🔹 علی پورطباطبایی معروف به خیزران و سردبیر سایت محلی قمنیوز که خبرپراکنی او از موارد متعدد دروغ و مطالب غیرواقع بارها خوراک رسانههای تروریستی مانند سعودی اینترنشنال شده است، سرانجام توسط دستگاه قضایی بازداشت شد.
🔹 وی از شروع ماجرای مسمومیتهای مشکوک مدارس #قم، حضور پررنگتری در رسانهها پیدا کرد و اولین کسی بود که سرخط حمله به جریانهای دینی و اتهام زنی به مذهب را به رسانه های ضدانقلاب داد و استناد به مطالبش، وی را به محور «دین هراسی» تبدیل کرد.
🔹 پورطباطبایی در تاریخ ۲۵ بهمن با انتشار یادداشتی از نفیسه مرادی، نخستین اتهامزنی به مذهب در ماجرای مسمومیت را کلید زد که پس یک روز با فرار به جلو و اقرار به اشتباه خود، این یادداشت را حذف کرد.
🔹 وی در نخستین روزهای انتشار پاندومی کرونا نیز بارها تبدیل به منبع ارسال علنی اخبار جهتدار به رسانههای بیگانه شده و به قم هراسی دامن میزد.
🔹 عملکرد مشکوک او طی این چندسال در قم به عنوان خبرنگار جای بررسی ویژه دارد.
🔹 پس از ماموریت ویژه دولت به دو وزارتخانه اطلاعات و کشور برای ورود به این پرونده، مردم انتظار دارند علاوه بر عوامل خارجی احتمالی دخیل در این ماجرا، با عناصر مرتبط و سرخط دهنده به سعودی اینترنشنال، رسانه سلطنتی انگلیس و سازمان منافقین نیز برخورد جدی صورت گیرد.
عمده در مناجات شعبانیه.mp3
144.3K
مهمترین نکتهای که در خواندن مناجات شعبانیه باید رعایت کنیم.
عارف کبیر، استاد مویّدی
#جرعه_عرفانی ۲۰
🌸🌸🌸🌸🌸
از غیرت دینی علامه مصباح تا بی خوابی برای حل مشکلات فکری جوانان
گزارشی از همایش ملی آیت الله مصباح یزدی در مشهد؛
همایش ملی بزرگداشت آیتالله مصباح یزدی با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله رجبی، مدیر حوزه علمیه خراسان و جمعی از اساتید و طلاب در مشهد برگزار شد.
اولین گام پس از طرح برگزاری این همایش، تشکیل ستادی در وجهه ملی و تعیین دبیر اجرایی و علمی بود و کمیته های ۵ گانه نیز در جهت مدیریت و ساماندهی امور مربوطه شکل گرفت؛ برگزاری ۱۴ نشست تخصصی در مراکز علمی حوزوی و دانشگاهی در بازه زمانی ۱۰ روز قبل از برگزاری همایش ملی و تهیه و تدوین ویژه نامه «مصباح ما» از دیگر اقدام هایی بود که در آستانه این همایش ملی صورت پذیرفت و بر غنای آن افزود.
📎 ادامه خبر
🌐https://rasanews.ir/00345N
💠 مجله «مصباح ما» ویژهنامه همایش ملی بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی، در ۱۰۴ صفحه منتشر شد.
💠 با آثار و گفتارهایی از:
حضرات آیات، حجج اسلام و المسلمین آقایان:
تحریری، محمود رجبی، شب زنده دار، اعرافی، مسعودی خمینی، رشاد، میرباقری، خیاط، خسروپناه، علم الهدی، آقاتهرانی، شریفی، پیروزمند، رهدار، محمدی عراقی، برنجکار، ابوطالبی، مجتبی و علی مصباح یزدی، فنایی شکوری، قراملکی، لگنهاوزن، رحیم پور ازغدی و ...
مصباح ما (نهایی).pdf
26.31M
نسخه pdf ویژهنامه《مصباح ما》
ویژهنامه بزرگداشت آیتالله مصباح یزدی رضوان الله تعالی علیه
ماهِ شعبان، فرصتِ اهتمامِ به عبادت
آیت الله مصباح :
💠 تدبيرى كه شرع مقدس انديشيده اين است كه در ايام سال، ايامى را اختصاص داده که آدم بيشتر متوجه خدا و عبادت باشد. ماه شعبان [از این ماه هاست]. البته معنايش اين نيست كه كسب و كارهای دیگر تعطيل شود و فقط مشغول به عبادت شويم؛ [بلکه] اهتمام به عبادتها بايد بيشتر باشد.
۱۳۸۲/۰۷/۰۹
#شعبان
🌸🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از سیر مطالعاتی آثار علامه مصباح یزدی ره
هدایت شده از طه
در پایان مراسم همایش ملی بزرگداشت آیت الله مصباح یزدی، اعلام شد که طبق پیشنهاد شورای شهر مشهد و تصویب فرماندار مشهد، قرار شد خیابانی که از خیابان امام رضا علیه السلام به طرف (فلکه سوم اسفند) میدان ده دی، به نام خیابان علامه مصباح یزدی، نامگذاری شود.
هدایت شده از طه
از امتیازات مرحوم استاد محمد تقی مصباح یزدی، عشق و ارادت به اهلبیت علیهم السلام، نقد آثار دکتر شریعتی و نقد اجتهادی مبانی فلسفی و عرفانی و تصوف است.
هدایت شده از طه
از استاد حجه الاسلام والمسلمین دکتر برنجکار از شاگردان آیت الله مصباح یزدی شنیدم که ایشان نصف یا دو سوم حکمت متعالیه را رد کردند.
هدایت شده از طه
آیت الله مصباح یزدی، از شاگردان برجسته علامه طباطبایی بود.ایشان مانند سایر علما و اساتید قم به مشهد می آمدند و به زیارت امام رضا علیه السلام مشرف می شدند و با اساتید و علمای مشهد نیز دید و بازدید و موانست و مجالست و احیانا بحثهای علمی داشتند.
از جمله اساتید و علمای برجسته مشهد که با استاد مصباح یزدی، رفاقت داشته و ضمن رفاقت، بحثهای علمی نیز ما بین ایشان، رد و بدل می شد، مرحوم آیت الله حاج سید محمود مجتهدی بود.ایشان از رفقای آیت الله مصباح یزدی بود. بالاخص سالهای قبل از انقلاب، با ایشان مراوده و رفت و آمد داشت و ایشان را به منزل خویش دعوت می نمود.آیت الله حاج سید محمود مجتهدی از شاگردان برجسته آیت الله شیخ مجتبی قزوینی بود. سالها نزد آیت الله شیخ مجتبی قزوینی، مبانی فلسفی و عرفانی را همراه با نقد این مبانی، فرا گرفته بود. متون فلسفی اشارات، شرح منظومه، عرشیه، مشاعر، اسفار و... را نزد ایشان فرا گرفته بود همراه با نقد اجتهادی آن. علامه آیت الله حاج شیخ مجتبی قزوینی، مبانی ۱۱گانه فلسفه ملاصدرا را نقد علمی کرده بود و به شاگردان خویش آموزش داده بود.از جمله کسانی که به این مبانی و نقد ایشان، اشراف داشت، آیت الله سید محمود مجتهدی بود.
آیت الله حاج سید محمود مجتهدی، در حوزه علمیه مشهد، تدریس معقول داشت.و تدریس ایشان، تدریس اجتهادی متون فلسفی بود. از متون تدریسی ایشان، اشارات، شرح منظومه، عرشیه (یا مشاعر)، شفا، اسفار، قبسات و... بود. از خود آیت الله حاج سید محمود مجتهدی شنیدم که فرمودند: من بیش از ۳۰سال است که فلسفه تدریس می کنم.(البته همراه با نقد علمی.)
در ملاقاتهای متعدد که بین آیت الله سید محمود مجتهدی و آیت الله مصباح یزدی، (خصوص در قبل از انقلاب)، انجام می گرفت، بحثهای علمی حوزوی متعددی بین ایشان انجام می گرفت. از جمله در موضوع مباحث فلسفه و عرفان.
استاد مجتهدی در نقد مبانی فلسفی و عرفانی و استاد مصباح یزدی در دفاع این مبانی علمی.
استاد مجتهدی، در میان اساتید فلسفه حوزه علمیه قم، از جهت اطلاع و اشراف بر این مبانی، ظاهرا استاد مصباح یزدی را بیشتر قبول داشتند. یکی از دوستان نقل می کرد که یک بار منزل آقای مجتهدی، رفتم دیدم ایشان با آقای مصباح یزدی بحث علمی می کنند و می گفتند ۵ساعت طول کشیده است از ساعت ۷صبح تا ۱۲ظهر. حاج آقای مجتهدی، نقدهای خود را بر فلسفه با ایشان در میان گذاشته و ایشان نیز گوش می داده و احیانا دفاع می کردند و می گفتند در تجدید نظر علمی آقای مصباح یزدی در مبانی فلسفی، تاثیر گذار بوده است و احیانا نقد مبانی فلسفی و عرفانی توسط استاد مصباح یزدی، از این جلسات، نشات گرفته است.
در یکی از جلساتی که استاد مصباح یزدی به مشهد داشتند، آیت الله سید محمود مجتهدی، ایشان را به منزل خود دعوت نموده و به احترام ایشان، برخی از اساتید برجسته و فقهای مشهد را نیز دعوت نمودند. اساتید و فقهای بزرگی مانند آیت الله سید ابراهیم علم الهدی سبزواری، آیت الله شیخ غلامرضا باقری اصفهانی. استاد ابوتراب هدایی نیز در مجلس حضور داشتند. آیت الله سید محمود مجتهدی، این اساتید را به آقای مصباح یزدی معرفی می کنند. می فرمایند: اگر در اصول و دقایق و ظرایف آن، سوال دارید از ایشان بپرسید که در این مباحث، مسلط و کم نظیر هستند. آقای مصباح یزدی، مباحثی در اصول را مطرح و از ایشان سوال و جواب می کنند.و بعد می فرمایند: انصافا مسلط هستند در اصول.
بعد آقای باقری اصفهانی را معرفی می کنند که از اساتید مشهد بوده و در فقه، تبحر خاصی دارند و کم نظیر هستند.به مناسبت بحثهای فقهی مطرح می شود و سوال و جوابهایی توسط اقای مصباح یزدی، انجام می گیرد و پس از آن می گویند که ایشان هم انصافا در فقه، قوی هستند. بعد استاد ابوتراب هدایی را معرفی می کنند که از فضلای به اصطلاح کلاهی و شخصی( غیر مععم) هستند. و اطلاعات خوبی دارند. با ایشان نیز سوال و جواب انجام می گیرد.بعد، از اطلاعات علمی، ایشان نیز لذت می برند.
آقای مجتهدی می فرمایند:
در فلسفه و کلام هم در خدمت هستم. اگر سوالی دارید، پاسخگو هستم.
خلاصه در پایان جلسه، بعد از معارفه آقایان مشهد و سوال و جواب با آنها، آقای مصباح یزدی، ایشان را نخبه معرفی کرده و ضمن آن، می فرمایند:
در قم هم چنین شخصیتهایی، کمتر داریم.
هدایت شده از طه
خدا رحمت کند مرحوم استاد بزرگوار دانشمند محقق حاج شیخ باقر علم الهدی رحمه الله علیه. ایشان از شاگردان برجسته آیت الله حاج سید محمود مجتهدی بود و حدود ۱۴سال از محضر علمی ایشان در مباحث فقهی و اصولی و کلامی و فلسفی و عرفانی ایشان استفاده کرده بود.ایشان غیر از آشنایی با مبانی فلسفی و عرفانی توسط آیت الله مجتهدی، با نقد این مبانی نیز، توسط ایشان آشنا شد.از حاج شیخ باقر علم الهدی شنیدم که آقای مجتهدی، در فلسفه و نقد آن خیلی قوی بود و من در جریان برخی مباحثات و مناظره های علمی ایشان با اساتید فلسفه بودم و اگر اشتباه نکنم فرمودند: شاهد آن مباحثات بودم مانند بحثی که با آقای مصباح یزدی و شیخ یحیی انصاری شیرازی و... داشتند.