28.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📣
به مناسبت هفتمین سالگرد شهید مدافع حرم #شهید_سجاد_زبرجدی
ویدئو یادبود همراه با رونمایی از تصاویری که برای اولین بار منتشر شده است.
#اندیشکده_صانع
کانال شهید سجاد زبرجدی در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1889992988Ca793390ccc
➖⃟•✒️•○━─
─⇆
- ۴۴ سال جریانی بدون رسانهی ملی! ⇆
مسلم است که در هر حکومتی جریان غالب بتواند از حداکثر ابزار اطلاعرسانی استفاده کند. اینکه دیگران را به نحوهی تفکر و جهانبینی خود آشنا کند، به معرفی الگوهای انسانی خود بپردازد و جامعهی طراز خود را در قالب هنرهای نمایشی و مدیا به تصویر بکشد تا بتواند دیگران را نیز اقناع و متمرکز بر رسیدن به هدفها و ساخت تمدن خود نماید.
هرچند کارکرد رسانه در دنیای مدرن و در عرصهی تبلیغات به خوبی تعریف شده است اما مظلومیت جمهوری اسلامی در اینجا نیز رخنمایی میکند. امپراتوری رسانهای که وظیفهاش را به خوبی انجام میدهد و با تمام توان تلاش خود را برای نرسیدن حرفهای نظام معترض به گوش مردم دنیا متمرکز کرده است و به این حد هم اکتفا نکرده بلکه رسانههای فارسی زبان را ایجاد و در مسیر تغییر و انحراف انقلاب اسلامی میکوشد. نرمالیزیشن گزارهای است که از آن زیاد یاد میکنند.
اما رسانهی ملی، سینما، تئاتر و موسیقی چقدر از ظرفیت خود برای تحقق اهداف انقلاب و آرمان امام شهدا استفاده کرده است؟
هرچند امام جامعه بارها و بارها از رؤسای صدا و سیما تقاضا کرده و امر کرده و هرچند اکثریت مردم مطالبهی برنامههای هویتی و ملی را نمودهاند، اما عمدتاً به صورت خنثی حرکت کرده است، اگر نگوییم خلاف جهت!
یعنی اقلیتی رسانه و هنر این ملت را قبضه کرده و در جهت استعمارگران پیر و جوان برنامهسازی میکنند!
اینکه هیچ کاری نکنند هم در همان مسیر است پرسش این است که چقدر بایستی این وضعیت را تحمل نمود؟
آیا باید نگریست و منفعل بود؟
پاسخ مسئولان ناظر بر رسانهی ملی در مورد این وضعیت چیست؟
آیا به بیچارگی رسیدهاند یا توجیه مناسبی دارند؟
ادامـه دارد...
⇆⤷@MaysamAzarbakhsh
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
🔸›┊﷽؛
🔸›┊زنان جنگجو یا زنان ننگجو؟!
اسلام نظر خاص بر شما بانوان دارد. اسلام در وقتی که ظهور کرد در جزیرهی العرب، بانوان حیثیت خودشان را پیش مردان از دست داده بودند؛ اسلام آنها را سربلند و سرافراز کرد، اسلام آنها را با مردان مساوی کرد. عنایتی که اسلام به بانوان دارد بیشتر از عنایتی است که بر مردان دارد. مردان بر ملتها حق دارند و زنها حق بیشتر دارند. زنها مردان شجاع را در دامن خود بزرگ میکنند. قرآن کریم انسانساز است، و زنها نیز انسانساز.
وظیفهی زنها انسانسازی است. اگر ژنهای انسانساز از ملتها گرفته بشود، ملتها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد، شکست خواهند خورد، منحط خواهند شد. زنها هستند که ملتها را تقویت میکنند، شجاع میکنند. بانوان از صدر اسلام - در صدر اسلام - با مردان در جنگها هم شرکت داشتهاند. مقام زن مقام والاست؛ عالی رتبه هستند. بانوان در اسلام بلندپایه هستند. ما میبینیم و دیدیم که زنها، بانوان محترمات همدوش مردان بلکه جلو مردان در صفِ قتال ایستادند. بچههای خودشان را از دست دادند، جوانان خودشان را از دست دادند، و شجاعانه مقاومت کردند. ما میخواهیم زن به مقام والای انسانیت خودش باشد نه مَلعَبه باشد؛ نه ملعبه در دست مردها باشد، در دست اراذل باشد.
زن باید در سرنوشت خودش دخالت داشته باشد. زنها در جمهوری اسلام رای باید بدهند. همان طوری که مردان حق رای دارند زنها حق رای دارند. زنها را در این دورههای اخیر منحط کردند. از خیانتهای بزرگی که به ملت ما شد این بود که نیروی انسانی ما را از دست گرفتند؛ نیروی جوانان ما را به عقب راندند، نیروی بانوان ما را به عقب راندند، بانوان ما را منحط کردند؛ خیانت کردند بر ملت ما. بانوان ما را ملعبه کردند؛ بانوان ما را مثل عروسکها کردند.
بانوان ما جنگجو بودند، اینها خواستند ننگجو باشند!
و خدا نخواست. اینها اهانت به مقام زن کردند. اینها میخواستند زن را مثل شیء، مثل یک چیز، مثل یک متاع به این دست و آن دست بگذرانند. اسلام زن را مثل مرد در همه شئون - در همهی شئون - همان طوری که مرد در همه شئون دخالت دارد زن هم دخالت دارد. همان طوری که مرد باید از فساد اجتناب کند، زن هم باید از فساد اجتناب کند. زنها نباید ملعبه دست جوانهای هرزه بشوند. زنها نباید مقام خودشان را منحط کنند و خدای ناخواسته بَزَک کرده بیرون بیایند و در انظار مردم فاسد قرار بگیرند. زنها باید انسان باشند. زنها باید تقوا داشته باشند. زنها مقام کرامت دارند. زنها اختیار دارند؛ همانطوری که مردها اختیار دارند.
خداوند شما را با کرامت خلق کرده است، آزاد خلق کرده است. خداوند همان طوری که قوانینی برای محدودیت مردها در حدود اینکه فساد بر آنها راه نیابد دارد، در زنها هم دارد. همه برای صلاح شماست. همهی قوانین اسلامی برای صلاح جامعه است. آنها که زنها را میخواهند ملعبهی مردان و ملعبهی جوانهای فاسد قرار بدهند خیانتکارند. زنها نباید گول بخورند؛ زنها گمان نکنند که این مقام زن است که باید بزک کرده بیرون برود با سرِ باز و لخت! این مقام زن نیست؛ این عروسکبازی است نه زن. زن باید شجاع باشد؛ زن باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت بکند. زن آدمساز است؛ زن مربی انسان است.
🔸›┊امام خمینی-ره- ۱۳اسفند۱۳۵۷.
🔸›┊#اندیشکده_صانع
🔸›┊#انسان_سازی
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
•➖⃟⊑#توئیتمن
•➖⃟⊑#میثـمآذربـخش
⫸انسان نوین، دانش نوین ایجاد میکند؛
دانش نوین، اسباب نوین ایجاد میکند؛
و اسباب نوین، سؤالات و پاسخهای نوین ایجاد میکند.
انقلاب صنعتی نیاز اساسی در شتابگیری تمدن نوین است.
#اندیشکده_صانع
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
⸀@MaysamAzarbakhsh ˼
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❁۪۪
.𝆹𝅥݊ ּ𝆭⭒❁۪۪ وَمَاأَرْسَلْنَاكَإِلارَحْمَةًلِلْعَالَمِينَ
مُحمدرَحمتللعالمیناست
رسولآسِمانیبَرزَمیناست
ـٖٖـٖٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖٖ
وجود مبارك آن حضرت با كلّ نظام آفرینش معامله قرآن میكرد؛ همانطور كه قرآن را نمیشود بیوضو دست زد، سراسر جهان خلقت را كه همه فعل خداست، آیه خداست آثار خداست، #صنع خداست، بیوضو دست نمیزد.
خب چنین موجودی دیگر هرگز حرف بد نمیزند، خیال باطل نمیكند، آبروی همه را حفظ میكند، غیبت كسی را نمیكند، هرگز دروغ نمیگوید هرگز طمع نمیكند، چون میگوید همانطور كه قرآن كلام خداست، آسمان و زمین هم فعل خداست و همانطور كه كلام خدا محترم است و نباید بی وضو به آن دست زد، آب را كه آدم میخورد فعل خداست هوا را كه استنشاق میكند فعل خداست، خب چرا این فعل را من بیوضو دست بزنم؟! آن وقت این می شود مدینه فاضله.
آیتالله جوادی آملی.
ـٖٖـٖٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖـٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖٖٖـٖٖٖٖـٖٖٖـٖٖـٖـٖٖٖ
خُجستِـهمـیـــــلاٰدِشُـكـوهمَنـدپَیٰآمبَرِأڪــرَم
واِمامصَــادقعَلیهاَلسلام، بَـرهَمـگانمـُـبــــٰـارَكباد
╲\╭┓
╭🌺🌿
┗╯\╲
﷽
╭┈─────「༄#توییت」
╰┈➤༄سید محمدمهدی میرباقری
⫸هنوز هم وقتی احیاناً صحبت از نسبت دین و صنعت میکنیم، عدهای میگویند یعنی نظر شما این است که
هواپیما حرام است یا از برق استفاده نکنیم؟! این حرفها به این دلیل است که توجه نمیکنند که مسئلهٔ ما مسئلهٔ انقلاب صنعتی است نه محصولاتش.
⫸البته باز هم باید جلوتر برویم و بگوییم: مسئلهٔ ما حتی انقلاب علمی و صنعتی هم نیست، بلکه مسئلهٔ ما مسئلهٔ حکمرانی مادی بر جهان است که دارد از طریق انقلاب علمی و صنعتی اتفاق میافتد.
⫸روشن است که اگر به قلههای علم مدرن نرسیم، حتماً دولت اسلامی شکل نخواهد گرفت و اگر هم برسیم و
همین مسیر را ادامه بدهیم، باز هم آوردهای برای ما
ندارد؛ باید بتوانیم تحولی در مسیر علم ایجاد کنیم تا اندیشه در چهارچوبههای جدید شکل بگیرد و منتهی به دانش اسلامی و تمدن اسلامی بشود.
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
⸀@MaysamAzarbakhsh ˼
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
𒀭࣪يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
┇- جلسه ۵۴ نظام معترض:
┇- ایمان اقتدارآفرین.
┇- ایمان اقتدارآفرین چیست؟
┇- علوم اقتدارآفرین چیست؟
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
مشاهده ویدئو کامل در کانال یوتیوب نظام معترض:
@maysamazarbakhsh
𖤜✎ ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
𖤜✎ ᤩ !درد دلهایی که شنیده نشد
𖤜✎ ᤩ #قسمتاول
انقلاب صنعتی به عنوان مادر انقلاب های بعد از خود شناخته میشود. انقلابی که به نظر عمده صاحبنظران سبب تسخیر دنیا، استعمار و استثمار مردم قارههای دیگر توسط اروپاییها شد. انقلابی که اروپا و بعدها آمریکا را تبدیل به کارگاه عمومی تولید و صادرات کالا نمود.
البته که از پیامدهای اجتماعی آن آگاهیم اما هدف این یاداشت بررسی زیرساخت اصلی اروپا در این حرکت رو به جلو است.
با بررسی عمیق متون این حوزه متوجه میشویم که ایجاد و تقویت خطوط حمل و نقل ریلی (راه آهن) نقش اصلی را به عهده داشته است.از تولید آهن و فولاد با روشهای نوین گرفته تا اختراع ماشین بخار با محوریت ایجاد و تقویت خطوط ریلی بوده است و این زیرساخت با رویکرد توسعه کشور و تقویت منافع ملی همچون حمل و نقل کالا در اروپا گسترش یافت.
در ایران قبل انقلاب و دوران رضاخان نیز خطوط ریلی ایجاد شد. ایجاد راهآهن سراسری شمالجنوب. اما نه با نگاه به منافع ملی، رفاه مردم و امنیت جادهای! بلکه با رویکرد سیاسی و تقویت جبهه میان بریتانیا و روس!
بهعنوان نمونه در کتاب تاریخ بیست ساله ایران آمده است:
«احمدشاه در پاسخ به پیشنهاد انگلیسیها برای مذاکره در مورد ساخت راهآهن گفت: راهآهنی که به صلاح و صرفهی ایران است، راهآهنی است که از دزداب (زاهدان) شروع میشود و مسیر آن به اصفهان و تهران باشد و از آنجا به اراک و کرمانشاه متصل شود، یعنی از شرق به غرب ایران... و این راه برای ملت ایران نهایت صرفه را از لحاظ تجارت خواهد داشت، ولی راهآهن عراق به منجر خزر فقط جنبه نظامی و سوقالجیشی دارد و من نمیتوانم پول ملت را گرفته یا از کشورهای خارج وام گرفته و صرف راهآهنی که فقط جنبه نظامی دارد نمایم».
اما رضاشاه ساخت راهآهن جنوب غرب به شمال را مطابق با درخواست انگلیسیها در دستور کار قرار داد و این در حالی بود که همان طور که گفته شد کارشناسان وقت بر سودمندی راهآهن شرق به غرب از نظر تجاری و همچنین از جنبه نظامی تأکید داشتند.
پس دو رویکرد عمده در ایجاد چنین زیرساختهایی وجود دارد: اول ملاحظات سیاسی و روابط دوستانه و دوم توجه به منافع ملی، توسعه تجارت و پیشرفت کشور.[1]
۱. گزارش نظارتی ارزیابی وضعیت زیرساختهای حمل ونقل ریلی کشور-مرکز پژوهشهای مجلس ۱۴۰۲/۲/۲۴
𖤜✎ ᤩ #اندیشکده_صانع
𖤜✎ ᤩ #نظام_معترض
𖤜✎ ᤩ @MaysamAzarbakhsh
𖤜✎ ᤩ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
𖤜✎ ᤩ !درد دلهایی که شنیده نشد
𖤜✎ ᤩ #قسمتدوم
اما در ایران پس از انقلاب اسلامی و تاکنون چگونه گذشته است؟
زیرساختهای حمل و نقل ریلی کشور با درنظر گرفتن سازههای فنی متعدد اعم از تونل،پل، ترانشه و غیره به بیش از 22 هزارکیلومتر رسیده است و یکی از مهم ترین زیرساختهای حمل و نقل کشور به شمار میرود.[۱] این آمار موقعی جالب توجه است که بدانیم در دوران ۵۷ ساله حکومت پهلوی تنها ۴۵۰۰ کیلومتر راهآهن آن هم با اولویت کاربری نظامی ساخته شد.
اما همچنان رویکرد ملاحظات سیاسی و روابط دوستانه بر رویکرد پیشرفت کشور و منافع ملی غلبه دارد! دو رویکردی که امام جامعه مسئولین را از آن آگاه و هشدارهای لازم را داده بودند.[۲] چرا که در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس در اردیبهشت ماه 1402 چنین آمده است:
«طرحهای اجرایی این حوزه براساس رشد اقتصادی، میزان بارپسند، ملاحظات آمایش سرزمین و اولویتهای ترانزیتی کشور تهیه نمیشود.... عملکرد این زیرساخت قابل قبول نبوده و حتی مدل مصوب و عملیاتی و سند بالادستی دراین خصوص وجود ندارد». سندی که امام جامعه از دولت و مجلس و فعالین اقتصادی وقت نیز پیگیری نموده است «در مورد صنعت چه میخواهیم بکنیم؟ آن سند کلی که نشان بدهد ما راهبردمان در مورد صنعت چیست آن سند کجاست؟ چنین سندی نداریم».[۳]
در این گزارش همچنین از عقب ماندگی 660 کیلومتری در بهسازی (83 درصد) و 180 کیلومتری در بازسازی (60 درصد) خطوط شبکه ریلی یاد شده است که به تکالیف انباشته اضافه شده است. عدم اقدام به موقع در سنوات گذشته از دلایل عمده این مهم است.
خون دلی که امام جامعه برای بازشدن مسیر پیشرفت کشور و صنعتی شدن آن با محوریت توسعه خطوط ریلی خورد کار را به جایی رساند که در آبان ماه ۱۴۰۱ و در دیدار با دانش آموزان بیان مینماید:
«ما یک معبرِ ترانزیتِ بسیار پیشرفته و خوبی میتوانیم در دنیا باشیم، البته احتیاج دارد به خطوط راهآهن، خطوط ریلی با جاده نمیشود.....اما این درد دل رو با شما جوانها باید بکنیم که مکرّر در دولتهای مختلف راجع به خطوط ریلی من تاکید کردهام».[۴]
عدم مسئولیتپذیری، پاسخگو نبودن در برابر مسئولیتها، رویکردهای سیاسی و ملاحظات دوستانه کار را به شیوهای جلو بردهاست که امام جامعه از درد و دل سخن میگوید:
«آری ما از شر رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم لکن از شرّ تربیتیافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت! اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی که با هیچ منطقی خلع سلاح میشوند».[۵]
۱. دیدار مسئولان وزارت راه و ترابری با رهبر انقلاب، ۱۳۷۵/۱۰/۴.
۲. گزارش نظارتی ارزیابی وضعیت زیرساختهای حمل ونقل ریلی کشور-مرکز پژوهشهای مجلس ۱۴۰۲/۲/۲۴
۳. بیانات در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب، ۱۴۰۱/۳/۴.
۴. بیانات در دیدار دانش آموزان با رهبر انقلاب، ۱۴۰۱/۸/۱۱.
۵. سخنرانی امام خمینی (ره)، ۱۳۶۰/۱۰/۷.
𖤜✎ ᤩ #اندیشکده_صانع
𖤜✎ ᤩ #نظام_معترض
𖤜✎ ᤩ @MaysamAzarbakhsh
نظام معترض|| میثم آذربخش
🔷 𝖫𝖨𝖵𝖤┅┅┄ ⤸ يامُسَبِّبَالاَسْبابِ ⤸ و جاسوسی که غرق شد! ⤸ ویدئو 𝗹𝗶𝘃𝗲 دکتر میثم آذربخش. ⤸ تاریخ: ۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
𒀭࣪يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
🔘 طوفان الاقصی در نقطهی جوش جنگ سرد جدید!
@maysamazarbakhsh
نظام معترض|| میثم آذربخش
🔷 𝖫𝖨𝖵𝖤┅┅┄ ⤸ کاور: ⤸ رهبران فاسد و ملت در حال افول. ⤸ ویدئو 𝗹𝗶𝘃𝗲 دکتر میثم آذربخش. ⤸ تاریخ: ۱۴۰۲/۴/
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
𒀭࣪يامُسَبِّبَالاَسْبابِ
🔘 رهبران فاسد و ملت در حال افول!
@maysamazarbakhsh