🌺🍃فرق جوشانده با دمنوش......
🍃اگر گیاه را مستقیم با آب سرد یا گرم بجوشانند، جوشاندهای به دست میآید که خاصیت و اثر آن قویتر از دمنوش است و در مقایسه با عرقیات گیاهی، خواص تقویتی و همچنین عطر خارج شده از گیاه بیشتر است.
🍃البته تحقیقات نشان داده است جوشانده برخی گیاهان به دلیل تاثیر قوی و فوری بر برخی ارگانهای مختلف بدن، عوارض ناگواری به دنبال دارد و میتواند به مسمومیت یاحتی مرگ منجر شود.
🍃در نتیجه توصیه میشود، برای مصارف روزانه به میزان متعادل از دمنوش استفاده و مصرف جوشانده بخصوص جوشانده گیاهان ناشناخته بدون نظر و تجویز متخصصان این حرفه اجتناب شود.
@MajalePezeshki71
⚪️چطور وقتی دچار افت فشار شدیم سریع تنظیمش کنیم؟🤔
🔸خط مشخص شده در تصویر بین پشت لاله گوش و وسط ترقوه را آرام و بدون فشار با نوک انگشت 10 بار در سمت راست و 10 بار در سمت چپ ماساژ بدید.
👉
@MajalePezeshki71
🍎قوانین میوه خوردن
✍ مصرف میوه با غذا سوء هاضمه و اخلاط فاسد تولید کرده و موجب تباه شدن معده میگردد تنها چند میوه زیتون و انار و خربزه، مجوز مصرف با غذا را دارند
میوهها به تنهایی و در وعده جداگانهای مصرف شوند در هر وعده تنها یک نوع میوه (به دلیل متفاوت بودن زمان هضم مواد غذایی مختلف) که البته باید در فصل خودش و کاملا رسیده (کال نباشد) میل شود به عنوان مثال در یک وعده نباید همزمان از سیب و پرتقال استفاده شود
👉
@MajalePezeshki71
🍊خواص سفیدی های چسبیده به پرتقال و نارنگی چیست؟
▫️پوست سفید و پرفایده پرتقال را حتما بخورید:محققان می گویند سفیدی های چسبیده به پوست پرتقال و نارنگی؛ بهترین ماده برای ایمن شدن در برابر سرطان پوست، دشمن دیابت و التهابند و بهتر ازهردارویی کلسترول خون را پایین میآورند.
👉
@MajalePezeshki71
♻️چگونه آشپزی کنیم تا سالم تر بمانیم
🔸می دانیم، گیاهان (گندم، برنج، جو، نخود و ...) برای انسان، مفید تر و نسبت به غذاهای حیوانی و گوشت، در اولویت هستند چرا که راحت تر آماده و مصرف شده، با سهولت بیشتری هضم و جذب و دفع شده، سلامتی را به مخاطره نمی اندازند.
🔺امروزه مصرف انواع گوشت، بسیار بیشتر از قدیم است. در کل، گوشت چرندگان و حیوانات خشکی نسبت به گوشت پرندگان و آبزیان؛ حیوانات مسن (گاو، مرغ) نسبت به جوان (گوساله، جوجه)؛ وحشی (شکار، صحرا و کوه) نسبت به اهلی (خانه، گاوداری)؛ و مانده (یخی) نسبت به تازه دارای خشکی بیشتر و هضم سخت تری بوده و به آماده سازی مفصل تری نیاز دارند...مواد زائد بیشتری نیز تولید می کنند و در کل، برای افراد دارای فعالیت بدنی بالا، مناسب تر هستند نه اکثر مردم امروز که فعالیت بدنی کمی دارند.
✅بهترین گوشت برای انسان گوشت بره و بزغاله و نیز مرغ خانگی است. در مرتبه بعد، گوشت گوساله و تا حدی ماهی قرار دارند. مهمترین اصل در آماده سازی صحیح گوشت برای این که به مصرف مفید بدن انسان برسد، پخته و نرم شدن کامل آن و نداشتن بو و طعم خامی است.
@MajalePezeshki71
🔴 نمک درمانی
✍نمک در درجه دوم گرم و درجه سوم خشک است. انواع نمک شامل:
1_ نمک معدنی (سنگ بلوری نمک که بهترین نوع نمک است)
2_ نمک آبی (نمک دریا)
نمک مسهل بلغم و سوداست؛ رطوبات لزج و فساد طعام و تُخَمه (فساد هضم) را از بین میبرد، گرفتگیها را باز میکند، رودهها را شستشو میدهد، سودا را از دورترین نقاط بدن دفع میکند؛ اشتهاآور، نیکو کننده رنگ چهره و مصلح غذاهای سرد است.
بهرهمندی از خواص و فواید نمک طعام صرفاً منحصر به مصرف خوراکی آن نیست. استفاده از #کیسه_نمک (برای تمام دردهای ناشی از سردی و رطوبت)، #استحمام در آب نمک (برای بیماریهای ناشی از غلبه رطوبت)، ترکیب نمک و عسل به عنوان #خمیر_دندان، #قرقره کردن و #استنشاق آب نمک که برای رفع التهاب، گلودرد و رفع نزله بسیار موثر است.
#نمک_درمانی یا "هالوتراپی" روشی درمانی با نمک است؛ که فرد بیمار در اتاقی از سنگ نمکهای مختلف قرار گرفته، بدن او با نمک پوشانده شده و هوای دارای ذرات نمک را استشمام میکند. (مفید برای بیماریهای #ریوی)
پیامبر(ص): « غذا را با نمک شروع کن و با نمک ختم کن، چرا که اگر این کار را بکنی، از 72 مرض محفوظ میمانی که از جمله آنها جنون، برص و جذام است»
امام علی(ع): « هر کس بر لقمه اول غذای خود نمک بپاشد و بخورد لکههای صورتش از بین خواهد رفت» (دانشنامه احادیث پزشکی)
در مصرف نمک نیز باید #مزاج فرد در نظر گرفته شود، افراط در نمک برای گرم مزاجان موجب آسیب به مغز، تاریکی چشم، سوختن خون، کاهنده منی و خارش بدن میشود و برای بدنهای لاغر نیز مضر است.
@MajalePezeshki71