🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
🌸🍀🌸🍀
🍀🌸
#سبط_پیامبر
⬅️ چرا به امام_حسن_مجتبی
(ع)، کریم_اهل_بیت می گویند؟
✍ پاسخ:
✅ امام حسن(ع) نسبت به #دردمندان و تیرهبختان جامعه بسیار #دلسوز بودند و با خرابهنشینان دردمند و اقشار #مستضعف و کمدرآمد همراه و #همنشین میشدند و دردِ دلِ آنها را با جان و دل میشنیدند و به آن ترتیب اثر میدادند، و در این حرکت انسان دوستانه جز خداوند را مدّنظر نداشتند. هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتّی خود ایشان به سراغ فقرا میرفتند و آنها را به منزل دعوت میکردند و به آنها غذا و لباس میدادند.
امام حسن(ع) تمام توان خویش را در راه انجام امور نیک و خداپسندانه به کار میگرفت و اموال فراوانی در راه خدا میبخشید.
مورخان و دانشمندان در شرح حال زندگانی پر افتخار ایشان، بخششهای بیسابقه و انفاقهای بسیار بزرگ و بینظیری ثبت کردهاند.
آن حضرت در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.
🔸از ابن شهر آشوب روایت شده که روزی امام حسن(ع) بر جمعی از گدایان گذشت که پارهای چند از نان خشکها را بر روی زمین گذاشتهاند و میخورند، چون نظر ایشان به آن حضرت افتاد از امام دعوت کردند و حضرت از اسب پیاده شدند و فرمودند:
«خدا متکبّران را دوست نمیدارد» و با ایشان نشستند و از طعام ایشان تناول کردند و سپس از همه گدایان خواستند که برای صرف غذا به خانه حضرت بروند و حضرت با غذاهای خوب از ایشان پذیرایی کرده و به همه آنها لباسهای مناسب هدیه دادند.
# تاریخ از بخشندگیهای امام حسن(ع) #داستانهای فراوان به یاد دارد، مثلاً روزی عربی به نزد ایشان آمد و درخواست کمک کرد و #امام دستور دادند که آنچه موجود است به او بدهند و قریب ده هزار #درهم موجود را به آن #اعرابی بخشیدند.
#روایات تاریخی مربوط به بخششهای آن حضرت فراوان است که ذکر تفصیلی آنها مناسب این نوشته نیست، وقتی از خود امام پرسیدند، چرا هرگز سائلی را ناامید بر نمیگردانید؟
فرمودند:
«من هم سائل درگاه خداوند هستم و میخواهم که خدا مرا محروم نسازد و شرم دارم که با چنین امیدی سائلان را ناامید کنم، خداوندی که عنایتش را به من ارزانی میدارد، میخواهد که من هم به مردم کمک کنم»
به خاطر این #بخشندگیها و کارهای نیکی که از سوی امام حسن(ع) در مسیر خیر، احسان و کمک به طبقات درمانده و نیازمند انجام میگرفت، آن حضرت را کریم اهل بیت #لقب داده اند و با توجه به کرامتها و بخششهای کمنظیر و گاهی بینظیر آن امام بزرگوار لقب «کریم» برازنده آن حضرت است.
*پینوشتها:✍
۱. زمانی، احمد، حقایق پنهان، نشر دفتر تبلیغات اسلامی، قم، چاپ اوّل، سال ۱۳۷۵، ص ۲۶۸.
۲. قمی، شیخ عباس، منتهی الآمال، انتشارات هجرت، چاپ هشتم، ۱۳۷۴، قم، ج۱، ص ۴۱۷ ـ پیشوایی، مهدی، سیره ی پیشوایان، نشر مؤسسة تحقیقاتی امام صادق، چاپ دوّم، ۱۳۷۴، ص ۹۰.
۳. مجلسی، محمد باقر، جلاء العیون، نشر انتشارات علمیه اسلامیه، ص ۲۴۱.
۴. قمی، شیخ عباس، منتهی الآمال، پیشین، ص ۴۱۸.
۵. قرشی، باقر شریف، زندگانی امام حسن ـ علیه السّلام ـ ، ترجمه ی فخر الدین حجازی، تهران: نشر بعثت، چاپ اوّل، ۱۳۷۶، ص۱۳۵.
به نقل از کانال:
احادیث اهلبیت علیهم السلام
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
﴾﷽﴿
بزم"حـــــسن"حال و هوایش فرق دارد
از ابتدا تا انتـــــهایش فرق دارد ؛
اینجا همه کاره کریم اهل بیت است ؛
آقـــــا نگاهش بر گدایش فرق دارد ...
#میلاد_کریم_اهلبیت_مبارک💐
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
#مهدویت
🔹امام مهدی(ع) از دیدگاه امام حسن مجتبی(ع)
روزگار پر آشوب عهد امام حسن مجتبی(ع) موجب شد که شیعیان نتوانند احادیث طولانی فراوانی از آن حضرت بشنوند و برای نسل های بعدی روایت کنند، از این رهگذر روایات مربوط به حضرت ولی عصر(عج) نیز از آن حضرت کمتر روایت شده است که آنچه به دست ما رسیده در اینجا میآوریم:
🍃"طوبی لمن ادرک ایامه و سمع کلامه".🍃
"خوشا به سعادت کسی که روزگار او را درک کند و اوامر او را گوش فرادهد". امام حسن مجتبی(ع).
♦️"بعد از امضای قرارداد صلح با معاویه برخی از شیعیان ناآگاه به خدمت امام حسن مجتبی(ع) رسیده، او را برای پذیرش صلح سرزنش کردند. امام حسن(ع) فرمود: شما نمیدانید که من برای شما چه کردهام؟!
به خدا سوگند آنچه من انجام دادهام برای شما از تمام این جهان سودمندتر است.
مگر نمیدانید که من امام شما هستم؟!
اطاعت من بر همهی شما واجبست، و به صریح فرمایش رسول اکرم(ص) یکی از دو سروران جوانان بهشتی هستم؟! مگر نمیدانید که هنگامی که حضرت خضر(ع) کشتی را سوراخ کرد و جوانی را کشت و دیوار را تجدید بنا کرد حضرت موسی خشمگین شد، زیرا سبب و حکمت آنها را نمیدانست، ولی کارهای حضرت خضر درنزد خدا صحیح و بی اشکال بود. مگر نمیدانید که هر یک از ما بر گردنش بیعت طاغوت زمانش خواهد بود. به جز قائم ما که حضرت عیسی در پشت سر او نماز میخواند و خدای تبارک و تعالی ولادتش را مخفی نگه میدارد و خودش را در پشت پردهی غیبت نهان میسازد تا به هنگام ظهور، بیعت احدی در گردن او نباشد".
🍃"التاسع من ولد اخی الحسین ابن سیده الاماء، یطیل الله عمره فی غیبته، ثم یظهره بقدرته فی صورة شاب دون اربعین سنة، ذلک لیعلم ان الله علی کل شیء غدیر".🍃
"نهمین فرزند برادرم حسین(ع) فرزند سرور کنیزانست، خداوند در زمان غیبت عمرش را بسیار طولانی میکند و آنگاه او را به صورت جوانی کمتر از 40 ساله ظاهر میسازد. تا دانسته شود که خداوند به هر چیزی قادر است."
🍃"لایکون الأمر الذی تنتظرون حتی یبرء بعضکم من بعض و یتفل بعضکم فی وجوه بعض و یشهد بعضکم علی بعض بالکفر و یلعن بعضکم بعضا".🍃
"این امر که فرارسیدن موعد آن را انتظار میکشید واقع نمیشود مگر بعد از آنکه برخی از شما برخی دیگر بیزاری بجوید، و برخی در صورت برخی آب دهان بیندازد و بعضی از شما بعضی دیگر را کافر بداند و یکدیگر را لعن کنند".
🔸عمیر میگوید عرض کردم: چنین زمانی چه ارزشی دارد؟ امام(ع) فرمود:
🍃"الخیر کله فی ذلک الزمان، یقوم قائمنا و یدفع ذلک کله".🍃
"همهی خیرها در آن زمانست، زیرا قائم ما قیام میکند و همهی این حوادث را از بین میبرد".
ما این حدیث را به پیروی از صاحب "بشارة الاسلام" از امام حسن مجتبی(ع) نقل کردیم ولی صاحب "عقد الدرر" آنرا از امام حسین(ع) نقل کرده است و پژوهشگر معاصر آقای علی اکبر غفاری در پاورقی های سودمند خود بر کتاب پرارج "غیبت نعمانی" یادآور شده که این حدیث در برخی نسخه ها از امام حسن(ع) و در برخی دیگر از امام حسین(ع) نقل شده است.
🍃"تصطلح فی ملکه السباع، و تخرج الأرض نبتها، و تنزل السماء برکتها، و تظهر له الکنوز، یملک ما بین الخافقین، فطوبی لمن ادرک ایامه و سمع کلامه".🍃
"در زمان او درندگان با یکدیگر سازش میکنند، زمین گیاهانش را خارج میکند، آسمان برکاتش را فرو میفرستد، گنجهای نهفته در دل زمین برای او ظاهر میشود. بین شرق و غرب عالم تحت سیطرهی او در میآید.
خوشا به سعادت کسی که زمان او را درک کند و به اوامر او گوش فرا دهد".
🍃"لموضع الرجل فی الکوفة احب الی من دار فی المدینة". "جای یک پا نهادن در کوفه برای من از یک خانه در مدینه محبوبتر است"🍃
در روایات فراوانی از ارزش والای زمین در کوفه در عهد حضرت ولی عصر(عج) گفت و گو شده است، و آن بسیار طبیعی است، زیرا کوفه یایتخت حکومتی خواهد بود که بر زمین و زمان فرمانروایی خواهد نمود.
🍃"اسعد الناس به اهل الکوفة"🍃
"خوشبختترین مردم در زمان ظهور، مردم کوفه هستند".
چه سعادتی بالاتر از اینکه انسان در شهر حضرت ولی عصر(عج) زندگی کند و هر روز در پشت سر او اقتدا کرده فرائض دینی را انجام دهد و پرسش های خود را بی واسطه از قبلهی خود مقصود و کعبهی موعود بپرسند و هر روز دیدگانش با دیدار آن آفتاب عالم تاب نورانی شود و معارف الهی را از سرچشمهی زلال علوم آل محمد فرا گیرد.
"امام جواد(ع) روایت میکنند که روزی حضرت علی(ع) درحالی که به دست سلمان تکیه داده بودند وارد مسجد الحرام شدند و امام حسن مجتبی(ع) در محضر آن حضرت بود، در آن هنگام مردی نیکو صورت که جامه های زیبا بر تن داشت وارد شد و به خدمت امیرمومنان(ع) عرض ادب و تقدیم سلام نمود،
ادامه....👇👇👇
ادامه...👇👇👇
سپس گفت:
من از محضر شما 3پرسش میکنم،اگر آنها را پاسخ فرمائید،میفهمم که این مردم به شما ستم کردند و حق شما را به ناحق غصب کردند،
امیرمومنان فرمود:
آنچه میخواهی بپرس،چون آن مرد سوالاتش را پرسید، امام(ع) به فرزند بزرگوارش امام حسن مجتبی(ع) رو کرد و فرمود: ای ابومحمد سوالات این مرد را پاسخ بگو.
چون امام حسن مجتبی(ع) هر 3 پرسش را پاسخ گفت، آن مرد به وحدانیت خدا و رسالت رسول اکرم گواهی داد و سپس به امامت امیر مومنان(ع) و امام حسن مجتبی(ع) و امام حسین(ع) گواهی داد و آنگاه امام ها را یکی پس از دیگری شمرد و به امامت هر یکی شهادت داد تا به امام حسن عسکری(ع) رسید و آنگاه گفت:
🍃"و اشهد علی رجل من ولد الحسن لا یکنی و لا یسمی حتی یظهر امره، فیملأها عدلا کما ملئت جورا".🍃
"و گواهی میدهم به امامت فرزند امام حسن -عسکری - که نام و کنیهاش گفته نمیشود تا روزی که ظاهر شود و جهان را پر از عدالت کند، آنچنان که پر از ستم شده است".
آنگاه امیرمومنان را تودیع کرد و از مسجد خارج شد.
امیرمومنان(ع) خطاب به امام حسن(ع) فرمود:
ای ابومحمد برخیز و این مرد را تعقیب کن. امام حسن مجتبی(ع) بلند شد و به دنبال آن مرد حرکت کرد، لحظاتی بعد برگشت و عرض کرد: این مرد تا از مسجد خارج شد اصلا متوجه نشدم که کجا پای نهاد و به کجا رفت!!.
🔹امیرمومنان فرمود:
آیا این مرد را شناختی؟ امام حسن(ع) عرض کرد: خدا و پیامبر و امیرمومنان داناترند. امیرمومنان فرمود: او حضرت خضر بود".
طبق روایات فراوانی حضرت خضر(ع) زنده است و در فرصت های مناسب در مجلس امامان معصوم(ع) حضور مییافت و اینک در خدمت حضرت بقیة الله روحی و ارواح العالمین له الفداء میباشد و جزء 30 نفری است که همواره در ملازمت آن حضرت هستند و خداوند به وسیلهی آنها رفع غربت از وجود مقدس حضرت صاحب الزمان(ع) در زمان غیبت می نماید.
#مهدویت_امام_حسن(ع)
پی نوشت ها:
1 - یوم الخلاص، ص 374.
2 - اعلام الوری، ص 401.
3 - یوم الخلاص، ص 170.
4 - بشارة الاسلام، ص 81.
5 - عقدرالدرر، ص 64.
6 - غیبت نعمانی، پاورقی ص 205.
7 - یوم الخلاص، ص 374.
8 - بحارالانوار، ج 52 ص 386.
9 - یوم الخلاص، ص 375.
10 - اصول کافی، ج 1 ص 441.
11 - غیبت شیخ طوسی، ص 102.
منبع: "یاد مهدی(محمد خادمی شیرازی)
شبستان
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
🔸چه کسانی دست به تخریب چهره مختار زدند؟
🔸هدف از این تهمت ها چه بود؟
براستی مختار ادعای نبوت
کرد؟
🔸مختار با چه کسانی در جنگ
بود؟
🔹پانزدهم ماه مبارک رمضان
سال روز شهادت
مختار ابن ابوعبید ثقفی
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸🌸🌸
🌸🌸
#مختار ابوعبیدثقفی
💠 عبدالله ابن زبیر40سال کینه و دشمنی خود با اهل بیت وبنی هاشم را دردلش پرورانده بود.
💠بعدازجنگ جمل هم که عبدالله ابن زبیر اسیر امام علی (ع) شد که امام آزادش کرد..
💠زبیر 10 پسر داشت که بزرگ آنها عبدالله بود.
اما دونفر ازخاندان زبیر در جعل حدیث شهره خاص وعام بودند.. اسماء مادر عبدالله ابن زبیر عروه ابن زبیر یکی دیگر از فرزندان زبیر که خیلی از روایات جعلی درباره اهل بیت راهمین عروه ابن زبیر جعل کرده است.
💠عبدالله ابن زبیر همان فرزند نحس زبیراست که بفرمایش امام علی زبیر ازما بود تازمانیکه پسر نحسش عبدالله پاگرفت..
💠 همین عبدالله بود که زبیر وعایشه خاله خود را تحت فشارگذاشت تا برخلیفه وقت امام علی(ع)شورش کنند..
💠بخاطرشکست درجمل کینه ی اهل بیت را چهل سال دردلش پرورش داده است..
💠عبدالله ابن زبیر آنقدر نسبت به اهل بیت کینه داشت که:
16جمعه درخطبه های نمازجمعه نام پیامبررا نمی آورد..ومیگفت هروقت نام پیامبررا می آورم بنی هاشم گردن فراز میکنند..دوست ندارن این خاندان را..
عبدالله ابن زبیر برای اینکه مختاررا به زانو دربیاورد محمدحنفیه را بهمراه 20نفراز بنی هاشم در کنار زمزم زندانی کرد.ومیخواست بنی هاشم را بسوزاند .کینه چهل ساله عبدالله ابن زبیر سرباز کرده بود..
💠 برادرش مصعب دربصره پناهگاه قاتلان امام مظلوم شده بود که امثال شبث ابن ربعی ومحمدابن اشعث وعمروابن حجاج وعده ای دیگر به مصعب وآل زبیر پناه برده بودند تا بدست مختار کشته نشوند.
💠 اما دست انتقام الهی ازآستین مختار بیرون آمد تا منتقم کرار کربلا قاتلان کربلا را به هلاکت رساند ومایه آرامش وتسلی دلهای اهل بیت (ع)را باعث شد.
💠 دوستان عزیز بااین تفاسیر که قطره ای ازدریای بیکران اسناد در اثبات ثبات عقیده مختارثقفی بود به روشنی میتوان فهمیدکه مختارثقفی یک فقیه ومحدث شیعی ویک سرباز جان برکف ولایی بود که شعارش گرفتن انتقام امام مظلوم بود.
واگر یاران بیوفایش به تاکتیکهایش گردن می نهادندچه بسا که حکومت عدل امام علی( ع) دوباره سرمیگرفت..
✅ما همیشه درخت را ازداخل خودش موریانه میخورد.
🔶مختار ثقفی در پانزدهم ماه مبارک رمضان در دار عماره کوفه به دست مصعب ابن زبیر به شهادت رسید و در کنار مسلم ابن عقل و هانی ابن عروه در مسجر کوفه به خاک سپرده شد.🔶
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
#مهدویّت
⬅️ ریزش های پیش از ظهور
◀️ نعمانى- با سندش به نقل از اصبغ بن نباته-: امير مؤمنان عليه السلام فرمود: «مانند زنبور عسل، ميان پرندگان باشيد. هيچ پرنده اى نيست، جز آن كه آن را ناتوان و كوچك مى شمرد و اگر پرندگان، بركت (عسل) نهفته در دل زنبوران عسل را مى دانستند، با او اين چنين نمى كردند. با زبانها و پيكرهايتان با مردم رفت و آمد كنيد و با دل ها و كارهايتان از آنها جدا و كنار باشيد.
سوگند به كسى كه جانم به دست اوست، آنچه [از ظهور و فَرَج] دوست داريد، نخواهيد ديد تا آن كه برخى از شما به برخى ديگر، آب دهان بيندازد و يكديگر را دروغگو بخوانيد و از شما (/ از شيعيان من) جز به اندازه سرمه در چشم و نمك در غذا باقى نماند. برايتان مثلى مى زنم:
مردى از شما، گندمش را تميز و پاكيزه مى كند و آن را در انبار مى ريزد و مدّتى آن را رها مى كند و هنگامى كه به آن باز مى گردد، متوجّه مى شود كه به آن، كرم زده است. آن را بيرون مى آورد و تميز و پاكيزه مى كند و دوباره آن را به انبار، باز مى گرداند و مدّتى رهايش مى كند و آن گاه كه به آن باز مى گردد، مى بيند كه بخشى از آن، كرم زده شده است. آن را بيرون مى آورد و تميز و پاكيزه مى كند و به انبار، باز مى گرداند و اين كار را انجام مى دهد تا از آن گندم ها، مقدارى مانند ته مانده خرمن، كرم نخورده و مقاوم در برابر آفت، باقى مى ماند.
شما نيز اين گونه هستيد. [فتنه ها، برخى از شما را به كام خود، فر مى برند و] از هم متمايز مى شويد تا آن كه تنها، گروهى باقى مى ماند كه فتنه ها هيچ زيانى به آنها نمى رساند».
🔻 الغيبة، نعمانى ، ص 209 ، بحار الأنوار ، ج 52 ، ص 115 ، دانشنامه امام مهدى «عجل الله فرجه» بر پايه قرآن، حديث و تاريخ، ج7، ص: 249 - 251
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد صریح استاد رحیم پور ازغدی از مدیران غربگرا
🔺اگر تا آخر عمرتان نوکری آمریکا را بکنید به اندازه خدمات شاه نمی شود... ببینید آمریکا با شاه چه کرد
🔺شما واقع بین نیستید وگرنه اینطور از آمریکا حرف نمی زدید...
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
✳️اصولگرایی از دیدگاه شهید مطهری
❎ما وقتی در تاریخ اسلام به سراغ سلمان فارسی و ابوذر غفاری و مقداد کندی و عمار یاسر و امثال آنان میرویم، و میخواهیم ببینیم چه چیز آنها را وادار کرد که دور علی(ع) را بگیرند و اکثریت را رها کنند، میبینیم آنها مردمی اصولی و اصولشناس، هم دیندار و هم دینشناس.
❎میگفتند ما نباید درک و فکر خویش را به دست دیگران بسپریم و حتی آنها اشتباه کردند ما نیز اشتباه کنیم. و در حقیقت، روح آنان روحی بود که اصول و حقایق بر آن حکومت میکرد، نه اشخاص و شخصیتها! ما طرفدار اصولیم نه طرفدار شخصیتها، تشیع با این روح به وجود آمده است.
📗جاذبه و دافعه حضرت علی(ع) - شهید مطهری
»
💢چرا کسی را رد نمی کنید
✅از امام حسن مجتبی علیه السلام پرسیدند:
«چرا شما هیچ گاه فقیری را مأیوس بر نمی گردانید؟»
✍امام حسن علیه السلام پاسخ دادند:«من خود ، نیازمند خداوند هستم و به الطافش امید دارم. به همین دلیل شرم دارم که خود، فقیر باشم ولی فقیری را مأیوس کنم. خداوند، مرا عادت داده است که نعمت هایش را به من ارزانی دارد و من هم او را عادت داده ام که نعمت هایش را به مردم ببخشم.
📚طبقات الکبری ، ج ۱ ، ص ۲۳
✨﷽✨
💢مُنـور شدن منازل
✍خانه های خود را با تلاوت قرآن نورانی كنید؛خانه ای كه زیاد در آن قرآن تلاوت شود خیر و بركتش فزونی یابد ، به اهلش فراخی رسد و نورش به اهل آسمان روشنایی دهد؛ بدان سان كه ستاره های آسمان به اهل زمین، روشنایی دهند.
📚اصول كافی، ج 2، ص 610
چه بسیار افرادی هستند كه در زندگی خود نورانیت آشكاری با تلاوت قرآن احساس كرده اند
و روزی و بركت خود را مدیون قرآن هستند.
پیامبر اكرم (ص) فرمود:
«خانههایتان را با تلاوت قرآن نورانى كنید و آنها را همچون یهود و نصارا كه نماز و عبادت را در خانهها تعطیل كرده، تنها در كنیسه و كلیسا انجام مىدهند به گورستان تبدیل نكنید.
💥هنگامىكه در خانهاى زیاد قرآن خوانده شود، خیر و بركت آن فزونى یابد و اهل خانه مدتها از آن لذت خواهند برد و همانگونه كه ستارگان براى
زمینیان مىدرخشند، [این خانه] نیز براى آسمانیان مىدرخشد.»
📚بحارالانوار، ج۸۹، ص۲۰۴
#مهدویّت
🔹 کوتاهی کردن در دعا برای فرج
🔹 این پرسش گاهی برای برخی پدید می آید که اگر دعا برای فرج امام زمان این قدر مهم است، پس چرا در رفتار عُلَمای بزرگ چنین نمیبینیم و اگر مهم بود، آنها پیش قدم میبودند... سید بن طاووس از علمای بزرگ شیعه در سَده هفتم هجری که موفق به دیدارِ حضرت نیز شده بود، سالها قبل پاسخ داده اند:
🔸 "ممکن است بگویید فلان شخص و فلان شخصی را میشناسم که جزو #اساتید_دینی هستند و این کار (دعای فراوان برای فرج) را انجام نمیدهند، ولی من به خوبی آگاهم که این افراد در #بی_توجهی و #غفلت نسبت به مولای ما به سر میبرند و نسبت به او کوتاهی نموده اند. در پاسخ به این اشکال به شما عرض میکنم: کاری را که گفتم شما انجام بده؛ زیرا این حقیقتی آشکار و روشن است، هرکسی مولای ما را واگذارد و به او بی توجّهی کند، به خدا سوگند در اشتباهی رسواگر به سر می برد.
🔺 آیا فکر میکنی امامان مانند تو نسبت به اهمیت دعا برای (فرج) ایشان، بی توجهی کرده و آن را سبُک میشُمارند؟ از زیاد دعا کردن برای ایشان خودداری نکن"
📚 برگرفته از کتاب صحیفه مهدیه
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
🔹 انقلاب اسلامی حاصل دسترنج امام و مردم
💠 بيش از ربع قرن از پيروزى انقلاب شكوهمند اسلامى ما مىگذرد؛ انقلابى كه ثمره رهبرى حكيمانه مردى از تبار روحانيت و اطاعت آحاد مردم از فرامين آن رهبر بزرگ الهى و وحدت و يكدلى ملت مؤمن و شهادت طلب بود.
💠 اكنون وقتى برگهاى زرين دفتر انقلاب را ورق ميزنيم، به دستاوردهايى عظيم و ستودنى برميخوريم كه ميتواند گنجينهاى تمام نشدنى و توشهاى براى حركت به سوى آيندهاى روشن باشد و اگر از منظر همان دستاوردها به آينده چشم داشته باشيم، به يقين توشهاى كه به همراه داريم، ميتواند ذخيره راه انقلاب و چشم انداز بيست ساله آن باشد.
#انقلاب_اسلامی
1_6203666.mp3
169.7K
#ادعیه_ماه_مبارک_رمضان
💠دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان با نوای دلنشین استاد موسوی قهار
🍃اللهم عجل لولیک الفرج🍃
@Mawud12
هدایت شده از موعود(عج)12
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸🌸🌸🌸
🌸🌸
#راه مهدوی
⭐ امام زمان (عج ) خواندن کدام دعا را در ماه مبارک رمضان سفارش کردند ؟
✔ جواب:
امام زمان خواندن 2 دعا را در ماه مبارک رمضان سفارش کردند:
💠 1-دعای اللهم ادخل علی اهل القبور... :
✳ امام زمان (عج) در جریان تشرفی در ماه مبارک رمضان فرمودند:
✳ دعای اللهم ادخل علی اهل القبور السرور. ... را زیاد بخوانید زیرا در حقیقت این دعا برای فرج ماست و استجابت کامل آن در زمان ظهور خواهد بود.
📚 منبع:
کتاب ملاقات با امام زمان ص 286
💠 از دیگر فضایل این دعا این است که شيخ كفعمى در مصباح و بلد الامين و شيخ شهيد در مجموعه خود از حضرت رسول صلى الله عليه و آله نقل كرده اند كه آن حضرت فرمود:
💠هر كه اين دعا را در ماه رمضان بعد از هر نماز واجبى بخواند حق تعالى بيامرزد گناهان او را تا روز قيامت و دعا اين است:
اللَّهُمَّ أَدْخِلْ عَلَى أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ
اللَّهُمَّ أَغْنِ كُلَّ فَقِيرٍ اللَّهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جَائِعٍ
اللَّهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيَانٍ
اللَّهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدِينٍ
اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ
اللَّهُمَّ رُدَّ كُلَّ غَرِيبٍ
اللَّهُمَّ فُكَّ كُلَّ أَسِيرٍ
اللَّهُمَّ أَصْلِحْ كُلَّ فَاسِدٍ مِنْ أُمُورِ الْمُسْلِمِينَ
اللَّهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَرِيضٍ
اللَّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنَا بِغِنَاكَ
اللَّهُمَّ غَيِّرْ سُوءَ حَالِنَا بِحُسْنِ حَالِكَ
اللَّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ وَ أَغْنِنَا مِنَ الْفَقْرِ
إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
✳ 2-دعای افتتاح:
✳امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خطاب به شیعیان نوشتند:
💠 این دعا را در تمام شب های ماه رمضان بخوانید، زیرا فرشته ها به آن گوش می دهند و برای خواننده آن طلب آمرزش می کنند
📚 منبع:
صحیفهٔ مهدیّه، بخش ۵، دعای ۸
💠این دعا دارای مضامین و معانی بلندی است؛ و مخصوصا اطلاعات ارزشمندی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در اختیار ما می گذارد، و نیز تصاویر زیبایی از عالم پس از ظهور ارائه میدهد. چه نیکوست که همراه با خواندن این دعا به ترجمه و معنای آن نیز توجه کنیم.
💠 برای خواندن دعای افتتاح به مفاتیح الجنان اعمال شب های ماه رمضان مراجعه کنید.
ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرج
#دعایِ خیرِ امام
بَکر پسر صالح می گوید:
من دامادی داشتم به امام جواد(ع)نامه ای نوشت و در آن اظهار داشت که پدرم دشمن اهل بیت است و عقیده فاسد دارد،با من هم خیلی بدرفتاری می کند.
سرورم!
نخست از شما میخواهم برایم دعا کنی!ضمناً نظر شما در این باره چیست؟
آیا علیه او افشاگری کنم و عقیده ی فاسد و رفتار زشتِ او را برای دیگران بازگو کنم؟
یا با او مدارا و خوشرفتاری کنم؟
امام جواد(ع)در پاسخ:
مضمون نامه ی تو و آنچه که راجع به پدر خود نوشته بودی فهمیدم،البته به خواستِ خداوند من از دعای خیر تو غفلت نمیکنم اما این را بدان مدارا و خوشرفتاری برایت بهتر از افشاگری و پرده دری ست و نیز بدان با هر سختی،آسانی ست.
شکیبا باش و عاقبتِ نیکو به پرهیزگاران اختصاص دارد.
خداوند تورا در دوستی اهل بیت ثابت قدم بدارد!ما و شما در پناه خداوند هستیم و پروردگار نیز پناهندگان خود را نگهداری می کند.
بکر میگوید:
پس از آن خداوند قلب پدرِ دامادم را چنان دگرگون ساخت که دوستدار اهل بیت شد و به پسرش هم محبت نمود.
#محبت_امام
📚نظرلطف بر دشمنان،ص19
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12
👈 ذِی طُوَیٰ،
مکانی در مکه است که در محدودۀ حرم قرار دارد. در برخی روایات شیعه از آن به عنوان محل زندگی امام زمان(عج) در دوران غیبت و محل ظهور آن حضرت پیش از قیام یاد شده است. بر اساس روایتی حضرت مهدی (عج) پیش از آنکه قیام خود را از کنار کعبه آغاز کند، در این مکان منتظر ۳۱۳ یار خود است.
در فرازی از دعای ندبه به این مکان اشاره شده است.
ای کاش میدانستم که در کجا مسکن گزیدهای؟ و در کدام سرزمین تو را بجویم؟ آیا در کوه رَضْویٰ هستی؟
یا غیر آن یا در ذیطوی؟»
ذی طوی را با توضیح کامل در
کانال موعود بخوانید.👇👇
🍃ألّلهُـــمَّ ؏َـجِّـلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــرج🍃
@Mawud12