✅ عالم ربّانی، حکیم الهی، نابغه ی جهانی،
دانشمند کم نظیر، کوه ایمان، نادره ی دوران،
فخر زمین و زمان، افتخار طبرستان، اعتبار ایران، مرد میدان، الهی گوی کوی جانان، شکوه اسلام و شیعه، جامع معقول و منقول،
فقیه، مفسّر، متکلّم، حکیم، فیلسوف، عارف، منجّم، ریاضی دان، طبیب، شاعر و ادیب فارسی و عربی، نویسنده چیره دست و زیبانویس، خوشنویس ماهر، صاحب آثار روشنگر و نورانی و کتب و رسالات مبارک و ملکوتی،
آخرین ذخایر ملایان کتابی و عالمان مکتبی،
غوّاص قهّار علوم ظاهری و باطنی و غریبه،
جامع تدریس و تحقیق و تصحیح و تالیف،
جمال السالکین، بقیه السلف الصالحین،
جامع علم و عمل و سلوک نظری و عملی، مفسّر ظاهر و باطن قرآن، شارح کبیر ابن عربی و ملاصدرا، انسان شناس قَدَر (معرفت نفس)، مسلّط بر علوم غریبه و تسخیر شیاطین و اجنّه،
فقیر الی الله، شیفته آل الله، ناصح خلق الله،
وارسته از دنیا و ماسوا، آراسته به شهود خدا،
کاشف عالم معنا، عرش نشین خلوت گزین، سورنشین کوی آه، سحرنشین شکسته دل، غزل خوان کعبه دل، بیدار دل همیشه بیتاب،
صائم دایم رجب و شعبان و رمضان،
اقیانوس آرام و عمیق توحید و توحّد، جلیس غار حرای ایرا، سالک ساکن ملکوت، سائر مجذوب محبوب، واجد مقام عندیّت، مبتهج به لذات روحانی، صاحب مکاشفات سبحانی، منوّر به اربعینیات کلیمی، مستقیم بر ریاضات عرفانی، زاده ی عشق الهی، مست می ازلی، سوخته ی وصال الهی، شوریده ی شراب طهور قرآنی، گوهر شیدای عرشی،
عبد معتوق لاهوتی، عارف عاشق فانی،
علامه ی ذوالفنون، مصباح الهدایه،
فلک الافلاک، نجم الدین، ابوالفضائل، راحل رستگار، آیت الله حسن #حسن_زاده آملی
🌹🌹🌹
مصباحیه ...
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 🔴 بخش دوم 🔵 عرفان در خانواده ✅ یک بار منزلشان بودم صبیه( دختر) ایشان زنگ زد. آنقدر شی
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔴 بخش سوم
✅ عجیب است که ما طلبهایم و هویت طلبگی ما به کار علمی است که باید یاد بگیریم و سؤالات مردم را پاسخ دهیم. اما عجیب این است که بعضیها میگویند این کار فضل است. بعضیها وقتی وارد کار روحی میشوند، درس و بحث را جدی نمیگیرند. برخی میگویند: طلبگی یعنی درس خواندن؛ این معنویات چیست؟! همین که قَدری اخلاص و تقوا دارید، کافی است! معنویات چیست که هشتدَه ساعت برای آن وقت میگذارید؟ چرا اینقدر برای این کار وقت میگذارید؟ باید کار علمی کرد و مردم به این احتیاج دارند. نوع توصیههای هر دو دسته را دیدهایم و میگویند همین تقوای مختصر کافی است. اما الگوی ما که امام معصوم است، اینگونه نیست، بلکه در او همه چیز هست. از حوزههای علمیه، شما اوج نمیخواهید؟ محصول نهایی نمیخواهید؟
🔵 هم تحصیل هم تهذیب
✅ هویت حوزه علمیه به دو چیز است: ۱. تحصیل، ۲. تهذیب. و این دو با هم است. کسانی که در حوزه میآیند، اگر درس نخوانند، احساس پوچی میکنند و با خود میگویند در حوزه وِلمُعطّلم! و اگر کار روحی نکنند، احساس تناقض میکنند. چون آن چیزی را که میخوانند، میگوید: خدا هست و پیغمبر هست و خودشکنی هست. اگر اینها را اجرا نکنند، دچار تناقض میشوند. اگر دنبال علم نروند، احساس پوچی میکنند؛ اگر کار روحی نکنند، دچار تناقض میشوند. در حوزه هم تحصیل و هم تهذیب پایۀ کار است.
✅ اما در سنتهای آموزشی دیگر (معمولاً) کاری به تهذیب ندارند و (بر این نظرند که) فقط آموزش باشد، خوب است. بندهخدایی در دانشگاه، عرفان میگفت و واقعاً هم خوب میگفت؛ اصطلاحات را میگفت و توضیح میداد، اما شب هم میرفت در کار خلاف (اخلاق)! یعنی علاوه بر اینکه عرفان میگفت گناه هم میکرد. احساس تناقض هم نمیکرد؛ چون علم عرفان را خوب درس میداد. چون آن سنت آموزشی به گونهای است که لزومی ندارد عامل باشید، بلکه باید دقیق بگویید. اما در حوزه علمیه، اگر کسی اینها را بگوید و عمل مخالف آن داشته باشد، او عالِمِ به آن علم به حساب نمیآید. این ریشه در سنت حوزه دارد که آن هم ریشه در شریعت دارد. این چگونه جمع میشود که هم به قله تحصیل برسیم و هم به قله طهارت؟
🔵 نسل معنوی
✅ مرحوم قاضی و علامه از هر دو جهت (تحصیل و تهذیب) در قله بودند. آنها از نظر علمی چه کم داشتند؟ ایشان سرآمد همه بود. علامه طباطبایی به لحاظ عرفان عجیب بودند، اما در مسائل علمی خودشان را پنهان میکردند. ایشان از نظر روحی خیلی قوی و در قله بودند. نسل معنوی حوزه را علامه طباطبایی پرورش داد. کسانی از بزرگان که ما میشناسیم، از نسل علامه طباطباییاند. ایشان کار خودش را کرد و کسی هم متوجه نشد. هم در معنویت و هم در علم در قله بودند. این چیزی است که ما در کار این بزرگان میدیدیم.
🔵 ره چنان رو که رهروان رفتند
✅ حضرت استاد علامه حسن زاده آملی رحمتاللهعلیه یک بیانی داشتند که راه را نشان میدهد. این تجربه ایشان بود و عملاً هم در خودشان پیاده شد: «رَه چنان رو که رهروان رفتند». مرحوم قاضی مگر چه کار کرد؟ از همین دروس حوزوی شروع کرد و در فقه و اصول مجتهد شد. ایشان در فلسفه و عرفان هم مجتهد بودند. نباید این راه را تعطیل کرد و منحصر در آن نکرد، بلکه در کنارش راه دیگر هم باید رفت. حضرت استاد میگفت: «حَسَن ضَرَبَ ضَرَبَا صرف کرد و از «کُنْتُ کَنْزًا مَخْفیا» سر در آورد»! ایشان همین روال را طی کردند و به آنجا رسیدند. چرا نمیشود رسید؟
🔵 الْعِلمُ إمامُ الْعَمَلِ
✅ ایشان میفرمود: چرا میگویید درس نخوانید؟ بلکه باید درس خواند. اگر بخواهی کار معنوی کنی، خدا را نشناسی، چگونه میخواهی کار معنوی کنی؟ باید انسان کامل را شناخت. اگر خدا را بشناسی، نوع تعامل و ذکر گفتنت فرق میکند؛ نوعِ مراقبهات فرق میکند؛ نوعِ برخوردت با خدا فرق میکند. اوّلْ باید دانست. «اَلْعِلمُ إمامُ الْعَمَلِ»؛ (علم پیشوای عمل است). ایشان میفرمود: «ره چنان رو که رهروان رفتند». مرحوم قاضی رَه چنان رفت. گفتهاند که مرحوم قاضی فرموده است که علم مانع است؛ منظور این است که اگر در این علم بمانی مانع است، ولی اگر علم بیاموزی راه را باز میکند و چشم و گوشتان را باز میکند. شما یک دوره حقایق و معارف و سنت معقول را بخوانید، بعد مشاهده میکنید که نگاهتان به خیلی از امور عوض میشود. چرا میگویند این بد است؟
🔵 عبادتِ بیمعرفت، خَرواری به خَردلی
✅ حضرت استاد میفرمودند: «الهی، عبادتِ بیمعرفت، خَرواری به خَردلی». بخوانید و در کنارش کار معنوی هم داشته باشید. بزرگان این کار را کردند و رفتند و شد، شما هم بروید، میشود.
🔰 مراسم اربعین در روستای ایرا
حضور شاگردان در مراسم اربعین و بر سر مزار استادشان حضرت علامه ذوالفنون آیت الله حسن زاده آملی
اساتید محترم آقایان احمدیراد، رمضانی، ضیایی، یزدانپناه.
👇👇👇👇
همه این عنوانها برای خودت، یک آبگوشت بده ما بخوریم!
در ایام مجردیام، اکثر ایام هفته منزل علامه حسن زاده آملی میرفتم و ارتباط بسیار گرمی برقرار بود و چون در چند روزنامه و مجله مسوولیت صفحه داشتم، اغلب با ایشان مصاحبه مینمودم و یا از مطالب کتابهای ایشان استفاده میکردم و همیشه برای درج عنوان، مشکلِ انتخاب داشتم، گاه از حضرت آیت الله حسن زاده آملی، گاه علامه، گاه استاد ذوالفنون، گاه حکیم متأله، گاه فیلسوف فرزانه، گاه ریاضیدان برجسته و.... استفاده میکردم.
یک بار که در محضرشان بودم، خدمتشان عرض کردم:
آقاجان! من هر هفته چندین بار از مطالب شما استفاده میکنم و هربار نمیدانم چه عنوانی بهتر است، به کار گیرم، من که با شما رابطه خبرنگار ندارم، شما پدر معنویِ من هستید و این مطلب هم پیش خودم امانت میماند، شما بفرمایید از کدام عنوان بیشتر استفاده کنم و شما هم رضایت بهتر و بیشتری خواهید داشت؟
ایشان تبسمی فرمودند و دستم را در دستش گرفتند و محکم فشردند و فرمودند:
آقاجانم! ممنونم از این ابراز محبت شما، ولی بیا یک معاملهای بکنیم با هم. همه عنوانهایی که گفتی مال خودت، شما هم به مادرت بگو یک شام آبگوشت بار بگذارد و من مهمانتان!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
کانال تلگرامی علامه دهر، نقل خاطره از آقای رضا حمیدی، ۱۴۰۰/۸/۱۴.
http://t.me/sireyefarzanegan
با توجهِ تامِّ الی الله میتوان به محضر خلیفه الله مشرّف شد!
علامه حسنزاده آملی نقل میکردند:
مرحوم آیت الله سید محمد حسن الهی طباطبایی- برادر علامه طباطبایی- یک روز به من فرمودند:
من از طریق علم جَفر و اعداد، سؤالی نوشتم و آن این که چطور میشود خدمت امام زمان(عج) شرفیاب شوم. این جواب آمد که به توجه تامِ الیالله!
پاسخ هم منطقی بود، زیرا تا آدمی به الله توجه نداشته باشد، نمیتواند به محضر خلیفه الله شرفیاب شود!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبرگزاری ایکنا، گفتگو با استاد قادر فاضلی، ۱۴۰۰/۷/۲۲.
http://t.me/sireyefarzanegan
قرآن را گشودند و فرمودند: آیه یازده!
روز سه شنبه آخر ماه مرداد ۱۳۶۸ ه- ش
مطابق نوزدهم محرّم ۱۴۰۹ ه- ق، در عالم رؤيا به حضور شريف آية الله حاج شيخ ميرزا محمد باقر آشتيانى(قدّس سرّه) تشرّف حاصل كردم. دامنش را گرفتم و او را به پدر و جدّش قسم دادم و گفتم:
چيزى به من مرحمت بفرماييد!
قرآن را گشودند و فرمودند:
«آيه يازده».
من همين كه اسم يازده را شنيدم، گفتم:
قربانش بروم (زيرا كه يازده، روح هو است).
غرض اين كه فرمودند:
آيه يازدهم سوره يونس: دَعْواهُمْ فِيها سُبْحانَكَ اللَّهُمَّ وَ تَحِيَّتُهُمْ فِيها سَلامٌ وَ آخِرُ دَعْواهُمْ أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
هزار و یک کلمه، کلمه ۴۹۸، حسن حسن زاده آملی، نشر بوستان کتاب.
http://t.me/sireyefarzanegan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کودکان زود رنگ میگیرند،
🔹اهتمام و توجه و نظر بسیار دقیق باید پدر و مادر و مربیان اطفال نسبت به اطفال داشته باشند .
🔸این نهال فرزند ،خیلی تربیت میخواهد.
🔹حضرت سیدالساجدین، امام زین العابدین فرمود : بار خدایا مرا در فرزندانم حفظ بفرما.
صوتی از علامه حسن زاده...
🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸قرآن و عرفان و بُرهان از هم جدایی ندارند.
🔹دین، متنِ علم است. حقیقتِ علم است.
🔸علم، زبانِ قرآن است. بیانِ قرآن است.
🔹دار، دارِ علم است. دین، دینِ علم است.
🔸آنچه را که انبیاء آوردند همه رمز است باید به آن سرّ فرمایشات شان رسید.
صوتی از علامه حسن زاده ...
🌸🌸🌸🌸🌸
🔺️دیدار اعضای ستاد بزرگداشت علامه محمد تقی مصباح یزدی با آیت الله العظمی علوی گرگانی
🔹️اعضای ستاد بزرگداشت آیت الله محمد تقی مصباح یزدی شامگاه پنج شنبه سیزدهم آبان ماه جهت تشریح فعالیتهای این ستاد، با آیت الله العظمی علوی گرگانی دیدار کردند.
🔸️در ابتدای این دیدار، گزارشی از فعالیتهای ستاد بزرگداشت و اقدامات صورت گرفته برای پاسداشت سالگرد ارتحال این عالم بصیر ارائه شد.
🔹️آیت الله العظمی علوی گرگانی ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سخنان خود را با خاطرهای از آیت الله مصباح یزدی آغاز نمودند و فرمودند: آشنایی من با ایشان به اوایل ورود به قم و حضور در مدرسه علمیه خان برمیگردد، که ایشان در آن زمان به دنبال حجره برای تحصیل بودند و بنده برای مدتی ایشان را به حجره خودم دعوت کردم و میهمان بنده بودند و این برای من افتخاری است که مدتی در خدمت ایشان بودم.
🔸️آیت الله مصباح یزدی خدمات گسترده ای داشتند. تربیت شاگردان و تأسیس مؤسسه امام خمینی و همچنین تألیفات گسترده ایشان بخشی از این خدمات بود. الحمدالله این خدمات ذخیره الهی برای مردم و دین شده است.
🔹️ایشان بیانی جذاب داشتند و جداً کلام ایشان مؤثر و گیرا بود و واقعاً از نبود ایشان و از اینکه از فیض و علم ایشان بی بهره شدیم، متأثر و متأسف هستیم. ایشان لحظهای آرام نمیگرفتند و شب و روز برای علم دین و آموزش شاگردان بیشتر تلاش میکردند و ای کاش ایشان بیشتر در بین ما بودند تا از برکات و علم ایشان فیض و بهره میبردیم.
🔸️در پایان این دیدار آیت الله العظمی علوی گرگانی، از آیت الله مصباح یزدی به عنوان علامه ذوالفنون یاد کردند و فرمودند: شما به عنوان خانواده ایشان باید به خاطر نسبت داشتن با چنین مردی افتخار کنید. بنده دعاگوی شما هستم و سلام بنده را به خانواده محترم ایشان برسانید.
#بزرگداشت_علامه_مصباح
🌹شهادت مظلومانه شهید سید حسین امامی
♦️پس از نافرجام ماندن ترور کسروی به دست نواب صفوی، امامی پیشنهاد داد تا گروه فدائیان اسلام تشکیل شود و مبارزه علیه کسروی به شکل سازماندهی شده، سامان یابد. همه این پیشنهاد را پذیرفتند و نواب را به عنوان رهبر خود انتخاب کردند.
♦️سید حسین امامی در دادگاه کسروی موفق شد با چاقو او را به قتل رسانده و اولین اعدام انقلابی فدائیان اسلام را به ثمر برساند و حالا بعد از چهار سال، عبدالحسین هژیر، مغز متفکر دستگاه پهلوی، در مقابل آرمان های ملی و اسلامی ملت و به خصوص ملی شدن صنعت نفت مقاومت می کرد.
♦️این بار نیز قرعه به نام سیدحسین امامی افتاد تا این جرثومه فساد را از سر راه ترقی کشور بردارد. شهید امامی بارها به مناسبت های گوناگون به هژیر هشدار داده بود که دست از مبارزه با مردم و اعتقادات دینی و منافع ملی آنها بردارد اما هژیر به هیچ یک از این هشدار اعتنا نکرد.
♦️سرانجام در آبان ماه سال 1328 هجری شمسی، شهید امامی موفق شد با شلیک چند گلوله، او را از پا در آورد.
♦️بعد از دستگيري امامي، وي بلافاصله به اين اقدام اعتراف كرد و گفت چون زنده ماندن هژير را به زيان مملكت ميدانسته، اقدام به ترور او كرده است.دادگاه نظامى، روز 14 آبان، امامى را به اعدام محكوم كرد و او حتى تجديدنظر هم نخواست و در پايين پرونده خود نوشت: «من آماده كشته شدن بوده و در انتظار شهادتم.»
♦️با قطعی شدن حکم اعدام امامی، گروه فداييان اسلام تلاش خود را مبني بر آزادي او آغاز کرده و تصميم گرفتند تا در شب اجراي حكم به مأموران حمله كرده و امامی را آزاد كنند.
♦️شب هفدهم آبان ماه، فداييان اسلام براي نجات امامي آماده میشدند که جواني روزنامه بدست وارد اتاق شد و گفت: «حكم به تأخير افتاده است.»فداييان اسلام ناچار آن شب متفرق شدند ولي صبح روز بعد فرياد روزنامه فروشها که می گفتند: «اعدام امامي، اعدام امامي» دلها را لرزاند و اشك حسرت را بر گونه ها جاري کرد.
♦️رژيم كه از تصميم فداييان اسلام مبني بر آزادسازي امامي آگاه شده بود، خبر تأخير اجراي حكم را در جرايد منتشر كرد و از غروب شانزدهم آبان ماه خيابانهاي متصل به میدان سپه (توپخانه) را به علت حفاري بست. اما در ساعت 2 نيمه شب پس از قرائت حكم توسط نماينده دادستان اولين شهيد فداييان اسلام با قلبي مطمئن در راه اسلام به شهادت رسيد.
♦️شهید نواب در رثای او گفت: «امامی! ای شهید عزیزما! ای جگر گوشه زهرا! ای قربانی راه خدا! آسوده بیارام و در باغ رضوان خدا، قدم به آسایش بزن... آری! امامی عزیز، اگر نبود دیگر وظایف ما، همچون تو کلام زیبای خدا را بر فراز چوبه دار تلاوت و همچون تو، آخرین نفس خود را با کلمه دلنشین زنده باد اسلام، فریاد می کردیم!»
🌹پيكر اولین شهید فدائیان اسلام پيش از سحرگاه، توسط عمال رژيم در امامزاده حسن به خاك سپرده شد اما صبح روز بعد با تلاش بسيار، فداييان اسلام پيكر او را به « ابن بابويه» انتقال داده و پس از برگزاري مراسم مذهبي به سوگ عزيزشان نشستند.
🕊شادی روح بلندش صلوات
🌹🌹🌹
📝"کشف دو سال حبس جدید"
♦ امروز در مورد فرزندان #دادستان_کل در اینترنت گشت میزدم. متوجه ماجرای عجیبی شدم. هزینه بیمه پرسنل قوه قضائیه ماهانه چند صد میلیارد است. همگی زیر نظر یک شرکت واسط است که دفترش در خود کاخ دادگستری است و احتمالا سود چند ده میلیاردی ازین واسطه گری میبرد.
♦ اسم شرکت "خدمات بیمه پشتیبان عدالت" است. صاحبان چنین شرکت با چنین رانت عظیم را جستجو کردم. عجیب اینکه خانم #زهره_منتظری دختر دادستان نائب رئیس هیات مدیرهاش است. اینقدر راحت در روز روشن، رانت میلیاردی خانوادگی توزیع کردن خنده دار است.
♦بعد همین #دادستان_کل میخواهد با فساد و رانتهای فامیلی مسئولین در سرتاسر کشور برخورد کند؟ دوربین مخفی است؟
بزرگواران باور بفرمائید سر سفره نشاندن بستگان درجه یک در همه جای دنیا جرم انگاری شده و اسمش #تعارض_منافع است.
♦حالا تشریف ببرید در راستای حمایت از #سوت_زنی زحمت بکشید دو سال حبس دیگر هم برای این کشف جدید ببرید.
♦ پینوشت:
قبلا در مورد اموال #دکتر_افشین که ارزشاش حدود دو هزار میلیارد است و اموراتش از طرف #دادستان_کل به پسرش واگذار شده نوشته بودم. هرچقدر روی نت جستجو کنید هیچ توضیح و گزارشی از این املاک وجود ندارد و سرنوشت اموال فروخته شده معلوم نیست.
اینجا؛
https://t.me/ghabl_enghelab/1917
♦در پیگیری ماجرای #سینا_کمالخانی، منتخب مردم تفرش که بخاطر جعل مدرک از ورود به مجلس بازماند هم از شراکت نامبرده با آن یکی پسر آقای دادستان نوشته بودم و پروژههایی که از قوه قضائیه گرفتهاند و مصداق تعارض منافع است که منجر به شکایت و ۴ سال حبس شد.
اینجا؛
https://t.me/ghabl_enghelab/1867
♦قبلتر هم در مورد حامد واعظ، داماد #دادستان_کل نوشته بودم. با مدرک بی ربط به حوزه نفت (مطالعات دفاعی دانشگاه امام حسین ع) معلوم نیست چجوری عضو هیات مدیره شرکت نفت پاسارگاد (بزرگترین صادرکننده قیر خاورمیانه) شده است.
ایشان هماکنون جزو متهمان ارزی است.
اینجا؛
https://twitter.com/va_ashtari/status/1273505502429929473?s=19
🔴 @ghabl_enghelab
حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی: مسئولان بودجه وزارت کشتی را افزایش و نسبت به استعدادیابی این رشته اقدام شود.
حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان ظهر امروز در دیدار با علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی که در دفتر معظم له برگزار شد، اظهار داشتند: کشتی یکی از ورزش های اصیل اسلامی است و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) با یکدیگر کشتی گرفتند و در تاریخ این موضوع نقل شده است.
معظم له با بیان اینکه ورزش کشتی یک امر باستانی است و قدیمی ترین برنامه در جامعه اسلامی است،افزودند: از فعالیت های خود خسته و دلسرد نشوید و با برنامه ریزی و تلاش خود نسل جوان را آگاه و روشن کنید که کشتی ورزش بدن است و سبب محکم شدن ماهیچه بدن می شود.
مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه با همت بالای خود استعدادیابی کرده و از هیچ تلاشی برای ترویج ورزش کشتی دریغ نکنید،بیان کردند: از فعالیت های خود خسته نشوید و قطعا در کار خود موفق می شوید، اگر در کار خود خدا را در نظر بگیرید خدا نیز به شما کمک می کند.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه ادامه دادند: نباید کشتی باستانی از بین برود، از گذشته در مراسم های ازدواج کشتی انجام می شد و این موضوع نشان می دهد کشتی ریشه اسلامی دارد و مورد توجه بوده است.
حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی خاطرنشان کردند: مسئولان باید بودجه فدراسیون کشتی را افزایش دهند و نسل جوان را به رشته کشتی سوق دهند، در گذشته هنگام ورزش کشتی اشعاری در مدح امیرالمومنین(ع) قرائت می شد و همه حیدر حیدر می گفتند. ١۴٠٠.٨.١٨
📢 انتصاب های پرحاشیه صدای کیهان را هم درآورد
📝 روزنامه کیهان نوشت:
◀️ انتصاب منسوبین و نزدیکان حتی اگر از نظر قانون و شرع مشکل نداشته باشد بیشک هزینه و حوصله دولت و مردم را صرف پاسخگویی به بهانهگیرانی میکند که چیزی برای باختن ندارند.
◀️ انتخاب سریع مدیران ارشد استانها از بین افراد پاک، امین، سفید و خدمتگزار و تمرکز بر ترمیم خرابیها و تعمیر خرابکاریهای لیبرالهای بیخیال، خواست قطعی مردمی است برای رضای خدا و رهایی از چنگال فریبکاران، به دولت و مجلس فعلی رأی دادهاند و از دولتمردان انقلابی، اقدام انقلابی میخواهند.