شب نیمه شعبان سال 1343 به روایت مرحوم آیتالله مصباح/ روایت اول
🔻سالروز انتشار اولین شماره از نشریه انتقام
شب نیمه شعبان جشن بینظیری در مسجد صاحبالزمان منعقد و وعاظ محترم و مجاهد جناب آقای #مروارید و جناب آقای #محلاتی بیانات ارزندهای در حضور هزاران نفر ایراد و اعتراضهای قانونی ملت ایران را صریحا اعلام داشتند، ولی همچنانکه انتظار میرفت، بلافاصله به وسیله #پلیس جلب و روانه زندان شدند. (اولین شماره از نشریه انتقام، اسناد نهضت اسلامی ایران-نشریه انتقام-ص42)
شب نیمه شعبان سال 1343 به روایت مرحوم آیتالله مصباح/ روایت دوم
🔻سالروز انتشار اولین شماره از نشریه انتقام
🔹شب نیمه شعبان جمعیت انبوهی از روحانیون و بازرگانان و اصناف در مسجد اعظم قم اجتماع کرده، یکی از #وعاظ_روحانی، سخنرانی جالبی ایراد و تأیید جامعه روحانیت را از اهداف عالیه #زعیم_عالیقدر_تشیع، حضرت آیتالله خمینی اعلام داشت.
🔸بعد از سخنرانی صدای شعارهای زنده و کوبنده علیه دستگاه حاکمه و به نفع رهبر خردمند مسلمانان، #حضرت_آیتالله_خمینی مسجد را به لرزه انداخت.
🔹در طی چند روز اخیر تظاهرات پرشور و بیسابقه طلاب و فضلا گاه و بیگاه و بدون اطلاع پلیس و مأموران سازمان در مدرسه فیضیه و مسجد اعظم و صحن مقدس و مسجد امام و احیانا در خیابانها مایه اعجاب و حیرت همگان شده است.(اولین شماره از نشریه انتقام، اسناد نهضت اسلامی ایران-نشریه انتقام-ص42)
📸عکس | صفحه نخست از اولین شماره #نشریه_انتقام
✳️سالگرد انتشار اولین شماره از نشریه انتقام
آیتالله محمدتقی مصباح یزدی که پیش از انتشار نشریه انتقام، از نویسندگان نشریه #بعثت بود، از آذر 1343 تصمیم گرفت به صورت #مستقل نشریهای تحت عنوان #انتقام را با لحنی به مراتب انقلابیتر از نشریه بعثت منتشر کند. در این نشریه، تمامی امور از تهيه مقالات تا چاپ و تكثير و پخش آنها برعهده ایشان بود.
📸در عکس ضمیمه؛ صفحه اول نشریه انتقام را مشاهده میکنید. مرحوم آیتالله مصباح در این شماره اهداف خود را از انتشار این نشریه تشریح مینمایند:
«هدف ما روشن کردن افکار تخدیر شده، بیدار شدن عواطف مذهبی خفته، زنده کردن احساسات سرکوب شده، بیان احکام سیاسی و دفاعی اسلام، رفع شبهات و وساوس شیطانی تنپروران و راحتطلبان، تحکیم پیوندهای مبارزین، تقویت همبستگی تودههای مجاهد و رزمنده، ایجاد وحدت کامل میان نیروهای ملی و مذهبی و بسیج همگان با سلاح ایدئولوژیک ایمان در یک جهاد پیگیر و خستگیناپذیر علیه استعمار و استبداد به سوی یک هدف مقدس یعنی استقلال و حاکمیت ملت شریف ایران در سایه تعالیم حیاتبخش اسلام است.»
🔻برای آشنایی اجمالی با نشریه انتقام بخوانید🔻
نشریه انتقام کاری از آیتالله مصباح یزدی در دوران اخنتاق سیاسی
mesbah-maerefat6.mp3.mp3
9.8M
#صوت
💯🔊 #بشنوید
🔰 ششمین نشست از سلسله نشستهای علمی #مصباح_معرفت؛
📌 با عنوان «تحول علم انسانی اسلامی از نظر تا عمل در کارنامه علامه مصباح»
🎙با ارائه:
دکتر #رمضان_علی_تبار
📅 چهارشنبه ۲۷ اسفندماه ۹۹
🔴آری، این سخن از هاوکینگ پذیرفتنی است که موجودی میتواند (البته به امکان عام) وجود داشته باشد که نیازی به خالق و آفریننده ندارد و این موجود همان "واجبالوجود" است.
💠 یعنی موجودی که وجود برایش ضروری بوده و از آن جداناپذیر است. یا به تعبیر دیگر، موجودی که عدم و نیستی برایش محال است.
❎اما جهان که مقصود اینان همان "جهان مادی" است، به علت ویژگیهایی که عبارتند از: "نقص، محدودیت در ابعاد مکانی و زمانی، ترکیب از اجزا و عناصر، تغییر و تبدّل، امکان عدم و نیستی، نیازمندی که برخاسته از خصوصیات پیشین است و ..." نمیتواند واجبالوجود باشد.
✳️ پس جهان مادی "ممکنالوجود" است و هر ممکنالوجودی به علت و پدیدآورنده نیازمند است. در نتیجه، جهان نمیتواند بدون خالق و آفریننده باشد.
✍️ حجت الاسلام علی قربانی ، دانش پژوه دکترای فلسفه دین
🌐 @meshkatnoor
12 فروردین روز جمهوری اسلامی ایران مبارکباد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امامخمینی(ره):
صبحگاه 12 فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست
من در این روز مبارک، روز امامت امت و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام میکنم
مبارک باد بر شما که با رای قاطع به جمهوری اسلامی، حکومت عدل الهی را اعلام نمودید
مبارک باد بر شما این جمهوری اسلامی...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🇮🇷مردم سالاری در ایران
آیت الله مصباح :
🔸️مردم ما در تعیین سرنوشت خودشان، انتخابات ۱۲ فروردین سال ۱۳۵۸ بود که درباره اصل تاسیس «جمهوری اسلامی» #همه_پرسی انجام گرفت. هنوز فراموش نکرده ایم که در آن زمان، مردم با حضوری پرشور پای صندوقها با اکثریت قاطع ۹۸/۲ درصد رای دادند که مایلند نظام حاکم بر جامعه آن ها «جمهوری اسلامی» باشد؛ یعنی خواستار حکومت اسلام در این کشور شدند. آیا این نشانه وجود "دموکراسی" و "مردمسالاری" در این کشور نیست؟
۱۳۸۲/۰۳/۰۸
💻 @mesbahieh
🔰 رفراندوم برای مشروعیت نبود!
آیت الله مصباح :
🔸️امام خمینی (ره) احتیاج نداشت که کسی به او رای دهد؛ اما دنیا این امر را نمی پذیرفت و برای اینکه دیگر کشورها و سازمانها بپذیرند؛ لذا ما برای مشروعیت خودمان در اول انقلاب رفراندوم برگزار نکردیم، بلکه برای اینکه به دنیا نشان دهیم مردم این نظام را میخواهند اقدام به #همه_پرسی کردیم.
۱۳۸۵/۰۹/۰۶
💻 @mesbahieh
برای برجام که یک توافق الزام آور بود، بدون آنکه محتوایش را یکبار بخوانند، سینه چاک میکردند.
برای سند همکاری میان ایران و چین که توافقنامه نیست و مفاد الزام آور هم ندارد، بدون اطلاع از محتوای آن اشک تمساح میریزند.
مشکل این جماعت منافع ملی نیست؛ حقارت ذاتی در برابر غربی هاست.
@Sabeti ✅
⚡️مواضع سیاسی مرحوم آیت الله العظمی خویی درباره انقلاب اسلامی ایران
🔻مرحوم آیت الله حاج شیخ نصرالله شاه آبادی:
🔸 بر خلاف آنچه که بر علیه آیةالله خویی تبلیغات شده است و افرادی سعی کردهاند ایشان را مخالف انقلاب و مرحوم امام معرفی نمایند، ایشان در تمامی مراحل نهضت از افرادی بودند که همگام با مرحوم امام از نهضت اسلامی دفاع کردند و اطلاعیههای بسیار تندی بر علیه دستگاه دادند و چه بسا در بعضی از موارد انقلابی تر از مرحوم امام عمل میکردند.
🔹مواضع آیةالله خویی در آن زمان (سال ۱۳۴۲ش) چنین بود. اما بعد که حکومت بعث و صدام سر کار آمد، اوضاع تفاوت کرد. خفقان و اختناق بر عراق حاکم شد به گونهای که اگر کسی حرفی میزد، کشته میشد...
در این فضای اختناق بعضی آقایان انتظار داشتند که آیةالله خویی همان مواضع تند و انقلابی سابق را داشته باشند. این توقعات _ در محیط عراق _ بسیار بیجا بود. اگر کسی کوچکترین کاری انجام میداد، باید از زندگی خود میگذشت. لذا بعضی از آقایان درباره آقای خویی واقعاً بی انصافی کردند و البته بعد هم متوجه بی انصافیهایشان شدند.
🔸بعد از پیروزی انقلاب هم، آقای خویی در چند مورد نشان دادند که حامی انقلاب اسلامی ایران هستند. درباره همه پرسی نظام جمهوری اسلامی، آیةالله خویی اطلاعیهای صادر کردند و مردم را به انتخاب جمهوری اسلامی تشویق نمودند.
🔹در ایام جنگ مرحوم آسید علی لواسانی از آیةالله خوئی درباره مصرف سهم امام (علیه السلام) برای رزمندگان و آوارگان جنگِ ایران و عراق سؤال کرده بود و آقای خوئی هم اجازۀ نصف یا ثلث داده بودند. من خدمت مرحوم امام رفتم تا در رابطه با همین مسأله (مصرف کردن سهم امام برای رزمندگان در جنگ) از ایشان اجازه بگیرم. ایشان فرمودند: «از صدقات و خیرات استفاده کنید». من به ایشان عرض کردم: «آیةالله خوئی _ که بعضی ایشان را ضد انقلاب میدانند _ اجازۀ کتبی دادهاند که نصف یا ثلث را خرج کنند.» امام خیلی تعجب کردند و بعد از این به بنده اجازه دادند.
🔸مرحوم امام هم در وفات آقازاده آیةالله خویی _ مرحوم آقا سید جمال خویی _ پیام تسلیت نوشتند که کاشف از این بود که تمام این حرفهایی که در مورد آقای خویی زده شده اشتباه بوده است. از این رو من در طول این سالها _ قبل و بعد از انقلاب _ هرگاه اسم مرحوم امام را میبرم، اسم آقای خویی را هم دنبالش ذکر میکنم.
#حدیث_نصر ص ۳۹۶ _۴۰۵
@mesbahieh
🔺 یک سند تاریخی
حمایت آیت الله العظمی خوئی
از انتخاب جمهوری اسلامی
👈 متن نامه به زبان فارسی و در ربیعالثانی سال ۱۳۹۹ قمری مقارن با فروردین ماه ۱۳۵۸ خورشیدی به رشته تحریر درآمده، بدین شرح است:
▪️شکر و سپاس بی حد خداوند متعال را که ملت مسلمان غیور ایران در اثر مجاهدات و فداکاری های خود توانستند آزادانه و بدون هیچ تحمیلی رای خود را اظهار دارند و در این زمینه رای اینجانب این است که همگی نسبت به تشکیل حکومت جدید جمهوریت اسلامی را انتخاب نمایند و از آنجایی که اکثریت ساحقه این ملت شیعه اثناعشری می باشند لازم است برای مراعات حقوقشان قوانین مجعوله نسبت به این اکثریت موافق مذهب آنها گردد.
توفیقات همه برادران ایمانی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
ابوالقاسم الموسوی الخوئی
۲۸ /ع۹۹/۲ هجری قمری
@mesbahieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بوسه آیت الله مصباح یزدی (ره) بر دستان شيخ عَمری (ره)؛ رهبر فقید شیعیان مدینه
#فیلم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۳۸ سال قبل
💥 سخنرانی آیت الله مصباح یزدی (ره) در مجلس بزرگداشت شهید مطهری (ره)
#فیلم
🌸🌸 آیت الله مصباح یزدی 🌸🌸
موضوع ؛ سوالات و شبهات
✅ نو و ارزان ✅
📚 پرسش ها و پاسخ ها ؛ جلد ۱ تا ۴ .
( حکومت دینی، ولایت فقیه، دموکراسی، جامعه مدنی، مدارا و خشونت، دین و فرهنگ، تعدد قرایت ها، توسعه سیاسی، نظارت استصوابی، پلورالیسم، ازادی و... ).
۳۵۰ صفحه. قطع متوسط. ۱۳ هزار تومان.
📚 پاسخ استاد به جوانان پرسشگر؛
درباره نظام سیاسی اسلام
(دین و سیاست، آزادی، قانون، حکومت، مردم و...).
۳۵۰ صفحه. قطع بزرگ. ۱۳هزار تومان.
📚 مشکات هدایت ؛
پرسش و پاسخ در باب ولایت فقیه و حکومت دینی.
۲۰۵ صفحه. قطع بزرگ. ۵۰۰۰ تومان.
17.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینقدر آدم بیخبر میشه که
نمیگه "من کیستم"...؟
علامه حسن زاده آملی.
#فیلم
@mesbahieh
19.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 توجه توجه 📣
به اطلاع اعضای محترم می رساند
جلسات اخلاقی عارف واصل ،
استاد معظم حاج آقا #مجاهدی هر روز
از روز شنبه 14 فروردین
قبل از اذان مغرب
در قم، خیابان شهدا (صفائیه) کوچه 24 فرعی سوم پلاک 41 برگزار می شود.
🌸🌸🌸
🔰روایت سالها رفاقت و همکاری با شهید بهشتی در گفتگو با مرحوم آیتالله مصباح یزدی(ره)
🔻آقای میلانی همیشه در کنار اسم امام میگفت «سلامالله علیه»/ شهید بهشتی میگفت من ساخته دو «محمدحسین» هستم؛ بروجردی و طباطبایی
🚨من هیچگاه با شریعتی مخالفت علنی نکردم/ پیام آقایان بهشتی، مطهری و خزعلی به شریعتی: داری کاری را میکنی که آمریکا میخواهد!
🔹آقای میلانی در مشهد به دوستانی که برای عرض ارادت خدمتشان میرفتند رساله مرحوم امام را هدیه میدادند. ایشان مرجعی بود که خودش را قطعاً اعلم از امام میدانست، ولی رساله امام را به کسانی که به دیدنشان میرفتند هدیه میداد.
🔹ایشان وقتی اسم امام را میبرد، میگفت: «سلام الله علیه». هیچ نبود جز اینکه واقعاً خدمت به اسلام و نهضت شده باشد. ایشان از این کارها میکرد و آدم مخلصی بود.
🔹بودجه مدرسه حقانی را آقای میلانی میداد و کسی نمیدانست. در این مدرسه همه طرفدار آقای خمینی بودند، ولی بودجهاش را آقای میلانی میداد. مرحوم آقای قدوسی فرمودند یک وقت آقای میلانی به من گفتند شنیدهام طلبههای مدرسه حقانی به من فحش میدهند. به آنها بگویید قربه الی الله فحش بدهید، برای هوای نفس فحش ندهید! تحقیق کنند اگر وظیفهشان دانستند انجام بدهند به هوس این کار را نکنند.
🔹آقای بهشتی فکر میکردند بهترین جایی که میشود در دستگاه نفوذ کرد و به این وسیله اسلام را ترویج کرد آموزش و پرورش است. از اینرو اول به عنوان دبیر در آموزش و پرورش استخدام شدند و درس زبان انگلیسی را قبول کردند. این هم نکتهای داشت که اگر شرعیات و دینی درس بدهیم بچهها فکر میکنند حرفه ما این اقتضا را میکند و درس دینی در آن زمانها رنگ و لعابی نداشت، اما اگر معلمی زبان تدریس و در کلاسش اسلام را ترویج کند بیشتر از او میخرند. ایشان یک دوره کلاس فوقالعاده زبان رفتند و زبانشان را تقویت کردند و دبیر زبان شدند.
🔹بعد از پیروزی انقلاب بسیاری از کارهای سطح بالای مدیریت کشور را همان شاگردان دبیرستان «دین و دانش» به عهده گرفتند. ایشان سالها اینها را تربیت کرده بود و انقلاب که شد از آنها برای مدیریت کشور استفاده کرد و تا سطح وزارت مسئولیتهای مهم به دوششان گذاشته شد.
🔹این تعبیر را از خود ایشان شنیدم که «ساخته دو تا محمدحسین طباطبایی هستم.» یکی آقای بروجردی و یکی هم آقای طباطبایی. در واقع شخصیت خود را ساخته این دو نفر میدانست.
🔹بعد از بازگشت ایشان از آلمان شورای مدیریتی برای مدرسه تشکیل شد. مدیر رسمی آقای قدوسی بودند، ولی جناب آقای جنتی «حفظه الله» و مرحوم آقای بهشتی و بنده به عنوان خدمتگزاری در خدمت ایشان شورای مدیریت مدرسه را تشکیل میدادیم.
🔹ایشان با دید وسیعی که داشتند میگفتند در هر جایی زمینهای برای تبلیغ اسلام و گرایش به اسلام باشد، بهخصوص در شرایطی که هنوز انقلاب پیروز نشده بود باید سعی کنیم نیروها را جذب کنیم و اگر در این مرحله بخواهیم کسانی را از خودمان دفع کنیم، صلاح نیست و آخرش علی میماند و حوضش. نمیشود برای مبارزه و نهضت اول با گروههای مختلف تسویه حساب کنیم. لااقل گروههای مذهبی را نباید دفع کنیم. حالا اگر اشتباهاتی هم دارند باید سعی کنیم اصلاح شوند و اگر نشدند باید در مرحله دیگری موضع بگیریم. این نظر ایشان بود و مبدأ اختلافشان با بعضی از دوستان نزدیکشان از همین جا شروع شد. این مقوله هیچ منشأ اختلافی بین من و مرحوم آقای بهشتی نبود و موضع ایشان را درک میکردم و روز به روز همکاریمان با هم قویتر میشد.
🔹مرحوم آقای بهشتی، مرحوم آقای مطهری و ظاهراً آقای خزعلی پیغامی به دکتر شریعتی داده بودند. مضمون پیغام این بود که کاری را که امریکا و رژیم میخواهند علیه روحانیت انجام دهند شما دارید میکنید. خود آقای بهشتی این را به من فرمود. به دنبال آن جلسهای با دکتر شریعتی گذاشتند و پس از آن دکتر شریعتی سخنرانیای در تأیید روحانیت کرد که نتیجه پیغامی بود که مرحوم آقای بهشتی به او داده بودند.
🔹نظر من این بود طرح مباحثی که ایجاد اختلاف کند صحیح نیست. اصرار زیادی به من میکردند که مقاله، رساله، کتاب یا ردیهای بنویس. هیچ قبول نکردم، ولی در مدرسه به عنوان بحث طلبگی جلساتی راجع به موضوعاتی خارج از برنامه درسی تشکیل میشد و در آن جلسات بحث میکردیم.
🔹حساسیت بنده روی مسائل فکری بود، منتهی حساسیت امثال آقای بهشتی که در رهبری حرکت نقش داشتند در اوج مسائل نهضت، کشتارها، زندانها و تبعیدها بیشتر روی مسائل سیاسی و اجتماعی بود. این منشاء اختلاف نظر به خاطر دو نوع حساسیت بود. والا خود ایشان هم افکار او را قبول نداشت و از تعبیرهایی که در همه جا شناخته شده این بود که شریعتی اسلامسراست نه اسلامشناس. یعنی حرفهای ایشان مثل شعر میماند. این کلامی است که از دو لب ایشان شنیدم.
منبع: رجانیوز
@mesbahieh
علامه طباطبایی.pdf
4.74M
✅فایل pdf دستخط حضرت آیت الله مصباح یزدی ره
«یک بار کلمه «من» را از ایشان نشنیدهام؛ ولی کلمه «نمیدانم» را بارها شنیدهام.»
📖 یادنامه علمی و اخلاقی علامه طباطبایی ره
منتشر شده در سال ۱۳۶۱.
#فایل
@mesbahieh
▪️آیت الله مصباح یزدی فوق تخصص نفاق شناسی بود.
چه نفاق مجاهدین خلق، کمونیستهای فرو رفته در لاک تفسیر قرآن و نهج البلاغه.
چه نفاق اصلاح طلبان، لیبرالهای مدعی پرچمداری خط امام.
فلذا شادی منافقین داخل و خارج از ارتحال او خیلی غیرعادی نیست.
جرمش این بود که اسرار هویدا میکرد!
💬 فرید ابراهیمی
✅آزاد شده حضرت امام رضا علیه السلام؛
خاطره ای زیبا از
فقیه، فیلسوف، مفسّر و عارف بزرگ،
علّامه آیت الله العظمی جوادی آملی(دام ظلّه) ؛
▪️ قصه ما این بود كه بچه های مرحوم پدر و مادرم معمولاً می مُردند، ما را هم نذر امام رضا (سلام الله علیه) كردند. مرحوم پدر و مادرم نذر كردند كه اگر خدا به اینها فرزندی داد و به سن هفت سالگی رسید و ماند، این بچه را به مشهد برای زیارت بیاورند و ما هم نذر شدیم. موی سر ما را هم كوتاه می كردند، اما نمی تراشیدند. ما یك گیسوی بلند داشتیم كه این [فرزند] را باید خدمت حضرت آورده و در اینجا مو را بتراشند و در نهر در حرم بریزند؛ سالی هم یك حلقه نقره ای نذر بود كه به گردن ما می گذاشتند كه این هفت تا بشود و بعد خدمت حضرت بیاورند. ما هر سال یك حلقه نقره ای به گردنمان اضافه می شد و یك گیسی هم داشتیم که فقط كوتاه می كردند، نه بتراشند.
▪️ حالا هفت سالمان شد و ما را باید بیاورند تا نذر را ادا كنند. مرحوم پدر و مادرم و دایی ام یك وسیلهای كرایه كردند، شبی را در راه خوابیدیم و بعد آمدیم مشهد و اینها موی سر ما را كوتاه كردند. آن وقت یك نهر بزرگی در همین صحن بزرگ بود كه زوّار همین جا می نشستند و وضو می گرفتند. این مو را كه تراشیدند، در این نهر ریختند و آن طوق هفت گانه را كه از نقره بود در ضریح انداختند و ما به نذرمان عمل كردیم. از آن به بعد دیگر ما خودمان را آزاد شده حضرت می دیدیم.
▪️ هر كسی در هر گوشه عالم به مقام رضا برسد، به وساطت آن حضرت است؛[1] البته این اسم هایی كه «تَنزِیلُ مِنَ السَّمَاءِ» سر جایش محفوظ است، مقام رضا مقامی است كه هر كسی در هر گوشه عالم بخواهد راضی بشود ـ یك كسی در امتحان موفق شد، كسی در تجارت موفق شد، كسی خوشحال شد ـ این به وساطت مقام رضاست.
▪️ هر كسی را كه در عالم بخواهی راضی كنی، به وسیله مقام رضاست؛ مثل اینكه هر جایی خدای سبحان بخواهد یك درخت را سرسبز كند، مثل باران است. این مقام رضا طوری است كه در عالم هر كسی در هر گوشه جهان بخواهد خوشحال بشود، آنجا وجود مبارك حضرت حضور دارد، مقام رضا این است.
[1] . مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج1، ص404؛ «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِی بْنِ مُوسَی الرِّضَا الَّذِی ارْتَضَیتَهُ وَ رَضِیتَ بِهِ مَنْ شِئْتَ مِنْ خَلْقِك».
🔹 دیدار تولیت حرم رضوی با آیت الله العظمی جوادی آملی.
تاریخ: 1398/04/29
🌸 تمجید رهبری از کتاب
روح مجرّد و نور مجرّد 🌸
🍷شرح ملاقات آیت الله خامنه ای با آیت الله سید محمد صادق طهرانی، نهم فروردین ۱۳۹۷، مشهد مقدس.
🔸در فایل صوتی که اخیرا از حجت الاسلام شیخ عبدالحمید واسطی منتشر شده است، ایشان در این فایل، در دقیقه ۱۷:۴۰ میگوید: جلسه ای با حضور آیت الله خامنه ای، آیت الله سید محمد صادق طهرانی(فرزند ارشد علامه طهرانی) و حجت الاسلام مروی(تولیت فعلی آستان قدس) تشکیل شده بود. آیت الله خامنه ای خطاب به آیت الله طهرانی(مولف کتاب نور مجرد) میگوید:
🔹«من از تهران نیت کرده بودم شما را ببینم. کتاب نور مجرد را که نوشته اید، مطالعه کردم؛ بسیار کتاب خوبی است. جای این کتاب خالی بود، من از شما تشکر میکنم. آقای [علامه] طهرانی با کتاب روح مجرد، مرحوم حداد را که کسی غیر از خواص نمیشناخت، به عالَم معرفی کرد. و حقیقتا در امتداد آن کتاب، جای این کتاب نور مجرد که شما مرحوم والدتان را معرفی کردید، خالی بود. امر تهذیب، امر مهمی است؛ خواندن کتابهایی همچون روح مجرد، نور مجرد، مهر تابان، که روشهای زندگی بزرگان را نشان میدهد، برای طلاب بسیار موثر و راهگشاست. نه تنها طلاب، بلکه غیر طلاب هم باید به سمت تهذیب بروند، مخصوصا جوانان. خدا شما را حفظ کند و جوانان از شما منتفع شوند، نه فقط انتفاع علمی؛ بلکه طلاب را در جهت تهذیب به سطح اعلا ارتقا دهید. مرحوم شهید مطهری حدود چهارسال به انقلاب مانده، روزی به من گفتند: آقا سید محمد حسین طهرانی را میشناسی؟ این سید خیلی نازنین است؛ پیشنهاد میکنم با ایشان ارتباط برقرار کنید و از ایشان استفاده کنید. در زمان ریاست جمهور نشد خدمتشان برسم، ولی در زمان رهبری ملاقاتهای مکرری داشتیم. ایشان به من انگشتری دادند که من بعدها آن را به سید حسن نصرالله دادم. آقا سید محمد حسین در علوم مختلف هم ورود داشت؛ پدیده ای بود».
🔹همچنین استاد واسطی در دقیقه ۱۵:۲۰ این فایل میگوید:
در قسمتی از این جلسه، آیت الله خامنه ای از مواجهه فضای مشهد با بیت علامه طهرانی سوال فرمودند. آیت الله طهرانی بیان کردند: «عده ای والد ما را ضد انقلاب میدانند». آیت الله خامنه ای فرمودند: «غلط میکنند».
🔹فایل صوتی استاد واسطی در این لینک (تلگرام): t.me/erfanvahekmat_com/798
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایت الله مصباح کیست؟
مستند زندگی ایت الله مصباح یزدی ...🌹🌹🌹
#فیلم
@mesbahieh