شاعرم
نه آنقدر که شعر بگویم
دارم لای این سطر ها
مریم دست های تو را می بوییم...
#یاایهاالعزیز
❤️اَللّٰهُمَعَجْللوَلِیِّکَاَلفَرَج❤️
#کلام_خداوند
🔸سوره مدثر
🔻«مدثر» به معنای «جامه به خود پیچیده» است و اشاره به پیامبر (ص) دارد. در آیات ابتدایی این سوره، خداوند به پیامبر (ص) که از تکان روحی آغاز وحی، احساس سرما میکرد و جامه به خود پیچیده بود، دستور میدهد برخیزد و به مردم را هشدار دهد.
بنابر بسیاری از روایات، بخشی از این سوره درباره وَلید بن مُغِیرَه نازل شده است که پیامبر (ص) را ساحر (جادوگر) میخواند. خداوند در این سوره با اشاره به عظمت و شان قرآن، کسانی را که منکر قرآن شوند و آن را سحر بخوانند، تهدید کرده است. آیه ۳۸ از آیات مشهور این سوره است که هر انسانی را در گرو اعمال خویش میداند.
درباره فضیلت تلاوت سوره «مدثر» در تفسیر مجمع البیان آمده است؛ هر کس این سوره را تلاوت کند به ازای هر کسی که در مکه پیامبر (ص) را تصدیق یا تکذیب کرد ده حسنه به او داده میشود. همچنین از امام باقر (ع) نقل شده است که هر کس سوره «مدثر» را در نمازهای واجب بخواند بر خداوند است که او را همراه و همدرجه حضرت محمد (ص) قرار دهد و در دنیا بدبختی و رنج نمیبیند.
همچنین در تفسیر البرهان از رسول خدا (ص) نقل شده است که هر کس در قرائت سوره «مدثر» مداومت داشته باشد، پاداش بزرگی خواهد داشت و اگر حفظ کل قرآن را از خداوند طلب کند، نمیمیرد تا اینکه قرآن را حفظ میشود البته همین مضمون از امام صادق (ع) نیز نقل شده است.
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
#نماز_شب
🔻آثار نماز شب در دنیا
كیفیت نماز شب
نماز شب مجموعاً یازده ركعت است:
1. هشت ركعت آن، كه دو ركعت، دو ركعت، مانند نماز صبح خوانده می شود یعنی چهار دو ركعتی به نیت نماز شب می باشد.
2. دو ركعت نماز شفع: بهتر است در ركعت اول آن بعد از حمد، سوره «ناس» و در ركعت دوم بعد از حمد، سوره «فلق» خوانده شود.
3. یك ركعت نماز وتر: بعد از حمد سه بار سوره «توحید» و یك بار سوره «فلق» و یك بار سوره «ناس» بخوانیم و میتوان یك سوره تنها خواند، سپس دستها را برای قنوت به سوی آسمان بالا می بریم و حاجات خود را از خدا می خواهیم.
-و برای چهل مؤمن دعا می كنیم
یا
(چهل بار بگویید ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ )
-و طلب مغفرت می كنیم و هفتاد مرتبه می گوییم:
«استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه».
از پروردگار خود طلب آمزرش و مغفرت می كنیم و به سوی او بازگشت می نمایم.
-آن گاه 7 بار می گوییم
«هذا مقامُ العائذٍٍِ بكَ منَ النّارِ»؛
(این است مقام كسی كه از آتش قیامت به تو پناه می برد)
-و بعد از آن 300 مرتبه می گوییم: «العفو» و سپس می گوییم:
«ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّكَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم»
و سپس ركوع + سجده + تشهد + سلام .در پایان نماز شب تسبیحات فاطمة زهرا (س) را میگوئیم.
#شبتون_بخیر
#التماس_دعا
🔸بزرگواران دعای #اول در دل
شب برای فرج مولا و صاحبمون
حضرت مهدی(عج) باشه.
-------------------------
1- فضایل و آثار نماز شب، ص56 به نقل از وسائل الشیعه ج 3 ص20
2- هود، آیه 113
3- همان به نقل از ثواب الاعمال، ص100
4- بحارالانوار، ج82، ص223
5- فضایل و آثار نماز شب، ص60 به نقل از میزان الحکمه ج 10 ص 234
6- همان به نقل از نهج الفصاحه ص 580
7- وسائل الشیعه، ج4، باب 45
8- ثواب الاعمال، ص131
9- همان
10- میزان الحکمه, ح10763
11- ثواب الاعمال ص132
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
هدایت شده از موعود(عج)12
به رسم ادب وارادت سلام بر ارباب بیکفن روزمون رو شروع کنیم
🌷اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ
🌷وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِك
🌷َ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً
🌷مابَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ
🌷وَلا جَعَلَهُاللهُ آخِرَالْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، 🌷اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْن
🌷ِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌷وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌷وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌷و همچنین به رسم ادب
روز خود را با سلام به تو آغاز میکنم
روزم بــه نـام تـــــو مـــادر:
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ نَبِيِّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَيْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ
السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ
السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْفَاضِلَةُ الزَّكِيَّة
ُالسَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِيَّةُ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّه
تا ابد اين نکته را انشا کنيد
پاي اين طومار را امضا کنيد
هر کجا مانديد در کل امور
رو به سوي حضرت زهرا کنيد
روزتون پربرکت
🌹اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
🍃صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ ⏰
🌹وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً
🍃وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ
🌹طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا🙏
✨❣الّلهُم صَلِّ علی محمَّدوَآلِ محمَّد
وعجِّل فرجهُم❣✨
روایات منقول از حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
علت نامگذارى امام زمان (عج) به «قائم»
🌀 وجود مبارک حجت بن الحسن(عج) داراى القاب و اسامى متعددى است که هر یک وجه خاصى از آن ذات کریم را بیان مىدارد. از القاب مشهور حضرتش مىتوان به «قائم» اشارهاى ویژه داشت، زیرا این نام مبارک در روایاتى آمده است که گویاى سرّ لطیفى است. براى تسمیه آن پیشواى منتظر به قائم وجوه متعددى ذکر شده که به برخى از آنها اشاره مىشود:
1️⃣ از حضرت باقر(ع) پرسیدند: مگر همه شما قائم به حق نیستید؟ فرمود: آرى! گفتند: پس چرا تنها دوازدهمین شما به این نام، نامیده شد؟ فرمود: آن هنگام که جدّمان حسین(ع) به شهادت رسید، فرشتگان با اشک و آه، ضجهزنان گفتند: اى اله و اى سید ما! آیا نمىنگرى که با بنده برگزیده و فرزند برگزیده تو چه مىکنند؟ خداوند به آنان چنین وحى کرد: اى فرشتگان من آرام باشید! به عزّت و جلالم سوگند! حتما از آنها انتقام خواهم گرفت، هر چند مدتها بگذرد، آنگاه پرده را کنار زد و امامان پس از حسین(ع) را به فرشتگان نمایاند، در میان آنان یکى ایستاده بود و نماز مىخواند، پس خداوند به فرشتگان فرمود: با این شخص ایستاده (قائم) از آنها انتقام مىگیرم.
2️⃣ او را از آن جهت قائم نامیدند که قیام به حق او در میان قیام ائمه دیگر که همگى قائم به حق بودند از ویژگى خاصى برخوردار است: «سمّی بالقائم لقیامه بالحق». در ویژگى قیام آن حضرت روایاتى هست از جمله حضرت عبد العظیم حسنى(ع) مىگوید که به امام جواد(ع) عرض کردم که آرزو مىکنم قائم آل محمد شما باشید و عدل و داد را در زمین بگسترانید. امام جواد(ع) فرمود که همه ما قائم به امر خدا و هدایتکننده به دین او هستیم، امّا آن قائم که خداوند با او زمین را از اهل کفر و عناد در برابر حق پاک مىکند و از عدل و داد پر مىسازد، من نیستم، او همان است که ولادتش از مردم مخفى و شخصش غائب مىشود . . .
همنام و هم کنیه رسول خداست...
🔸نیز حضرت عبد العظیم مىگوید: تصمیم داشتم این مطلب را از حضرت جواد الائمه(ع) بپرسم که ایشان فرمود: قائم ما مهدى است که حتماً در غیبت به سر خواهد برد و باید منتظر ظهور آن حضرت بود و پس از ظهور باید از وى اطاعت کرد.
🔸این لقب، تنها به امام عصر(عج) تعلق دارد، گرچه قبلاً گفته شد که قیام به قسط از شرایط عمومى امامت معصومان است. امّا لقب پرافتخار «قائم» از القاب اختصاصى حضرت بقیةاللّه است و تنها آن حضرت به عنوان «قائم آل محمد» شناخته مىشود: ان أدرکت القائم من آل محمد نصرته، و منّا المصطفى و المرتضى و منّا یکون المهدی قائم هذه الأمة، به گونهاى که به شیوهاى پسندیده مرسوم شده است که هنگام ذکر این نام شریف شنوندگان به احترام آن حضرت و به یاد او قیام مىکنند.
📚 کتاب «امام مهدی(عج) موجود موعود»
#نیت_خالص
👈 وقتی عملها خیلی خالص شد، دیگر هیچ مَلَکی نمیتواند اجر و ارزش آن را بنویسد.
🔻عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی🔻
🔸یک شب حضرت صادق علیه السّلام در سنّ شش سالگی همراه پدرشان امام باقر علیه السّلام در مسجدالحرام بودند. هنگامی که امام باقر علیه السّلام خواستند به منزل بازگردند، حضرت صادق علیه السّلام از پدر اجازه خواستند که تا صبح در مسجد بمانند. حضرت باقر علیه السّلام هم موافقت نمودند. صبح فردا که امام باقر علیه السّلام به مسجدالحرام بازگشتند، مشاهده نمودند حضرت صادق علیه السّلام چشمهایشان فرو رفته و دماغشان باریک شده و تیغ کشیده است، متوجّه شدند که حضرت صادق علیه السّلام تا صبح بیدار مانده و یک بند عبادت کرده نماز خواندهاند. لذا به حضرت فرمودند: عزیزم چرا اینقدر به خودت فشار آوردهای و خودت را اذیت کردهای؟ گاهی خداوند به عمل کم و کوچک، جزای بزرگ و زیاد میدهد. یعنی به عمل کوچک با خلوص نیّت، جزای بزرگ داده میشود، پس لازم نیست با اعمال زیاد خود را به مشقّت افکند، بلکه باید به خالص کردن نیّت همّت گمارد. خلوص یعنی عبادت و طاعت بدون انتظار مزد و پاداش. شخص دارای خلوص، حتّی میخواهد از عبادتش لذّت هم نبرد که لذّت عبادت انگیزهی عمل او قرار نگیرد. شخص باحیا فعل به جا میآورد، ولی به فعلش نگاه نمیکند و فعلش را نمیبیند.
🔸با دل و نیّت کار کن. دلت را تمیز کن و نیّتت را اصلاح و خالص کن. یک شب خوبان خدا را با نیّت به خانهی دلت مهمان کن. اوایل با خیال و خواب و مکاشفه راه میرویم و آخر کار از معاینه و یقین سر در میآوریم.
🔸وقتی عملها خیلی خالص شد، دیگر هیچ مَلَکی نمیتواند اجر و ارزش آن را بنویسد و جَفَّ القَلَمُ (قلم خشک شد) میشود. انشاءالله خدا همه را به آن منزل برساند.
🔹مصباح الهدی - تألیف استاد مهدی طیّب
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
مکاشفه ا ی از حیدر آقا معجزه تهرانی (ره) :
روزی حضرت آیت الله جوادی آملی از بنده خواستند تا حیدر_آقا_معجزه را بیشتر به ایشان معرفی کنم که در پاسخ گفتم :
حیدر آقا معجزه (ره) می فرمود : من با مرحوم آیت_الله_شاه_آبادی (استاد امام خمینی) ارتباط داشتم و از ایشان استفاده می کردم.
در آن ایام، آرزو داشتم یک سفر به مشهد مقدس داشته باشم که به علت مشکلات مالی و فقر، توفیق دست نداده بود. بر اثر عشق به حضرت_رضا علیه السلام به میدان خراسان می رفتم که اتوبوس های مشهد مقدس از آنجا حرکت می کردند. به اتوبوس ها نگاه می کردم و گریه می کردم و گاهی گرد و غبار آنها را دست می کشیدم و به سر و صورت خود می مالیدم و تبرک می کردم. تا اینکه مقدمات تشرف ما به مشهد فراهم شد و یک نفر هزینه سفر ما را فراهم کرد.
خدمت آیت الله شاه آبادی (ره) رسیدم و با خوشحالی تمام عرض کردم آقا من می خواهم مشهد بروم. فرمایش و سفارشی دارید، بفرمایید.
مرحوم آیت الله شاه آبادی فرموده بود : چون اولین بار است که با این عشق و علاقه به مشهد مشرف می شوید یقیناً برای حضرت رضا علیه السلام عزیزید. لذا هر چه می خواهی بخواه منتها مواظب باش «چیز» بخواهی نه «ناچیز»!
حیدر آقا معجزه می گفت : به مشهد مشرف شدم . بالا سر حضرت رضا علیه السلام که رسیدم یاد فرمایش آقای شاه آبادی افتادم . به امام رضا عرض کردم آقا ، آقای شاه آبادی فرمودند از شما چیزی بخواهم که ارزش داشته باشد ، ناچیز نخواهم. آقا من می خواهم هر کتابی را که باز کردم بفهمم ، این را از شما می خواهم .
سپس زیارت را شروع کردم و نماز زیارت را خوانده بودم و سر به سجده بودم که حالت خاصی به من دست داد؛ در مکاشفه دیدم آقا تشریف می آورند به طرف من و دو نفر خادم هم حضرت را همراهی می کنند.
جلو آمدند و آن دو خادم یک ظرف بزرگ پاتیل را آوردند و گذاشتند کنار من که صدایش مرا متوجه به خود کرد. نگاه کردم دیدم داخلش پر از کره است. از طرفی هم حضرت ایستادند و مرا نگاه میکنند. من هم اصلا نمی توانستم حرف بزنم.
حضرت دستشان را به جیب کردند و مقداری اسکناس در آوردند و شروع به ورق زدن کردند. وسط آنها یک اسکناس مچاله شده و کهنه یک تومانی در آوردند و به من دادند و رفتند. من هم همانطور مانده بودم که این چه بود و چی شد و ... که از این حالت به حالت طبیعی برگشتم.
سفر ما به انجام رسید و برگشتیم تهران و خدمت آیت الله شاه آبادی رسیدم و واقعه را خدمت ایشان عرض کردم.
آیت الله شاه آبادی فرمود : آن پول یک تومانی مچاله شده، حظّ تو از علم_رسمی است. از علم رسمی قیل و قال، بهره ات همان اندازه است. و اما آن کره که داخل ظرف بود لبّ علم است. لبّ علم_توحید را به تو دادند.
استاد، آیت الله رمضانی می فرمود : مسائل علمی عمیق توحیدی را که از ایشان می پرسیدیم چنان عالمانه حل می کرد و توضیح می داد که تعجب می کردیم .
منبع : کتاب عرفان علامه طباطبایی در بیان استاد رمضانی، نگارش : وحید واحد جوان
#مکاشفه
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
#پرسش_مهدویت
🔸چگونه میتوان امام مهدی «عجلاللهتعاليفرجهالشريف» را زیارت کرد؟
🔻پاسخ
🔹اگر منظور از زیارت حضرت، زیارت معنوی و توسل به ایشان باشد، این امر هیچگونه محدودیتی ندارد و هرکس میتواند با شناخت و معرفت صحیح حضرت و توجه قلبی، از هر مکان و در هر زمانی به ایشان متوسل شود و با تقدیم صلوات و سلام به پیشگاه آن حضرت، با آن بزرگوار ارتباط برقرار کند. البته بهتر است به هنگام توسل، دعاها و زیارتهای منقول از معصومان «عليهمالسلام»، مثل زیارت آلیاسین، دعای عهد، دعای فرج و… را که در کتاب مفاتیح الجنان نقل شده است، بخواند.
🔸اما اگر منظور از زیارت حضرت، تشرف به محضر امام زمان «عجلاللهتعاليفرجهالشريف» و درک حضور آن بزرگوار باشد، باید توجه داشت که در عصر غیبت، بنای حضرت بر مخفی بودن از دیدگان مردم است؛
مگر در موارد خاص که حضرت بنابه مصالحی، برای برخی افراد شایسته، ظاهر میشود و آن شخص امام «عجلاللهتعاليفرجهالشريف» را میبیند؛ اما در غیر این موارد استثنایی، حضرت با کسی ارتباط علنی ندارد و هیچ راه و روش مشخصی نیز برای دیدن حضرت وجود ندارد _ «تا یار که را خواهد و میلش به که باشد».
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
#سوالاتی_پیرامون_فاطمه_معصومه_سلام_الله_علیها
#پرسش
تاریخ دقیق وفات حضرت #معصومه چه روزی هست؟
هرجایی مطلبی میخونم تاریخ وفات حضرت معصومه معلوم نیست اما #تقویم ما ۱۰ربیع الثانی نوشتن.
🔸 و اینکه حضرت معصومه #وفات کردند و یا شهید شدند
🔹و چرا ایشان #ازدواج نکردند
🔻و چه #ثوابی برای زیارت ایشان است؟؟
#پاسخ
1⃣مولف کتاب #گنجینه آثار قم در جلد 1 ص386 از دو کتاب نزهه الابرار فی نسب اولاد ائمه الاطهار و کتاب لواقح الانوار فی طبقات الاخبار نقل می کند که تاریخ وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها ، روز دهم ماه ربیع الثانی ، سال دویست و یکم قمری بوده است .
🔹اگر چه مولف کتاب #مستدرک سفینه البحار می نویسد؛
« نقل شده است که فاطمه دختر امام کاظم علیه السلام در روز دوازدهم ماه ربیع الثانی سال 201 قمری از دنیا رفته است »
📚مستدرک سفینه البحار ج8 ص262
2⃣در رابطه با وفات یا شهادت ایشان نیز ، گفتنی است ، اگر چه برخی می گویند ، ایشان #مسموم و شهید نشدند و از دنیا رفتند ، اما آنچه نظر ماست این است که با مسمومیت به شهادت رسیدند .
👌مولفان و محدثان #شیعی می نویسند ؛
« علت آمدن فاطمه معصومه به قم آن بود که چون مامون امام رضا علیه السلام را در سال دویست هجری از مدینه به مرو طلبید ، یک سال بعد از آن خواهرش فاطمه به جهت اشتیاق ملاقات برادرش از مدینه به جانب مرو حرکت کرد .
👌همین که به ساوه رسید ، #مریض و #بیمار شد(ظاهرا مسمومیت) ، پرسید که از اینجا تا قم چه مقدار مسافت است ؟ گفتند ده فرسخ ، پس خادم خود را امر فرمود که مرا به جانب قم ببر ، پس آن حضرت را به قم آورد و در خانه موسی بن خزرج بن سعد فرود آورد ، قول اصح آن است که چون خبر( بیماری ) ایشان به آل سعد رسید ، همگی متفق شدند که به قصد آن حضرت بیرون بیایند و از آن حضرت #خواهش کنند که به قم تشریف بیارند ، پس در میان همه موسی بن خزرج بر این امر تقدم جست ، همین که به خدمت آن مکرمه رسید ، مهار ناقه آن حضرت را گرفت و کشید تا وارد قم ساخت ، و در خانه خود آن سیده را منزل داد ، پس آن حضرت مدت #هفده روز در دنیا ماندند و به رحمت ایزدی پیوستند پس او را غسل داده و کفن نمودند و در ارض بابلان آنجا که امروز روضه #مقدسه او است و ملک موسی بوده آن حضرت را دفن کردند »
📚ترجمه تاریخ قم ص213
📚بحار الانوار ج48 ص290
📚عوالم العلوم ج21 ص328
📚منتهی الامال ج3 ص1581 و ...
3⃣در رابطه با عدم #ازدواج کردن ایشان ، مرحوم شیخ عباس قمی می نویسد ؛
« چنین رسیده است که #رضائیه ( ذریه منتسب به امام رضا علیه السلام ) دختران خود را به شوهر نمی دادند ، زیرا کسی را که همسر و هم کفو ایشان بود ، نمی یافتند و حضرت موسی بن جعفر را بیست و یک دختر بود و هیچ یک شوهر نکرده اند و این مطلب در میان دختران ایشان عادت شده بود »
📚منتهی الامال ج3 ص1584
4⃣اما در مورد ثواب زیارت ایشان ؛
👌امام جواد علیه السلام فرمود ؛
« هر کس قبر عمه ام را در قم زیارت کند ، #بهشت بر او واجب است »
📚وسائل الشیعه ج14 ص576
🔸در نقل دیگر امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« ما اهل بیت حرمی داریم که آن قم است و به زودی در آنجا زنی از فرزندان من دفن می شود که #فاطمه نام دارد ، هر کس که او را زیارت کند ، بهشت بر او واجب می شود »
📚بحار الانوار ج99 ص268
👌در نقل دیگر فرمود ؛
« به شفاعت فاطمه معصومه تمام #شیعیان ما وارد بهشت می شوند »
📚بحار الانوار ج57 ص228
#وفات حضرت معصومه(س)
تسلیت باد.
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
#نماز_شب
#رعایت_حلال_و_حرام
🔻 شیخ عباس قمی میگوید من یک مرتبه به یک جایی دعوت شده بودم، یک بنده خدای #مؤمنی بود من را دعوت کرد، از باب اینکه دعوت او را رد نکنم. خیلی نمیدانستم درآمد و #حقوق او چیست، به خانهی آنها رفتم، غذایی خوردم و بعدها فهمیدم که او در معامله رعایت #حلال و #حرام را یک جاهایی نمیکند.
من بعد از اینکه از خانهی او آمدم تا #چهل شب شبها برای #سحر بیدار نمیشدم، یا اگر بلند میشدم حال نماز شب نداشتم. تا #چهل شب وضع من این طور بود.
👈حجه الاسلام استاد عالی
#شبتون_بخیر
#التماس_دعا
❤️دعا برای صاحب الزمان(عج)
را فراموش نکنیم.
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
هدایت شده از موعود(عج)12
به رسم ادب وارادت سلام بر ارباب بیکفن روزمون رو شروع کنیم
🌷اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ
🌷وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِك
🌷َ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً
🌷مابَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ
🌷وَلا جَعَلَهُاللهُ آخِرَالْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، 🌷اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْن
🌷ِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌷وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌷وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🌷و همچنین به رسم ادب
روز خود را با سلام به تو آغاز میکنم
روزم بــه نـام تـــــو مـــادر:
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ نَبِيِّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا زَوْجَةَ وَلِيِّ اللَّهِ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَيْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ
السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ الْمَرْضِيَّةُ
السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْفَاضِلَةُ الزَّكِيَّة
ُالسَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِيَّةُ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّه
تا ابد اين نکته را انشا کنيد
پاي اين طومار را امضا کنيد
هر کجا مانديد در کل امور
رو به سوي حضرت زهرا کنيد
روزتون پربرکت
یاصاحب الزمان ادرکنی:
#حضرت_معصومه_سلام_الله_علیها
#غزل_مرثیه
با من چه کرده هجر،که بیمار گشته ام
غم رخنه کرده در دل و غمدار گشته ام
کاری نموده هجر برادر که چشم من
خوابی به خود ندیده و بیدار گشته ام
جانا قسم به جان تو از هر چه بود و هست
در آرزوی وصل تو بیزار گشته ام
چشمم ز بسکه در غم هجرت پر آب گشت
آخر دچار دیده خونبار گشته ام
این ناله های غمزده باشد گواه من
کز بیکسی به غصه گرفتار گشته ام
از بسکه غربت از همه سو در برم گرفت
با گریه های روز و شبم یار گشته ام
چون شمع نیمه جان به لبم جان رسیده است
چشم انتظار مقدم دلدار گشته ام
آه ای صبا تو سوی عزیزم خبر ببر
بر گو که از فراق رخش زار گشته ام
#اسلام_مولایی
#صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گوشه رینگ؛ آمریکا بدتر از داعش است
🔸 حساب توییتر منتسب به سرلشکر سلیمانی با انتشار این ویدیو به همراه بخشهای منتشرنشده نوشت:
🔹 وقت افشا کردن خیلی حرفها نیست... میگویند داعش به کلّی از بین نرفت، خیلی خب دوباره هم بیاید دوباره همان است... دوباره میزنیم!!
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
#زهرای_مرضیه
🎬 : قسمت یازدهم
🔻فرزندان
بی شک هیج زندگی در عالم، ثمره اش پربارتر و گرانبهاتر از زندگی این دو بزرگوار نیست. ثمره این زندگی درخت امامت است. امیرالمؤمنین و حضرت زهرا(س) صاحب سه پسر و دو دختر شدند. فرزندان این دو بزرگوار عبارتند از:
امام حسن(ع) دومین امام شعیان که در سال سوم هجرت به دنیا آمدند.
امام حسین(ع) سومین امام شعیان که در سال چهارم هجرت به دنیا آمدند.
حضرت زینب (س) که در سال پنجم هجری به دینا آمدند.
حضرت ام کلثوم (س)
حضرت محسن (ع) اولین شهید راه ولایت که بر دلیل ضربه که به حضرت زهرا(س) وارد شد، ایشان در شکم مادرشان سقط شدند و به شهادت رسیدند.
فعالیت های اجتماعی حضرت زهرا (س) در زمان حیات پیامبر (ص)
مرجعیت علمی اصحاب
از حضرت زهرا علیها السلام حدیث نقل کرده اند که علاوه بر امیرمؤمنان، امام حسن، امام حسین، حضرت زینب و ام کلثوم عده نسبتا زیادی حدیث نقل نموده اند که نشان مرجعیت علمی آن حضرت برای اصحاب دارد. افراد زیر جزء ناقلین حدیث از آن حضرت هستند:
1 - سلمان فارسی 2 - ابوذر غفاری 3 - جابر بن عبدالله انصاری 4 - عبدالله بن مسعود 5 - عمار بن یاسر 6 - حکم بن ابی نعیم 7 - عمرو بن الشرید 8 - حذیفة بن الیمان 9 - ربعی بن حراش 10 - انس بن مالک 11 - ابوسعید خدری 12 - ابن ابی ملیکه 13 - ابو ایوب انصاری 14 - ابوهریره 15 - بشیر بن زید 16 - سهل بن سعد انصاری 17 - شبیب بن ابی رافع 18 - عباس بن عبدالمطلب 19 - عبدالله بن عباس 20 - عوانة بن الحکم 21 - قاسم بن ابی سعید خدری 22 - هشام بن محمد 23 - یحیی بن جعده 24- زینب دختر ابو رافع 25 - عایشه 26 - ام سلمه 27 - اسماء بنت عمیس 28 - سلمی ام رافع
به روایات این عده می توان در دلائل الامامة، بشارة المصطفی، امالی شیخ طوسی، کفایة الاثر، مسند فاطمه و ده ها کتاب دیگر دست یافت.
توجه کنید.....👇👇
👈برخی از این افراد همچون سلمان، عمار و جابر بن عبدالله انصارى از آن حضرت اطلاعات و رازهاى غیبى شنیده یا اذکار و دعاهاى مخصوص آموخته اند.👉
بیان احکام شرعی برای بانوان
علامه سید جعفر مرتضی عاملی می نویسد:
«تاکیدهای مکرر و مداوم پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در گفتار و رفتار، به علاوه مقام و موقعیت حضرت زهرا علیهاالسلام سبب شد تا ایشان مورد مراجعه مردم باشند و از درجه و موقعیت خاصی برخوردار گردند.
چنانکه منزل ایشان پایگاه و پناهگاهی برای کسان زیادی بود که به آنجا رفت و آمد می کردند. علاوه بر زنان همسایه، دیگر بانوان مدینه نیز به آن حضرت مراجعه کرده و به منزلش رفت و آمد داشتند.»
نمونه هایی از مراجعه بانوان به منزل آن حضرت در روایات انعکاس یافته است.
#ادامه_دارد.....
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12