🔺بی قرار!
🔹علامه #محمدجواد_بلاغی در دفاع از مکتب آرام و قرار نداشت.
🔅برخى از بهائیان جاسوس استعمار در محله اى در بغداد، مکانى را به نام حظیره براى اجتماع خود بنا نهادند بلاغى با شنیدن این خبر دیگر آرام نگرفت و استراحت را بر خود روا نداشت تا با مراجعه به دادگاه و قانون آنان را به ترک آن محل واداشت و پس از مدتى آنجا را به مسجدى تبدیل کرد و در آن نماز و شعایر حسینى اقامه مى شد»
🌀ایشان براى رسوا سازی مبلغان مسیحیت کتاب «الهدى» را نوشته بود؛ اما پولی برای چاپ آن نداشت.
⚡️به ناچار هرچه در خانه داشت به قیمت ارزان فروخت و کتاب را به چاپخانه فرستاد تا خداوند اندک اندک اثاثیه خانه و زندگانى وى را فراهم ساخت.
🌺🌺🌺
◾️درگذشت آیت الله امامی کاشانی (۱۴۰۲)
✍️ آیت الله محمدآقا امامی معروف به محمد امامی کاشانی(۱۰ مهر ۱۳۱۰ – ۱۲ اسفند ۱۴۰۲)، امام جمعه موقت تهران و از روحانیان فعال و برجسته در دوران انقلاب اسلامی ایران بود.
🔹امامی کاشانی از اعضای تشکیلدهنده جامعه روحانیت مبارز بود. وی پس از انقلاب با حکم حضرت امام خمینی(ره) در ۲ اردیبهشت ۱۳۶۸ عضو هیئت بازنگری قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران شد. نماینده ولی فقیه در شهربانی، عضویت در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دیوان عدالت اداری، تولیت مدرسه عالی شهید مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری در دورههای ۱ تا ۵ و امام جمعه موقت تهران از ۸ آبان ۱۳۶۰ تا زمان حیاتش از جمله سوابق درخشان او بود. همچنین با تشکیل شورای عالی تبلیغات در صدد هماهنگی بیشتر در تبلیغات فرهنگی و دینی گام برداشت.
🔸او از شاگردان حضرت امام خمینی، آیت الله العظمی بروجردی و آیت الله محقق داماد و علامه طباطبایی بود. کتاب دو جلدی خطّ امان در تبیین ادله عقلی و فلسفی اثبات وجود و ظهور امام زمان(عج) و گفتگو با اندیشمندان گوناگون مسیحی و یهودی درباره مهدویت از جمله آثار اوست.
او سرانجام در ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ ش، دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار معبود شتافت.
🌹🌹
آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را تسلیت گفتند.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
🔹️ بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را به خاندان محترم و بازماندگان و شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
این عالم متقی و خدوم در طول سالهای متمادی، چه پیش از پیروزی انقلاب در مجموعهی روحانیت مبارز و چه پس از آن در جایگاههای حساس مانند شورای نگهبان، مجلس خبرگان، امامت جمعهی تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، مدرسه شهید مطهری منشاء خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی بودهاند، و امید است این همه در نامهی حسنات ایشان مقبول درگاه الهی باشد. خداوند رحمت و مغفرت خود را شامل حال آن مرحوم فرماید.
سید علی خامنهای ۱۴۰۲/۱۲/۱۳
🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠منقلب شدن آیت الله #محمد_امامی_کاشانی در لحظه ی وصف #امام_زمان عج
🌹🌹🌹🥺
💠 عمل به وظیفه؛ بُردِ نقد در انتخابات
عبد صادق و صالح، آیت الله مصباح یزدی(ره):
🔹ما مرد وظیفهایم، نه به دنبال نتیجه؛ باید ببینیم وظیفهمان چیست، همان را انجام دهیم. نتیجه چه خواهد شد؟ هر چه خدا بخواهد.
🔸ممكن است نتیجه همان شود که ما میخواستیم؛ شاید هم خدا مصلحت نداند و خلاف آنچه ما خواستیم، حاصل شود. در هر دو صورت ما وظیفهامان را انجام دادهایم و ثوابش را میبریم.
🔹وظیفه را باید انجام داد اما نباید نگران بود؛ کار به دست خداست. ما باید ببینیم وظیفهمان چیست و به آن عمل کنیم اما نباید نگران باشیم؛ کار به دست خداست.
🔸 ما باید ببینیم وظیفهمان چیست و به آن عمل کنیم. اگر از همه این فعالیتها چیز دیگری عاید ما نشود، جز اینكه
🔻خودمان را بسازیم
🔻 بنده خدا باشیم
🔻امیدمان به او باشد
🔻 و تمام تلاشمان در جهت انجام وظیفه باشد
این بُردِ نقد است؛ نتیجه هر چه بشود ما ضرر نکردهایم. اما اگر غیر از این باشد، هر چه بشود ضرر کرده ایم.
🌸🌸🌸🌸🌸
چند نصیحت برادرانه به نمایندگانی که تازه انتخاب شده اند:
۱. اگر با شنیدن خبر انتخابتان، قند توی دلتان آب شده، یک جای کار دل مبارکتان ایراد دارد. مسئولیت جدید، دلهره می آورد نه دلخوشی! ضمنا این وظیفه سنگین، جشن گرفتن ندارد!!!
۲. وقتی نماینده شدید، لطفا اخلاقتان تغییر نکند! همان طوری باشید که قبلا بودید! پرستیژ نمایندگی، ربطی به نگاه از بالا و باد توی غبغب انداختن ندارد! خودتان را نگیرید. باور کنید خبری نیست!
۳. به خصوص در روزهای اول نمایندگی از روی جوگیری تصمیم نگیرید! صبر کنید! تامل کنید! سریع اظهار نظر نکنید! حرف شاذ نزنید. برای اینکه ثابت کنید انتخاب شما درست بوده، حرف های عجیب نزنید. وعده بیخودی ندهید. زمان بهترین محک شما خواهد بود! عجله نکنید.
۴. تبریک آدم ها را جدی بگیرید. خالصانه ها را جدا کنید تا بعدا ازشان راهنمایی و کمک بگیرید چون کسی که خالصانه تبریک می گوید، صادقانه هم کمکتان می کند! تبریک های متملقانه را هم جدا کنید. این آدم ها خطرناکند. مواظبشان باشید!
۵. حلقه مشاوران و کانال های اطلاعاتتان را گسترده کنید. حتی حرف دشمنان و رقیبان را هم بدون تعصب گوش کنید!
۶. برای خدا کار کنید! فقط برای خدا! در خلوتتان به خدا گزارش کار بدهید!
۷. وقتتان را با جلسات بیهوده تلف نکنید. جلسه جای حرف کلی و بیخود نیست. داده ها را بررسی کنید، نظرات را بشنوید و به خروجی برسید. آنقدری توی جلسات شرکت نکنید که اصلا وقت نداشته باشید فکر کنید!
۸. اینقدر غیبت نکنید! اینها اسمش تحلیل شخصیت نیست. شناخت موقعیت نیست. غیبت است برادر! اثر کارهای خوبتان را با گناه کردن پشت میزهایتان از بین نبرید!
۹. برای میز کارتان در مجلس، ساعت شنی بخرید! شاید اینجوری یادتان بماند، فرصتتان کوتاه است! ۴ سال مثل برق و باد می گذرد!
۱۰. قومیت گرا، جناح گرا و منفعت طلب نباشید! آخرتتان را به خاطر دنیای بقیه خراب نکنید!!!
و از همه مهمتر یادتان باشد روز قیامت همه آنها که نماینده شان بودید به صف خواهند شد و حقشان را از شما مطالبه خواهند کرد! طوری عمل کنید که بتوانید جواب تک تک آن هزاران و میلیون ها نفر را بدهید!
به خدا قسم آن روز خواهد آمد!!!
@hamedmalhani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀سعدیا دیگر بنی آدم برادر نیستند
🖊افشین علا (بهمن ۱۴۰۲)
سعدیا دیگر بنی آدم برادر نیستند
جملگی اعضای یک اندام و پیکر نیستند
عضوهای بی شماری را به درد آورده چرخ
عضوهای دیگر امّا یار و یاور نیستند
کودک چشم آبیِ غرب و سیه چشمِ عرب
در نگاه غربیان با هم برابر نیستند
شاید اطفالی که اکنون در فلسطین زنده اند
تا رسد شعرم به این مصراع، دیگر نیستند
از نگاه غربیان انگار در مشرق زمین
مادرانِ داغِ کودک دیده، مادر نیستند
نزد آنانی که می گریند در سوگِ سگان
صحنه های قتل انسان، گریه آور نیستند
کاش بیبیسی سؤال از باربی سازان کند؛
این عروسک ها که می سوزند، دختر نیستند؟
ای نتانیاهو! اگر مردی تو با مردان بجنگ
گرچه اسرائیلیان از دَم، مذکّر نیستند
بی مروّت! کودکند اینها نه مردان حماس
خانه اند اینها که شد ویرانه، سنگر نیستند
کودکان هر چند بسیارند در ویرانه ها
ساقه های تُردِ ریحانند، لشکر نیستند
خادمانِ کعبه سرگرمند در کاباره ها؟
یا که اهل جنگ، جز با رقص خنجر نیستند؟
بار دیگر خو گرفت این قوم با دختر کُشی؟
یا که غیرت داده از کف، یا دلاور نیستند؟
پشته ها از کشته ها پیداست، دنیا کور نیست؟
آسمان از ناله پر شد، گوش ها کر نیستند؟
تا به کِی کودک کُشی در غزّه؟ آیا غربیان
در هراس از انتقام اهل خاور نیستند؟!
🌹🌹🌹🥺😢
🔵🔴 چهرههای معروف که بازماندند
محمدباقر نوبخت، دبیرکل حزب اعتدال و توسعه با سابقه ۴ دوره نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه رشت و خمام، رئیس سازمان برنامه و بودجه در دولتهای یازدهم و دوازدهم، در این دوره، از حوزه انتخابیه تهران ثبتنام کرده و تأییدصلاحیت شده بود. اما در فاصله ۲۱ روز مانده به برگزاری انتخابات تصمیم به تغییر حوزه انتخابیهاش به شهر رشت و خمام گرفت. با وجود حمایت علی لاریجانی از نوبخت با انتشار نماهنگی در فضای مجازی، نوبخت نتوانست رای مردم رشت را به دست بیاورد.
محمدرضا باهنر، نماینده دورههای دوم، سوم، چهارم، پنجم، هفتم و هشتم و نهم با ۲۸ سال نمایندگی در مجلس، ابتدا از حوزه انتخابیه تهران نامزد شده بود و بعد به کرمان تغییر حوزه داد اما نتوانست آرای مردم کرمان را جلب کند.
محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان در مجالس نهم، دهم، یازدهم نیز از راهیابی به مجلس دوازدهم بازماند.
علیاصغر عنابستانی، نماینده دوره یازدهم مجلس و نامزد حوزه سبزوار که نامش با سیلی زدن به یک سرباز راهنمایی و رانندگی بر سر زبانها افتاده بود نیز به مجلس دوازدهم راه نیافت.
حسن نوروزی که سابقه حضور در دورههای هشتم، دهم و یازدهم مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد، از راهیابی به مجلس دوازدهم بازماند و حسن قشقاوی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه، از حوزه رباطکریم و بهارستان راهی مجلس شد.
محمدحسین رنجبران، مجری اسبق صداوسیما هم که کاندیدای مجلس از ساوجبلاغ شده بود، نتوانست آرای لازم را برای رسیدن به بهارستان کسب کند.
ولی اسماعیلی، نماینده حوزه انتخابیه گرمی در مجالس هشتم و یازدهم مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس فعلی از راهیابی به مجلس دوازدهم جا ماند و محمد خوشسیما درنخستین دوره حضور خود در انتخابات مجلس با آرای بالای مردمی به خانه ملت راه یافت.
حسین جلالی، نماینده مردم رفسنجان در مجلس یازدهم جای خود را به انارکیمحمدی داد. انارکیمحمدی در مجلس دهم نیز نماینده مردم رفسنجان و انار بوده است.
محسنی بندپی، نماینده مجلس یازدهم و نامزد حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت از رقابت بازماند.
فریدون حسنوند، نماینده مردم اندیمشک در مجالس ششم، هفتم، هشتم و دهم و یازدهم که تقریباً در همه این دورهها ریاست کمیسیون انرژی مجلس را برعهده داشت نیز از ورود به مجلس بازماند.
پروین صالحی نماینده مردم مبارکه در مجلس یازدهم از ورود به مجلس دوازدهم باز ماند و زهرا سعیدی نماینده مجلس دهم به مجلس دوازدهم راه یافت. / هم میهن
🇮🇷درصد مشارکت استانی به ترتیب بیشترین مشارکت
1- استان کهکیلویه و بویراحمد 70/66
2- استان خراسان جنوبی 66/12
3- استان ایلام 60/89
4- استان سیستان و بلوچستان 60/89
5- استان خراسان شمالی 60/68
6- استان هرمزگان 57/15
7- استان گلستان 57/2
8- استان چارمحال و بختیاری52/51
9- استان کرمان 52/33
10- استان اردبیل 50/56
11- استان زنجان 48/63
12- استان آذربایجان غربی 48/23
13- استان خراسان رضوی 48/17
14- استان یزد 47/90
15- استان لرستان 47/58
16- استان سمنان 47/45
17- استان بوشهر 46/81
18- استان مازندران 45/65
19- استان فارس 45/11
20- استان همدان 44/81
21- استان قم 43/2
22- استان خوزستان 42/96
23- استان کرمانشاه42/85
24- استان آذربایجان شرقی 42/83
25- استان قزوین 42/19
26- استان گیلان 41/96
27 استان مرکزی 39/71
28- استان اصفهان 36/38
29- استان کردستان 32/65
30- استان البرز 28/41
31- استان تهران 26/34
۱۰ استان بالای ۵۰٪
۲۱ استان زیر ۵۰٪
😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 کنایه مجری صداوسیما به آرای سفید و باطله انتخابات مجلس:
مشارکت مردم ربطی به بیعرضگی برخی مسؤولان ندارد!
😶
📢 فریدون عباسی از ورود به مجلس باز ماند
◀️ فریدون عباسی، نماینده ی کنونی و از مخالفان برجام و رییس سازمان انرژی اتمی دولت احمدی نژاد که برای دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه کازرون کاندید شده بود، شکست خورد و نفر ششم شد.
عبدالله گنجی، مشاور زاکانی در پیامی در شبکه ایکس نوشت:
اینکه رای اول تهران نسبت به کل رای نزدیک١/٩٠٠ میلیون، کم است معنی اش بالا بودن رای باطله نیست که برخی فکر می کنند کشف صورت داده اند.بین٣۶٠٠ رقیب از ده، پانزده تا چند هزار رای توزیع شده است
آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات در جواب گنجی نوشت:
معنای رای ۸۰۰ هزار نفری اولین نفر خبرگان (که در هر دو لیست حضور داشته اند) از مجموع ۱/۸ میلیون رای ماخوذه چیست؟ که آنجا تعدد کاندیدا مطرح نیست. شاید اعلام شفاف ستاد انتخابات بهترین راهکار باشد تا جلوی گمانه زنیها را بگیرد.
😶
‼️یک اتفاق جالب در آذربایجان غربی
◀️ کرد ها ترک هارو تشویق به تحریم کردن بعد خودشون ریختن ۸۰ ۹۰ درصدی همه شهر هارو بردن😂
۲ نماینده از ۳ نماینده ی ارومیه، کُرد شدند.!!
در حالیکه بیش از ۸۰درصد ارومیه، ترک هستند!!
🔴پاسخ به یک شبهه
برخی میگن مشارکت بالاتره چون ١١ میلیون ایرانی که خارج کشور هستن و تو انتخابات مجلس شرکت نمیکنن رو از کل واجدین شرایط کم نکردیم
🔻این غلطه
چون اولا واجدین شرایط خارج از کشور ۲.۵ میلیون نفر هستن نه یازده میلیون
ثانیا این تعداد در تعداد واجدین شرایط کل اصلا لحاظ نشدن و ۶۱ میلیون نفر واجد شرایط فقط ایرانی های داخل کشور هستن.
یعنی اگه الان ریاست جمهوری بود، واجدین شرایط میشدن ۶٣ میلیون و پونصد
پس درصد مشارکت درسته
#حسین_دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📽 #کلیپ|پاسخ به شبهه تفخیذ
✅ شنیدی میگن امام خمینی گفته با نوزاد میشه ازدواج کرد و...🤨
💢 شیخ #فرهاد_فتحی
امشب؛ اختلال در شلوغ ترین خط متروی تهران
◀️ اختلال در متروی تهران ناشی از آتشسوزی در سیستم الکتریکی و قطع برق خط یک مترو بوده است.
◀️ این موضوع وقتی با اعتراف شرکت بهرهبرداری مترو همراه شد که ساعتی از وقوع حادثه گذشته بود.
◀️ حادثه در خط یک حدفاصل ایستگاههای ۱۵خرداد تا شهید بخارایی رخ داده و تا لحظه انتشار این خبر، مشکل حل نشده است.
◀️ علت رسمی اعلامشده، «وقوع حریق در سیستم الکترونیکی RS در ایستگاه شوش» بوده که باعث شده برق خط یک در حدفاصل ایستگاههای ۱۵خرداد تا شهید بخارایی قطع و حرکت قطارها متوقف شود.
◀️ هماکنون خط یک از شمال تا ایستگاه امام خمینی و از جنوب تا ایستگاه علیآباد فعال است، اما محدوده میانی و پراستفاده این خط، متوقف شده و به ازدحام بیسابقهای انجامیده است.
◀️ برخی مسافران گفتهاند که در بین مسافران شایعه شده متروی تهران مورد حمله سایبری قرار گرفته است.
◀️ اما برخی منابع غیررسمی این خبر را تکذیب کردهاند.
📢 رأی عجیب و شاید بی نظیر/ کسب فقط ۵ هزار رأی برای ورود به مجلس!
◀️ یک منتخب مجلس دوازدهم با کسب ۵ هزار و ۴۹۳ رأی توانست به بهارستان راه پیدا کند.
◀️ در جریان انتخابات مجلس دوازدهم، محمد جلالی، عضو جبهه پایداری در حوزه انتخابیه محلات و دلیجان با کسب آرای ۵.۴۹۳ از مجموع ۲۱ هزار و ۴۶۱ رأی ماخوذه، به مجلس شورای اسلامی راه یافت.
😶
البته دوره های قبل هم در این حوزه انتخابیه،
فرد منتخب حدود ۱۰ هزار رای می آورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ علت اصلی استغفار!
🎙 استاد پناهیان
💠 کانال حجت الاسلام پناهیان
🆔 @panahiian_org
🔴 عبدالناصر همتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: انتخابات مجلس دوازدهم در محدوده میزان مشارکت ۴۰ درصدی سال ۹۸، با آرای باطله بیشتر، برگزار شد.
💢به وضوح روشن است که؛ تعدیل دو شاخص مهم سیاسی و اقتصادی:
۱-افزایش مشارکت به بالاتر از۴۰ درصد(محدوده ۶۵تا۷۰٪)
۲-کاهش تورم بلندمدت به پایین تر از ۴۰ درصد(محدوده ۵ تا ۱۰٪).
در گرو اصلاح شیوه حکمرانی است
♦️اعلام نتایج منتخبین اقلیت های مذهبی در مجلس شورای اسلامی
🔹آرا شاوردیان با کسب آرای 5058 منتخب اقلیت های دینمی مسیحی ارامنه شمال ایران معرفی شدند.
🔹بهشید برخوردار با کسب آرای 1021 به عنوان منتخب اقلیت زرتشتیان معرفی شدند.
🔴 پرسش هایی در باره انتخابات ۱۱ اسفند
💢احمد زیدآبادی در روزنامه هم میهن نوشت:
📌از این جهت، باید منتظر اعلام نتایج نهایی و تفکیکشدۀ انتخابات اخیر نشست تا روشن شود که در اعماق جامعه چه میگذرد. با تدقیق و مطالعه در آمار و ارقام بهدستآمده، نتایج جالبتوجهی به دست خواهد آمد.
📌چرا افرادی مانند محمدباقر نوبخت و علی مطهری در رشت و تهران، امکان کشاندن حامیان بالقوۀ خود به پای صندوق رأی را ندارند، اما شخصی مانند مسعود پزشکیان در تبریز این امکان را پیدا میکند؟
📌یا اینکه چرا آرایش آراء اصولگرایان در تهران تا این اندازه غیرمنتظره است؟ چه افراد یا محافلی رأی اصولگرایان را سازمان میدهند و پایگاه اجتماعی آنها در کدام نقاط تهران است که در روزهای معمول به چشم نمیآید؟ و صدها مورد دیگر از این قبیل پرسشها!
نظرسنجی نیویورکتایمز:
ترامپ ۴۸ درصد و بایدن ۴۳ درصد رای آوردند
بر اساس نظرسنجی نیویورکتایمز، ۴۸ درصد از رای دهندگان آمریکایی در انتخابات آتی ریاست جمهوری آمریکا به دونالد ترامپ رای میدهند، در حالی که ۴۳ درصد نیز به بایدن ابراز تمایل کردهاند.
نظرسنجی نیویورکتایمز و کالج سیینا که نتایج آن در روز شنبه منتشر شد، همچنین ترجیح آمریکاییها را بر اساس قومیت آنها نشان داد.
به عنوان مثال، ۵۳ درصد از پاسخ دهندگان سفیدپوست، ۴۶ درصد از اسپانیاییتبارها و تنها ۲۳ درصد از سیاه پوستان آماده رای دادن به دونالد ترامپ، نامزد پیشروی حزب جمهوریخواه هستند. برعکس، بایدن ۶۶ درصد آرای سیاهپوست را دریافت کرد، اما در همه گروهها از رقیب خود عقب بود و ۴۰ درصد از رای دهندگان سفیدپوست و اسپانیاییتبار نیز برای رای دادن به او ابراز تمایل کردند.
به گزارش اسپوتنیک، بر اساس این نظرسنجی تنها ۱۷ درصد از پاسخ دهندگان «به شدت» کار بایدن را تأیید میکنند و ۶۵ درصد آمریکاییها معتقدند که ایالات متحده در مسیر توسعه خود در مسیر اشتباه قرار دارد.
این نظرسنجی از ۲۵ تا ۲۸ فوریه انجام شد و از ۹۸۰ نفر نظرسنجی شد.
سلام
عرض ادب و احترام به مردم
شریف قم
و مخاطبین کانال
و
تبریک به منتخبین مردم که در چند ماه قبل از انتخابات افتخار دوستی و آشنایی با هرسه نفر را داشتم
شخصا فکر میکنم علی رغم اینکه جای سید رضی بین آن ها واقعا
خالی است
اما بهترین حالت اتفاق افتاده
کاش قم بیشتر از سه نماینده داشت
باید به آقای حاج حسن مالکی و حاج اقا عبدالهی
هم خدا قوت بگم
مهندس مقومی عزیز
و اقای اسلامی
همگی برای افزایش مشارکت و تحقق فرمان رهبری تلاش کردند
کاندیدا های مستقل
اقایان آرزومندی و علایی
و دوستان خوبم حاج اقا وافی و اقای شربتی
خوش درخشیدند
نمیشود تک تک نام برد عذر بنده را بپذیرید
و باور کنید قلبا راضی هستم از نتیجه
و سپاسگزار همه محبت های مردم
همگی به هدف اصلی رسیدیم
و در کنار شما و با این کانال، با شما در ارتباط خواهم بود
تشکر میکنم از تک تک بزرگوارانی که حمایت کردند و حتی آنها که تخریب کردند
نهایتا تنور انتخابات رو داغ کردند
و تشکر ویژه از اعضای ستاد
خصوصا جوانانی که نام برده نشد
اما شبانه روزی بدون چشم داشت
تلاش کردند بعضا دو روز خواب نداشتند
هدف شان این بود در یک هفته کاندیدای ناشناس خود را به مردم قم بشناسانند
قطعا با گذشت زمان
سازو کار معرفی اصلاح و روش های سنتی و هزینه های اضافی کنار زده خواهد شد
و انتخاب ها هم آگاهانه تر
ان شاالله
نزدیک قله هستیم
زمان خستگی نیست
محمد مهدی سکوتی
یا حق
https://eitaa.com/drsokoti
انتخابات تموم شد
لکن نامزدهایی که میگفتن ما احساس تکلیف کردیم و اومدیم که خدمت کنیم...بسم الله
مردم همچنان نیازتون دارند تا با تاسیس تشکل های مردمی کنارشون باشید و از حقوق شون دفاع نمایید.
هزارتا سنگر غیر از سنگر مجلس هست که میشه بوسیله آن برای مردم ارائه خدمت نمود.
خدا رحمت کند آقای بهشتی را که می فرمود: این قدر بار در جمهوری اسلامی روی زمین مانده که نیاز به هیچ حکمی ندارد.
پس ،بسم الله.
#در_کنار_مردم
#تکلیف_محوری
✍برهانی
کسانی که رأی کافی رو آوردن برای مجلس نباید خوشحال باشن، باید استرس داشته باشن و نگران. چون بار مسئولیت مجلس بسیار بسیار سنگینه
کسی که این بار سنگین میاد رو دوشش باید خواب از چشماش گرفته بشه، آرامش نداشته باشه...
عجیبه برخی جشن و بزن و بکوب راه انداختن برای پیروزیشون....
#حسین_دارابی |
هدایت شده از کشکول یک طلبه
واکنش نورنیوز، رسانه شورای عالی امنیت ملی به پایین ترین نرخ مشارکت ادوار گذشته؛ یادداشت کامل را از اینجا بخوانید
عقلای واقع بین در رده های بالای نظام کم نیستند(چه در مجمع چه در شعام چه در برخی دیگر از نهادهای امنیتی) لکن با توجه به نوع موضع گیری های نورنیوز در چند سال اخیر، به نظر می رسد در میان این همه سکوت های محافظه کارانه، دبیر شعام دارای کنشگری بالا، صراحت لهجه مناسب و نفوذ قابل توجهی دارد.
هر مسئولی جرئت انتقاد جدی و صریح به شورای نگهبان را ندارد. این هم چه بسی به خاطر انتقاد علنی مکرر رهبری باشد. نقد به صدا و سیما و لزوم ترمیم سرمایه اجتماعی نظام، همگی از بدیهیاتی هستند که هر مسئولی جرئت بازگو کردنش را ندارد.
✅ انتخابات در ترازو
🔹انتخابات اخیر از آن جهت که میزبان مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم بود در نوع خود ودر مقایسه با متوسط نرخ جهانی قابل توجه و احترام برانگیز است اما باید در این سئوال غامض و خطیر تأمل کرد که چرا این دوره از انتخابات در جدول مشارکت تمام ادوار انتخابات مجلس، در رده آخر نشست و حتی به نصاب دوره قبل هم دست نیافت؟
🔹از جهت اقتصادی، مردم وقتی وضعیت رهاشده ی بازارها را مشاهده می کنند و اقتصاد کشور را – درست یا غلط – در وضعیت "بی سامانی " می یابند، طبعا دچار فرسایش اعتماد می شوند و به این ترتیب سرمایه اجتماعی تخریب می شود. این احساس، اولین جایی را که به مخاطره می اندازد حضور و مشارکت پرشور در انتخابات است.
🔹از جهت سیاسی، در روزگاری که شهروندان خوش دارند با علم و آگاهی شخصی، نامزدهای دلخواه را برگزینند، برخی سخت گیریها در عرصه صلاحیت ها، فضای رقابت را دچار نارسایی می کند. ای کاش نهادهای نظارتی، به نهیب های مکرر رهبری در موضوع بررسی ها التفات بیشتری می داشتند.
🔹باید این سئوال را هم از صداوسیما پرسید که چرا برنامه هایش نتوانست "مارپیچ سکوت" را شکل دهد و شهروندان را متناسب با این حجم هنگفت تبلیغات راهی صندوق ها کند؟ آیا بازاندیشی در سیاست های اقناعی و تبلیغی "جام جم" ضرورت ندارد؟
🔹علاوه بر اینها،زیست جهان ایرانیان هم تغییر کرده است. مواجهه با چنین شهروندانی، محتاج مردمداری از نوع دیگر است. اگر مردم احساس کنند که میان آنها و حاکمیت، اشتراکات قابل اتکایی نیست طبعا به بازی های برد-برد یا به پذیرش متقابل یکدیگر روی خوش نشان نمی دهند.
🔹در فردای انتخابات، وظیفه ی نهادهای حاکمیت، این است که به احیای وجه جمهوریت در ساختار سیاسی اجتماعی همت بیشتری کنند. با چنین راهکاری،احتمالا سرمایه اجتماعی نظام ترمیم؛ انتخاب معنادارتر؛ اثربخشی صندوق ملموس تر؛ و نهایتا دلبستگی تمام جریانات جوشیده از درون ایران اسلامی تقویت خواهد شد.
متن کامل :
https://NourNews.ir/n/166486
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
May 11
مصباحیه ...
✅ انتخابات در ترازو 🔹انتخابات اخیر از آن جهت که میزبان مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم بود در نوع خو
۵ دلیل برای مشارکت پایین مردم در انتخابات ۱۱ اسفند که کم مشارکت ترین انتخابات تاریخ ۴۵ساله ی جمهوری اسلامی بوده، ذکر کرده اند.
با دقت و چندبار بخوانید...
و ترجیحا تامّل کنید ...