رشد دندان میشود ⏪گوشت کبابی یک تکه گوشت گوسفندی کباب شده روی زغال رو به کودک بدهید تا به دندان بکشد با این کار هم خارش لثه کم میشود هم عصاره گوشت میخورد ⏪ریشه شیرین بیان ﺍﮔﺮ ﺭﯾﺸﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻧﯿﺴﺖ، ﺭﯾﺸﻪ ﺧﺸﮏ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯﻋﻄﺎﺭﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺩﻩ،ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺑﺨﯿﺴﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻟﺜﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﮑﺸﺪ. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚 بهترين زمان براي استفاده از خشكبار بين صبحانه و ناهار به عنوان ميان وعده مي باشد👌👇 🔹خانم هايي كه خشكبار مصرف ميكنند كمتر دچار بيماري هاي روحي ميشوند🥜 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مصرف نوشابه بیش از دو روز در هفته خطر ابتلا به دیابت را 8 برابر و خطر ابتلا به سرطان را 4 برابر افزایش میدهد !🥤 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 تقویت معده با ✍چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است. طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی و است به همین دلیل می‌تواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد. از آنجا که غلبه‌ی سردی و تری یا بلغم، و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل‌تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال به مغز کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض می‌شود. خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رنگ های طبیعی برای تزیین غذا !🍱 ▫️بنفش کلم+آبلیمو= صورتی ▫️بنفش کلم+بکینگ پودر= آبی ▫️رنگ آبی+زرد زعفران= سبز ▫️رنگ آبی+صورتی= بنفش پررنگ ▫️صورتی+زرد زعفران= نارنجی @MajalePezeshki71