🍅یکی از موادی که کبد را مختل می کند رب گوجه است
🥫رب گوجه از غلیظ کننده های خون است، ایجاد لزاجت می کند و زیاده روی در مصرف آن باعث ایجاد سُده یا گرفتگی در کبد می شود
⭕️همچنین به ربهای صنعتی استات سدیم میزنند که اگر اضافه نکنند رب کپک میزند.
⚠️این ماده باعث کندی ذهن و شعور میگردد. پس از ربهای خانگی استفاده کنید.
☝️مصلح آن سرکه است؛ سرکه انگور طبیعی از ⬅️بهترین داروهای کبدی است
@MajalePezeshki71
🔴 گرمی و داغی کف پا
✍ افراد زیادی از داغ شدن کف پا زجر میکشند که در صورت آسیب و بیماری این امر تشدید میشود.
🔹 مهمترین علت این معضل غلظت خون و سوختن اخلاط در کبد و رسوب مواد زائد در عروق پا است که معمولاً همراه با ضعف و احساس سوزن سوزن شدن کف پا خود را نشان میدهد و ممکن است ایجاد عدم تعادل کند.
🔹 علتش غلبه صفرا و سوختن خلط صفرا و تبدیل شدن آن به سودا است که این افراد نباید در مصرف غذاهای گرم و خشک افراط کنند.
🔹 درمان:
۱. روغن مالی و ماساژ ناحیه کبد و کف پا با روغن بنفشه با پایه بادام شیرین، هر بار به مدت ۵ دقیقه است. (حداقل یک هفته)
۲. نیم ساعت قبل از ناهار و شام یک لیوان آب سیب با یک قاشق مرباخوری روغن بادام شیرین
۳. پرهیز از خوردن شوریها، تندیها و تلخیها
۴. حجامت عام البته به تشخیص طبیب حاذق
@MajalePezeshki71
🔴دندان گیر طبیعی
✍کوﺩﮐﺎﻥ ﺩﺭ ﺣﯿﻦ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻥ ﺩﻧﺪﺍﻥ، ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺟﺴﻢ ﺳﺨﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺑﻤﺎﻟﻨﺪ دندان گیر پلاستیکی سودازاست و
باعث سرد شدن مغز می شود دندان گیر طبیعی و سالم که موجب تقویت لثه و تسریع رشد دندان میشود
⏪گوشت کبابی
یک تکه گوشت گوسفندی کباب شده
روی زغال رو به کودک بدهید تا به
دندان بکشد با این کار هم خارش لثه
کم میشود هم عصاره گوشت میخورد
⏪ریشه شیرین بیان
ﺍﮔﺮ ﺭﯾﺸﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﻧﯿﺴﺖ، ﺭﯾﺸﻪ ﺧﺸﮏ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯﻋﻄﺎﺭﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﺩﻩ،ﺁﻥ ﺭﺍ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺑﺨﯿﺴﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﻟﺜﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺑﮑﺸﺪ.
@MajalePezeshki71
#پیام_سلامتی
💚 بهترين زمان براي استفاده از خشكبار بين صبحانه و ناهار به عنوان ميان وعده مي باشد👌👇
🔹خانم هايي كه خشكبار مصرف ميكنند كمتر دچار بيماري هاي روحي ميشوند🥜
@MajalePezeshki71
مصرف نوشابه بیش از دو روز در هفته خطر ابتلا به دیابت را 8 برابر و خطر ابتلا به سرطان را 4 برابر افزایش میدهد !🥤
@MajalePezeshki71
🔴 تقویت معده با #نمک
✍چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است. طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی #گرم و #خشک است به همین دلیل میتواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد. از آنجا که غلبهی سردی و تری یا بلغم، #سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال #احساس_سیری به مغز کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.
خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
@MajalePezeshki71