04_Makarem03-06451037_حقایقی فراتر از عالَم دنیا.mp3
3.89M
چهارم؛
«حقایقی فراتر از عالَم دنیا»
حجتالاسلاموالمسلمین
استاد #مؤیدی
رمضانیه 1401
برگرفته از سلسلهجلسات
شرح دعای مکارمالأخلاق
جلسه سوم | دقیقه ششم
~ 5 دقیقه | 4 مگابایت
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مصباحیه ...
چهارم؛ «حقایقی فراتر از عالَم دنیا» حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی رمضانیه 1401 برگرفته از سلسل
نکاتی از مواعظ استاد #مؤیدی
در ویدیوکلیپ «حقایقی فراتر از عالَم دنیا»
یکم؛
خواب، طبق تعالیم قرآنی مرگ کوچک است. انسان در خواب ـ حتی اگر پریشان و آشفته باشد، ـ از بُعد جسمانی و مُلکی خود جدا شده و به عوالِم دیگر برده میشود؛ چه رسد به رؤیاهای صادق!
دوم؛
خواب، طلیعهای بسیار محدود و سایهمانند از آن عوالِم غیبی است. انسان عوالم پس از دنیا را نمیشناسد؛ چه رسد به پروردگار هستی! از این روست که در نماز همواره خدا را باید تسبیح کرد؛ چون خداوند همواره بسی والاتر از آن است که از به ذهن و قلب میآید.
سوم؛
«دعای مکارمالأخلاق» برنامه جامع تربیتی و سلوکی اهلبیت علیهمالسلام است؛ نهتنها نقصی در آن نیست، بلکه بسیار بالاتر و کاملتر از آن است که به ذهنها خطور کند.
چهارم؛
آدمی از آنجا که در بُعد مُلکی خود گرفتار است، فقط به نیازهای متناسب با آن توجه دارد. در حالی که امام سجاد علیهالسلام در اولین فراز از این دعا، بالاترین ایمان را از خداوند مسئلت مینمایند. چرا که توجه به غیب و ملکوت، راهی برای طلوع ایمان است.
پنجم؛
در کاملترین مراتب ایمان، چشم باطن (حقیقت نوری و وجودی انسان) چنان باز میشود که سرانجام به نور «لاإلهإلاالله الملکالحقالمبین» روشن میگردد.
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| چرا ماه رمضان «ماه خدا» و «ماه اسلام» نامیده شده است؟
🔺️قسمت ششم مجموعه تصویری #صهبای_حضور
💠 شرح دعای ورود به ماه مبارک رمضان
در بیان آیت الله مصباح
#درس_اخلاق
🔻 شب نهم | نهجالبلاغه و مسئلهی عدالت؛
▪️ سوره، فصل نهج البلاغه؛
📌 سوره در نهمین شب ویژه برنامه ماه مبارک رمضان میزبان محسن قنبریان، استاد حوزه و محقق و پژوهشگر دینی است و با موضوع «نهجالبلاغه و مسئلهی عدالت» با او گفتگو خواهد کرد.
آخرین حضور حجت الاسلام قنبریان در سوره به فصل #بنی_امیه باز میگردد. سوره؛ فصل #سقیفه در حالی متوقف شد که در سومین شب این برنامه قرار بود محسن قنبریان، استاد حوزه و محقق و پژوهشگر دینی مهمان برنامه باشد و با او درباره موضوع سقیفه؛ از سبک حکومت تا سبک حکمرانی گفتگو شود.
🗓 پخش: یکشنبه، ۲۱ فروردین، ساعت ۲۲، شبکه چهار
بازپخشها: دوشنبه ۲۲ فروردین ۹ و ۱۵:۳۰
⭕️ برنامه سوره در اینستاگرام، توئیتر و تلگرام حساب کاربری دارد. ویدئوهای سوره به طور منظم در آپارات و کستباکس بارگزاری میشوند. صفحات سوره را دنبال کنید.
@soore_tv4
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹لحظه شهادت سید شهیدان اهل قلم "شهید سید مرتضی آوینی"
⭕️ آوینی را به موزه نفرستیم
🔹 آوینی، با آن منظومهی فکری مستحکم و عمیقش، میتواند سهم بزرگی در سامان دادن به وضعیت متشتت و بهمریختهی فکری و فرهنگی نیروهای انقلاب داشته باشد.
🔸 با این همه، گویا شهید بودنش، او را نیز همانند شهدای دیگر، بیشتر از آنکه رهاتر کند، محدودتر کرده! آنچنانکه ما برای درمان دردهای فکری و فرهنگی و هنری زمانهی خود، به هر دری میزنیم الا در آوینی.
🔹 از همهجا نسخه طلب میکنیم جز از آوینی. چرا؟ چون او برای ما فقط یک «شهید» است. یک #شهید_نازنین. کارکرد یک شهید نازنین، اشک درآوردن است از مریدانش فقط.
🔸 نام آوینی بر سر زبانهاست. عکسش هم ماشاالله همه جا منتشر است. اما پرسش این است که این آوینی نازنین، به چه درد امروز ما میخورد؟ این پرسش، در مورد شهدای دیگر هم مطرح است.
🔹 بزرگترین ظلم به شهید این است که او را در قبر زمانهی خودش دفن کنیم ووقتی هم که به زیارتش میرویم، همهاش چشممان را بدوزیم به تاریخ شهادتش. که یعنی تو مقدس و محترمی، اما در دیروز ماندهای!
🔸 آوینی، آن روز که شهید شد اینقدر مشهور نبود. حالا مشهور است اما محبوس
هم هست گویا. چرا که هیچ گرهی از امروز ما باز نمیکند. یعنی اجازه نمیدهیم که باز کند. همین که ما از او خوشمان میآید و صدای دلبرش را زینت مجالسمان میکنیم کافیست؟
🔹 آوینی، اگر هم شهید نمیشد باید مورد توجه قرار میگرفت. ما به او نیاز داریم. او را نباید با شهادتش به موزه بفرستیم. بیتعارف و مجامله به او محتاجیم.
🔸 در آن عرصاتی که او کوشیده، به حاصل کوشش و دانش و فهمش محتاجیم. به جای مجیز گفتن از او، به فکر و اندیشهی منسجمش مراجعه کنیم. بویژه آنها که اهل عملاند بیشتر به او نیاز دارند.