*دعوت حوزویان از آیت الله رجبی برای شرکت در انتخابات خبرگان قم*
بسم الله الرحمن الرحیم
«ان الله یامرکم ان توءدوا الامانات الی اهلها…»(نساء/۵۸)
محضر حضرت آیت الله آقای حاج شیخ محمود رجبی(زید عزه)
سلام علیکم
با احترام اینجانبان ضمن تکریم مرتبت عالِم ربانی،فقیه پارسا و انقلابی،فقید سعید حضرت آیت الله محمد یزدی(ره)و پاسداشت منزلت وفضایل آن مرحوم در مقام نمایندگی مردم شریف قم در مجلس خبرگان رهبری،ونظر به لزومجایگزینی شایسته برای ایشان،از جنابعالی که از برجستهترین یاران و شاگردان آن مرحوم و همچنین مرحوم آیت الله مؤمن(ره)(نماینده اسبق مردم قم در مجلس خبرگان)بودید و سالیان درازی در محضر علامهی بصیر وفقیه وحکیم مجاهد حضرت آیت الله مصباح یزدی(ره)در حوزههای مختلف علوم اسلامی استفاده کردهاید و همواره مورد اعتماد هر سه فقیه انقلابی ودیگر بزرگان گذشته وحاضر حوزه میباشید و بحمد الله دارای سوابق انقلابی روشنی هستید، درخواست داریم باتوجه به پایگاه والای حوزهی علمیهی قم و همچنین جایگاه ملی وبین المللی شهر جهاد و اجتهاد،ضمن نامنویسی در انتخابات میاندوره مجلس خبرگان رهبری در این استان، به دعوت مصرانه و وفادارانه و انتخاب انقلابی مردم دیار کریمه اهل بیت پاسخ بگویید.
امیدواریم به مدد الهی وعنایات امام عصر عجل الله فرجه الشریف و رهبری شایسته وحکیمانه امام المسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنهای(ادام الله ظله العالی)راه تعالی کشور و انقلاب تاظهور ولایت عظمیٰ(ارواحنافداه) باصلابت واقتدار طی گردد انشاءالله
۱۷ فروردین۱۴۰۰
وفقنا الله وایاکم لمرضاته
جمعی از مدرسین و اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑مقصر اصلی قرمزی وضعيت کرونا در سال 1400 چه کسانی هستند؟
🔹حریرچی: برخی در ستاد ملی کرونا مانع استفاده از فرصت طلایی عید برای خاموش کردن شعلههای کرونا شدند!
الويت اقتصاد بود نه کرونا!
🔹مجری: چه کسی مخالفت کرد؟
🔹حريرچی: نمیتوانم اسامی این افراد را بگویم!
عَتَبه بوسی مولا علی بن موسی از آرزوهای من است. امام خمینی؛ ۱۲ آبان ۵۸
🔹مسأله بوسیدن عَتَبه و آستانه حرم اهل بیت علیهم السلام چیزی به غیر از سجده است. فقهای زیادی به جواز یا استحباب آن فتوا داده اند.
بزرگانی مانند علامه طباطبایی و مرحوم آیت الله بهجت بسیاری اوقات به آن التزام داشتند. و امام خمینی در سالهای رهبری خود با توجه به شرایط جسمی و اوضاع کشور و دوری از حرم امام رضا، این عمل را آرزوی خود معرفی میکند.
البته بزرگانی هم موافق نبودند و این مخالفت معمولا از باب ثانوی بود که ممکن است مورد سوء استفاده دشمن واقع گردد.
پ.ن؛ دلتنگی ما در دوری از حرم مطهر حضرت رضا علیه آلاف التحية والثناء بهانهای برای انتشار تصویر عتبه بوسی رهبر معظم انقلاب در سالهای نه چندان دور شد.
🔸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی عَلِیِّ بْنِ مُوسَی الرِّضَا الْمُرْتَضَی الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَی مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَی الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ
@kashani1395
آیت الله مصباح یزدی(رضوان الله تعالی علیه):
((در #مناجات_شعبانيه تعبير بسيار آموزندهاى در اين باره وجود دارد كه حضرت چنين مىفرمايند:اِلَهى لَمُ يَكُنْ لِى حَوْلٌ فَأَنْتَقِلَ بِهِ عَنْ مَعْصِيَتِكَ اِلاَّ فِى وَقْت اَيْقَظْتَنِى لَِمحَبَّتِك؛خداى من! نيرويى در من نبوده است تا بتوانم به وسيله آن از نافرمانى تو دست بردارم مگر در آن هنگام كه تو مرا براى دوستى و محبت خود بيدار كردى.
در اين تعبير، دو نيروى متعارض در وجود انسان به تصوير كشيده شده كه يكى در جهت معصيت و حركت به سمت پايين و ديگرى رو به كمال و پاكى است. حال حضرت امير(عليه السلام) در اين مناجات در مورد اين تعارض مىفرمايند: خدايا من توان فرار از معصيت تو را ندارم و گرفتار گناه هستم و نمىتوانم از آن دست بشويم؛ مگر اينكه به نيروى محبت خود مرا از اين هلاكت نجات بخشى...
اين گزيده #مناجات_شعبانيه،
#محبت_خداوند را بزرگترين نيرويى مىداند كه انسان را از شيطان و هواى نفس دور مىسازد و به سوى خداوند سوق مىدهد. اگر اين عامل در انسان تقويت گردد به راحتى او را از چنگ نيروهاى غير الهى نجات مىبخشد.))
منبع:
پند جاوید،جلد دوم،درس چهل و یکم
🔸چقدر این عکس دردناک است،
چقدر مظلومانه شهید شده اند.🌹🌹🌹
🔹محیط زیست کشور شده جولانگاه درندگان و خونخوارها.
#عکس
@mesbahieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝سینمایی ترین فیلم حسن روحانی
🔹حسن روحانی در کنایه به ساخت سریال امنیتی گاندو: اگر قرار است از پول ملت فیلم بسازید چرا واقعیت ها را نشان نمی دهید چرا از پیروزی ها و موفقیت های دولت دوازدهم فیلم نمی سازید؟
🔸فیلم هایی که می توان از دستاوردهای حسن روحانی و دولت ش ساخت بسیار است از صف های مرغ و سبد کالا و... اما بارزترین دستاورد او را می توان در آبان ۹۸ جست و جو کرد؛ آبان ۹۸ سینمایی ترین اثر او در ژانر جنایی هرگز از خاطر ملت ایران فراموش نخواهد شد.
👈رضا درمیشیان کارگردان سینما در رابطه با وقایع آبان ۹۸ در صفحه توییتر خود با انتشار ویدیویی از اعتراضات خیابانی آبان ۹۸ نوشته بود: سینمایی ترین فیلمی که در سال ۹۸ دیدم، خلاصه سال ۹۸ در یک سکانس پلان.
#فیلم
@mesbahieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بفرمایید این هم فیلم موفقیت؛ ماشین اقتصاد کشور را راه انداخته بودند، سرعتش هم زیاد شده ...
🔹 ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | روحانی: چرا در مورد موفقیتهای دولت تدبیر و امید، فیلم درست نمیکنید؟ مردم بدانند اگر واکسن، دیر به دستشان میرسد بخاطر تحریمهاست؛ نگویید تحریم بهانه است؛ تحریم یک واقعیت و مشکل در زندگی مردم است
🔹۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | قیمت دلار ۲۵,۱۷۰ تومان| دنیای اقتصاد
🔸 ۲۲ ارديبهشت ۹۶ | جهانگیری، معاون اول روحانی، وزیر صنایغ دولت خاتمی و عضو ارشد حزب کارگزاران در مناظره انتخاباتی: ما راه انداختیم ماشین اقتصاد کشور رو؛ سرعتش کمه، در آینده سرعتش هم زیاد میشه!
🔸 ۲۲ فروردین ۹۲ | روحانی در انتخابات: ارزش پول ملی را نصف کردهاید و هنوز هم شعار میدهید؟ شرمآور است؛ همه ضعفها را نمیتوان پای تحریم نوشت...
#فیلم
@mesbahieh
🔻 رهبر انقلاب: جز خیر از صیاد چیزی ندیدم
🔹️ بخش گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال ۱۳۷۸ با خانواده شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، برای نخستین بار در شماره ۲۸۳ خط حزبالله منتشر شده است.
🔹️ رهبر انقلاب ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۸ و در دیدار با خانواده امیر شهید سپهبد علی صیاد شیرازی فرمودند:
🔹️ما تقریباً از اوایل انقلاب با ایشان آشنا شدیم. آن موقع با بعضی از دوستانشان از اصفهان پیش ما آمدند. از آن زمان تا وقت شهادت، حقاً و انصافاً جز خیر از این مرد چیزی ندیدیم. آنچه در میدانهای جهاد از او بروز کرد، کارهای بزرگی بود؛ بعضی را مردم میدانند، بعضی را نمیدانند بعضی را هم یادشان رفته؛ ولی ما در طول سالهای متمادی به کارهای بزرگی که این شهید عزیز انجام داد، توجه داشتیم و میدانیم واقعیشان چه کارهای بزرگی انجام داده؛ هم در میدان جنگ و هم بیرون از میدان جنگ.
🔹️چیزی که مهم است، این است که یک نفر علاوه بر جنگ با دشمنان، در جهاد با نفس هم پیروز شود. ایشان اینگونه بود؛ برای خودش هیچ چیز نمیخواست.
🌹🌹🌹
🔰منطقة الفراغ از دیدگاه شهید آیت الله سید محمدباقر صدر (ره)؛
آیت الله مصباح :
🔹️دموکراسی که برای غربیها اصالت دارد، برای ما فقط جنبه ابزاری دارد. رأی مردم برای ما مشروعیت نمیآورد؛ مقبولیت میآورد.
🔸️حکم اصلی، حکم خدا، پیغمبر، ائمه اطهار و حکم ولیفقیه است. اینکه امام فرمود میزان رأی مردم است؛ آیا حتی در مقابل حکم خدا نیز میزان رأی مردم است؟! آنجا که ما مصالح را نمیدانیم و حکم خدا نیست، برای تشخیص مصداق از رأی مردم بهره میبریم. آنجا که دین چیزی را فرموده است، همان ملاک است، و آنجا که دستوری ندارد و طبق فرمایش بعضی از بزرگان مانند مرحوم آقای #سید_محمد_باقر_صدر ، منطقة الفراغ است، به عهده مردم گذاشته شده است. آنجایی که امر خدا و پیغمبر روشن است، جای مراجعه به افکار دیگران نیست.
۱۳۹۰/۰۶/۲۶
🔺️انتشار به مناسبت ۱۹ فروردین سالروز شهادت آیت الله سید محمد باقر صدر (ره)
💻 @mesbahieh
🔸 آیت الله مظاهری ؛
من خیلی دلم برای طلبههای مبتدی میسوزد. در دوره طلبگی ما کسی بهعنوان سیاست، آبروریزی و اهانت نمیکرد. در جلسات عمومی و خصوصی، غیبت نبود، تهمت نبود، شایعه نبود.
🔹 در زمان جوانی ما، همه به مستحبات اهمیّت میدادند. قبل اذان صبح که به حرم مطهّر حضرت معصومه (س) مشرّف میشدیم، مسیر مدرسه تا حرم، مثل روزها خیلی شلوغ بود. گاهی مرحوم آیة الله مرعشی نجفی را میدیدیم که در هوای سرد، در حالی که هنوز درب حرم بسته بود، پشت درب نشستهاند تا درب باز شود و به داخل حرم بروند.
🔸طلبهها واقعاً تقیّد به نماز شب داشتند. آن وقتها ننگ بود کسی نماز شب نخواند یا نماز صبحش را قدری مانده به طلوع آفتاب بخواند.
🔹انس نداشتن طلاب با قرآن ننگ بود، نقص بزرگی محسوب میشد.
🔸 مهمتر از آن، در جلسات عمومی و خصوصی، غیبت نبود، تهمت نبود، شایعه نبود. در حالی که ما به قول عوام، سیاست مدار هم بودیم، امّا کسی بهعنوان سیاست، آبروریزی و اهانت نمیکرد.
🔹متأسفانه گاهی هنگام اتمام درس، فوراً چند نفر دور همدیگر جمع میشوند، یک نفر میگوید چه خبر؟ ناگهان تهمت و غیبت و شایعه شروع میشود.