#سرکه- انگبین
طرز تهیه :
✅✍از ترکیب 2 واحد عسل + 2 واحد عرق نعنا + 1 واحد سرکه انگور طبیعی تولید می شود.
2 واحد عرق نعناع + 1 واحد سرکه انگور طبیعی را در ظرفی ریخته و بگذارید کمی داغ شود یا به جوش آید تا سرکه و نعناع خوب ممزوج ومخلوط شود پس از ولرم شدن 2 واحد عسل🍯 اظافه کنید ومجددا خوب هم بزنید تا قوام یک نواختی به دست آید.
✅✍لازم به ذکر است که منظور از واحد پیمانه است مثلا(هر واحد یک کیلوگرم)
🔴👈نکته:در نسخه برخی دیگر از اساتید در مورد طرز تهیه سرکه انگبین اندک تفاوتهایی دیده می شود که حاصل جمع نظرات این است که اگر فردی سرد مزاج بود یا در هوای بسیار سرد بخواهد سرکه انگبین 🍯🍇را مصرف کند باید به میزان عسل آن بیافزاید یا از سرکه ان کم کند به نسبت طبع و مزاج خود.
🍎طریقه مصرف:🍎
✅✍بسته به ذائقه خود مثلا یک سوم یا یک چهارم لیوان سرکه انگبین و به بقیه لیوان آب اضافه کرده ومیل کنید.که دستور کلی مصرف روزانه آن یک لیوان می باشد و در برخی افراد و بیماری ها بیشتر هم مصرف می شود.
💖خواص و کاربردها:💖
✅✍سرکه انگبین متعادل کننده اخلاط اربعه است وطبق نظر حکما بهترین دارو دارویی است که اخلاط اربعه بدن را تنظیم و متعادل کند.😇
✅✍سرکه ضد دم و صفرا می باشد و عسل ضد بلغم وسودا وعرق نعناع رابط آن وخون ساز می باشد و به دلیل همین در درمان بسیاری از بیماری ها ذکر گردیده است.🤗
✅✍لازم به ذکر است که سرکه انگبین انواع متفاوتی دارد مثلا برای برخی بیماری های کبد به جای عرق نعناع از عرق کاسنی استفاده می شود ومثلا برای شستشوی مغز یک معتاد به جای عرق نعناع از عرق استخدوس استفاده می شود که جاروگر مغز است.🤔
✅✍برخی کاربردهای درمانی سرکه انگبین :
💟رفع خارش پوست بدن، اگزما سودایی و صفرایی، دیابت سرد، فشار خون گرم، سنگ کیسه صفرا، سنگ کلیه، سوزش مجاری ادراری، رفع انسداد عروق قلبی، میخچه، پوسته سر، موخوره، سردردهای میگرنی و سودایی و صفراوی، دفع پروتئین کلیه، کبد چرب، کلسترول بالا، خواب نامنظم، کم بودن اشتها، پسوریازیس، لکه های قهوه ای روی پوست، کبودی و سیاهی دور چشم، آرتروز صفرایی، واریس، واریکوسل
@MajalePezeshki71
امیدوارم امروز و هر روز🍂🌸
دلتون پراز شادی باشه
و خونه هاتون پراز عشق
عشقتون پراز صداقت و🍂🌸
سفره هاتون پراز برکت
و زندگيتون پرازصمیمیت
و عمرو عاقبتتون بخیرباشه🙏🌸🍂
@MajalePezeshki71
#عسل
😴 قبل از خواب
مقدار ۱ قاشق عسل بخورید
🔹 کاهش وزن
پاکسازی کبد
خواب راحت
تقویت سیستم ایمنی
احساس شادابی در صبح
پاکسازی دستگاه گوارش
@MajalePezeshki71
📌به همراه غذا آب ننوشید:
نوشيدن آب به همراه غذا عوارض جانبی زیادی داره.
اگر سلامت دستگاه گوارشتون براتون اهميت داره پس بهتره اصلاً کنار غذاهاتون آب قرار ندید.
از عوارض مصرف آب همراه غذا: سوءهاضمه، نفخ، فساد در معده و ترش كردن هستش.
البته با توجه به مزاجِ افراد، در این مورد یک استثنا وجود داره و اون استثنا صفرا مزاجها هستن که میتونن کمی آب همراه و بعد غذاشون میل کنن.
#مطالب_علمی
@MajalePezeshki71
📌به معدهتون مهلت بدید!
برای خوردن مواد غذاییتون برنامهریزی کنید؛
جالبه بدونید که مدت زمان جذب و هضم در مواد غذاییِ مختلف با هم متفاوته:
مثلا برنج و نون ۱ ساعت، پروتئینها تقریبا ۴ساعت و میوهجات ۴الی۵ دقیقه به زمان نیاز دارن تا از مرحلهی معده عبور کنن!
حالا میتونین تصور کنین که اگر ۱ساعت بعد از مصرف یه غذای پروتئینی (که حداقل ۴ ساعت هضمش طول میکشه) شروع کنیم به میوه خوردن، چه اتفاقی توی معدهمون میافته؟! درسته!
از اونجایی که میوهها نهایتا تا ۵دقیقه میتونن فضای معده رو تحمل کنن، توی ترافیکِ هضمِ سایر مواد غذایی گیر میکنن و این مساله منجر به فاسد شدنشون داخل معده میشه!
پ ن: بلافاصله بعد از غذا، میوه میل نکنید.
@MajalePezeshki71
📌یه سری از افراد هم هستن که طی رژیمشون، گاهی وسوسه میشن و پا رو خطی دارن.
یعنی یه دونه شیرینی٬ شکلات٬ نوشابه یا بقیه ممنوعیات رژیمشون رو نوش جان میکنن.
واقعیت این که خوردن شیرینی، شکلات و نوشابه تا ۳روز سوختوساز بدنتون رو قفل میکنه و مثه این میمونه که تا ۳روز رژیم رو رها کرده باشید و این یعنی ۳روز زحمت شما هدر رفته.
@MajalePezeshki71