9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تفسیر_سوره_حمد.
استاد وحید بهرام پور .
جلسه ۱ .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
۳۰رمان توصیهشده رهبری.jpg
12.05M
پوستر ۳۰ رمان نویسندگان خارجی توصیه شده رهبری؛ تولیدی جهادتبیینی
📚جهت مطالعه کلام رهبری درباره هرکدام از ۳۰ رمان توصیه شده رهبری، نام رمان یا نام نویسنده آنرا در کانال زیر جستجو کنید!!!
@Jahade_tabeini
🔳 صَــلَّــے الله عَــلَــیـڪــِ یـــٰا اُمّ الاَئِــمّــةِ الــنّـجَــبـٰاء، یــٰا خَـــدیـــجَــة الْــــکُـبـــریٰ 🔳
💢 برخی از آنچه باید درباره ام المؤمنین خدیجه کبری سلام الله علیها بدانیم:
❇️ ۱- به خاطر شدت پاکی و عفت در دوران جاهلیت ، به ایشان طاهره و سیده قریش میگفتند. ( السیره الحلبیه ج۱ ص۲۲۴ )
❇️ ۲- خواستگاران بسیار از بزرگان قریش داشت که با هیچ کدام ازدواج نکرد و برای ازدواج ، خود ، رسول خدا را انتخاب کرد.( همان )
❇️ ۳- ازدواج ایشان در حالی بود که هم پیامبر و هم حضرت خدیجه هر دو در سن بیست و پنج سالگی بودند. ( دلائل النبوه ج۲ ص۷۱ و المستدرک ج۳ ص۱۸۲ )
❇️ ۴- هم چنین نه پیامبر و نه حضرت خدیجه تا آن زمان هرگز ازدواج نکرده بودند. (مناقب آل ابی طالب ج۱ ص۱۳۸) و اقوالی که پیرامون ازدواج قبلی حضرت خدیجه است حداقل دارای چهارده تناقض آشکار و غیر قابل قبول است.
❇️ ۵- مهریه ازدواج حضرت خدیجه معادل پانصد درهم نقره بود که همان را هم خود حضرت خدیجه به عهده گرفت. ( عوالی اللئالی ج۳ ص۲۹۹)
❇️ ۶- حضرت خدیجه اولین بانوی مسلمان است که بلافاصله در همان شب آغاز رسالت اظهار اسلام کرد و پیش از آن نیز هرگز کافر نبود بلکه به دین حنیف معتقد بود. ( السنن الکبری ج۶ ص۳۶۷ )
❇️ ۷- در شهادت حضرت خدیجه برای اسلام ، پیامبر ، اقرار به ولایت امیرالمومنین علیه السلام و ابراز برائت از تیم و عدی ( اولی و دومی ) را شرط کردند که ایشان بدان اقرار کرد و هم زمان با اسلام دو رکن ولایت و برائت را پذیرفت. ( بحار الأنوار ج۱۸ ص۲۳۳)
❇️ ۸- حضرت خدیجه نه تنها با مال خود که حتی با به خطر انداختن جان و سلامتی خود همواره و در طول حیات مبارک خود ، از پیامبر اکرم دفاع نمود.
❇️ ۹- در اثر حصر در شعب ابی طالب تمام اموال حضرت خدیجه صرف تهیه آذوقه برای مسلمانان محصور شد و خود ایشان نیز در اثر رنج فراوان آن سه سال و بنابر تحلیلی در اثر سم دشمنان از دنیا رفت ( به شهادت رسید ).
❇️ ۱۰- حضرت خدیجه در میان زنان پیامبر صاحب امتیازاتی منحصر به فرد است:
✳️ تنها همسر پیامبر که از ابتدا به آیین یکتاپرستی بود ایشان است و سایر همسران دورانی را در شرک و کفر گذرانده اند.
✳️ شدت علاقه پیامبر به ایشان به حدی بود که تا سالها بعد از وفات ایشان همواره یاد و حرمت وی را پاس داشته و گوشزد می کرد.
✳️ تنها همسر پیامبر است صاحب فرزند شد و سایر زنان پیامبر یا در سن فرزندآوری نبودند ( مثل ام سلمه ) یا عقیم و نازا بودند ( مثل عایشه )
البته حضرت ام المومنین ماریه قبطیه صاحب فرزندی به نام ابراهیم شد که ایشان در سنین کودکی از دنیا رفتند.
✳️ تنها همسر پیامبر است که در آیات قرآن همواره مورد مدح و تمجید بوده و هرگز هیچ آیه ای در مذمت وی نازل نشده است. نه آیات خانه نشینی ، نه آیات نهی از فحشا نه آیه افک.
✳️ تنها همسر پیامبر است که در قیامت هم ردیف پیامبر و معصومین علیهم السلام بر اعراف و پل صراط مجوز ورود به بهشت می دهد.
ماجرای دستخط ابداعی آیتالله مصباح در دوران مبارزه با رژیم پهلوی
🔻 همهی مبارزین میدانند و در خاطراتِشان گفتهاند که آیتالله مصباح جزو حلقهی اوّلیهی گروهی ۱۱ نفره است که سال ۴۲ تشکیل و بعدها به "جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مشهور" شد.
🔻 امام خامنهای در کتاب "خون دلی که لعل شد" که خاطرات دوران مبارزه ایشان است، آوردهاند: «آقای مصباح صورتجلسات را در یک دفتر به زبان رمزی مینوشت و برای اینکه بیشتر رد گم کند در آغاز دفتر نوشته بود: کتابی در زمینهی علوم غریبه یافتم و آن را رونویسی کردم!»
🔻 مرحوم رفسنجانی میگوید: ۱۱ نفر بودیم. آیتالله خامنهای و برادرشان، من، آیات: منتظری، مصباح، مشکینی، امینی، قدوسی، حائری تهرانی، ربانی شیرازی و آذری. اساسنامه داشتیم و زبانی هم آقای مصباح اختراع کرده بودند و تصمیمات را بهصورت رمز مینوشتیم.
🔻 خود آیتالله مصباح نیز در مصاحبه با فصلنامهی یادآور (۸۷) میگوید: «بنده دبیر جلسه بودم و آقای هاشمی مسئول تبلیغات بودند. چون پیشبینی میشد که این تشکیلات لو برود، من خطی را اختراع کرده بودم که نوشتن و خواندنش آسان بود، ولی فقط خودم میتوانستم بخوانم.»
﷽؛
آیت الله #مصباح_يزدى:
آسان ترین ، شیرین ترین و مفید ترین کاری که می شناسم توجّه به وجود مقدّس ولی عصر عجل الله فرجه است.
🔰جهاد اقتصادی حضرت خدیجه (س).
آیت الله مصباح :
🔸️در فرهنگ اسلامی مفهوم جهاد وسیع تر از جهاد نظامی است یکی از زمینههای جهاد، جهاد اقتصادی است. همچنان که رشد و پیشرفت اسلام تا حدود زیادی مرهون جهاد اقتصادی #حضرت_خدیجه (سلام الله علیها) بوده است که سخاوتمندانه و بدون هیچ مضایقهای برای پیشرفت اسلام اموال خود را در اختیار مسلمین قرار داد.
🔹️این جهاد مالی و اقتصادی است که بر مرد و #زن واجب است. طبیعتاً این امر در صورتی امکان پذیر است که خانمها استقلال مالی داشته باشند نه اینکه در اموال شخصی شان، یا در ارث یا ثمره فعالیت های اقتصادی طفیلی مرد باشند.
۹۱/۰۴/۰۱
🔺️ ۱۰ رمضان المبارک رحلت حضرت خدیجه سلام الله علیها...
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تفسیر_سوره_حمد.
استاد وحید بهرام پور .
جلسه ۲ .
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🌸🌸 معنی محبت ...
🔺️قسمت چهارم از سلسله جلسات #درس_اخلاق حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) با موضوع « #محبت_خدا »
#فیلم
✅ اخلاص کم نظیر ....
🌸🌸🌸 میخواهم نفسم کوبیده شود!
مرحوم آیت الله حاج شیخ جواد کربلایی میفرمودند:
در جریان نماز بارانِ معروف، تعدادی از علما نزد مرحوم آیت الله العظمی سیّد محمّد تقی خوانساری رفتند و به ایشان گفتند:
آقا! شما چرا قبول کردید که نماز باران بخوانید؟ شاید باران نیاید، اگر نیاید هم آبروی شما میرود و هم آبرویِ روحانیتِ شیعه!
ایشان با آرامش فرمودند:
بله! مدتی است نفسِ من سرکش شده است، میخواهم باران نیاید تا نفسم کوبیده شود!
اگر باران هم نمیآمد ایشان ابداً غصه نمیخوردند و ناراحت نمیشدند، چون چنین روحیهای داشتند، باران خوبی بارید!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
خبر آنلاین، ۸۹/۱/۲، گفتگو با مرحوم آیت الله شیخ احمد مجتهدی تهرانی.
🌸🌸🌸 بگذارید تنها موقعیت من آسیب ببیند!
زمانی که مرحوم آیت الله العظمی سید محمد تقی خوانساری تصمیم به خواندن نماز باران گرفتند- در آن خشک سالی معروف که باران زیادی بعد از نماز ایشان بارید- آیات عظام آیت الله العظمی سیّد محمد حجّت و آیت الله العظمی سیّد صدرالدین صدر، به ایشان پیام دادند که:
ما هم حاضریم در نماز باران شرکت کنیم.
ایشان فرموده بودند:
نه، شما شرکت نکنید! من خودم نماز باران را میخوانم، اگر خداوند دعای ما را مستجاب کرد و باران آمد، مردم آن را به حساب همه روحانیت خواهند گذاشت و موجب عزت و عظمت همه خواهد شد، ولی اگر باران نیامد مردم آن را به حساب من میگذارند و وجهه و موقعیت شما محفوظ میماند. بگذارید اگر آسیبی به وجههِ کسی وارد میشود، آن من باشم و وجهه و موقعیت شما محفوظ بماند!
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
آئینه داران حقیقت، ج ۱، ص ۳۸۶-۳۸۵، نشر سامان دانش، نقل خاطره از: آیت الله العظمی حسین نوری همدانی.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸