#کلام_اهلبیت
دیروز که گذشت
و به فردا هم اطمینانی نیست،
امروزت را با اعمالِ صالح غنیمت شمار.✨
✍🏻 امام علی(ع)
📖 شرح غرر، ج۲، ص۵۷
#سخن_بزرگان
خدا روزِقیامترايومالحسرتمینامد؛
اینحسرتوپشیمانیچندعلتدارد،
یکیازآنهانشاندادنِجایگاهومقامیاست
کهبهخاطرِ #گناه ازدستدادی!
یعنیخداوندجلویچشمتمیآورد
کهاگرعفتتراحفظمیکردی
چهجایگاهیبهتومیدادموالاندرچهخفتیهستی..!
#آیتاللهعاملی🌸
🌺# پارت سوم 🌺
کنیه های حضرت زهرا (س)
کنیه های حضرت زهرا (س) نیز عبارتند از: ام الحسین، ام الحسن، ام الائمه، ام ابیها و...
ام ابیها به معنای مادر پدر است. پیامبر اکرم (ص) دخترش را با این وصف می ستود؛ حضرت زهرا (س) پس از وفات خدیجه (س) غمخوار پدر و مایه آرامش ایشان بود.
رفتار حضرت زهرا (س) با پدر و مادر گرامی خود
حضرت فاطمه(س) در مکه به مدت ۸ سال در راه پیشرفت اسلام و حمایت از پدر در برابر آزار کفار و مشرکان و منافقان تلاش کرد. ایشان در دره شعب ابوطالب، در کنار پدر آزار و اذیت های شرکان را تحمل کرده و موجب تسلی خاطر پیامبر بودند.
حضرت زهرا (س) همیشه احترام بسیاری برای پیامبر(ص) قائل بودند، با اینکه روابط آنها سراسر محبت و صمیمیت بود اما مانع از احترام و توواضع ایشان نسبت به پیامبر(ص) نمی شد.
حضرت فاطمه(س) پدر را «یا رسول الله» خطاب می کرد.
امام حسین(ع) به نقل از مادر خود فرمود:
از آن روزی که این آیه بر پیامبر نازل شد، هیبت آن حضرت مانع آن شد که او را «پدر» خطاب کنم، از این رو می گفتم : «یا رسول الله!» چون پیامبر این برنامه را از من مشاهده کرد، فرمود:دخترم! این آیه درباره تو و اهل بیت تو نازل نشده است؛ زیرا تو از من هستی و من از تو می باشم، بلکه این آیه درباره اهل جفا و متکبران نازل شده که احترام مرا نگه نمی دارند. دخترم! تو مرا با همان کلمه «پدر» خطاب کن که برای آرامش قلب من، بهتر و به خشنودی خداوند، نزدیک تر است. (فاطمه زهرا شادمانی دل پیامبر، ص ۱۳۶)