🔺#توت_خشک منبع بسیار غنی از آهن و پروتین است و می تواند در رفع کمخونی و نیز افزایش انرژی موردنیاز بدن، بدون نگرانی از چاقی و اضافه وزن موثر باشد. همچنین دارای آنتی اکسیدان ، فیبر ، انواع ویتامین، تانن، املاح معدنی، پکتین و سقز می باشد و پرکالری است. جالب است بدانید که هر فنجان توت حاوی ۰/۹ گرم پروتئن است.
🔸بهترین قند طبیعی
🔸کاهنده کلسترول بد خون
🔸ضد سرطان و بیماری قلبی
🔸سرشار از فیبر و ملین است
🔸دشمن اضطراب و عصبانیت
🔸حاوی آهن و داروی کم خونی
@MajalePezeshki71
🌹 صفحه ی دلتون
❄️ مثل دونه های برف
🌹 پاک وِِ سپید
❄️ کلام تون پر از مهر
🌹 لبخندتون به صداقت عشق
❄️ و لحظه هاتون پر از گرمای امید
🌹سهشنبه تون پر از بهترینها
@MajalePezeshki71
✅ آیا خوردن #صبحانه مهم است؟
👈 وعده صبحانه بسیار مهم است و چهار چوب بدن را محکم و قوی می کند و انرژی کافی برای فعالیت های روزانه را تامین می کند
👈 متاسفانه صبحانه ایرانی ها ضعیف شده و باید صبحانه را سنگین و مقوی میل کرد
👈 در وعده صبحانه از ارده و شیره انگور، کره و عسل و گاها کله پاچه و ... استفاده کنید
👈 جوامعی که از غذاهای مقوی برای صبحانه استفاده می کنند بسیار سالم و با نشاط هستن
@MajalePezeshki71
🌸ترکیبی از#شیره های #توت #خرما #انگورو #انجیر
اگر با ارده ترکیب بشه خیلی خیلی خوشمزه س ویه صبحانه مقوی میشه وبه صورت شربت هم میشه استفاده کرد بخصوص واسه کودکان دلبندمون😍
✨خواص
💫مخصوص کم خونی وفقر آهن
💫تقویت قوای جنسی وحافظه
💫سرشار از ویتامین آ ب ث پتاسیم کلسیم ومنگنز
💫تب بر رفع سرماخوردگی خوردگی و گلو درد
💫تقویت بینایی
💫کمک به رفع یبوست
💫تقویت قلب
💫سرشار از فیبر و رفع هاضمه
@MajalePezeshki71
به #نان_جو «اکسیر سلامت» میگن چون :
▫️ لاغر کننده است
▫️کمخونی رو درمان میکنه
▫️آرامش دهنده اعصابه
▫️ شاداب کننده پوسته
▫️ دستگاه گوارش رو پاکسازی می کنه
▫️از سفید شدن مو جلوگیری میکنه
@MajalePezeshki71
🌸🍃
🍃
🔖 #برنج؛ از خوردن تا چگونه خوردن
🤔 برنج در طب سنتی ایران از نظر مزاجی مرکب القوی محسوب میشود یعنی در افراد مختلف اثراتی مشابه با مزاج آنها ایجاد می کند و از گروه غلات کثیرالغذا (پرکالری) و چاق کننده است به ویژه اینکه با شیر طبخ شود مثل شیر برنج.
💠 با وجود همه خواص چاق کنندگی برنج توصیه نمی کنیم از رژیم های لاغری حذف شود، اما می توان آن را به گونه ای طبخ کرد که نه تنها چاق کننده نباشد بلکه از خواص مفید آن نیز بهره ببریم.
1️⃣ اول اینکه می توان با آبکش کردن برنج تا حد زیادی مواد غلیظ و لزج این غذای خوشمزه را کاهش داد.
2️⃣ سپس آن را با مقدار فراوانی از گشنیز یا شبت یا سماق یا زیره سیاه و یا زرشک و زعفران دم کنید به نحوی که رنگ برنج متناسب با موادی که انتخاب کردید تغییر کند.
3️⃣ فقط یک وعده غذایی در روز و بین یک تا دو کفگیر معادل ۵ تا ۱۰ قاشق غذاخوری به فراخور وزن و عادت از این برنج میل کنید.
نوش جان....😊
🖋دکتر مریم ایرانزاد اصل (متخصص طب سنتی ایرانی )
@MajalePezeshki71