🔘سالروز اشغال فلسطین و تاسیس رژیم صهیونیستی؛ گذشت هفتاد و شش سال از اشغالگری!
▫️۱۴ مه در تاریخ ملت فلسطین به روز نکبت نام گذاری شده است، ۱۴ مه ۱۹۴۸ میلادی برابر با اردیبهشت ۱۳۲۷ صهیونیست ها با اعلام تشکیل اسرائیل، پایه های ناامنی، بیثباتی، جنایت و اشغالگری را در منطقه بنا کردند.
▫️واژه نکبت نزد ملت فلسطین یادآور اشغال و بیرون راندن اجباری آنها توسط صهیونیستها است، در واقع با این اقدام صفحه ننگینی در تاریخ بشریت ورق خورد؛ چراکه صهیونیستها برای دستیابی به هدف اشغالگری دست به هزاران جنایت هولناک و وحشتناک زدهاند و همچنان با وجود گذشت بیش از ۷۰ سال این جنایتها تکرار میشود، گویی که در سایه سکوت و چراغ سبز غربیها و نهادهای بینالمللی انتظار پایان آنها از سوی صهیونیستها بیهوده خواهد بود.
▫️طبق اعلام خبرگزاری سازمان ملل، روز نکبت، روز آوارگی دسته جمعی فلسطینیها از سرزمینی بود که قرار بود به اسرائیل تبدیل شود، و موجب شد ۷۰۰ هزار نفر فلسطینی تقریباً یک شبه به پناهنده تبدیل شوند.
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۳۱ درصد مردم ایران مستاجرند
🔹مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه: در کشور ما ۳۱ درصد مردم مستاجر هستند. در شهر تهران هم بیش از ۵۱ درصد شهروندان مستاجرند
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
طلافروشان یکسوم کارمندان و کارگران مالیات میدهند
🔹جمعی از کاربران خبرگزاری فارس با ثبت پویشی در سامانه «فارسمن» خواستار رسیدگی به زیادهخواهی صنف طلافروشان در عدم پرداخت مالیات شدند.
🔸به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طبق اسناد مالیاتی، کارمندان حدود ۳ برابر میانگین صنف طلافروشان و بیشتر از نمایشگاهداران اتومبیل و املاکیها مالیات میدهند.
🔸اما با این شرایط طی ماه های گذشته طلافروشان به مالیات پرداختی خود معترض بوده و آن را ناعادلانه می دانستند.
برای پیگیریهای بیشتر شما هم میتوانید از این پویش حمایت کنید
@Farsnews_my
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
مصباحیه ...
انقلابی نماهای عاشق حذف و سرکوب، حاصلِ آشفتگی و شلختگیِ تربیت دینی در خانه ها و نهادهای فرهنگی و ترب
▪️آیت الله علوی بروجردی:
چرا خیال می کنیم هر کس با ما مسئله و زاویه داشت، باید از همه شئون زندگی ساقط شود و آبرویش را ببریم؟
چرا خیال می کنیم تنها ما حق مطلق هستیم و هر کس با فکر ما موافق نباشد باطل مطلق است؟
درس خارج فقه 1403/02/19
😶 فرهنگی رایج و ویرانگر در سبک زندگی ما ایرانیان ...
انبیاء عظام و ائمه اطهار با مخالفین خود اینگونه رفتار میکردند آیا؟!!!
😶😑😐
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۰
🔸دیدار سفیر قزاقستان و انتقال دعوت نظربایف رییس جمهور از هاشمی برای شرکت در سالگرد استقلال آن کشور
🔸دیدار بهرام قاسمی در آستانه اعزام به محل ماموریت بعنوان سفیر جمهوری اسلامی در رم
🔸دیدار تعدادی از شهروندان کمیجانی و اعتراض به برکناری سید محمد باقر شماعی امام جمعه شهر
🔸انتقال ناراحتی سید محمد خاتمی توسط محمد هاشمی از اظهارات علی شمخانی وزیر دفاع و نامزد ریاست جمهوری
🔸اعلام نامزدهای تایید صلاحیت شده ریاست جمهوری که پس از ملاقات استمزاجی شیخ محمد مومن با هاشمی در مورد سید محمد خاتمی، نام او در میان نامزدها هست و مشخص است که تایید شده و همچنین تلاش هاشمی برای تایید صلاحیت سید منصور رضوی هم به نتیجه رسیده اما در حرکتی معنی دار شورای نگهبان به همراه خاتمی رییس جمهور مستقر، ۱۰ نفر را تایید کرده است.
🔸روایت بازتاب بستن کافی نت ها در تهران توسط هاشمی در رسانه های خارجی
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ [آقاى توليگين ژوكيف]، سفير قزاقستان آمد. نامه آقاى [نورسلطان] نظربايف، ریيسجمهور را آورد كه از من دعوت كرده، براى دهمين سالگرد استقلال قزاقستان و نيز بزرگداشت سالگرد حذف سلاحهاى هستهاى، به قزاقستان بروم. گفت، بعد از فروپاشى شوروى، 100 موشك قارهپيما با كلاهك هستهاى در پايگاههاى قزاقستان بود، ولى نيروهاى انسانى آن همه روس بودند؛ به جز يك افسر قزاقى و مركز اداره آنها هم در روسيه بود، ولى با مذاكره پنج كشور هستهاى، قراردادى با آنها امضا كرديم كه سلاح هستهاى نداشته باشيم و آنها تعهد كردند كه در هنگام خطر از ما دفاع كنند؛چه حمله هستهاى و چه غيرهستهاى. خود سفير، رياست هيأت مذاكره كننده را داشته است. گفت، در كلاهك موشكها، 10 عدد موشك كوچك تعبيه شده بود كه هنگام نزديكشدن به هدف، 10 هدف را بزند.
در قرارداد سالت، قرار شد كه فقط يك موشك بماند و 9 عدد ديگر خنثي شود كه دفاع ممكن باشد و اكنون كه آمريكا مىخواهد، طرح دفاع موشكى را برخلاف رضايت اروپا و روسيه و چين اجرا كند، روسيه ممكن است وضع موشكها را به وضع سابق برگرداند. از من خواست، براى حل مشكل وضع حقوقى درياى خزر و پيوستن قزاقستان به دالان شمال و جنوب و تقويت ارتباطات و حمل و نقل كمك كنم.
⭕️ آقاى [بهرام] قاسمى، سفير جديد در ايتاليا، براى خداحافظى و مشورت آمد وگفت، مىخواهد براى همكارى دو كشور در صنايع كوچك اقدام كند.گفتم، فكر خوبى است و نخستوزير ايتاليا هم در ملاقات من، اين را مطرح كرد.خوب است، صنايع كوچك قابلدسترسى را در ايتاليا شناسايى كند.گفت، انتخاب راست ميانه در ايتاليا از جهتى به نفع ايران است و از جهت ديگر كه با آمريكا نزديك مىشوند، به ضرر است. از اوضاع سياسى كشور و اختلافات و نزاعها هم ابراز نگرانى كرد.
⭕️ عصر جمعى از مردم کُميجان اراك آمدند و از تعويض امام جمعهشان شكايت داشتند؛ مريد آقاى [سیدمحمدباقر] شماعي، امامجمعه سابقاند. اخوى محمد،[معاون اجرایی رییسجمهور] آمد و گفت كه آقاى خاتمى، [رییسجمهور]،از اظهارات آقاى [علی] شمخانىكه گفته مديريت كشور ضعيف است، ناراحت شده است.
⭕️ اسامى نامزدان تأييدشده شوراى نگهبان براى رياستجمهورى اعلام شد: آقايان [سیدمحمد] خاتمى، [محسن] رضايى، [احمد] توكلى، [علی] فلاحيان، [عبدالله] جاسبى، [علی] شمخانی، [مصطفی] هاشمىطبا، [منصور] رضوى، [محمود] كاشانى، [حسن] غفورىفرد و [شهابالدین] صدر.
⭕️ مسأله بستن تعدادى از كافینتها در تهران، سروصداى زيادى در رسانههاى خارجى دارد.
😶
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔺آبرومند!
▫️حاج آقا معین شیرازی:
💠روزی به اتفاق یکی از عموزادگان در خیابان تهران ایستاده منتظر تاکسی بودیم تا سوار شویم و به محل موعودی که فاصله زیادی داشت برویم.
قریب نیم ساعت ایستادیم هرچه تاکسی می آمد یا پر از مسافر بود یا نگه نمی داشت و خسته شدیم.
🔹 ناگاه یک تاکسی آمد و خودش توقف کرد و به ما گفت: «آقایان! بفرمایید سوار شوید و هرجا می خواهید بفرمایید تا شما را برسانم».
🌱ما سوار شدیم و مقصدمان را گفتیم، در اثنای راه من به پسر عمو گفتم شکر خدای را که در تهران یک راننده مسلمانی پیدا شد که به حال ما رقت کرد و ما را سوار نمود!
▪️راننده شنید و گفت: «آقایان! تصادفاً من مسلمان نیستم و ارمنی هستم».
▫️ گفتیم: «پس چطور ملاحظه ما را نمودی؟».
▪️گفت: «اگر چه مسلمان نیستم؛ اما به کسانی که عالم مسلمانها هستند و لباس اهل علم در بر دارند عقیده مندم و احترامشان را لازم می دانم به واسطه امری که دیدم.
▫️پرسیدم: «چه دیدی؟».
گفت: «در جریان تبعید حاج #میرزاصادق_تبریزی از تبریز به سنندج، من راننده اتومبیل ایشان بودم، در اثنای راه نزدیک به درخت و چشمه آبی شدیم، آقای تبریزی فرمودند اینجا نگه دار تا نماز ظهر و عصر را بخوانم.
🌀سرهنگی که مأمور ایشان بود به من گفت اعتنا نکن و برو! من هم اعتنایی نکرده رفتم تا محاذی آب رسیدیم، ناگهان ماشین خاموش شد. هرچه کردم روشن نگردید، پیاده شدم تا سبب خرابی آن را بدانم، هیچ نفهمیدم.
🔅مرحوم آقا فرمود: «حالا که ماشین متوقف است، بگذارید نماز بخوانم».
🌦سرهنگ ساکت شد. آقا مشغول نماز گردید. من هم سرگرم باز کردن آلات ماشین شدم. بالأخره هنگامی که آقا از نماز فارغ شد و حرکت کرد، فوراً ماشین روشن گردید. از آن روز من دانستم که اهل این لباس، نزد خدای عالم، محترم وآبرومندند.
📚داستانهای شگفت صفحه ۳۱
🌺🌺🌺🌺🌺
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔺درایت سیاسی #میرزاصادق_تبریزی به اعتراف دشمنان!
▫️آقای عبد العلی کارنگ در مقاله ای تحت عنوان آشنایی با تقیزاده، مینویسد:
⚡️«در منزل آقای میرزا جعفر سلطانی القرائی بودیم، سخن از رجال و علمای گذشته تبریز میرفت. آقای تقیزاده از مردان بیداردل و دوراندیشی که در صدر مشروطیت در تبریز بودند، یکی نیز مرحوم آقا میرزا صادق آقا مجتهد معروف را نام بردند.
🍁با این اینکه از نظر سیاسی ۱۸۰ درجه مخالف و مقابل هم هم بودند، درباره هوشیاری و سرعت انتقال مرحوم میرزا صادق آقا گفتند:
▪️جمعی از مشروطه خواهان به محضر ایشان رفتند و پرسیدند: آقا شما به «مشروطه مشروعه» چه میفرمایید؟
▫️پرسیدند:«مشروطه مشروعه» چیست؟
▪️جواب دادند:«مشروطه مشروعه» قانونی است که حق مشروع تمام افراد و آحاد رعیت را محفوظ میدارد و در برابر قانون، سید قرشی و غلام حبشی یکسان کیفر میبینند. دست ستمکاران از سر مظلومان کوتاه میشود و همه افراد مملکت از بزرگترین مواهب آفرینش یعنی آزادی برخوردار میشوند.
▫️میرزا صادق آقا فرمودند:«این حرفها واقعا خوب است، آیا این نوع حکومت محصول فکر خود ماست یا ارمغان کشورهای دیگر؟».
▪️گفتند:«نه! این فکر نخست در انگلستان پیدا شد و بعد به سایر کشورها راه یافت، قریب پانصد سال است که مردم انگلستان از این نعمت برخوردارند و به قسمت مهمّی از دنیا سیادت و فرمانروایی میکنند».
▫️پرسیدند:«ایشان هم این طرز حکومت را مشروطه مشروعه میگویند؟»
▪️گفتند: نه ایشان «کنستیتوسیون» مینامند.
▫️فرمود:«حرفهایی که زدید خوب بود اما اگر چنین حکومتی ایجاد کردید، نام آن را عوض نکنید. میترسم اگر نامش را عوض کنید، خودش هم عوض شود».
📚حبیب یغمایی، یادنامه تقی زاده، چاپ انجمن آثار ملی، ص 105.
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
#تقویم_علما
📅 امروز پنجشنبه
☀️ 27 #اردیبهشت ماه 1403 شمسی
🌙 7 #ذی_القعده 1445 قمری
☀️ #شمسی
➕درگذشت احمد اهری،
از فقها، اساتید حوزه علمیه نجف و سرپرست حوزه علمیه تبریز (۱۳۴۷ش).
➕درگذشت محمدتقی بهجت از عرفای کبیر و مراجع تقلید ساکن قم (۱۳۸۸ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت محمد اسماعیل فدایی آستانی، فقیه، نویسنده، شاعر و استاد حوزه علمیه(۱۲۶۲ق)
➕ درگذشت شیخ مرتضی شهید کلهری،
فقیه، استاد اخلاق و برادر آقا مجتبی تهرانی، مرجع فقید (۱۴۳۹ق)
➕ وفات «ابوالحسن لاعب» محدث مسلمان (439 ق)
#تقویم_علماء
🌺🌺🌺🌺🌺
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
🔰ارتحال آیت الله #محمدتقی_بهجت،
عارف بسیار بزرگ و از مراجع تقلید شیعه (۱۴۳۰ق)
🌀 آیت الله العظمی محمدتقی بهجت فومنی، فقیه و عارف نامدار و از مراجع تقلید سرشناس شیعه و از شاگردان سید علی قاضی، سید ابوالحسن اصفهانی و محمدحسین غروی اصفهانی بود که از جانب سید علی قاضی لقب فاضل گیلانی گرفت.
🔹 وی در ۲ شهریور ۱۲۹۵ ش (۲۵ شوال ۱۳۳۴ق) به دنیا آمد و در سال ۱۳۴۸ ق. در سن 14 سالگی به عتبات رفت و 4 سال در کربلا و 11 سال در نجف در محضر اساتید فقه و اصول و عرفان زانوی ادب زد.
💠 او در سنین ۱۷ یا ۱۸ سالگی در سلک شاگردان اخلاقی - عرفانی سیدعلی قاضی طباطبایی درآمد. و در سال ۱۳۲۴ ش. (۱۳۶۴ ق.) به ایران بازگشت و پس از چند ماه اقامت در فومن و تشکیل خانواده راهی قم شد و از محضر آیات عظام بروجردی و حجت کوه کمری بهره جست و از برجسته ترین شاگردان، در علم و عمل گردید.
🔷ایشان در دوره جوانی با شیخ عباس قمی در نوشتن کتاب سفینة البحار همکاری داشته است. برخی از آثار ایشان چاپ شده اما برخی به چاپ نرسیده است. او در جواب کسانی که تقاضا کردند تا با اموال شخصی خود آن کتابها را به چاپ برسانند، گفت: «هنوز بسیاری از کتابهای علمای بزرگ سالهاست که به گونه خطی مانده است آنها را چاپ کنید. نوبت اینها دیر نشده است».
▪️سرانجام آن عالم ربانی در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ( 22 جمادی الاول 1430ق) در ۹۳ سالگی، در قم درگذشت و در حرم حضرت فاطمه معصومه (س) مدفون شد.
🌺🌺🌺🌺🌺
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳