فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ🌼
✍امام على عليه السلام: زكات زيبايى، پاك دامنى است
📚غررالحكم حدیث5449
امروز شنبه
۳۰ تیر ماه
۱۴ محرم ۱۴۴۶
۲۰ ژوئیه ۲۰۲۴
💠 @Malakoot_1401🌋
💔 همه چیز بر مصیبت اباعبدالله گریه میکند!
🔹«ای زراره، آسمان چهل روز با خون بر حسین (علیهالسّلام) گریست، و زمین چهل روز با سیاهی گریست، و خورشید چهل روز، با کسوف و سرخی گریست، و همانا کوهها پاره پاره شده و از هـم فروپاشیدند و دریاها متلاطم شد، و فرشتگان چهل روز بر حسین گریستند...»
🌹امام صادق علیهالسلام
📙کامل الزیارات، باب۲۸، ص۹۵
💠 @Malakoot_1401🌋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 چگونه هر روز امام حسین علیهالسلام را زیارت کنیم؟!
🔻استاد عالی
💠 @Malakoot_1401🌋
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه ساعتی از روز #عاشورا که هیچ کسی طاقت دیدن آن را ندارد 😭😭
💠 @Malakoot_1401🌋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نکته مهم و زیبا از دکتر انوشه
با دقت گوش بدیم
💠 @Malakoot_1401🌋
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آهای مردم! توبه واقعی کنید!
سخنران شهید
💠 @Malakoot_1401🌋
🔴 ممنوع المنبر کردن
یکی از حربه هایی که ساواک در مقابل روحانیون به کار بست و در صدد بهره گیری از آن بود ، ممنوع المنبر کردن آنان بود . در مواقع مختلف ساواک لیستی از روحانیونی که حق استفاده از منبر را نداشته و یا اینکه با اخذ تعهد مجاز به منبر رفتن می باشند تهیه کرده و برای مراجع مربوطه ارسال می نمود .
ساواک با این اقدام درصدد کاهش فعالیتهای تبلیغی روحانیون بود . حجه الاسلام کافی بیش از ده بار در زمانهای متفاوت ممنوع المنبر شد . اولین بار در مورخه 30/9/49 اداره کل سوم ساواک طی نامه ای به ساواک خوزستان اعلام نمود :
« شیخ احمد کافی فرزند محمد از جمله وعاظ ناراحت بوده که به اتهام ایراد مطالب خلاف مصالح دو مرتبه بازداشت گردیده و به شهربانی کشور اعلام شده از منبر رفتن وی جلوگیری نمایند . دستور فرمائید چنانچه به حوزه استحفاظی آن ساواک عزیمت نمود از طریق شهربانی محل به همین نحو عمل نمایند . »
برای آخرین بار نیز نام وی در 1355 ش جزو لیست روحانیونی که در ماههای محرم و صفر مجاز به استفاده از منبر نیستند ثبت گردید .
رژیم شاه در راستای همین سیاست یعنی در تنگنا قرار دادن روحانیون و ممانعت از فعالیتهای روشنگرانه آنان ، با صدور گذرنامه برای آنان جهت خروج از کشور مخالفت می نمود .
آنچه از اسناد ساواک برمی آید این است که در مجموع پنج مرتبه با خروج مرحوم کافی از کشور جهت سفر به کشورهای عربستان سعودی ، عتبات عالیات و سوریه مخالفت گردیده است .
💠 @Malakoot_1401🌋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داستان مرد ناصبی و زائرین امام حسین علیه السلام
سخنران شهید کافی
💠 @Malakoot_1401🌋
🔴 صاحبِ بازگشت ها
بیا که دینِ خدا باتو میشود معنا
خلاصۀ همــۀ دین علی ولیُّ الله
🌕 رجعت اميرالمومنين علیه السلام، سرآمد تمام رجعتها خواهد بود. خود حضرت در اين باره میفرمايند:«وَ إنَّ لِی الْکَرَّهْ بَعْدَ الْکَرَّهْ وَ الرَّجْعَهْ بَعْدَ الرَّجْعَهْ وَ أَنَا صَاحِبُ الرَّجَعَاتِ وَ الْکَرَّاتِ»
من دارای رجعتِ پس از رجعت و بازگشتِ پس از بازگشت هستم؛ من صاحبِ رجعتها و بازگشتها هستم!
🌕 تعداد رجعتهای اميرالمومنين، مشخص نيست؛ ولی آنچه معلوم است اين است که حضرت حداقل سه بار رجعت میکنند. اولين رجعت آن حضرت، در آغاز عصر ظهور تحقق میيابد، تا امام مهدی، را ياری دهند. امام حسين علیه السلام در اين باره میفرمايند:
رجعت من با بازگشت اميرالمومنين و قيام قائمِ ما، همزمان خواهد بود.
🌕 رجعت ديگر اميرالمومنين پس از امام مهدی و در زمان حاکميت امام حسين خواهد بود و تکرار جنگ صفین و انتقام از معاویه. و بار دیگر نیز با رسول خدا صلی الله علیه و آله به دنیا برمیگردد
📗بحار الأنوار،ج۵۳، ص۴۶
📗الخرائج، ج۲، ص۸۴۸
💠 @Malakoot_1401🌋
🔴 نتیجه ارتباط و توسل به این خانواده (علیهم السلام)
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرحیم
داود رقی گفت دو برادرم به عنوان زیارت بیرون شدند، در بین راه یکی از آنها بسیار تشنه شد به طوری که نتوانست بر روی الاغ خود را نگهدارد از مال سواری بر زمین افتاد. برادر دیگر درباره او حیران گردید که چاره بیندیشد.
بالاخره به نماز ایستاد و خدا را به محمد و علی و ائمه (علیهم السلام) قسم داد و به وجاهت و آبروی آنها درخواست کرد که برادرش از تشنگی نجات دهد. یکایک ائمه (علیهم السلام) را نام برد تا به حضرت صادق (علیه السلام) رسید، آنجناب را پیوسته می خواند و به او پناه می برد.
در این هنگام مردی را مشاهده کرد که پیش آمده از حالش جویا شد. جریان تشنگی برادر خود را برایش شرح داد. آن مرد چوبی بدست او داده گفت این چوب را بین دو لب برادرت بگذار.
همین که چوب را گذارد چیزی نگذشت که چشمهایش باز شد از جا حرکت کرده و نشست و اثری از تشنگی در او نبود.
با یکدیگر به راه افتادند زیارتی را که قصد داشتند انجام دادند. در مراجعت وقتی به کوفه رسیدند آن برادری که متوسل شده و دعا می کرد به مدینه رفت. خدمت حضرت صادق (علیه السلام) رسید. پس از شرفیاب شدن حضرت فرمود بنشین حال برادرت چطور است، چوب را چه کردی؟
عرض کرد وقتی برادرم به آن حال در آمد من سخت اندوهگین شدم همین که از تشنگی نجات یافت و زندگی از سرگرفت از خوشحالی چوب را فراموش کردم.
فرمود: وقتی تو از گرفتاری برادرت غمناک شدی خضر پیش من آمد. آن چوب که قطعه ای از شجره طوبی بود به وسیله او فرستادم.
غلامی را صدا زده فرمود آن کیسه چرمی را بیاور. غلام آورد. حضرت آن را گشوده عینا همان چوب را بیرون آورد و به من نشان داد و دو مرتبه در میان کیسه گذارد
جلد یازدهم بحارالانوار، ص 144
💠 @Malakoot_1401🌋
💔 مقام ام البنين عليهاالسلام از ديدگاه اهل بيت عليهم السلام
ام البنين عليهاالسلام از وقتي پا به خانه علي عليه السلام گذاشت، همواره خود را در خدمت فرزندان فاطمه عليهاالسلام مي ديد و عشق و محبت خود را نثار آنان مي كرد؛ محبتي بي ريا و خالصانه كه تمام وجود او را در بر گرفته بود.
او خدمت به فرزندان رسول خدا صلي الله عليه و آله وسلم و مادري كردن در حق ايشان را فرصت و توفيقي خدادادي در زندگي خويش مي شمرد. از اين رو، خود و فرزندانش بسان پروانه بر گرد شمع وجود علي و يادگاران پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم و فاطمه زهرا عليهاالسلام مي گشتند و از نور ايشان پر فروغ مي شدند.
اهل بيت عليهم السلام نيز كه سرچشمه هاي كرامت و فضيلت اند، همواره حق مادري ايشان را به جا آورده و پاس خدمت هايش را نگه داشته اند.
هر چند در تاريخ از اهل بيت عليهم السلام درباره او سخني به طور مستقيم ثبت نشده، ولي آن چه به صورت غير مستقيم رسيده است، بر ارجمندي و بلندي مقام او نزد اهل بيت عليهم السلام دلالت دارد. آن چه از امامان عليهم السلام درباره فضيلت اباالفضل عليه السلامصادر گشته، در واقع تجليل غير مستقيم از ام البنين عليهاالسلام است.
زينب كبرا ـ عقيله بني هاشم و پيام آور كربلا ـ پس از ورود به مدينه، همواره مقام ام البنين عليهاالسلام را در نظرداشت و به وي احترام مي گذاشت؛ به عيادت او مي رفت و ازاو دلجويي مي كرد.
ام البنين عليهاالسلام همواره فرزندان فاطمه عليهاالسلام را از جان خويش گرامي تر و عزيزتر مي دانست و به آنان خالصانه احترام مي گذاشت. از اين رو، به يقين، نزد اهل بيت، مقامي بلند و ستودني دارد.
منبع: کتاب / مادر فضيلتها (زندگينامه اُمالبنين)
💠 @Malakoot_1401🌋